bonitaaaa inşallah tedavinden sonuç alırsınız buraya gelişinle gidişin bir olur böyle güzel bir günde geldin inşallah spermleriniz bulunur bebeginiz tutunur çabuk çıkarsın burdan allah kimseyi çaresiz bırakmasın..
merhaba arkadaşlarım canlarım benim nasılsınız.hepiniz beni merak etmişsiniz Allah hepinizden razı olsun.pazar gecesi saat 12 de otobüsle Ankara ,ya gittik .sabah 7.30 da terminaldeydik .hiç bilmediğimiz bir şehir.çoçukluğumdan beridir hep Ankarayı görmek istemiştim ,nasip böyle bir sebeple görmekmiş.neyse ilk işimiz Kaan beyin muaynehanesini bulmak oldu.randevumuz akşam beşbuçukta olmasına rağmen biz sabah 8 buçuk 9 da oradaydık.daha sekreteri bile gelmemiş.neyse oradan ayrılıp otel aradık bulduk yerleştik.beş buçukta Kaan beyin yanına gittik. çok mütevazi çok cana yakın sonuçlarınız güzel dedi ben sizden çok umutluyum dedi yalnız burada sperm dondurma işleminiz size yoruçu olur dedi izmirde ege üni. deneyin dedi.spermleri çıkarmayı başardık dedi.şimdi önemli olan onları tekrar kaybetmedem tüp bebek aşamasına geçmeden eldekileri dondurum yedeklemek dedi.cünki bir bakmışsınız bir ay sonunda bunlarda yok olur tesede bile bulunamaya bilir dedi .bizde dün akşam geriye döndük.burada deyiycez tabi önce bir kaç defa dondurum işimizi garandiye alıcaz Allah nasip ederse.eşim hemen başlıyalım diyor şu anda adetliyim bende bu ay olmaz heralde diyorum birdaki ayda kardeşimin düğünü var ne yapıcaz bilemiyorum.yarım burada görüşmeye gideçeğiz hayırlısı hepinizden dua bekliyorum.
keşke canım inan tanışmayı çok isterdim.olsun kalplerimiz gönüllerimiz bir.inşAllah iğneler işe yarar.Allah yardımcınız olsun.canım gözün aydın allahım tamamına erdirsin bizde salı kaan hocadaydık keşke karşılaşsaydık tanışırdık
çiçeğim canım Rabbim sizlerede nasip etsin en kolayından fazla bekletmeden.ailenin yanına tatile geliyosun güzel bir tatil geçir kafanı dinle hasret gider canım umarım tüm sıkıntılarını atarsın.Merhaba arkadaslar hepinizin kandili mubarek olsun rabbim hepimizin dualarini bu guzel gunde kabul etsin...
ZCU canim nasil sevindim anlatamam senin adina cok mutluyum
rabbim insallah bebegini kucagina aldigin gunleride gosterir
bizde durumlar ayni kizlar denisen bisey yok bugunlerde fazla giremiyorum yazacak biseyim yok birde ailemin yanina gidiyorum iki gun sonra bir kosusturmaca gidiyor
allaha emanet olun canim arkadaslarim rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
keşke canım inan tanışmayı çok isterdim.olsun kalplerimiz gönüllerimiz bir.inşAllah iğneler işe yarar.Allah yardımcınız olsun.
Kader tedaviniz su gibi aksın her şey yolunda gitsin inşallah.slm kizlar nasilsiniz arada girip cikiyorum yazacak bir seyim olmadigindan yazamiyorum.allah nasip ederse adetimin gununu bekliyorum bu ay olunca turkiyeye gidecegim hemen tedaviye baslayacam yumurta toplamak icin esimde benim tedavin bitiminde gelecek hayirlisi bakalim ......zcu canim senin adina cok sevindim gozun aydin tez zamanda insallah yavruna kavusurusun canim......kizlar hepinizin regaip kandili mubarek olsun rabbim bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsin birbirmizi unutmayalim canlar dualarim sizinle rabbim bu guzel gun hurmetine acimizi dindirsin yavrulamiza kavustursun hepimizi
hoşgeldin bonita, derhal gidesin inşallah. tedaviniz ırmaklar gibi aksın tamamına ersin inşallahmerhaba kader arkadaşlarım,
uzun zamandır takip ediyordum sayfanızı.bugün üye oldum.öncelikle kendimden bahsedeyim.23 yaşındayım,eşim 32 yaşında.2,5 senelik evliyiz.sorunumuz inmemiş testisten dolayı azosperm malesef.8,9 yaşlarında ameliyat olmuş eşim.evlendikten 1,5 sene sonra korunmayı bıraktık.ilk önce ben gittim doktora polikistik over olduğu söylendi.sonra doktor eşiminde sperm testi yaptırmasını söyledi.buna karşılk bende doktora eşimin küçükken bu ameliyatı yapıldğından bahsettim.doktor mutlaka üroloğa gitmesi lazım dedi.bu vakalarda testis kanseri riski yüksek dedi.eşim sperm testi yaptırdı ve sonuç azosperm,sonra dooppler ultrasonda sağ testis skrotumda izlenmiştir.sol testis inguinal kanalında izlenmiştir.sağ testiste kist izlenmiştir die yazıodu ve bunların sonucunda eşimin mikro teseden başka şansının olmadığı söylendi.tabi bu bizde büyük bir yıkım oldu.belli bir süre internetten araştırdım ve bu sürede kendimizi toparlamaya başladık.artık beklemenin b,ze faydası yoktu.ilk adımımızı geçen hafta attık.tüp bebek tedavisine başladık.ilk görüşmede bilgi verildi tedavi hakkında,sonra muayene oldum ve smear testi yapıldı.şimdi adetimi bekliorum.adetimin ikinci günü tekrar gelin dediler.doğum kontrol hapıyla başlanacağı söylendi.şimdilik durumum bundan ibaret.allahım bu regaip kandilinde anne bbaba olmak isteyen herkese tüm içtenliğimle tez zamanda inşallah hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.allah yar ve yardımcımız olsun...
