Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bonitaaaa inşallah tedavinden sonuç alırsınız buraya gelişinle gidişin bir olur böyle güzel bir günde geldin inşallah spermleriniz bulunur bebeginiz tutunur çabuk çıkarsın burdan allah kimseyi çaresiz bırakmasın..

inşşşşşşşşşş...ii dileklerin için çok teşekkür ederim.allah herkese tez zamanda nasip eder inşallah.

herkese slm arkadaşlar herkesin kadili mübarek olsun allahım herkesin dileklerini dualarını kabul etsin bu gece açılan elleri geri çevirmesin herkese saülıklı hayırlı evlatlar versin bu arada dün kaan hocaya gittik ve bu sefer bize menegon verdi eşime göbekten yapacakmışım aranızda eşine iğne yapan varmıydı sanırım gamzecğim sen vardın canım anlatsan siziğneyi ne kadar almıştınız ve kaç günde bir vuruyosun

canım gözün aydın allahım tamamına erdirsin bizde salı kaan hocadaydık keşke karşılaşsaydık tanışırdık

canım gözün aydın allahım tamamına erdirsin bizde salı kaan hocadaydık keşke karşılaşsaydık tanışırdık
keşke canım inan tanışmayı çok isterdim.olsun kalplerimiz gönüllerimiz bir.inşAllah iğneler işe yarar.Allah yardımcınız olsun.

çiçeğim canım Rabbim sizlerede nasip etsin en kolayından fazla bekletmeden.ailenin yanına tatile geliyosun güzel bir tatil geçir kafanı dinle hasret gider canım umarım tüm sıkıntılarını atarsın.

HERKESE HAYIRLI GECELER,kandılınız mubarek olsun canlarım.rabbım bu mubarek gunde ınsaaalh anne olmak ısteyenlere cıfter cıfter bebekler nasıp etsın,yaslılara eda, hastalara deva versın ,sıkıntısı olanları feraha kavstrn kurban oldugum allahım, gonlunuzden her ne gecyrsa ,neyı dılıyrsanız kabul buyursun ınsaalah yuce rabbım..hepımızın ısteklerını dıleklerını yerıne gtrsn tum musluman kardeslerımın.AMIN AMIN AMIN

keşke canım inan tanışmayı çok isterdim.olsun kalplerimiz gönüllerimiz bir.inşAllah iğneler işe yarar.Allah yardımcınız olsun.

teşk canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bide kaan hoca kök hücrenin 1 seneye kadar çıkabileceğini söyledi inşallah hepimizin muradı olur bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine amin

Kader tedaviniz su gibi aksın her şey yolunda gitsin inşallah.
hoşgeldin bonita, derhal gidesin inşallah. tedaviniz ırmaklar gibi aksın tamamına ersin inşallah
İnşallah azospermiyi altedenlerden biri de siz olursunuz vck. hep dualarımdasınız.

Amin Amin Amin

Tüm azo muzdaribi arkadaşlarımın Regaip kandilleri mübarekler olsun. Rabbim bu kutlu gecenin yüzü suyu hürmetine bu ızdırabımıza son versin.
Sizlere Miraçta spermi, Beratta embriyoyu, Kadirde gebeliği Nasip etsin inşallah.

Ben Bebeciğimin hareketlerini yavaş yavaş hissetmeye başlıyorum kızlar.
Herzaman hepiniz dualarımdasınız. Hepinize bu heyecanı ve sevinci yaşatsın Güzel Allah'ım en yakın zamanlarda

sagol canim allah razi olsun insallah birazda olsa kafam dagilir
hakkinda hayirlisi olsun canim benim

çiçeğim canım Rabbim sizlerede nasip etsin en kolayından fazla bekletmeden.ailenin yanına tatile geliyosun güzel bir tatil geçir kafanı dinle hasret gider canım umarım tüm sıkıntılarını atarsın.

sagol canim insallah bizde gorermiyiz o gunleri bilmiyorum insallah rabbim bizlerede nasip eder.
sikintilar insan nereye giderse gitsin bitmiyor canim insallah birazda olsa rahatlarim bunaldim artik
herkesin derdi kendine kimse anlamiyor beni cok uzuluyorum rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine hepimizin sikintilarini alsin ferahlik versin bizlere

sag ol canim benim insallah...bebis hareketlenme baslamis masallah allahim esirgesin allahim saglikli sihattli kucagina almayi nasip etsin insallah

canım kaderim işallah herşey yolunda gider inan hep aklımdasın işallah herşey yolunda gider ve sperm bulunur ...Sizin tedavi ile bizim ki aynı bana da umut olucaksın .......İyi düşünelim iiiii olsun ....

