Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tüp bebek için 1 tane bile olması yeterli olduğunu söylüyorlar.sonuçta canlı olan bir sperm hücresi yumurta içinde döllenebilir.Burdaki osmangazi ünv hiç gitmedik ama orası bilgiyi tam vermiyorlar.araştırma hastanesi olduğu için seninle bir denek gibi oynuorlar resmen.aciline git oranın 1 saat ölsen 10 tane doktor gelmeden bakmazlar tedavi uygulamazlar. oyüzden çok dikkate olma bu hastaneyi.

canım biz hüseyin ermiş ten aldık,deva lokmandan(bizim önümüzde hazırlamıştı bitki karışımlarını)aldık,en son şifa marketten kullandık hala da kullanıyo eşim.Sperm hep 0 dı bizde geçenlerde yaptırdı eşim test 4 tane ölü sperm çıktı canlı değil ama bu bile bizim için güzel bi gelişme.

meraba bayanlar biz 5 gün önce test yaptık embrilog %10 yerinde hareketli dedi ama ben sıfır diye gösterdim belki ürologla görüşmenizi isteyebilir doktorunuz dedi. yani bazan böyle yapıyorlar ürolgla görüşünce ürolog ne diyecek onu bilmiyorum

acaba şimdiye kadar bitkisel ilaç kullanıpta hareketi yada ciddi anlamda sayısı artan oldumu acaba çok merak ediyorum.arttıysada ne kadar arttı ben şimdi (panax ile clavis E1) kullanmayı düşünüyoruz ama faydası olurmu yada yan etkisi olurmu korkuyorum

NUR -efsan canım her hastanede farklı oluyor bu semen analizi.biz izmirde yaşıyoruz ege üniversitesi hastanesinde tedaviye başladık benim eşimdede bir iki sperm çıkışı olduğu halde tese yapmışlar tesede çıkmayınca altı ay sonra gelin tekrar tese yaparız diye eve gönderdiler ben uzun uğraşlar araştırmalardan sonra Kaan beyi, Emre beyi öğrendim onlarla görüştüm Kaan beyle ilaç tedavisine başladık 10 ayı geçti hormonlar zaten fena değildi sadece testosteron düşüktü oda yükselince sperm testi yapalım diye güvendiğimiz bir labaratuvara gittik ben oradaki emriyoloğ uzmanına dedimki ne olur dikkatli inceleyin biz azoluyuz tedavideyiz sonuç bizim için çok önemli dr. tabiki biz herkezinkini inceliyoruz desede dikkate almıştır bizde ml.de bir tane görüldü tamamında bir kaç tane daha olabilir dedi dr. biz ne sevindik ne sevindik tese ameliyatının senesinde sperm çıkarmayı başarmıştık .Kaan beyle görüştük oda ege üni. has. denemeniz sizin için iyi olur nasıl olsa çıkmaya başladı dedi.biz bir heyecan bir neşe has. gittik .oradaki dr.lar tekrar sperm testi istediler bende tekrardan analizi yapacak arkadaşa lütfen dikkatli inceleyin dedim .tamam dediler randevu verdiler o arada biz daha randevu almaya çalışırken labaratuvarda görevlilerden biri bilgisayarda eşimin daha önceki tahlillerine bakmış dediki sizde zaten m. teseden öncede meni dibinde sperm görülmüş.al işte başa döndük .madem tesede çıkmadı niye menideki bir iki çıkanla denemediler ve bundan bizim haberimiz yoktu ve biz teseden bir yıl sonra öğrendik .birde bu hastane tüp bebek tedavisini Türkiyede ilk başlayan hastane onun için ben Umut tüp bebek merkezi ve Emre beyi tercih ettim.anlatsam başka yerlerde daha ne saçmalıklar var .ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

Biz de Ege'de tedavideyiz.Canım bir bildikleri mi var acaba bir taneyde yola çıkmak istememişlerdir.Çünkü dondurmak istiyorlar ya birkaç tane daha olsun diye düşünmüş olabilirler.Allah korusun başarısız olma ihtimali var çünkü sonuçta tüp bebeğin tutma şansı %25 . Bol şans arkadaşım!

