Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bonitaaa..insallah bu tedavin sana bebeyini getirsin seninde yuzun gulsun insallah butun arkadaslariminda..rabbim bizi evlat hasretiyle tuketmesin sinamasin insallahh..

amin toanacım amin inşşşşşş.ilk denemem olduğu için baya stresli geçiyor benim için.yaşım 24 hayatı doya doya yaşayacağım yerde karalara bağladım kendimi....yaşımm gereği olsa gerek çoçukça davranıorum,olgunca düşünerek hareket edemiorum.sabırsızım.sürekli tedaviyi düşünüp beynim patlıo düşünmekten.neyse ki her şey bu ay belli olucak.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım.inş hepimiz de tez zamanda olumlu sonuçlar alır,bebeklerimize kavuşuruzzzzz:)

amın arkadasım ınsallah bızlerde o duyguyu yasarız hayırlısıyla.ben ıkı haftadır ruyamda esra erolu goruyorum.en son ruyamda bana sarıldı.hepte mavı elbıseyle goruyorum; allah hayır etsın :)

belki sen de hamile kalacaksın rüya nasıl yorumlanırsa öyle çıkarmış fakat kzlar rüyanızı herkese anlatmayın peygamber efendimizn hadisi var sadece çok güvendiğiniz kişilere anlatın hele böyle rüyaları...tekrar eden rüyalarda bi hikmet oladabilir.

toanacim dualarin ve dualarimiz kabul olsun insallah.insallah tum arkadaslarimizla beraber 2012 yilinin anneleri diye topikte konusmak nasip olur

insallah canim hep beraber OLACAGIZ;ben hepinize guvendigim icin anlattim canim benim yoksa baska kimseye demedim bile.

obk canım sizin azospermin nedeni ne..

masalcım biz azospermi olduğunu 2 hafta önce öğrendik.özel bir labaratuarda sperm testi yaptırdık bütün değerler 0 hiç bir kıpırtı yok.şoku daha yeni yeni atıyoruz.bana kalsa hemen bir dr gidip bütün tahlilleri yaptırıcam ama eşim bi tatile gidelim ondan sonra başlarız dedi.üzerinede çok gidemiyorum tabi.yani anlıyacağın tam sebebini bilmiyoruz.tam sebebini öğrensek bir an önce çok rahatlıycam ama. yazık adama birde aktardan çakşır suyu ve kaçi boynuzu özü aldım karıştırıp karıştırıp içiriyorum.kıyamam bide sesini çıkarmadan içiyor. ağlancak halimize gülüyoruz işte napalım.hayat devam ediyor.bizlerde böyle olsun istemezdik ama kader böyleymiş.bununla yaşamayı öğrenicez.

hayat işte... biz de ilk öğrendiğimizde eşim kendini toplamak için beklemek istedi bekledik de o esnada bi aktar bize bitkisel bi karışım yaptı dünya kadar da para aldı bi etkisi olmadı sonra artık ben dayanamadım gidelim öğrenelim neymiş sebebi diye yoksa ilk gittiğimiz doktor bizi direkt teseye yönlendirdi eşim teseye yanaşmak istemiyor bu hafta tekrar kan tahlili spermiogram verdik bekliyoruz iki gün sonra belli olacak herşey:94: ve ben karmakarışık durumdayım. beynimde kırk tilki dolaşıyor ve kırkının da kuyruğu birbirine değmiyor durumuo aktar olayından sonra eşimde önyargı oluştu para almak için diyor bu bitkiselleri reddediyor biz de şu an doktorun ağzından çıkacak söze odaklandıkinşallah iyi haberler veririz birbirimize

canım biz daha yolun başındayız. osmangazi ünv hiç gitmedik ama buralarda orası pek tercih edilmiyor nedense.eşimin test sonucundada hepsi 0 çıktı yani 1 tane bile görememişler görselerdi yazarlardı diye düşünüyorum.ama burada bu konuda bilgisi olan arkadaşlar çok belki onlar yardımcı olabilir diye düşünüyorum canım.

canım ben çin malı diye bir ot duymadım çinden herşey geliyor ama bitki geldiğini yeni duydum bitkilerin iki çeşiti var bir kültür ortamında yetiştirilen şimdi bütün bitkileri özel ekip yetiştire biliyorlar birde daglarda kendiliğinden çıkan ovalarda köylerde ormanlarda tabi kendiliğinden allah tarafından yetişen bitkiler daha etkili güzel mesala bizde ada çayı var dagda kendilinden yetişen birde kültür ortamında yetişen dagda kendiliğinden yetişenle kültür ortamında yetişen arasında çok fark var dagda yetişen daha güzlel kokusu tadı bizim türkiyemizde zaten hepsi yetişiyor fazlasıyla çine ne gerek var alaha şükür burdan gidiyor dışarıya belki çin malı diye gnsenke falan da demiş olabilir o zannedersem avrupanın başka ülkelerinde yetişiyor ama ne olursa olsun kesinlikle 750ty çok fazla iyi malda katsa imkansız dikkatli olun kendin yap al 1 kğ iyi bal içine polen koy 100ğr arı sütü al 50 gr propolis koy 25ğr karıştır sabah akşam yesin ben benimkine bu karışımı yaptım yiyiyor şu aralar yada hüseyin ermişin sperm arttırıcı ballı tarifini yap onun içindede çok faydalı şeyler var benimki 3 ayda onu yaptık yedi aktardan yaz hepsini gramları al karıştır daha güzel olur daha ucuz olur genede kendiniz bilirsiniz tabi illaki aktarın yapacagı macunu denemek istiyorsan yaptır dene içinde kalmamış olur ..

