arkadaşlar dün sperm testi verdik.sonuç.pellette 3-4 lökosit 2-3 spermiyogenez hücresi ve adet haraketsiz spermatozoid görüldü diyor .sonucu Kaan hocaya gönderdik bakalım ne diyecek.hareketsizde olsa bir tane çıkmış sevinemiyorum bile bazen menide bir iki çıksa bile m. tesede çıkmaya biliyormuş.hakkımızda hayırlısı olsun.
canım benim yazacak bir şey olmasada yaz topik eskisi gibi hareketli değil .eskiler gelse soracak çok şeyler var ama hiçbiri uğramıyor.onlarada hak veriyorum belli bir zamandan sonra gelişme olmayınca umutlarda tükeniyor.sende bu kadar ümitsiz olma Allahın ne mucizelerine şahit olduk, Rabbim ol desin yeter.Kaan hocadan bu sabah mail aldık ,sperm çıkması harika gelin donduralım tüp bebek aşamasına geçelim demiş. pazartesi için randevu aldık pazar akşamı İzmirden yola çıkıcaz.kalacak yer konusunda giden arkadaşlara soracaktım kimler gitmişti bilgin varmı ÇİÇEKTE uğramıyor onlar gitmişti .Ankaraya ilk gidişim olacak umutla gittiğim bu şehirden kötü anılarla dönmek istemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımızda birbirimize yer verelim.
merhaba kızlar
uzun zamandır girmiyordum bakıp çıkıyordum eşim yarın ankarada olacak ama bir beklentimiz yok burada spermiyogram yaptırdı sonuç sıfır çıktı hormonlarda yüksek
ömer coşkunun formula 21 formen kürünü kullanıyory marttan beri ama sonuç sıfır
Allah razı olsun canım aynı dileklerim hepinize.zcu hayırlı olsun
inşallah tedaviniz iyi olur buraya hamile haberinle dönersin
Allah razı olsun canım yazdıklarını not ettim yanıma alıcam sağ olsun SELMACAN arkadaşımızda biraz tarif etti.hepinize ne kadar teşekkürler etsem az.onun için teşekkür etmiyorum.Rabbim hepinizi en yakın zamanda evlatlarınıza kavuştursun bence en güzel teşekkür dua.canim benim cok sevindim gözün aydin ne güzel haber bu böyle rabbim bizlerede nasip eder insallah
gercekten cok sevindim senin adina
canim benim ben giremedim bir kac gundur ama simdik burdayimmm...canim biz maltepe de kaldik anit park otel de metro duragi cok yakindi ordan metro ile dikim evine gectik mesafesi yakin uzak degil...dikimevi son durak orda inince hastaneyi kime sorsan gosteriyor...rabbim mutluluk gözyaslariyla donmeni nasip estin ankaradan allah yardimcin olsunnn
herkeze hayırlı cumalar dualarımız mabül daim olsun allah hepimizin duasını kabul etsin aminn.:79:
banban çok sevindim eski form sayfalarından biliyorum sizi.galiba çift taraflı inmemiş testis problemi vardı sizde.en son ki hormonlarınız nasıldı acaba ? biz de emre beyin hastasıyız.sonbahar gibi bizde microtese ameliyatı olacağız.bizde de tek taraflı inmemiş testis sorunu var.emre bey olumlu gibi konuştu ama yine de bilemiyorsun çıkıp çıkmayacağını.sorması ayıp olmazsa acaba micro tese ameliyatınız ne kadar tuttu fiyatı.ve tüp bebekte orada yaptıracaksınızdır o ne kadar tutacak ve de sperm dondurma ne kadar.micro tese ameliyatı öncesi ne gibi tedavi gördünüz ?
