Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

husmeh hoşgeldin...biz seninle yeni üyelerdeniz bende dün üye oldum.seninle durumlarımız farklı,ama senin durumunda olan çok kişi var.eminim bilgilerini,tavsiyelerini seninle paylaşacaklar.tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah

hanımlar herkeze merabalar hayırlı cumalar bonitaaa ankarada kaan aydosa gidin görünün size kesin ilaç verir önce tedavi olmadan tese yaptırmayın biz öyle bir cahillik yaptık ilk tesede 12 sperm çıktı oda birisi döllendi tutmadı ikinci tesede hiç bulunmadı kaan aydosla konuştum önce tedavi yapılması lazım dedi tedavi yapılmadan tese çok yanlış dedi siz tüp bebekçilere bakmayın onlar para için hemen gelin başlayalım diyolar çıkmış çıkmamış onlar için önemli degil bizde inmemiş tessislerden azoyuz şuan incir kürü bal macun kürü ve cym plus kullanıyoruz bakalım onlar fayda etmezse gelcek aya kaan aydosa gidip tedaviye başlıcaz bence acele etmeyin 6ay bir yıl tedavi olun sizde yapın kürler uygula kaan aydosla görüşün o bu işte 1 numara inşallah bulunur ama genede acele edipde tehlikeye atmayın kendinizi biz geçenlerde tüp bebek merkezine gittik adettin geldiğinde gelin başlayalım dediler ama ben hayır diyorum artık onların ben ögrendim artık dertleri para senin hayallerin sönmüş canın yamış paraların gitmiş onların nesine gerek o yüzden iyi düşünün önce tedavi olun tedavi olursanız bulunma olasıgı yüksek en azından bulunanlarda daha saglıklı olur döllenmesi tutması daha iyi olur genede kendiniz bilirsiniz allah yardımcınız olsun canım ..

canım benim cvbın ilk önce çok teşekkür ederim.evet burada kaan aydosu çok okudum ama bizim öle bir imkanımız yok.bende eşimde çalışıoruz.izin almamız çok zor...burda okuduğuma göre testislerin ne kadar aşağıda olması o kadar şans die yazıo ama bilmiorumki.inan bende napacağımı bilemez oldum.bugünki ürolog iki taraftan kesi açılacak demiş öle arayacağız spermi demiş.hormon testi istememiş.yüzde elli şansınız var demiş.canım benim inan şuan içim sıkılıo daralıo girdik bir yola allahım hayırlı sonular almayı nasip etsin.canım benim buarada senin eşinin ameliyattan sonra testisleri torbaya indimi?yaşın önemi varmı sperm bulmada?

bonitaaa benimki 11 yaşında indirilmiş şuan aşşagıda yukarda degil burdan ögrendime göre 8-9 11-12 yaşında indirilmiş olması fark etmiyor en geç 2 yaşında indirilmesi gerekmiş istanbuldaysanız emre bakırcıya gide bilirsiniz emre bakırcıda bu konuda uzman şansınızı iyi biyerlerde deneyin siz hangi merkezle görüştünüz istanbuldada çok iyi merkezler var mikrotese isteyin mikrotesede şans daha yüksek allah yar ve yardımcınız olsun çıktıgınız yolda inşallah seviçli haberlerinizi alırız .

evet canım istanbuldayız.ümraniye erdem hastanesi tüp bebek bölümüne gidioruz canım.zaten ürolog mikrotese yapılacak dedi.heriki taraftanda kesi yapılacak.yüzde elli şans var dedi.eşimin 8 ,9 yaşlarında yapılmış.doopler ultrason sonucunda sağ testis skrotumda izlenmiştir.sol testis inguinal kanalında izlenmiştir yazıodu.ama bugünki üroloğun yaptığı muayene sonucunda ikisininde yukarıda olduğunu söylemiş.karıştı kafam iyice.bakalım gidişat neyi gösterecek.bekliorum kimi zaman umutlu kimi zaman umutsuz.allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin.sende inşallah tedavinden sonuç alır bebeğine kavuşursun canım....

canım benim merhaba,sana birazda olsa yardımcı olmaya çalışırsam çok mutlu olurum.benim eşimdede tek taraflı inmemiş testis vardı,fakat küçüklüğünde ameliyat falan olmamış.mayıs başı tese ameliyatı oldu.ve çıktı şükürler olsun.hemen tüp bebek yaptırdık fakat tutmadı,herşey kaliteli iyiydi ama olmadı.göbekten iğnelere gelnce canım hiç korkulacak bişey değil,çok basit ve ince bir iğne.zaten deri altına vuruyorsun.ben kendim yaptım,kan görünce bayılan ben,hiç tedirgin olmadan vurdum,bebek sevgisi insanın içine işlediğinde süper bir güç geliyor insana ister istemez...çünkü bazı yerler o iğneyi vururken dozuna pek dikkat edemiyor,aldırış etmiyorlar ama kendin vurursan 2.güne bile bir şişeyi yetirebilirsin.fiyatı çokda uygun bir iğne değil.birde tese olacağı gün ameliyat olmadan kan alıp tah:1lil yapılıyor,tese ameliyatı için uygunmu değilmi diye onun öncesine başka birşey falan kullanmıyor.uygunsa hemen ameliyata alıyorlar.

merhaba arkadaşlar bende aynı sizin gibiyim.Benimde eşim inmemiş testis nedeni ile azosperm çok şükür micro tese de sperm bulundu bu mayıs da tüp bebek denedik ama ne yazıkki bugün adet oldum kırmızıları görünce şok oldum tabii ama çok şükür dondurulmuş embiryolarımız var tekrar eylülde tüp bebek deneyeceğim Rabbim hayırlısını versin üzülmeyin

canım hayırlısı olsun inşallah çıkış olur bizde tedaviyi erteledik yine çünkü eşimin işinde sorunlar var sanırımişten ayrılacak o bildiğin sınavın sonucuda olumsuz bakalım neler olacak canım..

hakkınızda hayırlısı olsun canım

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.ne güzel sizinkinde çıkış olmuş.inşallah eşimdede sperm bulurlar ve bulunduğu gibi tutunması da çok önemli.allah hakkımızda hayırlısını versin .başkada diecek hiçbirşey bulamıorum...