allahıımmm inşallah güzel haberlerle dönersin.sizin azo sebebiniz neymiş onu öğrenebildinmi bari.birde sizin sonuçlarda bizim gibi 0 mı?

verdigin bilgi icin sagol arkadasim.spermiogram testi yapan bazi merkezler yikama islemi yapmiyo.bide duyduguma gore belli bir sayinin altindaysa sifir yaziyolarmis.yani bir tane bile olsa yazmazlar.esim burda yaptirdi yikama sonucu 25 tane cikmis.

allahıımmm inşallah güzel haberlerle dönersin.sizin azo sebebiniz neymiş onu öğrenebildinmi bari.birde sizin sonuçlarda bizim gibi 0 mı?

sağol canım benim bi mukabele senden de güzel haberler bekliyorum.biz de bu perşembe gidicez sonuçlarla doktor sonuçlardan belli olur ona göre konuşuruz demişti.Allah ım çaresiz dert vermesin.bizim de azo maalesef canım yani hiç sperm yok.ben bulduğum doktorun sitesinden makalelerini falan okuyorum tüm gün nerdeyse bilgisayardayım burda da çok şey öğrendim arkadaşlardan.rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

verdigin bilgi icin sagol arkadasim.spermiogram testi yapan bazi merkezler yikama islemi yapmiyo.bide duyduguma gore belli bir sayinin altindaysa sifir yaziyolarmis.yani bir tane bile olsa yazmazlar.esim burda yaptirdi yikama sonucu 25 tane cikmis.

nur ben geçen gün şöyle bişey duydum bazı labarotuarlar belli merkezlere bağlı oluyor ya bizde tedavi olacak diye sperm sayısı azsa azosperm diyormuş yani başarıyı yüksek göstermek için...doğru mu bimiyorum. bir de 25000 altında ise de bazen sıfır yazıyolarmış diye birçok kişiden duydum.. doğru mudur ki.bi de gittiğimiz yerde yıkama yapıyorlar mı ne bileceğiz ne yapalım biz de şaştık:18:

nur-efsan bak bunu ilk defa duydum.bu konuyu araştırıcam çok teşekkür ederim.bizde 25 çıksa havalara uçarız heralde.benim ablamda tüp bebek taptırdı üçüzleri var ilkokula gidiyorlar .onunla konuştum ablam dediki 1 tane bile bulsalar sağlıklıyla tüp bebek yaparlar dedi. ama beni avutmak içinmi söyledi yoksa gerçeğimi öyle bilmiyorum.[/QUOTE]
canim ben hangi sonuc dogru hic bilmiyorum hangisine inanicagima sasirdim burda 25 dedi doktor ama kagit vermedi sadece soyledi.emre beye gidince kesin neyin ne oldugu anlasilir.ablan dogru soylemis doktorlar 1 tane sperm bile olsa onu ariyolar.saglikli kaliteli olsun yeterki.bencede iyice arastir canim

nur-efsan bak bunu ilk defa duydum.bu konuyu araştırıcam çok teşekkür ederim.bizde 25 çıksa havalara uçarız heralde.benim ablamda tüp bebek taptırdı üçüzleri var ilkokula gidiyorlar .onunla konuştum ablam dediki 1 tane bile bulsalar sağlıklıyla tüp bebek yaparlar dedi. ama beni avutmak içinmi söyledi yoksa gerçeğimi öyle bilmiyorum.[/QUOTE]
canim ben hangi sonuc dogru hic bilmiyorum hangisine inanicagima sasirdim burda 25 dedi doktor ama kagit vermedi sadece soyledi.emre beye gidince kesin neyin ne oldugu anlasilir.ablan dogru soylemis doktorlar 1 tane sperm bile olsa onu ariyolar.saglikli kaliteli olsun yeterki.bencede iyice arastir canim

masalcim her spermiogram testi yikama(santrifüj ve yüzdürme) degil.dipteki cokeltiye bakmiyolar.bu cok onemli insallah bu sekilde test yaptircam esime ve tedavi olmadan tese yaptirmicam ilacla sperm disariya cikmazsa ancak ozaman hemde faydasinida gormus oluruz boylece tese ameliyatinda.birde tupbebek merkezi arastirirken basari yuzdesine bakin.ben ibrahim saracoglunun bazi tavsiyeleri var onlari yapmaya calisiyorum/TAVSIYE EDERIM.turk kahvesi sayilmayacak kadar,spermde sayilmayacak kadar;ARASTIRMALAR SPERMI COGALTTIGI ve IYI geldigi;hergun iciriyorum.kurufasulyede cinko var.sicak banyo yapmasin esleriniz.doktorda ilac verirse hepsi fayda eder diye dusunuyorum.gerisi TEVEKKUL

KIZLAR ..BEN antepliyim..bende 3 ay once gitmistim tr cunki annem vefat etmisti ona gittim kimseye vermesin rabbim cok zor anne acisi..canim annem mekanin cennet olsun insallah..:85:

başınız sağolsun toana allah size hayırlı uzun ömürler versin.ayrıca msj. cvp verdiğin için de teşekkürler.

bende çok isterim tanışmak canım.BU derdimizden ancak bizim halimizden anlayanlar biliyor.Herkes bişey söylüyor avutmak için.Bizde yemen baharat var hamamyolu cd de ordan aldık.oraya bi gidip sormak lazım.eğer faydalıysa neden kullanmayalım herşeyden çare arıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…