toana öyle farklı duyguları bir arada yaşıyorum ki bi an geliyor umutlanıyorum bi an geliyor karamsarlaşıyorum bi an geliyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum bi taraftan herşeye rağmen şükür diyorum...korkuyorum seviniyorum üzülüyorum...hayatımda hiçbu kadar çaresiz kaldım mı ki diyorum.isyan etmiyorum asla zaten haddimiz değil..annelik başka bişey galiba içinde büyüyen bi can...senden ve sevdiğin adamdan...rabbimin en güzel mucizesi... işte ben bundan mahrum kalmaktan çok korkuyorum.kimseye anlatamadığım şeyler bunlar.eşime dahi...onun yanında metanetli olmaya çalışıyorum o zaten üzgün diyorum destek olmaya çalışıyorum ama bazen bunu bile yapamıyorum..birden durgunlaşıyorum...bi bebek bi hamile görünce aklıma gelince o sıfır boğazımda bişey düğümleniyor.boşlukta hava yutmuş gibi oluyorum...sarılıyorum rabbime öyle bir şifa ver ki hastalık nedir bırakmasın Allahım diyorum bizi yaratan başıboş mu bırakır diyorum ve bazen bunları düşününce gözlerimden yaşlar akıyor kalbimi yaka yaka bağıra bağıra ağlamak istiyorum ama onu da yapamıyorum...Burda sizinle paylaşabiliyorum ancak..Hepinizden Allah razı olsun Allah kucaklarımızı boş bırakmasın
merhaba bayanlar aranıza yeni katılmış biri olarak dayanışmaya hayran kaldım söyleyeyim... biz bu süreçte çok yeniyiz hatta henüz kan değerlerini bile öğrenmedik..doktorumuz ateş kadıoğlu.aslında ben burdan emre beyin methini çok okudum ve oraya gitmek istedim ama eşim bu doktoru duymuş iyi diye öylece başlıyoruz işte:18: sizin kadar şey bilmiyorum ama bana bu zor süreçte en moral veren şey Meryem suresi oldu siz de okuyun meali çooooook umut veriyor
merhaba toana ya istemeden olumsuz hislere kapılıyorum.kendimi zorluoum olumlu düşünmeye ama malesef bu seferde kendimi kandırıyormuş gibi hissediorum.toanacım bu bizim ilk denememiz.ben 24 yaşındayım daha,eşim 32 yaşında.bizim sorunumuzda olan arkadaşlardan pek olumlu sonuç alan okuyamadım daha.hatta evlatlık düşünen donasyon düşünenler var.bizim sorunumuz inmemiş testis.eşim 8,9 yaşlarında ameliyat olmuş.tekini torbaya indirdik diğerinin kordonu kısa kaldığından kanalda kaldı demiş doktor.ama üroloji muayene sonucu iki testisinde torbada olmadığı söylendi.tekinin torbaya yakın sınırlarda.diğeri ise ingunial kanalında kalmış.gerçi testis boyutları normal boyuttaymış.ama toana düşünki testislerini indirilipte hala sperm bulunmayan okadar çok kişi okudumki burda.bizim ki torbada bile değil.ister istemez olumsuz düşünceler beynimi kemiriyor.başladık tedaviye bakalım.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun demekten başka çare yok.kendimi olumlu veya olumsuz her ikisinede hazırlamaya çalışıorum.tabi ki olumsuz sonucu kabullenmek kolay olmayacak tabi....
