Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tuanacim biz emre bakircioglu umuta gidicez allah izin verirse.belcikada sigortamiz var burda tupbebegi ucretsiz yapabiliyomusuz ama ben istemedim burayi.turk doktorlara guveniyorum ben

masalcim canim inan senin hissettiklerini dusunduklerini yasadiklarini bende yasiyorum.allahim acil sifalar versinki bizde yavrularimiza kavusalim.ne zormus.hele ben ta cocukken derdim benim cok cocugum olacak bir suru cocuk yapicam ta ozamandan ozenirdim.hayallerimiz birgun gerceklessin insallah.

Yaşadıklarını paylaşıyorum arkadaşım.Ben 7 aydır bunu yaşıyorum her gün her an.İki idi şimdi Üç kişi oldu hamile aynı odada tam üç kişiiiiiiiii hamile..Ve ben çıldırmak üzere oluyorum bazen.Ama bu bir imtihan ki bu sorunu öğrendiğim an önce bir sonra iki sonra da üç tane hamile iş arkadaşım oldu ( işyerinde kafa dağıtmak buna denilir sanırım.birkaç gün önce de iki çocukluk arkadaşımın hamile haberini aldım.benden sonra evlenmişlerdi onlar da .

Ama bugün dahil birkaç gündür hamile olan arkadaşlarıma alıştığımı hissettim.Sanırım Rabbim gözüme gözüme soktuğu bu kişileri sevmemi istiyor alış diyor..bakalım bizim de ilacımız zaman!

Yine de ilaç tedavinizi ihmal etmeyin.Üzül ağla ama ihmal etme..sonra da tevekkül..

ateş hocayı önermiyorum masal piyasada iyi bir doktormuş gibi bilinir ama o sadece varikoselde uzman azospermde yapabileceği pek fazla şey yok. bizzat tanıştığım birisi daha önce 3 kez ateş hocaya ameliyat olup bulunmamaış şimdi umut tüp bebek ekibi sayesinde 9 aylık oğulları var. yol yakınken dönün derim eşin büyük yanılgı içinde

umut oalyım bonitaa benim eşim de inmemiş testis tek testis vardı ve bol bulundu şimdi 25 haftalık hamileyim oğlan annesi olacağım. Rabbim sizlerede bu mutluluğu fazlasıyla yaşatsın hep dualarımdasınız

nur eskileri mi okuyosun ben de eskilerden bi potpori yapıcamhem bize moral olur hem eşime okumayı düşünüyorum.başarı sağlamış arkadaşların hikayeleri moral olur bize..buraya da kopyalarım belki fakat zaman alabilir...bi de nur sana ne sorcam mikrodelasyon diye bişey duydun mu

umut oalyım bonitaa benim eşim de inmemiş testis tek testis vardı ve bol bulundu şimdi 25 haftalık hamileyim oğlan annesi olacağım. Rabbim sizlerede bu mutluluğu fazlasıyla yaşatsın hep dualarımdasınız

arkadasim allah tamamina erdirsin massallah oglusuna

hayır beyaz sizde teseye gerek yok sperm çıkışınız var. tüp bebekle şansınızı denemeye dualarla devam edin

yapma yaaa demmi siz de mi emre beye gidiyosunuz ve sizde de mi azo var ne durumdasınız

pardon canım sonradan gördüm yazını ne güzellllll Allah bize de nasip etsin

HUUUU KIZLAR KADER,VCK,GAMZE,DEMMI,CICEK,LEYLAK,NURSEN,MELISELA daha ısmını yazamadgm ve yenı gelen tum arkadaslarım herkese slm olsun hayırlı uzun omurlu evlatlarımız olsun ınsaalh..eskıler kızlar nerdesınız?4 yıldr topıkteyım maalesef ne cok gelen oluyr keske gelemseler....kızalr dualarınıza ıhtıyacım var.yarın baslıyoruz tedavıye...tedavıde olan herkese rabbımden sıfa sabr ve guzel sounclar dılıyorum.hepınızı cok opyrm

yok canim biraz ara verdim okucam ama.turkiyeye arabayla gidicez malum 3000 km yol muziksiz olmaz muzik indiriyorum.Mikrodelasyon diye bisey duydum ama tam bilmiyorum ne anlama geliyor Ama kromozomla ilgili biseyler sanirsam.Arkadasim bencede emre beye gidin.siz istanbulda oturuyosan hele hic durma 150 tl ucreti.