bizde izmir şifada başladık ordada erol tavmergen var oranın labaratuarıda sperm olmasına rağmen 0 gösterdim dedi neden acaba

inş.herkese bebeğini kucağına almak nasip olur...izmirde tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar ege nasıl ilgilenmeleri açısında başarı açısından tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

inş.herkese bebeğini kucağına almak nasip olur...izmirde tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar ege nasıl ilgilenmeleri açısında başarı açısından tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Ben pek anlamadım diyebilirim.Çünkü bize bir sürü evrak verdiler yapın diye.önce muayene olduk güzeldi özel bir yerde yapıldı.Hamdi dalanda sağlık sitesinde.kan tahlilleri, hsg , sperm testleri vs..ege gerçekten güzel bir hastane.Ancak ilgilenme konusunda ise hemşireler ilgileniyor , telefon ediyorlar sana şunları yaptırın gelin diyorlar.Biraz teslimiyetçiyiz.DR ile konuşmadan yapıyoruz bakalım.Erol tavmergen imiş bölüm başkanı.o şunlar eksik yapılsın deyip bize dönüyorlar.hepsi bu...tüp bebeği de zaten Erol bey yaptırmıyor diye duydum ama.Evraklarımızla ilgilenen tedaviye karar veren kendisiymiş.Özeline gitmeyi sırf kendisinin ilgilenmesiydi ancak maddi olarak baya yorar dediler.Ben sonra özelinden aldığım randevuyu iptal ettirdim.Şifa nasıl peki ??? sen de bizimle paylaşır mısın.?

zcu canim saglik olsun bak ne guzel cikis olmus bu forumu didik didik okuyorum 3 4 tane sperm cikisiyla hamile kalmis normal yolla hemde tam tese olacagi zaman,insallah esinde acil sifa bulur sende evladina kavusursun.simdi emre beydemi tedaviye basladiniz?aklim karisti bugun biraz.bi kac kisi emre bey tedavi yapmiyo ilacla hemen tese diyo filan diye dogrumu canim ya.kimide emre beyin verdigi ilaci kullaniyomus.emre beyde tedaviye basladiysaniz ilk gunden bugune hangi asamalar oldu?spermiogram ve diger testler umutta yapiliyomu?

Hadi şimdi sinir olma o bir sperm bile bizim için ne kadar önemli ne yapmaya çalışıyolar anlayan varsa yazsın

amin insallah.bu gunlerde gececek.bizim tedavi henuz baslamadi.23 unde randevu.emre beye ve tahlillere ne kadar gider acaba.sigortam yok.bugun esime keciboynuzu pekmezi ve incir aldim.sute karistirip geceleri iciricem.allahtan sigara kullanmiyo belki daha iyi olur tedavimiz.

bu tedaviler baya masraf yaptırıyor :18:ben senin daha önceki yazdıklarını da okumuştum çok etkilenmiştim ama hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz öyle pahalı ki tedavi muayene parası derken herşeyden kısman gerekiyor.bebişler gelsin de biz razıyız di mi amabi de nur bu keçiboynuzu kürünü acayip övüyorlar ya saraçoğlunun biz bi aktara bolca para verip macun yaptırmıştık fayda etmeyince bitkisel denemedik. biz de perşembe sonucu alalım tekrar bitkisel denemek istiyorum.. biz de sigara kullanmıyoruz allahtan beslenmemiz de çok düzenli bu olumlu bi etki yapar inşallah,

arkadasim hic sorma benim inan uc on dislerimin 4u yok implant yaptirdim dislerim takilmasi gerekiyodu adi doktor odemede kolaylik yaparim demistim simdi benden 8 milyari birden istiyo.Kalanida taksit diyo.gecici dis olmuyo agzima ayarla dedim doktora tupbebek yapicam madem gelince turkiyeden oyle yaptiririm dedim 2 milyarada elimdeki gecici disi ayarlicak.elin yabancisi adama acimiyo.dissizlik psikolojimi baya bozdu ama alistim.camlarimda perde yok oturacak koltugum yok ama esimle mutluyum bu yetiyo izine gidicez tupbebek yapicaz diye ne eve ne kendimize bakabildik.benim ablaminda cocugu olmuyor.kisti var.tupbebekten baska sansi yok ama esi asla tupbebek istemiyor.bizde bir spermin pesinde kosturuyoruz.alllahima dua ediyorum yemiyom icmiyom emegimi bosa cikarma diyom sters bi yandan.gecen gun babama benim kediyi gosteriyodum ne o kendini kediylemi avutuyon dedi.bisey diyemedim tabii.

aktara para verip almayin boyle seyleri.guvendiginiz bir aktardan urunu al bence kendin yap karisimi.ankarada ben bi aktardan caksir otu filan aliyodum adam anladi tabii niye aldigimi hemen kendi bi karisim yapmis sperm cogaltiyo demisti fiyatida coktu esime kalsa aliyoduda ben aldirmadim.havuc suyu,turk kahvesi icir sperm cogaltiyo.peki senin dusuncen ne tese konusunda.direk teseye ben hayir diyorum doktor yuzde yuz sans vermezse.en son benim icin tese.

nur öyle şeyler yazmışsın ki yüreğimi yaktı be arkadaşım..bunca şeyden sonra o bebiş sana tutunur bak göraz önce bi yazı okudum eskilerden gerçi sen okumuşsundur ama alıntı olr göstereyim.oku olur mu iyi ki varsın arkadaşım Allah yar ve yardımcın olsun dualarımdasın iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…