üzülerek hoşbulduk diorum demmi,ama burda sizlerle olmak beni daha da çok ümitlendirio ve sizlerin desteğiyle bu sıkıntılı günlerimi atlatıcam allahın izniyle inş.

arkadaşlar size sormak istediklerim var.aramızda inmemiş testisten dolayı azsperm olan çok kişi var.mikrotesede kimilerinde bulunuyor,kimilerinde bulunmuo.bulunanlardaki artı olan sebepler nelerdir?mikrotese yapılmadan önce ilaç veya başka bir tedavi uyguluyorlarmı?bugün eşim üroloğa gidicek bugün, mikrotese açısından değerlendirme yapılacak bakalım ne diyecek.kızlar çok korkuorum.içimde çok garip bir duygu var.ne istediğimi bilemez gibiyim.ümitlensem olmayacak gibi...bir de bu ilk tedavimiz.neler bizi bekliyor?korkuorum çaresizce beklemekteyim adet günümü,göbekten iğneler falan korkutuo beni.sonrasında sperm bulunacakmı.bulunduğunda tutacakmı,bulunmazsa düşünmek bile istemiorum.bunları düşündükçe kafayı sıyıracak gibi oluorum.

canım kaderim işallah herşey yolunda gider inan hep aklımdasın işallah herşey yolunda gider ve sperm bulunur ...Sizin tedavi ile bizim ki aynı bana da umut olucaksın .......İyi düşünelim iiiii olsun ....

sag ol canim benim insallah hepimizin tedavisi yolunda giderde hepimiz anne oluruz allahim hepimize yardim etsin

canim hepimiz icin cok zor bi durum benim esim 5 yil once tese ameliyati oldu o zaman bilgisizdik bu kadar genis arasdirmamisdik hic bir ilac kullanmadan oldu ameliyati ve sonuc sifir simdi 2 yildir kaan hocadayiz ve tedavideyiz igne tedavisi oluyor esim hormonlarinda duzelmeler oluyor temmuzda micro tese olucak esim bence canim sizde tedavi oldukdan sonra micro tese olun canim sizin hormon degerleriniz nasil

kader biz daha yolun başındayız.biz daha öğreneli 1 sene olmadı diebilirim.ilk duyduğumuzda zaten kalakaldık adını bile bilmediğimiz duymadığımız bir hastalıkla başbaşa kaldık.bir süre boyunca hiç bişey yapmadık,ben sadece netten araştırma yaptım.eşime 2 defa 15 gün arayla ssperm testi yapıldı ve dooppler ultrason çekildi.şimdi bu testlerle beraber geçen hafta ilk tüp bebek tedavisi için görüşmeye gittik.tedavi hakkında bilgi verildi,benim muayenem yapıldı,smear testi yapıldı,adetin ikinci günü tekrar gelin dediler,ben pcoluyum doğum kontrol hapıyla başlayacağız dedi.eşimide ürolojiye yönlendirdiler mikrotese değerlendirme açısından ameliyatta olduğu için görüşemedik.eşim bugün gidio.11 de randevusu var.sanırım hormon değerlerini bugün isterler diye düşünüorum doktor ne diyecek bakalım.

merhaba arkadaslar,takip edirdum bu forumu fakat katılmak ancak bugun kısmet oldu.sanırım bizde aynı dertden muzdaripiz.3 yıllık evliyiz sadece 3 ay korunduk.birsürü çabaya rağmen hamile kalamadım doktora gittik bir kac ay bnm tedavim sürdü.çok şükür sağlıklı çıktım.doktor esimden sperm tahlili istedi tahlil sonucunda eşimde hiç canlı hücre olmadığı cıktı,inanamadık bir kac kez daha yaptırdık fakat hepsinde sonuc aynıydı.bi üroloji uzmanına gittik,varikosel oldugunu söyledi çok basit bir ameliyat oldugunu söyledi fakat eşim 4 saatlik bir ameliyat ve 42 dikişle cıktı.8 ay sonra tekrar tahlil için cagırdı.bu ay gitmemiz gerek fakat sonucu duyunca yıkılmaktan korkuyorum.bana akıl verin lütfen:18:

kızlar tekrar merhaba,
eşimin bugün ürolojiye randevusu vardı.şimdi görüştüm eşimle.doktor muayene etmiş.her ikisininde yukarıda olduğunu söylemiş.yüzde elli yarı yarıya şansınız var demiş.her ikisinede kesi atılacak demiş.şimdi benim bildiğim kadarıyla tek taraftan yapılıo die okuodum burdan ve eşimden herhangi bir test istememiş.hormon testi falan...birde eşimin dooppler ultrason sonucunda sağ testis skrotumda izlenmiştir yazıodu ama doktor ikiside yukarıda demiş.nasıl oluo bu ya anlamadım gitti?bilgilerinize ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…