canim arkadasim allah yardimcin olsun bu temmuz ayi sana ve diyer tedavideki arkadaslarima ugur getirir insallah
tedavin su gibi aksin güzel haberini bekliyorum canim benim

eşim tutturdu ateş bey diye ne bileyim yarın gidelim aklımıza yatmazsa emre beye döneriz diyor ayrıca eşim beni pek doktor görüşmelerine götürmek istemiyo ve ben de doktordan bizzat duymak ve ona kafamdaki soruları yöneltmek istiyorum... bu yüzden daha bi endişeleniyorum.kayınpederimle gidiyolar pek beni götürmüyo eşim kendisi hastane ortamlarını veya muayenehaneleri sevmez ve çok rahatsız olur benim de öylehissedeceğimi düşünüyo ama ben onun yanında olmak istiyorum doktor anlatırken olumlu veya olumsuz elini sımsıkı tutmak istiyorum

Leylak peki 3-5 tane çıkıp dondurma imkanı olamazsa ne olacak ve sonraki teselerde bulunamazsa. mantıklı olanı beraber hazırlanmaktır sayı bilinmediğine göre nekadar eziyet verici olsa da...

mikrotesede bu risk çok çok düşük. bu ameliyatı bir çok arkadaşımızın eşi oldu. öyle bişey olan varsa söylesin. bizim herşey eskisi gibi:78:

selam kizlar, esi azospermi olupta hamile kalan varmi_?? cok merak ettim, veya bunun bir tedavisi varmidir_??
yardimci olursaniz cok sevinirim ayrica bebek sahibi olmak isteyenler Insallah en kisa zamanda kavusur bebislerine Rabbim gönlünüze göre versin. Amin. :)

bu topik beni daha mı duygulandırdı.yoksa güçlendirdimi...tüm evlat isteyen herkese allah yormadan usandırmadan kapı kapı dolaştırmadan.evladını,evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin..(amiiiiin)
arkadaşlar herşeyi hepimiz yoğun ve karmaşık yaşıyoruz.hepimizin kafasında büyük soru işaretleri çağre nedir...çağre varmıdır....çağre nerdedir...yavaş yavaş okumaya çalışıyorum herkesin cvp'larını kimi zaman gözlerim doluyor...kiminizi okuyorum diğerine destek olurken.bana da destek oluyorsunuz.kimi zaman bende ona içimden destek veriyorum.dayanmalıyız...dayanmalıyız diyorum sessizce.
ama bazan okadar hassaslaşıyoruzki evet sanki dokunsalar ağlayacağız...kimi gün gelmiş doktorundan,hastanesinden kimi gün hemşiresinden,aktarından aldığı darbeyle yıkılmış güveni sarsılmış....

