canım benim hiçbirinizi unutmadım ama hayat şartları çalışma koşulları o kadar ağırdıkı artık inernete girmeye vakit olmuyordu.Birazda bu konuları düşünmeden yaşamaya başladık ara vermek istedik o yüzden biraz uzaklaşmam gerekiyordu.Bizde 1 kere sperm çıkşı oldu onun dışında hiç olmamıştı.
Hepinize çok dua ediyorum.bu arada transferim gerçekleşti.Şuan 4 .gündeyim Allah nas,p ederse 7 haziran da test yaptıracağım kısmet artık takdiri ilahi diyorum Allahım nasip etmesini umut ediyorum
nasilsin leylak ne guzel bir haber bu insallah guzel sonuclar dogurur bu gelisme hadi hayirlisi canim
ZCUM canım benim gözün aydın bitanem, ne kadar sevindim anlatamam, şimdi eşinde tese ile sperm bulundu ve dondurdunuz değil mi? kaç tüp donduruldu? ben tam anlayamadım, üst üste dondurmak falan yazmışsınya..aman bacım sakın erteleme birazn önce bence başla, hatta adetliymişsin hemen git iğnelere başla bence..Allah yardımcın olsun bitanem, inan çok sevindim..ben bekledim aman sen bekleme..merhaba arkadaşlarım canlarım benim nasılsınız.hepiniz beni merak etmişsiniz Allah hepinizden razı olsun.pazar gecesi saat 12 de otobüsle Ankara ,ya gittik .sabah 7.30 da terminaldeydik .hiç bilmediğimiz bir şehir.çoçukluğumdan beridir hep Ankarayı görmek istemiştim ,nasip böyle bir sebeple görmekmiş.neyse ilk işimiz Kaan beyin muaynehanesini bulmak oldu.randevumuz akşam beşbuçukta olmasına rağmen biz sabah 8 buçuk 9 da oradaydık.daha sekreteri bile gelmemiş.neyse oradan ayrılıp otel aradık bulduk yerleştik.beş buçukta Kaan beyin yanına gittik. çok mütevazi çok cana yakın sonuçlarınız güzel dedi ben sizden çok umutluyum dedi yalnız burada sperm dondurma işleminiz size yoruçu olur dedi izmirde ege üni. deneyin dedi.spermleri çıkarmayı başardık dedi.şimdi önemli olan onları tekrar kaybetmedem tüp bebek aşamasına geçmeden eldekileri dondurum yedeklemek dedi.cünki bir bakmışsınız bir ay sonunda bunlarda yok olur tesede bile bulunamaya bilir dedi .bizde dün akşam geriye döndük.burada deyiycez tabi önce bir kaç defa dondurum işimizi garandiye alıcaz Allah nasip ederse.eşim hemen başlıyalım diyor şu anda adetliyim bende bu ay olmaz heralde diyorum birdaki ayda kardeşimin düğünü var ne yapıcaz bilemiyorum.yarım burada görüşmeye gideçeğiz hayırlısı hepinizden dua bekliyorum.
sağ olasın canım ,inan ne yapacağımı bende şaşırdım bu ay başlasam iyi olacak birdahaki ay olursa tahminen transfer kardeşimin düğün gününe denk geliyor.onun için sıkıntılıyım bakalım hayırlısı.zcu hoşgeldin canım evet çok merak ettik hep aklımdaydın inşallah hakkınızda hayırlısı olur bencede hemen başlayın şunun düğünü bunun şeysi derken elinizdeki fırsatı kaçırmayın adetliysen baş vurun bakalım ne diycekler zaten talliler falan isterler heralde belkide öteki aya kalır inşallah olumlu sonuç almanız dilekleriyle canım iyi akşamlar.
