Kızlar ne var ne yok bayadır giremedim özledim sizleri sınavlarım vardı... Bu arada bizde güzel haberler vaaaar.
Eşimin değerleri normale döndü....çok mutluyum sormayın ..Bizim için çok önemli bu...Allah KAAn Hocadan razı olsun ....Mail attık daha cevap gelmedi bakalım ne diyecek bize gelin der herhalde benden bıu kadar kızlar ilk bahar gibi içim kıpır kıpır
günaydın belgincim iyiyim çok şükür ev-iş arası geçiyor hayat...Rabbim nasip etse biran önce tekrar tedaviye başlamak istiyorum ama malesef beklemem gerekiyor zamana ihtiyacımız var... sen nasılsın neler yapıyorsun?
günaydın belgincim iyiyim çok şükür ev-iş arası geçiyor hayat...Rabbim nasip etse biran önce tekrar tedaviye başlamak istiyorum ama malesef beklemem gerekiyor zamana ihtiyacımız var... sen nasılsın neler yapıyorsun?
Canim Allah korusun bunlarla isin olmasin bu isleri cinlerle yapiyorlar ne tedavisi ya onlardan tedavimi olur, insanlari soymaya calisiyolar, Allaha sirk kosmakla tedavimi olurmus
Herkese kocaman günaydınnnnn nasılsınız canlarım bi meraba deyip çıkıyorum ben de yazacak birşeyim olmayınca ve de kimseyi bulamayınca
Geçen günlerde hani birşey yazmıştım size çocuğu olmayanlar için Al-i imran suresi 38. ayeti 313 kere 1 kg bala okuyup o bal 41 gün yenecek falan diye şimdi Al-i İmran suresi 38.ayetin anlamını paylaşmak istedim sizlerle:
"Orada Zekeriya Rabbine dua etti:'Rabbim,bana katından tertemiz bir soy armağan et.Doğrusu Sen duaları işitensin.' dedi".buyuruyor Rabbimiz,ne güzel bir dua değil mi! Allahım bizim dualarımızı da kabul etsin.Sağlık ve afiyetle kalın güzel kardeşlerim.
merhaba arkadaslar bizde hic bi degisiklik yok o yuzden yazacak bisey bulamiyorum
girip bi bakiyorum degisiklik varmi diye sizde
ZCU sanirim ankaraya gidecekti tedavi icin sonucu insaalah iyidir
gorusmek uzere :80::80::80:
merhabalar ne zamndır yazmıyorum. düşünmek istemiyoruz ara verdik ama kaan bey ilaç verdi onları kullanıyoruz.15 gün kullanıp test yaptıracaz bakalım sonuç ne çıkacak cumartesi yada pazartsi test yaptıracaz bakalım sonuç ne çıkacak. ona göre kaan beyle görüşmeye gidecez.burda okuduklarım bei çok umutlandırıyor.aslında hiç umudum kalamamıştı bu mikroteseden sonra dr ümit vermedi çünkü
ama burda okuduklarım beni çok umutlandırdı.inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür.
Kızlar ne var ne yok bayadır giremedim özledim sizleri sınavlarım vardı... Bu arada bizde güzel haberler vaaaar.
Eşimin değerleri normale döndü....çok mutluyum sormayın ..Bizim için çok önemli bu...Allah KAAn Hocadan razı olsun ....Mail attık daha cevap gelmedi bakalım ne diyecek bize gelin der herhalde benden bıu kadar kızlar ilk bahar gibi içim kıpır kıpır