bonitaaa..insallah bu tedavin sana bebeyini getirsin seninde yuzun gulsun insallah butun arkadaslariminda..rabbim bizi evlat hasretiyle tuketmesin sinamasin insallahh..
amın arkadasım ınsallah bızlerde o duyguyu yasarız hayırlısıyla.ben ıkı haftadır ruyamda esra erolu goruyorum.en son ruyamda bana sarıldı.hepte mavı elbıseyle goruyorum; allah hayır etsın :)
belki sen de hamile kalacaksınrüya nasıl yorumlanırsa öyle çıkarmış fakat kzlar rüyanızı herkese anlatmayın peygamber efendimizn hadisi var sadece çok güvendiğiniz kişilere anlatın hele böyle rüyaları...tekrar eden rüyalarda bi hikmet oladabilir.
obk canım sizin azospermin nedeni ne..
toanacim dualarin ve dualarimiz kabul olsun insallah.insallah tum arkadaslarimizla beraber 2012 yilinin anneleri diye topikte konusmak nasip olur
masalcım biz azospermi olduğunu 2 hafta önce öğrendik.özel bir labaratuarda sperm testi yaptırdık bütün değerler 0 hiç bir kıpırtı yok.şoku daha yeni yeni atıyoruz.bana kalsa hemen bir dr gidip bütün tahlilleri yaptırıcam ama eşim bi tatile gidelim ondan sonra başlarız dedi.üzerinede çok gidemiyorum tabi.yani anlıyacağın tam sebebini bilmiyoruz.tam sebebini öğrensek bir an önce çok rahatlıycam ama. yazık adama birde aktardan çakşır suyu ve kaçi boynuzu özü aldım karıştırıp karıştırıp içiriyorum.kıyamam bide sesini çıkarmadan içiyor. ağlancak halimize gülüyoruz işte napalım.hayat devam ediyor.bizlerde böyle olsun istemezdik ama kader böyleymiş.bununla yaşamayı öğrenicez.
eseslim obk arkadaslarim size birsey sorcam belki bilirsiniz.esimi gecen sene eskisehir osman gazi universites tupbebek bolumunde spermiogram yaptirdi sonuc azosperm dediler.mesela 1 tane bile sperm varsa bunu yazarlarmiydi.cunku belcikada spermiogram yaptirdik 5 ay filan oluyo 25 cikti 5 canliymis.ama burda esime dedilerki tupbebek yapmak icin yetersizmis en az 100 sperm olmaliymis.hangi sonuc dogru bilmiyorum.
valla ben bu konunun cahiliyim.daha önce aktara bile gitmemiştim.ama beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.daha dikkatli olucam.peki bu bitkilerin çinden gelenleri falan oluyormu.bu doğrumu yani .aktar bana ben yerli malları kullanıcam dedide.
hayat işte... biz de ilk öğrendiğimizde eşim kendini toplamak için beklemek istedi bekledik de o esnada bi aktar bize bitkisel bi karışım yaptı dünya kadar da para aldı bi etkisi olmadı sonra artık ben dayanamadım gidelim öğrenelim neymiş sebebi diye yoksa ilk gittiğimiz doktor bizi direkt teseye yönlendirdi eşim teseye yanaşmak istemiyor bu hafta tekrar kan tahlili spermiogram verdik bekliyoruz iki gün sonra belli olacak herşey:94: ve ben karmakarışık durumdayım. beynimde kırk tilki dolaşıyor ve kırkının da kuyruğu birbirine değmiyor durumuo aktar olayından sonra eşimde önyargı oluştu para almak için diyor bu bitkiselleri reddediyor biz de şu an doktorun ağzından çıkacak söze odaklandık inşallah iyi haberler veririz birbirimize
canım biz daha yolun başındayız. osmangazi ünv hiç gitmedik ama buralarda orası pek tercih edilmiyor nedense.eşimin test sonucundada hepsi 0 çıktı yani 1 tane bile görememişler görselerdi yazarlardı diye düşünüyorum.ama burada bu konuda bilgisi olan arkadaşlar çok belki onlar yardımcı olabilir diye düşünüyorum canım.
