Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar nasılsınız banban canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur bu arad kızlar kaan hoca kendine özel muayenehane açmış ücretide 300 tl hastanede belli saatlerde oluyomuş bilginize
bacım ankarada nerde açmış ismine biliyormusun yada iletişim bilgileri varmı bu ay tahlil yapıp gene gönderelim diyor herif belki iğne falan verir diyor söylediğin iyi oldu
maşallah inşallah 7 haziranda hamile haberini alırız sizdede inmemeiş testisdi aynı bizim gibi benim herifte 12 yaşında olmuştu banban sizde tek taraflımıydı yoksa çift taraflımı inmemeiş testisdi merak ettim

Çift taraflı inmemiş testis ameliyatını 12 yaşında geçirmiş eşim.İnşaallah canım hayırlı haberleri alırız 7 haziranda

dulrım seninle canım bende bu ara öyle yapıyorum düşünmemeye çalışıyorum burayada pek uğramıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı

Çift taraflı inmemiş testis ameliyatını 12 yaşında geçirmiş eşim.İnşaallah canım hayırlı haberleri alırız 7 haziranda

Rabbim işte ne büyük bak bizde aynıyız bizde çıkmadı maşallah sizde çıktı inşallah 7 haziranda hayırlı haberlerini alırız

merhaba canım,inş 7 haziran hiç unutamayacağın güzel bir gün olarak kalır hafızanda.çok dikkat et kendine bende bu aynı işlemlerden geçtim,malesef tutmadı.

günaydın kızlar iyi haftalar hepimiz için güzel geçsin bu hafta inşallah.
çok güzel bi rüya gördüm akşam doğum yapmışım ve bebeğimi emziriyodum böyle iki göğsümden de süt akıyodu Allahım gerçeğini de yaşatsın bizlere inşallah yalnız rüyalarımızda kalmasın.Amin

amin nursencim hayra çıksın rüyan. Rabbim çifter çifter nasip etsin inşallah...

Kızlar ne var ne yok bayadır giremedim özledim sizleri sınavlarım vardı... Bu arada bizde güzel haberler vaaaar.
Eşimin değerleri normale döndü....çok mutluyum sormayın ..Bizim için çok önemli bu...Allah KAAn Hocadan razı olsun ....Mail attık daha cevap gelmedi bakalım ne diyecek bize gelin der herhalde benden bıu kadar kızlar ilk bahar gibi içim kıpır kıpır

işallah gerçek olur bunlardan bol bol

hadi gözün aydın canım .inşallah bol bol spermde bulunur sevincin katlanır.ne güzel şeyler duyuyoruz bir kaç haftadır.inşallah topiğimizde yakında bebek haberleriyle sallanacak.rabbim hepimize yaşatsın inşallah anne olmayı.bizde çarşamba günü gidiyoruz doktora inşallah bu sefer güzel haberlerle dönerim bende aranıza

Allah razı olsun canım işallah sonu dagelir Rabbim herkese nasip etsin..İşallah sende müjdeli haber alırsın canım

kızlar herkeze hayırlı haftalar güzel haberler almak dilekleriyle ay bugün zcu ankarada inşallah güzel haberlerini alırız allah rast getirsin inşallah allah herkezin yüzünü ğüldürsün aminn.

gözünaydın canım çok güzel bir haber inşallah sperm bulundu diyede yazarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…