Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kizlar nasilsiniz arada girip cikiyorum yazacak bir seyim olmadigindan yazamiyorum.allah nasip ederse adetimin gununu bekliyorum bu ay olunca turkiyeye gidecegim hemen tedaviye baslayacam yumurta toplamak icin esimde benim tedavin bitiminde gelecek hayirlisi bakalim ......zcu canim senin adina cok sevindim gozun aydin tez zamanda insallah yavruna kavusurusun canim......kizlar hepinizin regaip kandili mubarek olsun rabbim bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsin birbirmizi unutmayalim canlar dualarim sizinle rabbim bu guzel gun hurmetine acimizi dindirsin yavrulamiza kavustursun hepimizi

Regaip kandiliniz mübarek olsun. Allah sevdiklerimizle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

ZCU cnm ne güzel haber bu... sen daha tedavi düşünürken rabbim sana öyle güzel bir müjde verdiki ..darısı başımıza..ZAMAN .kardeşim sıkıntını iyi anlıyorum ben 40. oldum hala bir umut.hayatımız kök hücre beklemekle geçti her kapılar yüzümüze kapandı.. taki kaan hocayı bulana kadar oda sizlerin sayesinde ...sonumudumu yaşıyorum senin daha önünde yılların var sabret rabbim sağlık verdiği müddetçe bizler isticez

kızlar REGAİP kandiliniz mübarek olsun allahım dualarımızı kabul etsin

Son düzenleme:

dualarım seninle canım

Recap ayı girdiğinde Efendimiz (a.s.m) şu duayı sık sık tekrarlardı: "Allahümme barik lena fi Recebe ve şaban ve belligna Ramazan". Meali:" Allahım! Recep ve Şaban aylarını bizim için mübarek kıl ve bizi Ramazan ayına ulaştır".

Ne mutlu ve ne kutlu bir gündür ki tevbe edipte af olunmayan yoktur. Resullallah hürmetine af olunmuş müminlerden olmak dileğiyle.. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..

Merhaba arkadaslar hepinizin kandili mubarek olsun rabbim hepimizin dualarini bu guzel gunde kabul etsin...

ZCU canim nasil sevindim anlatamam senin adina cok mutluyum
rabbim insallah bebegini kucagina aldigin gunleride gosterir

bizde durumlar ayni kizlar denisen bisey yok bugunlerde fazla giremiyorum yazacak biseyim yok birde ailemin yanina gidiyorum iki gun sonra bir kosusturmaca gidiyor
allaha emanet olun canim arkadaslarim rabbim yardimcimiz olsun hepimizin

canim insallah sende guzel haberlerle gelirsin ankaradan dualarim seninle

canım gözünaydın alllahım yardımcınız olsun ama kusura bakma anlamadım spermleri bulmayı başaRDIK DERKEN NE DEMEK İSEDİ KAAN BEY ÇIKIŞMI OLDU CANIMMM uzun zamandır takip edemiyorum kaçırmısım..

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun rabbim inşallah bu gece ona açılan bütün hepimizin duıalarını kabul etsin

merhaba kader arkadaşlarım,
uzun zamandır takip ediyordum sayfanızı.bugün üye oldum.öncelikle kendimden bahsedeyim.23 yaşındayım,eşim 32 yaşında.2,5 senelik evliyiz.sorunumuz inmemiş testisten dolayı azosperm malesef.8,9 yaşlarında ameliyat olmuş eşim.evlendikten 1,5 sene sonra korunmayı bıraktık.ilk önce ben gittim doktora polikistik over olduğu söylendi.sonra doktor eşiminde sperm testi yaptırmasını söyledi.buna karşılk bende doktora eşimin küçükken bu ameliyatı yapıldğından bahsettim.doktor mutlaka üroloğa gitmesi lazım dedi.bu vakalarda testis kanseri riski yüksek dedi.eşim sperm testi yaptırdı ve sonuç azosperm,sonra dooppler ultrasonda sağ testis skrotumda izlenmiştir.sol testis inguinal kanalında izlenmiştir.sağ testiste kist izlenmiştir die yazıodu ve bunların sonucunda eşimin mikro teseden başka şansının olmadığı söylendi.tabi bu bizde büyük bir yıkım oldu.belli bir süre internetten araştırdım ve bu sürede kendimizi toparlamaya başladık.artık beklemenin b,ze faydası yoktu.ilk adımımızı geçen hafta attık.tüp bebek tedavisine başladık.ilk görüşmede bilgi verildi tedavi hakkında,sonra muayene oldum ve smear testi yapıldı.şimdi adetimi bekliorum.adetimin ikinci günü tekrar gelin dediler.doğum kontrol hapıyla başlanacağı söylendi.şimdilik durumum bundan ibaret.allahım bu regaip kandilinde anne bbaba olmak isteyen herkese tüm içtenliğimle tez zamanda inşallah hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.allah yar ve yardımcımız olsun...