umut oalyım bonitaa benim eşim de inmemiş testis tek testis vardı ve bol bulundu şimdi 25 haftalık hamileyim oğlan annesi olacağım. Rabbim sizlerede bu mutluluğu fazlasıyla yaşatsın hep dualarımdasınız
eşimin %10 yerinde hareketli 3.tüp bebek olcak kafamız karışık önce % 5-10 ileri hızlı harekeli vardı şimdi oda yok yerinde hareketlivar buna tese mi isterler.tese zararı varmılütfen
deneyimlerizden yararlanmamda yardımcı olrmusunuz
ateş hocayı önermiyorum masal piyasada iyi bir doktormuş gibi bilinir ama o sadece varikoselde uzman azospermde yapabileceği pek fazla şey yok. bizzat tanıştığım birisi daha önce 3 kez ateş hocaya ameliyat olup bulunmamaış şimdi umut tüp bebek ekibi sayesinde 9 aylık oğulları var. yol yakınken dönün derim eşin büyük yanılgı içinde
umut oalyım bonitaa benim eşim de inmemiş testis tek testis vardı ve bol bulundu şimdi 25 haftalık hamileyim oğlan annesi olacağım. Rabbim sizlerede bu mutluluğu fazlasıyla yaşatsın hep dualarımdasınız
nur eskileri mi okuyosun ben de eskilerden bi potpori yapıcamhem bize moral olur hem eşime okumayı düşünüyorum.başarı sağlamış arkadaşların hikayeleri moral olur bize..buraya da kopyalarım belki fakat zaman alabilir...bi de nur sana ne sorcam mikrodelasyon diye bişey duydun mu
HUUUU KIZLAR KADER,VCK,GAMZE,DEMMI,CICEK,LEYLAK,NURSEN,MELISELA daha ısmını yazamadgm ve yenı gelen tum arkadaslarım herkese slm olsun hayırlı uzun omurlu evlatlarımız olsun ınsaalh..eskıler kızlar nerdesınız?4 yıldr topıkteyım maalesef ne cok gelen oluyr keske gelemseler....kızalr dualarınıza ıhtıyacım var.yarın baslıyoruz tedavıye...tedavıde olan herkese rabbımden sıfa sabr ve guzel sounclar dılıyorum.hepınızı cok opyrm
yok canim biraz ara verdim okucam ama.turkiyeye arabayla gidicez malum 3000 km yol muziksiz olmaz muzik indiriyorum.Mikrodelasyon diye bisey duydum ama tam bilmiyorum ne anlama geliyor Ama kromozomla ilgili biseyler sanirsam.Arkadasim bencede emre beye gidin.siz istanbulda oturuyosan hele hic durma 150 tl ucreti.
nurevsan bilmiyorum o siteyi ama bize hemen cevap verdi hoca ...ama biz özelde ameliyat olduk belkide devlette patoloji raporu geç çıkıyodur onu demişlerdir onlar.canım 2 tarafında hazırlanması bana göre bizim için azolarda yanlış nedense hiç garantimiz yok çıkması şansı çok az neden diğer ytarafta bir sürü ilaç kullansınki çıktıktan sonra donduruyorlar zaten .Şöyle söyliyeyim eğer hazırlanıpta sperm bulunmazsa daha çok yıkım...Allah hepimiz için hayırlısını versin
teşekkürler nergis ben 1 yıllık evliyim evlenmeden 1 yıl önce öğrendik durumu varikosel ameliyatı oldu eşim. aslında azosperm olduğunda varikosel ameliyatına gerek yokmuş. en büyük sorunumuz aynı eğitimi alan doktorların tedavileri de farklı olması. doktora güvenmek çok önemli. güvenilemeyecek çok doktorcuk var ortada. ne yazıkki böyle durumlarda durumu kabullenmek çok zor. bakıyorumda çevreye benim eşim baba olabilecek en iyi insanlardan biri ama durum ortada. ben daha çok onun için istiyorum. o daha önce araştırmış tese ameliyatı ilişki kaybına neden olabiliyormuş bu konu hakkında bilgisi olan varmı??
HUUUU KIZLAR KADER,VCK,GAMZE,DEMMI,CICEK,LEYLAK,NURSEN,MELISELA daha ısmını yazamadgm ve yenı gelen tum arkadaslarım herkese slm olsun hayırlı uzun omurlu evlatlarımız olsun ınsaalh..eskıler kızlar nerdesınız?4 yıldr topıkteyım maalesef ne cok gelen oluyr keske gelemseler....kızalr dualarınıza ıhtıyacım var.yarın baslıyoruz tedavıye...tedavıde olan herkese rabbımden sıfa sabr ve guzel sounclar dılıyorum.hepınızı cok opyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?