slm kizlar nasilsiniz arada girip cikiyorum yazacak bir seyim olmadigindan yazamiyorum.allah nasip ederse adetimin gununu bekliyorum bu ay olunca turkiyeye gidecegim hemen tedaviye baslayacam yumurta toplamak icin esimde benim tedavin bitiminde gelecek hayirlisi bakalim ......zcu canim senin adina cok sevindim gozun aydin tez zamanda insallah yavruna kavusurusun canim......kizlar hepinizin regaip kandili mubarek olsun rabbim bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsin birbirmizi unutmayalim canlar dualarim sizinle rabbim bu guzel gun hurmetine acimizi dindirsin yavrulamiza kavustursun hepimizi
kızlar REGAİP kandiliniz mübarek olsun allahım dualarımızı kabul etsin
slm kizlar nasilsiniz arada girip cikiyorum yazacak bir seyim olmadigindan yazamiyorum.allah nasip ederse adetimin gununu bekliyorum bu ay olunca turkiyeye gidecegim hemen tedaviye baslayacam yumurta toplamak icin esimde benim tedavin bitiminde gelecek hayirlisi bakalim ......zcu canim senin adina cok sevindim gozun aydin tez zamanda insallah yavruna kavusurusun canim......kizlar hepinizin regaip kandili mubarek olsun rabbim bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsin birbirmizi unutmayalim canlar dualarim sizinle rabbim bu guzel gun hurmetine acimizi dindirsin yavrulamiza kavustursun hepimizi
merhaba arkadaşlarım canlarım benim nasılsınız.hepiniz beni merak etmişsiniz Allah hepinizden razı olsun.pazar gecesi saat 12 de otobüsle Ankara ,ya gittik .sabah 7.30 da terminaldeydik .hiç bilmediğimiz bir şehir.çoçukluğumdan beridir hep Ankarayı görmek istemiştim ,nasip böyle bir sebeple görmekmiş.neyse ilk işimiz Kaan beyin muaynehanesini bulmak oldu.randevumuz akşam beşbuçukta olmasına rağmen biz sabah 8 buçuk 9 da oradaydık.daha sekreteri bile gelmemiş.neyse oradan ayrılıp otel aradık bulduk yerleştik.beş buçukta Kaan beyin yanına gittik. çok mütevazi çok cana yakın sonuçlarınız güzel dedi ben sizden çok umutluyum dedi yalnız burada sperm dondurma işleminiz size yoruçu olur dedi izmirde ege üni. deneyin dedi.spermleri çıkarmayı başardık dedi.şimdi önemli olan onları tekrar kaybetmedem tüp bebek aşamasına geçmeden eldekileri dondurum yedeklemek dedi.cünki bir bakmışsınız bir ay sonunda bunlarda yok olur tesede bile bulunamaya bilir dedi .bizde dün akşam geriye döndük.burada deyiycez tabi önce bir kaç defa dondurum işimizi garandiye alıcaz Allah nasip ederse.eşim hemen başlıyalım diyor şu anda adetliyim bende bu ay olmaz heralde diyorum birdaki ayda kardeşimin düğünü var ne yapıcaz bilemiyorum.yarım burada görüşmeye gideçeğiz hayırlısı hepinizden dua bekliyorum.
canım gözünaydın alllahım yardımcınız olsun ama kusura bakma anlamadım spermleri bulmayı başaRDIK DERKEN NE DEMEK İSEDİ KAAN BEY ÇIKIŞMI OLDU CANIMMM uzun zamandır takip edemiyorum kaçırmısım..
canım Allah razı olsun.inan ne yapıcaz bilmiyorum yarın bir dr.la görüşelim karar vericez hakkımızda hayırlısı olsun,Allah hepimizin yardımcısı olsun.canım zcum senin adına çok sevindim,salı gecesi yatağıma yattım aklıma sen geldin bugün belli olacaktı inşallah oda benim yaşadığım duyguları yaşamıştır dedim kendi kendime.dualarım hep seninleydi.sen ne düşünüyorsun,kardeşinin düğününden sonramı başlayacaksın?en doğru kararı tabiki sen verirsin ama bence en rahat olduğun zamanda yaptır,telaş yapıp acele etmenide istemem,herşey beyinde bitiyor beyin yorgunsa vucüduda etkiliyor.
