Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim benim cok sevindim gözün aydin ne güzel haber bu böyle rabbim bizlerede nasip eder insallah
gercekten cok sevindim senin adina

canim benim ben giremedim bir kac gundur ama simdik burdayimmm...canim biz maltepe de kaldik anit park otel de metro duragi cok yakindi ordan metro ile dikim evine gectik mesafesi yakin uzak degil...dikimevi son durak orda inince hastaneyi kime sorsan gosteriyor...rabbim mutluluk gözyaslariyla donmeni nasip estin ankaradan allah yardimcin olsunnn

Derdini anlatamamaktan yakınıyorsun.. Sesini duyuramamak canını yakıyor..Varlığını hiçe sayanlara içerliyorsun..Anlaşılmamak yüreğini kanatıyor..Seni sen söylemeden anlayan bir sevdiğin olsaydı ne çok sevinirdin..Halbuki Cenab-ı Hak sen dile getirmesen de içini oyan sızıları , ruhunu kemiren pişmanlıkları açık bir söz gibi duyuyor.. Diyor ki: "başkalarından sakladığını bildiğim gibi kendinden sakladıklarını da biliyorum"..Rabbimizin içimizden geçenleri hakkımızda hayırlı kılması ümidiyle..DUA ile.. Herkese hayırlı Cumalar..

merhaba canım.İnşallah güzel sonuçlarla dönersiniz. Daha önce bulundumu bilmiyorum. Yazdıklarını okumadım.Yalnız ortak sorunumuz olduğu için anlıyorum seni. Bizde 4 aydır falan Mustafa ERASLANın ilaçlarını kullanıyoruz. Hormanlar yüksek.bilmiyorum şimdi nasıl henüz bişey yapılmadı. Televizyondan izliyoruz azospermi ne kadar kolay çözüyorlar spermleri arttırıyorlar. Bizde bir umut işte ne duyarsak yapıyoruz. Umarım çabalarımız boş çıkmaz.

Allah razı olsun canım yazdıklarını not ettim yanıma alıcam sağ olsun SELMACAN arkadaşımızda biraz tarif etti.hepinize ne kadar teşekkürler etsem az.onun için teşekkür etmiyorum.Rabbim hepinizi en yakın zamanda evlatlarınıza kavuştursun bence en güzel teşekkür dua.

en son eşimde fsh 32 çıktı testesron 3,2 gibi çıktı.Micro tese ameliyatına 1750 tl ödedik tüp bebek içinde 5.000 dediler ama çider derneği var oraya üye olursan 500 tl indirim yapılıyor 4500 tl düşüyüor fiyat.sperm dondurma zaten ilk 1 yıl ücretsiz daha sonraki yıllarda yılda 1 defa 350 tl ödeniyor inşallah hayırlısı olur canım

banban mrblar canım nasılsın... uzun süredir yoktun tedavideymişin çok mutlu oldum sperm bulunmasına inşallah hamileyim haberlerinide duyarız...

banban gercekten sevindim hanisperm çıkmasa ugrayacagın yok inşallah birdahaki uğramana hamileyim dersin

canım benim hiçbirinizi unutmadım ama hayat şartları çalışma koşulları o kadar ağırdıkı artık inernete girmeye vakit olmuyordu.Birazda bu konuları düşünmeden yaşamaya başladık ara vermek istedik o yüzden biraz uzaklaşmam gerekiyordu.Bizde 1 kere sperm çıkşı oldu onun dışında hiç olmamıştı.
Hepinize çok dua ediyorum.bu arada transferim gerçekleşti.Şuan 4 .gündeyim Allah nas,p ederse 7 haziran da test yaptıracağım kısmet artık takdiri ilahi diyorum Allahım nasip etmesini umut ediyorum

banban mrblar canım nasılsın... uzun süredir yoktun tedavideymişin çok mutlu oldum sperm bulunmasına inşallah hamileyim haberlerinide duyarız...

Sağol canım benim bende çok mutluyum iNŞALLAH ALLAH nasip ederse 7 haziranda güzel haberler alırız.Tranferimde oldu 4. gündeyim bekliyorum

canım çok sevindim tranferin olmuş umarım 7 haziranda degerlerin katlanır güzel haber verirsin . darısı bize inşALLAH.

Sağol canım benim bende çok mutluyum iNŞALLAH ALLAH nasip ederse 7 haziranda güzel haberler alırız.Tranferimde oldu 4. gündeyim bekliyorum

inşallah canım tüm kalbimle istiyorum hamile olmanı... dikkat et kendine çok iyi beslen, istirahat et en önemlisi moral hep pozitif düşünmeye çalış...bol bol meryem süresi oku, salavat getir... sonrada bize müjdeli haberi ver inşallah...

canım benim çok sevindim Allahım sana sımsıkı tutunmasını nasip etsin inşallah güzel haberi verirsin bize inşallah.

hoşgeldin canım inşallah rabbim bebeğini sana bağışlar sana sıkı sıkıya tutunur. rabbim en yakın zamanda mutlu haberlerini duymayı nasip etsin inşallah

hoşgeldin canım inşallah rabbim bebeğini sana bağışlar sana sıkı sıkıya tutunur. rabbim en yakın zamanda mutlu haberlerini duymayı nasip etsin inşallah

hayırlı olsun
inşallah hamile haberini alır burda hep birlikte halay çekeriz

slm kızlar nasılsınız banban canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur bu arad kızlar kaan hoca kendine özel muayenehane açmış ücretide 300 tl hastanede belli saatlerde oluyomuş bilginize

hanımlar herkeze iyi hafta sonları banbancım inşallah bebegin tutunur iyi haberlerini duyarız allah kimsenin emeklerini hayallerini boşa çıkarmasın dualarım sizinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…