Allahım dualarımızı kabul etsin.birdahaki yıl bebşlerimizle kandillere varalım inşAllah .kızlar bu gün tekrardan sperm testi olduk yine bir adet sperm görüldü .bilemiyorum bu birtek spermlerle dondur çözdür ne kadar sağlıklı olur artık Allah yardımcımız olsun.yarında prof dr. gürüşücez ne kadar yardımcı olur bilemiyorum inanın bulundu Allaha sükür ama ,kaybolmadan bir şu bebek işini halledebilsek.bu gün kandilmiş hastanede haberim oldu düşünün artık o kadar kafam doluki .sperm testini inceliyecek bayana bir dakikada hayatımızın özetini öyle bir anlatmışımki kadın beni sakinleştirmeye çalışıyor.farkında değilim yüksek sesle anlattığımın Allah razı olsun anlayışlı kadınmış.yinede bizimle ilgilendi ve daha detaylı inceledi.yarın yine gelince anlatırım.

Rabbim hepimizi aydınlıklara çıkartsın canım.evet ilaç tedavisiyle 9-10 ayda menide bir adet sperm görüldü.Allahım bizede devamını getirsin sizlerede nasip etsin.

canım Allah razı olsun.inan ne yapıcaz bilmiyorum yarın bir dr.la görüşelim karar vericez hakkımızda hayırlısı olsun,Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canim insallah sende guzel haberlerle gelirsin ankaradan dualarim seninle

sag ol canim benim, allah razi olsun.insallah iyi haberlerle doneriz allahim hepimize yardim etsin...... canim izin yaklasmis 2 gunun kalmis gule gule git yolun acik olsun. canim ailenle bol bol hasret giderirsin kafan dagilir iyi olur senin icin hayirli izinler canim bende bu ay yolcuyum ama gun belli degil 15 gibi dusnuyorum henuz bilet alamadim adetimi bekliyorum ben adet olmadan 1 hafta onceden goguslerim acir onu bekliyorum o olsun hemen bileti alip gidecem

zcu öncelikle gözün aydın.canım sizdeki sorun neydi daha önce tese ameliyatı oldunuzmu nasıl bir tedavi uyguladınız kısaca anlatırmısın.
sağ ol canım,eşimdeki sorum inmemiş testis 8-9 yaşlarında ameliyat olmuş.geçen yıl 31 mayısta m. tese olmuştu bulunamadı.bu yıl dokuz aylık tadaviden sonra menide bir adet görüldü.Kaan Aydosta tedavi olduk yarım klomen ve proxeed plus verdi.bizde duyduğumuz yaralı olan her şeyi kullandık .evicap, cinko,l-arginine,korean ginseng,spırulına,tribulus terrestris,omega comple,antioxidan,keçiboynuzu kürü, keçiboynuzu pekmezi,ısırgan salatası mevsiminde, zaman zaman zeytinyağında incir ,akşamları ayçekirdeği antep fıstığı ceviz fındık evde hangisi varsa,son iki hafta arısütü.polen,bal,proxeed plus kullanmadan önce onun içindeki vitaminleride kullanıyorduk.sigarayı bıraktı.yani ne duyduysak yaptık.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizleri hayırlı sağlıklı evlatlara kavuştursun ,dualarım her zaman hepimize.

Kadercim canım seninde inşAllah gönül muradın gerçek olur Allah çıktığınız yolculuktan hayırlısıyla hamiş dönmeyi nasip etsin hep dualarımda olacaksın sende Allahtan ümidini kesme her an dua et hayırlısıysa olur zaten.

canım senin adına çok sevindim rabbim bu mübarek günün hatırına hepimizin duasını kabul etsin hepimize anne olmayı nasip etsin.buradaki bütün arkadaşlara hayırlı kandiller diliyorum can yoldaşlarım lütfen dualarınızda banada yer verin.bizde dün doktora gidicektik fakat ben çok hastaydım eşimle gidemedim bakalım kan tahlillerini yaptırdı ayın 14 ündede sperm tahlili yaptıracak inşallah sperm bulunurda bizde bir an önce tedaviya başlarız.tekrar herkese hayırlı kandiller

sag ol canim aminnn insallah... allahim burda olan ve evlat hasretiyle yanip tutusan herkese versin. insallah hepimizin muradi gercek olur canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…