allahıımmm inşallah güzel haberlerle dönersin.sizin azo sebebiniz neymiş onu öğrenebildinmi bari.birde sizin sonuçlarda bizim gibi 0 mı?
verdigin bilgi icin sagol arkadasim.spermiogram testi yapan bazi merkezler yikama islemi yapmiyo.bide duyduguma gore belli bir sayinin altindaysa sifir yaziyolarmis.yani bir tane bile olsa yazmazlar.esim burda yaptirdi yikama sonucu 25 tane cikmis.[/QUOTE
nur-efsan bak bunu ilk defa duydum.bu konuyu araştırıcam çok teşekkür ederim.bizde 25 çıksa havalara uçarız heralde.benim ablamda tüp bebek taptırdı üçüzleri var ilkokula gidiyorlar .onunla konuştum ablam dediki 1 tane bile bulsalar sağlıklıyla tüp bebek yaparlar dedi. ama beni avutmak içinmi söyledi yoksa gerçeğimi öyle bilmiyorum.
verdigin bilgi icin sagol arkadasim.spermiogram testi yapan bazi merkezler yikama islemi yapmiyo.bide duyduguma gore belli bir sayinin altindaysa sifir yaziyolarmis.yani bir tane bile olsa yazmazlar.esim burda yaptirdi yikama sonucu 25 tane cikmis.
masalcim her spermiogram testi yikama(santrifüj ve yüzdürme) degil.dipteki cokeltiye bakmiyolar.bu cok onemli insallah bu sekilde test yaptircam esime ve tedavi olmadan tese yaptirmicam ilacla sperm disariya cikmazsa ancak ozaman hemde faydasinida gormus oluruz boylece tese ameliyatinda.birde tupbebek merkezi arastirirken basari yuzdesine bakin.ben ibrahim saracoglunun bazi tavsiyeleri var onlari yapmaya calisiyorum/TAVSIYE EDERIM.turk kahvesi sayilmayacak kadar,spermde sayilmayacak kadar;ARASTIRMALAR SPERMI COGALTTIGI ve IYI geldigi;hergun iciriyorum.kurufasulyede cinko var.sicak banyo yapmasin esleriniz.doktorda ilac verirse hepsi fayda eder diye dusunuyorum.gerisi TEVEKKULnur ben geçen gün şöyle bişey duydum bazı labarotuarlar belli merkezlere bağlı oluyor ya bizde tedavi olacak diye sperm sayısı azsa azosperm diyormuş yani başarıyı yüksek göstermek için...doğru mu bimiyorum. bir de 25000 altında ise de bazen sıfır yazıyolarmış diye birçok kişiden duydum.. doğru mudur ki.bi de gittiğimiz yerde yıkama yapıyorlar mı ne bileceğizne yapalım biz de şaştık:18:
KIZLAR ..BEN antepliyim..bende 3 ay once gitmistim tr cunki annem vefat etmisti ona gittim kimseye vermesin rabbim cok zor anne acisi..canim annem mekanin cennet olsun insallah..:85:
eseslim sana memleketlim diyicem .sen de bilirsin yerini karakedi bozacısının karşı köşesinde yasin varya onun yanında,,eskiden yetiş ayakkabıcısı vardı hani onun yerine açılan bir aktar.istersen sende git bi konuş karı koca beraber duruyorlar.iyi insanlara benziyorlar ama şahsen tanımıyorum.bende senin gibi düşündüm dedimki ben sizin ne karıştırıcağınızı nerden biliyim dedim onlarda bizim yanımızda dur beraber yapalım karışımı ,başkaları adi mal kullanıyor dedi.istersen senle baraberde gidebiliriz.hem seninle tanışmak güzel olur,karşılıklı konuşup derleşmek daha iyi ben daha yolun başındayım.bana tecrübelerinle yardımcı olursan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?