merhaba arkadaslar,takip edirdum bu forumu fakat katılmak ancak bugun kısmet oldu.sanırım bizde aynı dertden muzdaripiz.3 yıllık evliyiz sadece 3 ay korunduk.birsürü çabaya rağmen hamile kalamadım doktora gittik bir kac ay bnm tedavim sürdü.çok şükür sağlıklı çıktım.doktor esimden sperm tahlili istedi tahlil sonucunda eşimde hiç canlı hücre olmadığı cıktı,inanamadık bir kac kez daha yaptırdık fakat hepsinde sonuc aynıydı.bi üroloji uzmanına gittik,varikosel oldugunu söyledi çok basit bir ameliyat oldugunu söyledi fakat eşim 4 saatlik bir ameliyat ve 42 dikişle cıktı.8 ay sonra tekrar tahlil için cagırdı.bu ay gitmemiz gerek fakat sonucu duyunca yıkılmaktan korkuyorum.bana akıl verin lütfen:18:
hanımlar herkeze merabalar hayırlı cumalar bonitaaa ankarada kaan aydosa gidin görünün size kesin ilaç verir önce tedavi olmadan tese yaptırmayın biz öyle bir cahillik yaptık ilk tesede 12 sperm çıktı oda birisi döllendi tutmadı ikinci tesede hiç bulunmadı kaan aydosla konuştum önce tedavi yapılması lazım dedi tedavi yapılmadan tese çok yanlış dedi siz tüp bebekçilere bakmayın onlar para için hemen gelin başlayalım diyolar çıkmış çıkmamış onlar için önemli degil bizde inmemiş tessislerden azoyuz şuan incir kürü bal macun kürü ve cym plus kullanıyoruz bakalım onlar fayda etmezse gelcek aya kaan aydosa gidip tedaviye başlıcaz bence acele etmeyin 6ay bir yıl tedavi olun sizde yapın kürler uygula kaan aydosla görüşün o bu işte 1 numara inşallah bulunur ama genede acele edipde tehlikeye atmayın kendinizi biz geçenlerde tüp bebek merkezine gittik adettin geldiğinde gelin başlayalım dediler ama ben hayır diyorum artık onların ben ögrendim artık dertleri para senin hayallerin sönmüş canın yamış paraların gitmiş onların nesine gerek o yüzden iyi düşünün önce tedavi olun tedavi olursanız bulunma olasıgı yüksek en azından bulunanlarda daha saglıklı olur döllenmesi tutması daha iyi olur genede kendiniz bilirsiniz allah yardımcınız olsun canım ..
bonitaaa benimki 11 yaşında indirilmiş şuan aşşagıda yukarda degil burdan ögrendime göre 8-9 11-12 yaşında indirilmiş olması fark etmiyor en geç 2 yaşında indirilmesi gerekmiş istanbuldaysanız emre bakırcıya gide bilirsiniz emre bakırcıda bu konuda uzman şansınızı iyi biyerlerde deneyin siz hangi merkezle görüştünüz istanbuldada çok iyi merkezler var mikrotese isteyin mikrotesede şans daha yüksek allah yar ve yardımcınız olsun çıktıgınız yolda inşallah seviçli haberlerinizi alırız .
arkadaşlar size sormak istediklerim var.aramızda inmemiş testisten dolayı azsperm olan çok kişi var.mikrotesede kimilerinde bulunuyor,kimilerinde bulunmuo.bulunanlardaki artı olan sebepler nelerdir?mikrotese yapılmadan önce ilaç veya başka bir tedavi uyguluyorlarmı?bugün eşim üroloğa gidicek bugün, mikrotese açısından değerlendirme yapılacak bakalım ne diyecek.kızlar çok korkuorum.içimde çok garip bir duygu var.ne istediğimi bilemez gibiyim.ümitlensem olmayacak gibi...bir de bu ilk tedavimiz.neler bizi bekliyor?korkuorum çaresizce beklemekteyim adet günümü,göbekten iğneler falan korkutuo beni.sonrasında sperm bulunacakmı.bulunduğunda tutacakmı,bulunmazsa düşünmek bile istemiorum.bunları düşündükçe kafayı sıyıracak gibi oluorum.
