nurefşanım canım, 100 mesaj yazmamışsan olmuyor, özelden yollayamıyorsun :) şuan 73 olmuş, ha gayret biraz bişiler daha yaz 100'e tamamla :)))
benim de aklıma nur efsan getirdi eskileri taa ilk sayfadan başlayıp okuyorum belki bişey bulurum diye.. içime bi umut doğdu öyle şeyler yaşamışlar ki... bize de rabbim anne olmayı nasip eder inşallah. bu azo benim beynimi uyuşturdu bişey düşünemez oldum yarın bizim tahlil sonuçları gelecek üstelik bu cumartesi ben kpss ye gircem ben iki yıldır atanamayan bi öğretmen adayıyım ama ders falan da çalışamıyorum hep aklıma geliyosabah bişey okudum kızlar zonguldakta yaşayan bi çifte azo tanısı koyuluyor kaan hocaya gidiyor bunlara tese yapacaklar ama adam laborant kendi spermiogram sonuçlarını inceliyorlar adam canlı spermgörüyo bikaç tane kaan hoca kabul etmiyo sonra başka bi doktora gidiyolar tekrar spermiogram yapıyolar orda da sıfır deniyor adam laboratuardakilere durumu anlatıyo baya arıyolar 7 tane sperm buluyolar sonuç kadın hamile tabi çoktan bebişleri olmuştur ya bizde de böyleyse diye içim içimi kemiriyo en güvenilen doktorlardan biri nasıl olur diyorum yani anlayacağınız aklım karışııııııııııııııık nur sizde de belçikada çıkan doğrudur garnti canlı sperm vardır bunlar incelemiyoduuuur
masalcim canim kendi derdini bir kenara koymalisin.ki hem kendi cocuguna hemde bizlerin cocuguna faydali olasin.sinavinda sana basarilarr dilerim.SINAVDA DA SAKIN STRES YAPMA.hersey yoluna girecek oncelikle allah herseyin hayirlisini versin.Daha gecen gun kadininbiri tupbebek denerken kolundan oldu kolu kesildi.senle ben dun gece yazistik ya o zaman bi sok yasadim UZULDUM.ben gecen gun bi komsunun oglunu eklemistim paylasim siteesi varya hani f... o cocugun annesi 38 yasinda oldu.kadinin 12 cocugu vardi artik dogurmaktan varya karni yumurta gibi cok sisti.en kucuk bir bebegi vardi bakimsizliktan oldu 1 aylik filandi.sonra kadin bi daha dogurdu inanmassin belki ama dogurunca bir ay sonra tekrar hamile kaliyodu.kundakta 2 aylik bebegi varken yine hamile kaldi en sonunda dusurmek icin alttan biseyler yapmis bu ic kanamasi oldu ve oldu.5 6 cocugu evlatlik verdiler yurtdisina.kalan cocuklari akillari eriyodu.ama gorsen kadin cok pisti kinamiyom asla oldugunde evi temizlediler lahananin icine fareler yavru yapmisti.ev yaptiriyolardi.camasir makinesi almisti sagken aman dedi yeni evimde acicam dedi;nasip olmadi.cocuklarina cok duskundu.neyse kocasi evlendi;evlendigi kadin yeni yaptirdigi evi ustune aldi 3 katli.Kadinin kendinin 1 cocugu vardi.adam bu kadindan sadece 1 cocuk yapti.zamaninda korunsaydi o kadin olmezdi.NEYSE dun o olen kadinin oglu bir muzik paylasmis annem icin... DEMIS;bende yorum yaptim mekani cennet olsun annen aklima geldiginde onla katmer edisimiz aklima gelirdi diye.herkes tihsinirdi kadindan ama ben oyle degildim nedense.Benim yorumu silmis cocuk.megersem analigina armagan etmis.nasil unutursun anneni sen.sonra sildim listemden hayir gelmez oyle annesini unutan insandan.bazen herseyin hayirlisini istemek lazim.NE VERIRSE RABBIM HAYIRLISINI VERSIN.
burdaki test insallah dogrudur.Esimin bundan 5 sene once 10 000 spermi varmis SIMDI 25 CIKTI 20 si oluymus.senin yazdigini daha once bende okumustum.dogru bence.bak gecen bir arkadas yazdi TESE olmuslar ama teseden once sperm cikisi varmis.dikkatli olmak lazim ve sperm testi yaptirmak icin iyi bir merkez aramaliyiz.turkiyede iki kere yaptirdik ama arastirma univesitesiydi eskisehirli arkadaslar pek guvenme oraya dedi biraz rahatladim
canim bende arastiriyorum hatta dosya hazirliyorum simdi. liste yaptim ama ilk emre bey ilac yazarsa bende yaninda ek vitaminler kullanmayi dusunuyorum.m sure varmis bide sonuc alanda var almayanda.sizdede vardir bence sperm cikisi ama iste yazmiyolarki.aslinda bende emre beyin cep numarasi var aramak istiyorum ama cekiniyorum bi kere esim aramisti ama pek telefonda bisey demek istemedi kisa kesti ilgilenmedi acikcasi.randevu aldinizmi siz?
aerkadaşlar fsh ı düşürmek için ne yapabiliriz. yardımlarınızı bekliyorumbirde bunun normal aralığı n
eseslim bir gün ve bir saat belirleyelim orada buluşalım senle.istesen bu gün bile olur.çarsıya cıkıcam bu gün bal polen falan alıcam.hem senle şu aktarada gideriz.iki kişi olunca daha iyi olur hem
canim tam anlamadim ama mesela bu topikte yazistigimiz mesajmi oluyo.bende mesaj yazarken arkadasa uzattikca uzattim :)) oyle sandim
eseslim..canim hepimiz ayni ..bende bir ortama girdiyim zaman hemen cocuk davasi aciliyo kendilerine neyse millete dusmus cabasi..bazen kinaynin basina versin diyorum okadar zoruma gidiyorki anlatamamm...
masalcim..canim insallah sinavin iyi gecer istediyin yerlere gelirsin..tatlim benimde beynim uyusur aklima geldikce tedavim olsun esimin azo olmasi rabbim derim bunlar bize verdiyi bir sinav diyorum..yeri geliyo agliyorum yeri gelince guluyorumm..bir ortama girdiyim zaman sorulardan sikiliyorum yalan yalanin ustune uyduruk sozler soyluyorum..acaba istemiyormuyuz ama rabbim emr edicek ki olucak..insanin elinde deyil bazen cok sikiliyorum nolucak rabim diye ..allah bizi evlat hasretiyle bitirmesin tuketmesin insallahh..
amin masalcim..anliyorum tatlim seni ..rabbime sigindik ondan baska kimsemiz yok dediyin gibi esimede belli etmek istemiyorum onu cok seviyorum rabbim yuzumuze baksin..canim siz tedavi oldunuzmu hic..esin tese oldu sizinde azo demi sorununuz nediyim arkadasim yuzumuze baksin allahim bazen karamsarliga dusuyorum dusmuyo deyilim ama yinede umut allahtan kesilmiyo be canim..
nur efsan ,sagol canim valla msj yolladim bakalim ses cikicakmi yani cvp veriyorlarmi..bakalim vermezlerse arariz..buda bir sebep olucak bebeyimizin olmasinda insallah ..tatlisim mersi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?