canim insallah sende guzel haberlerle gelirsin ankaradan dualarim seninle
sağ ol canım,eşimdeki sorum inmemiş testis 8-9 yaşlarında ameliyat olmuş.geçen yıl 31 mayısta m. tese olmuştu bulunamadı.bu yıl dokuz aylık tadaviden sonra menide bir adet görüldü.Kaan Aydosta tedavi olduk yarım klomen ve proxeed plus verdi.bizde duyduğumuz yaralı olan her şeyi kullandık .evicap, cinko,l-arginine,korean ginseng,spırulına,tribulus terrestris,omega comple,antioxidan,keçiboynuzu kürü, keçiboynuzu pekmezi,ısırgan salatası mevsiminde, zaman zaman zeytinyağında incir ,akşamları ayçekirdeği antep fıstığı ceviz fındık evde hangisi varsa,son iki hafta arısütü.polen,bal,proxeed plus kullanmadan önce onun içindeki vitaminleride kullanıyorduk.sigarayı bıraktı.yani ne duyduysak yaptık.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizleri hayırlı sağlıklı evlatlara kavuştursun ,dualarım her zaman hepimize.zcu öncelikle gözün aydın.canım sizdeki sorun neydi daha önce tese ameliyatı oldunuzmu nasıl bir tedavi uyguladınız kısaca anlatırmısın.
sag ol canim benim, allah razi olsun.insallah iyi haberlerle doneriz allahim hepimize yardim etsin...... canim izin yaklasmis 2 gunun kalmis gule gule git yolun acik olsun. canim ailenle bol bol hasret giderirsin kafan dagilir iyi olur senin icin hayirli izinler canim bende bu ay yolcuyum ama gun belli degil 15 gibi dusnuyorum henuz bilet alamadim adetimi bekliyorum ben adet olmadan 1 hafta onceden goguslerim acir onu bekliyorum o olsun hemen bileti alip gidecem
ZCUM canım benim gözün aydın bitanem, ne kadar sevindim anlatamam, şimdi eşinde tese ile sperm bulundu ve dondurdunuz değil mi? kaç tüp donduruldu? ben tam anlayamadım, üst üste dondurmak falan yazmışsınya..aman bacım sakın erteleme birazn önce bence başla, hatta adetliymişsin hemen git iğnelere başla bence..Allah yardımcın olsun bitanem, inan çok sevindim..ben bekledim aman sen bekleme .
canım sağ ol .tese falan olmadık normal menide çıktı Allahın izniyle ,Rabbim tüm arkadaşlarımada nasip etsin.işte bu adette başlıyamadık bu gün üçünçü günüm yarın ege üni. has. gidicez artık ne derlerse çıkanlarda hep bir adet ne kadar sağlıklı bilemiyorum.inşAllah iyi doktorlarla karşılaşırız bizim halimizi anlıyan .dua et arkadaşım duana ihtiyacım var bende hepinize dua ediyorum bu gün namaz felan kılamıycam ama dua edicem Allah kabul etsin.
sağ ol canım,eşimdeki sorum inmemiş testis 8-9 yaşlarında ameliyat olmuş.geçen yıl 31 mayısta m. tese olmuştu bulunamadı.bu yıl dokuz aylık tadaviden sonra menide bir adet görüldü.Kaan Aydosta tedavi olduk yarım klomen ve proxeed plus verdi.bizde duyduğumuz yaralı olan her şeyi kullandık .evicap, cinko,l-arginine,korean ginseng,spırulına,tribulus terrestris,omega comple,antioxidan,keçiboynuzu kürü, keçiboynuzu pekmezi,ısırgan salatası mevsiminde, zaman zaman zeytinyağında incir ,akşamları ayçekirdeği antep fıstığı ceviz fındık evde hangisi varsa,son iki hafta arısütü.polen,bal,proxeed plus kullanmadan önce onun içindeki vitaminleride kullanıyorduk.sigarayı bıraktı.yani ne duyduysak yaptık.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizleri hayırlı sağlıklı evlatlara kavuştursun ,dualarım her zaman hepimize.
Kadercim canım seninde inşAllah gönül muradın gerçek olur Allah çıktığınız yolculuktan hayırlısıyla hamiş dönmeyi nasip etsin hep dualarımda olacaksın sende Allahtan ümidini kesme her an dua et hayırlısıysa olur zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?