eseslim obk arkadaslarim size birsey sorcam belki bilirsiniz.esimi gecen sene eskisehir osman gazi universites tupbebek bolumunde spermiogram yaptirdi sonuc azosperm dediler.mesela 1 tane bile sperm varsa bunu yazarlarmiydi.cunku belcikada spermiogram yaptirdik 5 ay filan oluyo 25 cikti 5 canliymis.ama burda esime dedilerki tupbebek yapmak icin yetersizmis en az 100 sperm olmaliymis.hangi sonuc dogru bilmiyorum.
nur.sen canım siz hangi bitkileri kullandınız.benim eşimde herşey 0 0 0 0 0 bari 1 olsaydı. bari bi umut ışığı olurdu bize.eşim inanılmaz derecede umutsuz.sizde sperm sayısı arttımı bu bitkilerden sonra çok merak ettim şimdi.
nur ben geçen gün şöyle bişey duydum bazı labarotuarlar belli merkezlere bağlı oluyor ya bizde tedavi olacak diye sperm sayısı azsa azosperm diyormuş yani başarıyı yüksek göstermek için...doğru mu bimiyorum. bir de 25000 altında ise de bazen sıfır yazıyolarmış diye birçok kişiden duydum.. doğru mudur ki.bi de gittiğimiz yerde yıkama yapıyorlar mı ne bileceğizne yapalım biz de şaştık:18:
eseslim sozlerin benii rahatlatti tesekkur ederim verdigin bilgi icin
NUR -efsan canım her hastanede farklı oluyor bu semen analizi.biz izmirde yaşıyoruz ege üniversitesi hastanesinde tedaviye başladık benim eşimdede bir iki sperm çıkışı olduğu halde tese yapmışlar tesede çıkmayınca altı ay sonra gelin tekrar tese yaparız diye eve gönderdiler ben uzun uğraşlar araştırmalardan sonra Kaan beyi, Emre beyi öğrendim onlarla görüştüm Kaan beyle ilaç tedavisine başladık 10 ayı geçti hormonlar zaten fena değildi sadece testosteron düşüktü oda yükselince sperm testi yapalım diye güvendiğimiz bir labaratuvara gittik ben oradaki emriyoloğ uzmanına dedimki ne olur dikkatli inceleyin biz azoluyuz tedavideyiz sonuç bizim için çok önemli dr. tabiki biz herkezinkini inceliyoruz desede dikkate almıştır bizde ml.de bir tane görüldü tamamında bir kaç tane daha olabilir dedi dr. biz ne sevindik ne sevindik tese ameliyatının senesinde sperm çıkarmayı başarmıştık .Kaan beyle görüştük oda ege üni. has. denemeniz sizin için iyi olur nasıl olsa çıkmaya başladı dedi.biz bir heyecan bir neşe has. gittik .oradaki dr.lar tekrar sperm testi istediler bende tekrardan analizi yapacak arkadaşa lütfen dikkatli inceleyin dedim .tamam dediler randevu verdiler o arada biz daha randevu almaya çalışırken labaratuvarda görevlilerden biri bilgisayarda eşimin daha önceki tahlillerine bakmış dediki sizde zaten m. teseden öncede meni dibinde sperm görülmüş.al işte başa döndük .madem tesede çıkmadı niye menideki bir iki çıkanla denemediler ve bundan bizim haberimiz yoktu ve biz teseden bir yıl sonra öğrendik .birde bu hastane tüp bebek tedavisini Türkiyede ilk başlayan hastane onun için ben Umut tüp bebek merkezi ve Emre beyi tercih ettim.anlatsam başka yerlerde daha ne saçmalıklar var .ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.