ırmak merhaba sizde ilk denemeniz negatif olmuş nerede yaptırdınız tüp bebeğinizi Allah yardımcın olsun

8 aylık evliyiz. benim yaşım 32 eşim 38..Eşimde azosperm olduğunu dün akşam öğrendim..Benimden prolaktin hormonum yüksek..Moralimi bozmak istemiyorum..Rabbim ''ol ''deyiverince önünde hiçbir engel çıkamaz..Ama ağlamaktanda kendimi alamıyorum..Bugünlerimize şükürler olsun, nediyeyim başka...Uzun bir süreç bizi bekliyor galiba..Bu formlardan çok şey öğrendim, öğreniyorum..Herkese teşekkür ediyorum..Herkes o kadar açık yürekli ve cesaretli ki..

merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine ben geldim..canlarım,bebeğim 17 hafta 4 günlük oldu.daha bebeğim diyorum çünkü ne yaptık ne ettikse cinsiyeti netleşmedi yarın kontrolüm var doktor netleşir dedi..rabbim bu güzel günler yüzü suyu hürmetine hepinize nasip etsin...

AMİNNNNN...allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.bizde senin gibi bu güzel haberleri veriririz inş.

bu gün çöktüğümü hissettim,kızlar bana bir akıl verin dön dolaş yine başa dönüyoruz.bu gün ege. üni. hastanesine gittik .tüp bebek merkezinin ileri gelen dr. unla görüştük ,dosyamızı ve son tahlillerimizi gösterdik biz böyle böyle oldu tesede sperm cıkmadı şimdi menide çıkıyor ne yapalım dedik.Kaan hoca çıkanları dondurtun dedi daha sonra bulunamıyabilir diyor dedik . o dr.da zaten dondurmadan meniyi alırız sperm varmı bakarız sizide hazırlarız baktıl menide sperm yok yada iyi sperm yok eşinizi teseye alırız dedi.şimdi siz bir sperm testi verin sonuçu alınca androloji dr.larınla bu konuyu tartışalım dedi.bizde randevu almak için androloji lab. gittik oradaki uzmandan randevu alırken durumumuzdan bahsettik m. tesede sperm bulunamadı şimdi tedaviden sonra sperm bir iki çıkıyor ne olur dikkatli inceleyin dedik.sonra oradaki uzman dr. bilgisayardan dosyamıza baktı ve dediki zaten biz m. teseden önce ilk geldiğinizde sperm testinizde sperm bulmuştuk.AHA İŞTE YİNE GELDİK BAŞA.arkadaşlar menide çıkıyor bu dr.lar m. tesede bulamıyor.bulamadıkları gibide menideki spermlerle eşin hazırlansın birde böyle deniyelim demiyorlar .biz şimdi ne yapalım . bunlar yine menidekini denemiycekler yine m.tese diyecekler ondada bulamazlar ilkkinde olan spermleri bulamadıkları gibi biz şimdi ne yapalım.Allah doğru hekimlerle karşılaştırsın yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun Allah sabır versin

canım n e güzel darısı bize işallah

zcu neden öyle yapıyorlar söyleseydiniz ya tese yapılmasın menideki sperm kullanılsın buseferde öyle deniyelim diye bir spermde olsa zaten bir bebek bir spermden olmuyormu olacak olduktan sonrada onlada olur yeterki allah ol desin bide ünüversitelere fazla güvenmeyin iyi bir tüp bebek merkezine gidin biz ünüversidete başladık 4 yıl önce akdeniz ünüversitesinde ucuza gelir diye güya orda kiminle konuşsam kimse fazla memnun degildi hele bizim gibileri başlarından savalıyorlardı ugraşmaK istemiyorlardı bize tutdu bu ay başlıyoruz diye koldan vurulan bi iğne vermişlerdi bende iğneyi aldık vuruyordum igne yarı oldu belkide geçti ev telofununu hemşire aradı e ben ünüversiteden arıyorum ayşe hanım iğneyi bırakın tedaviniz bu ay kaldı yogunluk varmış çok kalabalıkmış hastanede malzeme azmış ellrinde içinde bazılarını seçmişler tedavilerini durdurmuşlar kusura bakmayın gelcek aya gelin konuşalım insanla dalga geçer gibi önce akılları nerdeyse sonra bizde özel tüp bebek merkezine gittik ordada bulunmadı ama gene en azından insan mamulasi görüyorsun devletler çok ilğisiz sordugunada cevap bile vermiyorlar siz özele gitseniz herseferinde bi tane çıkıyorsa şöyle bir onkere bile üç gün arayla tahlil verse herseferinde bir sperm dondurulsa olur on sperm onlar dondurulsa yeter ne bileyim ben öyle düşündüm on spermde denemek için yeter zaten siz öyle konuşun amann allah yardımcınız olsun biz desek boş tabi doktarlar daha iyi bilir canım üzülme iş olacagına varır allah hayırlı bir yol gösterir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…