canım yaaa nerelerdesin sennn inan çok sevindim senin adına canım zaten sizde ölü spermler çıkıyodu dimiii öyle hatırlıyorum ben aynı canım halaaa ikinciyi olmadım beni hatırlıyosun dimi msn yede girmiyosun hiççç unuttun bizlerii
banban gercekten sevindim hanisperm çıkmasa ugrayacagın yok inşallah birdahaki uğramana hamileyim dersin
banban mrblar canım nasılsın... uzun süredir yoktun tedavideymişin çok mutlu oldum sperm bulunmasına inşallah hamileyim haberlerinide duyarız...
canım çok sevindim tranferin olmuş umarım 7 haziranda degerlerin katlanır güzel haber verirsin . darısı bize inşALLAH.canım benim hiçbirinizi unutmadım ama hayat şartları çalışma koşulları o kadar ağırdıkı artık inernete girmeye vakit olmuyordu.Birazda bu konuları düşünmeden yaşamaya başladık ara vermek istedik o yüzden biraz uzaklaşmam gerekiyordu.Bizde 1 kere sperm çıkşı oldu onun dışında hiç olmamıştı.
Hepinize çok dua ediyorum.bu arada transferim gerçekleşti.Şuan 4 .gündeyim Allah nas,p ederse 7 haziran da test yaptıracağım kısmet artık takdiri ilahi diyorum Allahım nasip etmesini umut ediyorum
Sağol canım benim bende çok mutluyum iNŞALLAH ALLAH nasip ederse 7 haziranda güzel haberler alırız.Tranferimde oldu 4. gündeyim bekliyorum
Sağol canım benim bende çok mutluyum iNŞALLAH ALLAH nasip ederse 7 haziranda güzel haberler alırız.Tranferimde oldu 4. gündeyim bekliyorum
canım benim hiçbirinizi unutmadım ama hayat şartları çalışma koşulları o kadar ağırdıkı artık inernete girmeye vakit olmuyordu.Birazda bu konuları düşünmeden yaşamaya başladık ara vermek istedik o yüzden biraz uzaklaşmam gerekiyordu.Bizde 1 kere sperm çıkşı oldu onun dışında hiç olmamıştı.
Hepinize çok dua ediyorum.bu arada transferim gerçekleşti.Şuan 4 .gündeyim Allah nas,p ederse 7 haziran da test yaptıracağım kısmet artık takdiri ilahi diyorum Allahım nasip etmesini umut ediyorum
canım benim hiçbirinizi unutmadım ama hayat şartları çalışma koşulları o kadar ağırdıkı artık inernete girmeye vakit olmuyordu.Birazda bu konuları düşünmeden yaşamaya başladık ara vermek istedik o yüzden biraz uzaklaşmam gerekiyordu.Bizde 1 kere sperm çıkşı oldu onun dışında hiç olmamıştı.
Merhaba arkadaşlar ben bu topiğin eski müdavimlerindenim.Belki tanıyan arkadaşlar olabilir.
Benim eşimde azospermi tam 3 yıldır azospermi ile mücadelemiz var ve 3 yıllık evliyim.İnmemiş testis ameliyatını eşim 12 yaşında olmuş ve sonuç tabiki azospermi oldu.Evliliğimizin 7.ayında bu durumu öğrendik.Çok üzüldük ikimizde ama Allahtan ümit kesilmez diye bekledik.Bu süreç içinde sürekli testler yaptırdık ve sadece keçi boynuzu kürünü denedik başka hiç bişey yapmadık çok bekledim çünkü eşim ameliyat olmak istemedi.Ve artık beklediğimiz zaman geldi eşim de artık ameliyat olmak istedi.Çok dualar ettik.Bu salı ameliyat oldu eşim.Emre Bakırcıoğlu yaptı ameliyatımızı çok şükür türp bebek deneyecek kadar yeterli sperm bulundu Allahıma binlerce kez şükürler olsun.Cumartesi de yumurtalarım toplanacak.
Arkadaşlar nolursunuz ümitsiz olmayın Allah herşeyin çaresini ve sabrını veriyor.Yaradanım herkese nasip eylesin.Size ümit olsun diye yazmak istedim Rabbim sizlerin de yanında olsun.Bizide bebeğimize kavuşturur bu süreçte inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?