herkese slm arkadaşlar herkesin kadili mübarek olsun allahım herkesin dileklerini dualarını kabul etsin bu gece açılan elleri geri çevirmesin herkese saülıklı hayırlı evlatlar versin bu arada dün kaan hocaya gittik ve bu sefer bize menegon verdi eşime göbekten yapacakmışım aranızda eşine iğne yapan varmıydı sanırım gamzecğim sen vardın canım anlatsan siziğneyi ne kadar almıştınız ve kaç günde bir vuruyosun
merhaba arkadaşlar bende aynı sizin gibiyim.Benimde eşim inmemiş testis nedeni ile azosperm çok şükür micro tese de sperm bulundu bu mayıs da tüp bebek denedik ama ne yazıkki bugün adet oldum kırmızıları görünce şok oldum tabii ama çok şükür dondurulmuş embiryolarımız var tekrar eylülde tüp bebek deneyeceğim Rabbim hayırlısını versin üzülmeyin
canım benim merhaba,sana birazda olsa yardımcı olmaya çalışırsam çok mutlu olurum.benim eşimdede tek taraflı inmemiş testis vardı,fakat küçüklüğünde ameliyat falan olmamış.mayıs başı tese ameliyatı oldu.ve çıktı şükürler olsun.hemen tüp bebek yaptırdık fakat tutmadı,herşey kaliteli iyiydi ama olmadı.göbekten iğnelere gelnce canım hiç korkulacak bişey değil,çok basit ve ince bir iğne.zaten deri altına vuruyorsun.ben kendim yaptım,kan görünce bayılan ben,hiç tedirgin olmadan vurdum,bebek sevgisi insanın içine işlediğinde süper bir güç geliyor insana ister istemez...çünkü bazı yerler o iğneyi vururken dozuna pek dikkat edemiyor,aldırış etmiyorlar ama kendin vurursan 2.güne bile bir şişeyi yetirebilirsin.fiyatı çokda uygun bir iğne değil.birde tese olacağı gün ameliyat olmadan kan alıp tah:1lil yapılıyor,tese ameliyatı için uygunmu değilmi diye onun öncesine başka birşey falan kullanmıyor.uygunsa hemen ameliyata alıyorlar.
canım benim merhaba,sana birazda olsa yardımcı olmaya çalışırsam çok mutlu olurum.benim eşimdede tek taraflı inmemiş testis vardı,fakat küçüklüğünde ameliyat falan olmamış.mayıs başı tese ameliyatı oldu.ve çıktı şükürler olsun.hemen tüp bebek yaptırdık fakat tutmadı,herşey kaliteli iyiydi ama olmadı.göbekten iğnelere gelnce canım hiç korkulacak bişey değil,çok basit ve ince bir iğne.zaten deri altına vuruyorsun.ben kendim yaptım,kan görünce bayılan ben,hiç tedirgin olmadan vurdum,bebek sevgisi insanın içine işlediğinde süper bir güç geliyor insana ister istemez...çünkü bazı yerler o iğneyi vururken dozuna pek dikkat edemiyor,aldırış etmiyorlar ama kendin vurursan 2.güne bile bir şişeyi yetirebilirsin.fiyatı çokda uygun bir iğne değil.birde tese olacağı gün ameliyat olmadan kan alıp tah:1lil yapılıyor,tese ameliyatı için uygunmu değilmi diye onun öncesine başka birşey falan kullanmıyor.uygunsa hemen ameliyata alıyorlar.
bonitaaa canım inşallah dogru yer dogru zaman olur ilk ve son tedaviniz olur başarılar dilerim allah hepimizin yardımcısı olsun .
hakkınızda hayırlısı olsun canım
merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine ben geldim..canlarım,bebeğim 17 hafta 4 günlük oldu.daha bebeğim diyorum çünkü ne yaptık ne ettikse cinsiyeti netleşmedi yarın kontrolüm var doktor netleşir dedi..rabbim bu güzel günler yüzü suyu hürmetine hepinize nasip etsin...
canım geçmiş olsun Allah sabır versin8 aylık evliyiz. benim yaşım 32 eşim 38..Eşimde azosperm olduğunu dün akşam öğrendim..Benimden prolaktin hormonum yüksek..Moralimi bozmak istemiyorum..Rabbim ''ol ''deyiverince önünde hiçbir engel çıkamaz..Ama ağlamaktanda kendimi alamıyorum..Bugünlerimize şükürler olsun, nediyeyim başka...Uzun bir süreç bizi bekliyor galiba..Bu formlardan çok şey öğrendim, öğreniyorum..Herkese teşekkür ediyorum..Herkes o kadar açık yürekli ve cesaretli ki..
merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine ben geldim..canlarım,bebeğim 17 hafta 4 günlük oldu.daha bebeğim diyorum çünkü ne yaptık ne ettikse cinsiyeti netleşmedi yarın kontrolüm var doktor netleşir dedi..rabbim bu güzel günler yüzü suyu hürmetine hepinize nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?