sağ ol canım ben çoçuğumu kuçağıma alsamda buradaki arkadaşlarımı bırakmak istemem inşAllah hepimiz birden bu topiği çoçuklarımızı alıp bırakırız Rabbim hepimize nasip etsin.nasıl üzülüp yandığını biliyorum hepimiz bunları yaşıyoruz Rabbim daha büyük dert vermesin şimdiye kadar yaşadıklarımızı günahlarımıza kefaret saysın. biz bir yıl önce bu gün ege üni .hastanesinden ağlayarak tese sonuçunu aldık ,bak bugün ne umutlarla yeniden tedaviye başlıycaz hayal bile edemezdim menide sperm çıksın acaba tesede çıkarmı diyorduk. Allah nelere kadir.kızlar patlıyorum sıkıntıdan içimde bir kıntıvar ki anlatamam çok bunaldımçok
zcu nasul sevindim maşallah inşallah senin olurda çıkar gidersin şu topikten bebeni kucagına alırsın Rabbim sana nasip etsin sakin düğün şu bu diyede erteleme Allah vermiş bak kıymetini bilin dinle kocanı bol bol dondurun sonrada hemen başlayın bebeğin mi önemli düğün mü bak bana yanıp kavruluyorum sendeki şans herkezde olmuyor elde varken dondurun ve bir an önce başlayın
uffffff kızlar öyle daraldım ki nefes alamıyorum
ZCUM canım benim gözün aydın bitanem, ne kadar sevindim anlatamam, şimdi eşinde tese ile sperm bulundu ve dondurdunuz değil mi? kaç tüp donduruldu? ben tam anlayamadım, üst üste dondurmak falan yazmışsınya..aman bacım sakın erteleme birazn önce bence başla, hatta adetliymişsin hemen git iğnelere başla bence..Allah yardımcın olsun bitanem, inan çok sevindim..ben bekledim aman sen bekleme..
sağ ol canım, yok canım tese falan değil bizim menide bir hareketsiz çıktı birkaç tanede hücre Kaan hocada çıkmışken tüp tedavisine başlamadan çokca donturdun dedi bakarsınız daha sonra çıkmıya bilir dedi.artık hayırlısı .bu arada klomenide biz yarım kullanıyorduk günde bir tane kullanın dedi.diğer vitaminleri felanda gösterdik doğru seçimler yapmışsınız dedi.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
ZAMANCIM bitanem nolur üzme kendini, Rabbim inş sanada nasip edecek, bu sabırının mükafatını alacaksın canım bigün, ben buna tüm kalbimle inanıyorum..
Bacılar bizde haziranda FSH baktırcaz, eğer bir gelişme olmadıysa bende temmuzda gidecem, artık dayanamıyorum, biz doğal bekledik ama olmuyor, eylül diyorduk ama haziranda bir gelişme olmadıysa bende başlayacam tüp bebeğe..Hakkımızda hayırlısı olsun artık..
nasılsınız kızlar zcu ankaraya gitmiş inşallah hayırlı haberlerle döner kızlar canım sıkkın gene regli oldum ne zaman gelecek bizim bebek olmıcak duaya amin diyorum belki her ay acabalarla yaşıyorum bilemiyorum canım burnumda yani bugün sitenin hanımları birinde toplandık içlerinde tek çocugu olmyan benim o başladı anlatmaya bu başladı anlatmaya afakanlar bastı beni Allah ilk günümya sancımı bahane edip erkenden kalktım çok zor ne dertmiş hiçbir şeyle avunmuyor kök hücredende ses seda yok hamile kalmakiçin napmak lazım geçen gün rüyamda bebeğim olmuş ikiz nasıl seviniyorum birini bırakıp birini alıyorum tam sevindirik olmuştum rüyamda sonra uyandım tabi içimde bir alev nasıl yanıyorum acaba dedim herife embriyo tarnsferimi yaptırsak nasıl olsa onada yabancı banada eşit olucaktı yani tabi herif kabul etmedi sonrada bende çok pişman oldum Rabbim sen koru vericeksen katından ver yoksa beni böyle haram yollara düşmekten koru diye dua ettim insan işte ama rüyam nasılgüzeldihiç uyanmasam vedevam etseydi çok sıkıldım bacılar millete yalan söylemekten kendimi kandırmaktan hiç bitmiceksanki yoruldum yıllar geciyor yaşıtlarım yada bizle evlenenler ikince geçti bizde tık yok millettin bebesine boyun bükmekten sıkıldım
