Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

masalcim canim kendi derdini bir kenara koymalisin.ki hem kendi cocuguna hemde bizlerin cocuguna faydali olasin.sinavinda sana basarilarr dilerim.SINAVDA DA SAKIN STRES YAPMA.hersey yoluna girecek oncelikle allah herseyin hayirlisini versin.Daha gecen gun kadininbiri tupbebek denerken kolundan oldu kolu kesildi.senle ben dun gece yazistik ya o zaman bi sok yasadim UZULDUM.ben gecen gun bi komsunun oglunu eklemistim paylasim siteesi varya hani f... o cocugun annesi 38 yasinda oldu.kadinin 12 cocugu vardi artik dogurmaktan varya karni yumurta gibi cok sisti.en kucuk bir bebegi vardi bakimsizliktan oldu 1 aylik filandi.sonra kadin bi daha dogurdu inanmassin belki ama dogurunca bir ay sonra tekrar hamile kaliyodu.kundakta 2 aylik bebegi varken yine hamile kaldi en sonunda dusurmek icin alttan biseyler yapmis bu ic kanamasi oldu ve oldu.5 6 cocugu evlatlik verdiler yurtdisina.kalan cocuklari akillari eriyodu.ama gorsen kadin cok pisti kinamiyom asla oldugunde evi temizlediler lahananin icine fareler yavru yapmisti.ev yaptiriyolardi.camasir makinesi almisti sagken aman dedi yeni evimde acicam dedi;nasip olmadi.cocuklarina cok duskundu.neyse kocasi evlendi;evlendigi kadin yeni yaptirdigi evi ustune aldi 3 katli.Kadinin kendinin 1 cocugu vardi.adam bu kadindan sadece 1 cocuk yapti.zamaninda korunsaydi o kadin olmezdi.NEYSE dun o olen kadinin oglu bir muzik paylasmis annem icin... DEMIS;bende yorum yaptim mekani cennet olsun annen aklima geldiginde onla katmer edisimiz aklima gelirdi diye.herkes tihsinirdi kadindan ama ben oyle degildim nedense.Benim yorumu silmis cocuk.megersem analigina armagan etmis.nasil unutursun anneni sen.sonra sildim listemden hayir gelmez oyle annesini unutan insandan.bazen herseyin hayirlisini istemek lazim.NE VERIRSE RABBIM HAYIRLISINI VERSIN.
burdaki test insallah dogrudur.Esimin bundan 5 sene once 10 000 spermi varmis SIMDI 25 CIKTI 20 si oluymus.senin yazdigini daha once bende okumustum.dogru bence.bak gecen bir arkadas yazdi TESE olmuslar ama teseden once sperm cikisi varmis.dikkatli olmak lazim ve sperm testi yaptirmak icin iyi bir merkez aramaliyiz.turkiyede iki kere yaptirdik ama arastirma univesitesiydi eskisehirli arkadaslar pek guvenme oraya dedi biraz rahatladim

nur herşeyin hayırlısı çocuğa baksana utanıyo mudur nedir annesindenbi de en önemlisi sizin sperm üretimi var demek ki canım bi tane dahi olsa sağlıklı ise büyük umuttur bu arada ben eskilerde bişey buldum ve araştırdım bak yazıyorum ok.. sepe natural marka tribulus terrestis diye bi takviye kapsül azolu bi arkadaş kullanmış bir ay sonra 10000 sperm olmuşiçeriğine internetten baktım lh ve testesteronu yükseltiyomuş 80 kapsül 28 tl yarın hormon sonuçları gelsin aklımda bu benim doktora da sorcam kullanın derse hemen sipariş vericem..sende bi bak şifanın nerden geleceği belli olmaz
inşallah ikiz ikiz bebişlerin olur da bu sıkıntılarımız unutulur

canim bende arastiriyorum hatta dosya hazirliyorum simdi. liste yaptim ama ilk emre bey ilac yazarsa bende yaninda ek vitaminler kullanmayi dusunuyorum.m sure varmis bide sonuc alanda var almayanda.sizdede vardir bence sperm cikisi ama iste yazmiyolarki.aslinda bende emre beyin cep numarasi var aramak istiyorum ama cekiniyorum bi kere esim aramisti ama pek telefonda bisey demek istemedi kisa kesti ilgilenmedi acikcasi.randevu aldinizmi siz?

biz ateş beye gidiyoruz eşim çok iiyi diye duymuş.emre beye gitmek ben de çok istedim ama eşim önce ateş beye gidelim dedi.emre bey genelde maile cevap veriyo sanırım telefonla görüşmüyomuş .yarın ateş beye gidiyoruz bakalım ne diyecek:18: yeşilex m sure ve bu yazdığımı genelde kullanmış ve fayda görmüşler ama doktora sormadan kullanmak istemem açıkçası bu defa daha kötü etmeyelim

aerkadaşlar fsh ı düşürmek için ne yapabiliriz. yardımlarınızı bekliyorumbirde bunun normal aralığı n

Canım bizde fsh düşürmek için bitkisel tedavi uyguluyoruz şuan 2 hafta oldu.Testere dişli aslan pençesini kullanıyoruz.1 bardak su içinde kaynatıp sabah ve akşam içiyoruz.etkilimi bilmiyoruz ama İbrahim saraçoğlunun kürlerinden biri.İnşallah olumlu sonuçlar alırız.