inş.herkese bebeğini kucağına almak nasip olur...izmirde tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar ege nasıl ilgilenmeleri açısında başarı açısından tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
NUR -efsan canım her hastanede farklı oluyor bu semen analizi.biz izmirde yaşıyoruz ege üniversitesi hastanesinde tedaviye başladık benim eşimdede bir iki sperm çıkışı olduğu halde tese yapmışlar tesede çıkmayınca altı ay sonra gelin tekrar tese yaparız diye eve gönderdiler ben uzun uğraşlar araştırmalardan sonra Kaan beyi, Emre beyi öğrendim onlarla görüştüm Kaan beyle ilaç tedavisine başladık 10 ayı geçti hormonlar zaten fena değildi sadece testosteron düşüktü oda yükselince sperm testi yapalım diye güvendiğimiz bir labaratuvara gittik ben oradaki emriyoloğ uzmanına dedimki ne olur dikkatli inceleyin biz azoluyuz tedavideyiz sonuç bizim için çok önemli dr. tabiki biz herkezinkini inceliyoruz desede dikkate almıştır bizde ml.de bir tane görüldü tamamında bir kaç tane daha olabilir dedi dr. biz ne sevindik ne sevindik tese ameliyatının senesinde sperm çıkarmayı başarmıştık .Kaan beyle görüştük oda ege üni. has. denemeniz sizin için iyi olur nasıl olsa çıkmaya başladı dedi.biz bir heyecan bir neşe has. gittik .oradaki dr.lar tekrar sperm testi istediler bende tekrardan analizi yapacak arkadaşa lütfen dikkatli inceleyin dedim .tamam dediler randevu verdiler o arada biz daha randevu almaya çalışırken labaratuvarda görevlilerden biri bilgisayarda eşimin daha önceki tahlillerine bakmış dediki sizde zaten m. teseden öncede meni dibinde sperm görülmüş.al işte başa döndük .madem tesede çıkmadı niye menideki bir iki çıkanla denemediler ve bundan bizim haberimiz yoktu ve biz teseden bir yıl sonra öğrendik .birde bu hastane tüp bebek tedavisini Türkiyede ilk başlayan hastane onun için ben Umut tüp bebek merkezi ve Emre beyi tercih ettim.anlatsam başka yerlerde daha ne saçmalıklar var .ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.
Masalcım napıyosun ben gecmıslerı okuyorum cok mucızeler var ya...darısı basımıza ınsallah
amin insallah.bu gunlerde gececek.bizim tedavi henuz baslamadi.23 unde randevu.emre beye ve tahlillere ne kadar gider acaba.sigortam yok.bugun esime keciboynuzu pekmezi ve incir aldim.sute karistirip geceleri iciricem.allahtan sigara kullanmiyo belki daha iyi olur tedavimiz.
bu tedaviler baya masraf yaptırıyor :18:ben senin daha önceki yazdıklarını da okumuştum çok etkilenmiştim ama hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz öyle pahalı ki tedavi muayene parası derken herşeyden kısman gerekiyor.bebişler gelsin de biz razıyız di mi amabi de nur bu keçiboynuzu kürünü acayip övüyorlar ya saraçoğlunun biz bi aktara bolca para verip macun yaptırmıştık fayda etmeyince bitkisel denemedik. biz de perşembe sonucu alalım tekrar bitkisel denemek istiyorum.. biz de sigara kullanmıyoruz allahtan beslenmemiz de çok düzenli bu olumlu bi etki yapar inşallah,
arkadasim hic sorma benim inan uc on dislerimin 4u yok implant yaptirdim dislerim takilmasi gerekiyodu adi doktor odemede kolaylik yaparim demistim simdi benden 8 milyari birden istiyo.Kalanida taksit diyo.gecici dis olmuyo agzima ayarla dedim doktora tupbebek yapicam madem gelince turkiyeden oyle yaptiririm dedim 2 milyarada elimdeki gecici disi ayarlicak.elin yabancisi adama acimiyo.dissizlik psikolojimi baya bozdu ama alistim.camlarimda perde yok oturacak koltugum yok ama esimle mutluyum bu yetiyo izine gidicez tupbebek yapicaz diye ne eve ne kendimize bakabildik.benim ablaminda cocugu olmuyor.kisti var.tupbebekten baska sansi yok ama esi asla tupbebek istemiyor.bizde bir spermin pesinde kosturuyoruz.alllahima dua ediyorum yemiyom icmiyom emegimi bosa cikarma diyom sters bi yandan.gecen gun babama benim kediyi gosteriyodum ne o kendini kediylemi avutuyon dedi.bisey diyemedim tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?