merhaba arkadaşlarım canlarım benim nasılsınız.hepiniz beni merak etmişsiniz Allah hepinizden razı olsun.pazar gecesi saat 12 de otobüsle Ankara ,ya gittik .sabah 7.30 da terminaldeydik .hiç bilmediğimiz bir şehir.çoçukluğumdan beridir hep Ankarayı görmek istemiştim ,nasip böyle bir sebeple görmekmiş.neyse ilk işimiz Kaan beyin muaynehanesini bulmak oldu.randevumuz akşam beşbuçukta olmasına rağmen biz sabah 8 buçuk 9 da oradaydık.daha sekreteri bile gelmemiş.neyse oradan ayrılıp otel aradık bulduk yerleştik.beş buçukta Kaan beyin yanına gittik. çok mütevazi çok cana yakın sonuçlarınız güzel dedi ben sizden çok umutluyum dedi yalnız burada sperm dondurma işleminiz size yoruçu olur dedi izmirde ege üni. deneyin dedi.spermleri çıkarmayı başardık dedi.şimdi önemli olan onları tekrar kaybetmedem tüp bebek aşamasına geçmeden eldekileri dondurum yedeklemek dedi.cünki bir bakmışsınız bir ay sonunda bunlarda yok olur tesede bile bulunamaya bilir dedi .bizde dün akşam geriye döndük.burada deyiycez tabi önce bir kaç defa dondurum işimizi garandiye alıcaz Allah nasip ederse.eşim hemen başlıyalım diyor şu anda adetliyim bende bu ay olmaz heralde diyorum birdaki ayda kardeşimin düğünü var ne yapıcaz bilemiyorum.yarım burada görüşmeye gideçeğiz hayırlısı hepinizden dua bekliyorum.
merhaba arkadaşlarım canlarım benim nasılsınız.hepiniz beni merak etmişsiniz Allah hepinizden razı olsun.pazar gecesi saat 12 de otobüsle Ankara ,ya gittik .sabah 7.30 da terminaldeydik .hiç bilmediğimiz bir şehir.çoçukluğumdan beridir hep Ankarayı görmek istemiştim ,nasip böyle bir sebeple görmekmiş.neyse ilk işimiz Kaan beyin muaynehanesini bulmak oldu.randevumuz akşam beşbuçukta olmasına rağmen biz sabah 8 buçuk 9 da oradaydık.daha sekreteri bile gelmemiş.neyse oradan ayrılıp otel aradık bulduk yerleştik.beş buçukta Kaan beyin yanına gittik. çok mütevazi çok cana yakın sonuçlarınız güzel dedi ben sizden çok umutluyum dedi yalnız burada sperm dondurma işleminiz size yoruçu olur dedi izmirde ege üni. deneyin dedi.spermleri çıkarmayı başardık dedi.şimdi önemli olan onları tekrar kaybetmedem tüp bebek aşamasına geçmeden eldekileri dondurum yedeklemek dedi.cünki bir bakmışsınız bir ay sonunda bunlarda yok olur tesede bile bulunamaya bilir dedi .bizde dün akşam geriye döndük.burada deyiycez tabi önce bir kaç defa dondurum işimizi garandiye alıcaz Allah nasip ederse.eşim hemen başlıyalım diyor şu anda adetliyim bende bu ay olmaz heralde diyorum birdaki ayda kardeşimin düğünü var ne yapıcaz bilemiyorum.yarım burada görüşmeye gideçeğiz hayırlısı hepinizden dua bekliyorum.
kızlar patlıyorum sıkıntıdan içimde bir kıntıvar ki anlatamam çok bunaldımçok
zcu nasul sevindim maşallah inşallah senin olurda çıkar gidersin şu topikten bebeni kucagına alırsın Rabbim sana nasip etsin sakin düğün şu bu diyede erteleme Allah vermiş bak kıymetini bilin dinle kocanı bol bol dondurun sonrada hemen başlayın bebeğin mi önemli düğün mü bak bana yanıp kavruluyorum sendeki şans herkezde olmuyor elde varken dondurun ve bir an önce başlayın
uffffff kızlar öyle daraldım ki nefes alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?