eseslim bir gün ve bir saat belirleyelim orada buluşalım senle.istesen bu gün bile olur.çarsıya cıkıcam bu gün bal polen falan alıcam.hem senle şu aktarada gideriz.iki kişi olunca daha iyi olur hem

Canım kusura bakma ben bugün giremedim.Misaifrliğe gitmiştim.ama gitmez olayım çok moralim bozuldu. Benden sonra evlenen bir akrabamız vardı hamileymiş bütün gözler sözler benim üzerimdeydi sen niye doğurmuyon, doğur artık sonra ararsınız çok filan filan... o kadar moralim bozulduki.insanlar derdimizi bilmiyor konuşuyor.Buluşalım birgün güzel olur bugün için kusura bakma ne zamn istersen başka birgün görüşelim inşallah.

eseslim..canim hepimiz ayni ..bende bir ortama girdiyim zaman hemen cocuk davasi aciliyo kendilerine neyse millete dusmus cabasi..bazen kinaynin basina versin diyorum okadar zoruma gidiyorki anlatamamm...

masalcim..canim insallah sinavin iyi gecer istediyin yerlere gelirsin..tatlim benimde beynim uyusur aklima geldikce tedavim olsun esimin azo olmasi rabbim derim bunlar bize verdiyi bir sinav diyorum..yeri geliyo agliyorum yeri gelince guluyorumm..bir ortama girdiyim zaman sorulardan sikiliyorum yalan yalanin ustune uyduruk sozler soyluyorum..acaba istemiyormuyuz ama rabbim emr edicek ki olucak..insanin elinde deyil bazen cok sikiliyorum nolucak rabim diye ..allah bizi evlat hasretiyle bitirmesin tuketmesin insallahh..

eseslim..canim hepimiz ayni ..bende bir ortama girdiyim zaman hemen cocuk davasi aciliyo kendilerine neyse millete dusmus cabasi..bazen kinaynin basina versin diyorum okadar zoruma gidiyorki anlatamamm...

Millet o kadar çok dedikodu arıyor ki. olmuyor sorun var desen heryerde çıkıp anlatacaklar o derece.Bizde onları kafamıza takıp sinir olmaktan başka bişey yapamıyoruz.Allah herkese akıl fikir versin

toana mesaj sayim 100 olunca mail atabiliyomusum az kaldi dolmasina :) umut tup bebek merkezinin sitesine gir.orda bize yazin diye bi yer var(yukarida sagda) tikla.merak ettigin yada sormak istedigini yaz.hangi doktora soracagini da isaretle.onlar sana cevap veriyolar.telefon numarasi 0 216 545 55 55 bana hem cevap verdiler hatta aradilar.kaan aydosa nasil ulasilir bilmiyorum ama google kaan aydos iletisim diye yazarsan bulabilirsin diye tahmin ediyorum.

nur efsan ,sagol canim valla msj yolladim bakalim ses cikicakmi yani cvp veriyorlarmi..bakalim vermezlerse arariz..buda bir sebep olucak bebeyimizin olmasinda insallah ..tatlisim mersi..

toana öyle farklı duyguları bir arada yaşıyorum ki bi an geliyor umutlanıyorum bi an geliyor karamsarlaşıyorum bi an geliyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum bi taraftan herşeye rağmen şükür diyorum...korkuyorum seviniyorum üzülüyorum...hayatımda hiçbu kadar çaresiz kaldım mı ki diyorum.isyan etmiyorum asla zaten haddimiz değil..annelik başka bişey galiba içinde büyüyen bi can...senden ve sevdiğin adamdan...rabbimin en güzel mucizesi... işte ben bundan mahrum kalmaktan çok korkuyorum.kimseye anlatamadığım şeyler bunlar.eşime dahi...onun yanında metanetli olmaya çalışıyorum o zaten üzgün diyorum destek olmaya çalışıyorum ama bazen bunu bile yapamıyorum..birden durgunlaşıyorum...bi bebek bi hamile görünce aklıma gelince o sıfır boğazımda bişey düğümleniyor.boşlukta hava yutmuş gibi oluyorum...sarılıyorum rabbime öyle bir şifa ver ki hastalık nedir bırakmasın Allahım diyorum bizi yaratan başıboş mu bırakır diyorum ve bazen bunları düşününce gözlerimden yaşlar akıyor kalbimi yaka yaka bağıra bağıra ağlamak istiyorum ama onu da yapamıyorum...Burda sizinle paylaşabiliyorum ancak..Hepinizden Allah razı olsun Allah kucaklarımızı boş bırakmasın

amin masalcim..anliyorum tatlim seni ..rabbime sigindik ondan baska kimsemiz yok dediyin gibi esimede belli etmek istemiyorum onu cok seviyorum rabbim yuzumuze baksin..canim siz tedavi oldunuzmu hic..esin tese oldu sizinde azo demi sorununuz nediyim arkadasim yuzumuze baksin allahim bazen karamsarliga dusuyorum dusmuyo deyilim ama yinede umut allahtan kesilmiyo be canim..

evet bizde de azo var ama tese olmadık sebebi hakkında bi bilgimiz henüz yok doktor değiştirdik yeniden tahlil verdik belli olacak yarın.. inşallah iyi haberler alırız..umut etmek de güzel Allah umutsuz koymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…