İnşallah azospermiyi altedenlerden biri de siz olursunuz vck. hep dualarımdasınız.canım senin adına çok sevindim rabbim bu mübarek günün hatırına hepimizin duasını kabul etsin hepimize anne olmayı nasip etsin.buradaki bütün arkadaşlara hayırlı kandiller diliyorum can yoldaşlarım lütfen dualarınızda banada yer verin.bizde dün doktora gidicektik fakat ben çok hastaydım eşimle gidemedim bakalım kan tahlillerini yaptırdı ayın 14 ündede sperm tahlili yaptıracak inşallah sperm bulunurda bizde bir an önce tedaviya başlarız.tekrar herkese hayırlı kandiller
HERKESE HAYIRLI GECELER,kandılınız mubarek olsun canlarım.rabbım bu mubarek gunde ınsaaalh anne olmak ısteyenlere cıfter cıfter bebekler nasıp etsın,yaslılara eda, hastalara deva versın ,sıkıntısı olanları feraha kavstrn kurban oldugum allahım, gonlunuzden her ne gecyrsa ,neyı dılıyrsanız kabul buyursun ınsaalah yuce rabbım..hepımızın ısteklerını dıleklerını yerıne gtrsn tum musluman kardeslerımın.AMIN AMIN AMIN
sag ol canim benim, allah razi olsun.insallah iyi haberlerle doneriz allahim hepimize yardim etsin...... canim izin yaklasmis 2 gunun kalmis gule gule git yolun acik olsun. canim ailenle bol bol hasret giderirsin kafan dagilir iyi olur senin icin hayirli izinler canim bende bu ay yolcuyum ama gun belli degil 15 gibi dusnuyorum henuz bilet alamadim adetimi bekliyorum ben adet olmadan 1 hafta onceden goguslerim acir onu bekliyorum o olsun hemen bileti alip gidecem
çiçeğim canım Rabbim sizlerede nasip etsin en kolayından fazla bekletmeden.ailenin yanına tatile geliyosun güzel bir tatil geçir kafanı dinle hasret gider canım umarım tüm sıkıntılarını atarsın.
Kader tedaviniz su gibi aksın her şey yolunda gitsin inşallah.
hoşgeldin bonita, derhal gidesin inşallah. tedaviniz ırmaklar gibi aksın tamamına ersin inşallah
İnşallah azospermiyi altedenlerden biri de siz olursunuz vck. hep dualarımdasınız.
Amin Amin Amin
canım kaderim işallah herşey yolunda gider inan hep aklımdasın işallah herşey yolunda gider ve sperm bulunur ...Sizin tedavi ile bizim ki aynı bana da umut olucaksın .......İyi düşünelim iiiii olsun ....slm kizlar nasilsiniz arada girip cikiyorum yazacak bir seyim olmadigindan yazamiyorum.allah nasip ederse adetimin gununu bekliyorum bu ay olunca turkiyeye gidecegim hemen tedaviye baslayacam yumurta toplamak icin esimde benim tedavin bitiminde gelecek hayirlisi bakalim ......zcu canim senin adina cok sevindim gozun aydin tez zamanda insallah yavruna kavusurusun canim......kizlar hepinizin regaip kandili mubarek olsun rabbim bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsin birbirmizi unutmayalim canlar dualarim sizinle rabbim bu guzel gun hurmetine acimizi dindirsin yavrulamiza kavustursun hepimizi
Kader tedaviniz su gibi aksın her şey yolunda gitsin inşallah.
hoşgeldin bonita, derhal gidesin inşallah. tedaviniz ırmaklar gibi aksın tamamına ersin inşallah
İnşallah azospermiyi altedenlerden biri de siz olursunuz vck. hep dualarımdasınız.
Amin Amin Amin
canım kaderim işallah herşey yolunda gider inan hep aklımdasın işallah herşey yolunda gider ve sperm bulunur ...Sizin tedavi ile bizim ki aynı bana da umut olucaksın .......İyi düşünelim iiiii olsun ....
arkadaşlar size sormak istediklerim var.aramızda inmemiş testisten dolayı azsperm olan çok kişi var.mikrotesede kimilerinde bulunuyor,kimilerinde bulunmuo.bulunanlardaki artı olan sebepler nelerdir?mikrotese yapılmadan önce ilaç veya başka bir tedavi uyguluyorlarmı?bugün eşim üroloğa gidicek bugün, mikrotese açısından değerlendirme yapılacak bakalım ne diyecek.kızlar çok korkuorum.içimde çok garip bir duygu var.ne istediğimi bilemez gibiyim.ümitlensem olmayacak gibi...bir de bu ilk tedavimiz.neler bizi bekliyor?korkuorum çaresizce beklemekteyim adet günümü,göbekten iğneler falan korkutuo beni.sonrasında sperm bulunacakmı.bulunduğunda tutacakmı,bulunmazsa düşünmek bile istemiorum.bunları düşündükçe kafayı sıyıracak gibi oluorum.
canim hepimiz icin cok zor bi durum benim esim 5 yil once tese ameliyati oldu o zaman bilgisizdik bu kadar genis arasdirmamisdik hic bir ilac kullanmadan oldu ameliyati ve sonuc sifir simdi 2 yildir kaan hocadayiz ve tedavideyiz igne tedavisi oluyor esim hormonlarinda duzelmeler oluyor temmuzda micro tese olucak esim bence canim sizde tedavi oldukdan sonra micro tese olun canim sizin hormon degerleriniz nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?