ben 6 yıllık evliliğinde 1 aşılama 2 tüp bebek deneyimi olan üçüncüde ise gittiği tüpb.mrkzine tereddütle gidip kafamdaki soru işaretlerine cvp bulamamış halde düşünme moduna takılı kalan ve cesaretsiz karı-koca birbirne offf ne yapsak..yaaa ne yapalım...nerye gidelim...sorusuna ikimizde cevabı uzun sessizliğe bırakan...aslında kafamızdaki okadar karmaşık sesli düşüncelerle boğuşan bir çiftiz.
aslında yaşanılanlar hepmizi bu hale sokuyor.bakmışsınızki kimiz korkuların esiri olup çıkmışız...ümitsizliğin esiri kimimiz ise her defasında yine dayanacak bir güç buluyor...işte bu güç önce rabbimizden umudumuzu kesmemek ten sonrası iise,böyle inadına dayanışmadan geçiyor arkadaşlar sizleri hepinizi tek tek saygıyla ayakta alkışlıyoorum ve tebrik ediyorum.hepiniz çok güzelsiniz.birbirinizi düşmeden kaldırmanız toparlamaya çalışmanız çok ama çok güzel...masal hanfendinin ise paylaştığı hikaye fevkalade...bir solukta boğazıma kadar birken bir duygula gözlerim dolu okudum...insan çevsindekilerle bukadar rahat paylaşamıyor.içine atmak bir yere kadar sessizlik biryere kadar.oysa fırtınalar...işte o fırtınalar.....
biri soruyor.aslında laf olsun diye derdi sıkıntını paylaşmak değil konuşmak için
_eeee...siz nepıyosunuz gidip tedavi olsanıza tüp bebek filan yaptırsanıza canım
_....
pat diye bu soruya ne cvp verilirki
_şekerim siz evleneli nekadar oldu.
_eee bak sonra hiç olmaz.bi an önce yapın artık
_sorun hanginizdeydi sendemi kocandamı
sonra pişkin pişkin
_ kısırlıkda baya bir yaygınlaşdı galiba....
bazan öyle acı acı geliyorki karşıma sonra o ne konuştuğunu unutuveriyor.ama sen o konuda takılı kalıyorsun sonra gece yatarken bi sağına bi soluna kocama acaba şunumu içirseydim...yok yok bunu deneyim...bak bu son bu takviyeyide deneyim olmazsa bırakacam.adamında içi dışı ilaç ot oldu...ya...adam bıktı artık nasıl desemki....nasıl içirsem....ahh bi bunuda içse..bi bunuda alsa...
kafam karma karışık ne yapıcamızı hangi merkeze hangi doktora gideceğimizi hangi bitkiseli-bitkiyi kullnacağımızı şaştık.bunalıyorum.biliyorum olacak rabbim yüzümüzü güldürecek ama cesaretim kalmadı...hastane deyince tüylerim diken diken doktor adetli gel diyo giyosun bi tomar tl.ödüyosun kan alıyor muayene ediyor.11 haftalık gebeliğm kürtajla sonlandırılı deyince belki ameliyat gerekir konseyle görüşmem lazım diyor o gün hiçbişey yapmadan biz sizi ararız deyip eve gönderiyor.5 gün sonra arıyor.tekrar adetliyken gelin bazı tahliller gerekiyor.ameliyat gereklimi bakalım...sonraki ayı bekliyosun eşinizde ürologla görüşmesi gerekiyor diye ekliyor.çat tlf.kapatılıyor...sonra sen uzuuun uzuun düşünüyorsun.acaba çağre varmıdır...çağre nedir...çağre nerdedir.hangi otta hangi hapta
arkadaşlar allahım güzel mevlam sabırlar versin...dayanacağız şuan ne yapıcağımı bilmiyorum.bir yıl ara verdim cesaretimi toplayım diye ama güvenin olmaması cesaretsizlikten daha kötüymüş onu anladım....oysa hiçbişey bilmezken hiç deneyimin yokken herşey daha kolaymış.... doktora hasteneye teslim olmak ne kadar rahatmış...şimdi ise olamıyorum...

gunaydin kizlar..alah gonlunuzdeki bebislerinizi biran once verin amiin...

beyaz ..slm arkadasim..kolay deyil bu isler hepimizin basinda tatlim ..sabir ve gayret istiyo ama oluyo bircok kisinin bebeyi bu savas sonunda..bazilarida pes ediyor..tabbi kolay deyil insan hem maddi hem manevi yikiliyor rabbim bu yolda emek veren savascilarin ve bizlerinde rabbim buyuk allahim kucaklarimizi doldursun insallahh..bozma moralini canim inanki biz kendi canimiza ediyoruz elimizde deyil ama napalim..evet herkesin agzi torba deyilki buzesin agzi olan konusur iste..inan bana allah goruyo..uzuntumuzu ,goz yasimizi,yanlizligimizi ,haykirislarimizi ,yalvarisimizlari ve onun bunun bebeyini gorduyumuzde hamileleri gorduyumuzde.. icimizi cektiyimizi.. boynumuzu buktuyumuzu ..herseyimizi goruyo buyuk rabim insallah verivek diye yalvariyorum hergun rabbime..bizi evlat hasretiyle bitirmeden yormadan verir rabim vericek insallah hepimize ..hepimize vericek annelik babalik duygusunu biz kullarinada tattiracak insallahh ama nezaman bilemiyorum arkadasimm..:44:

canım tedavin hayırlı olsun işallah sonunda bebişine kavuşursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…