HUUUU KIZLAR KADER,VCK,GAMZE,DEMMI,CICEK,LEYLAK,NURSEN,MELISELA daha ısmını yazamadgm ve yenı gelen tum arkadaslarım herkese slm olsun hayırlı uzun omurlu evlatlarımız olsun ınsaalh..eskıler kızlar nerdesınız?4 yıldr topıkteyım maalesef ne cok gelen oluyr keske gelemseler....kızalr dualarınıza ıhtıyacım var.yarın baslıyoruz tedavıye...tedavıde olan herkese rabbımden sıfa sabr ve guzel sounclar dılıyorum.hepınızı cok opyrm
mikrotesede bu risk çok çok düşük. bu ameliyatı bir çok arkadaşımızın eşi oldu. öyle bişey olan varsa söylesin. bizim herşey eskisi gibi:78:
umut oalyım bonitaa benim eşim de inmemiş testis tek testis vardı ve bol bulundu şimdi 25 haftalık hamileyim oğlan annesi olacağım. Rabbim sizlerede bu mutluluğu fazlasıyla yaşatsın hep dualarımdasınız
Ben pek anlamadım diyebilirim.Çünkü bize bir sürü evrak verdiler yapın diye.önce muayene olduk güzeldi özel bir yerde yapıldı.Hamdi dalanda sağlık sitesinde.kan tahlilleri, hsg , sperm testleri vs..ege gerçekten güzel bir hastane.Ancak ilgilenme konusunda ise hemşireler ilgileniyor , telefon ediyorlar sana şunları yaptırın gelin diyorlar.Biraz teslimiyetçiyiz.DR ile konuşmadan yapıyoruz bakalım.Erol tavmergen imiş bölüm başkanı.o şunlar eksik yapılsın deyip bize dönüyorlar.hepsi bu...tüp bebeği de zaten Erol bey yaptırmıyor diye duydum ama.Evraklarımızla ilgilenen tedaviye karar veren kendisiymiş.Özeline gitmeyi sırf kendisinin ilgilenmesiydi ancak maddi olarak baya yorar dediler.Ben sonra özelinden aldığım randevuyu iptal ettirdim.Şifa nasıl peki ??? sen de bizimle paylaşır mısın.?
demmi saol canım,okadar çok ihtiyacım var ki bizim durumumuzda olup pozitif sonuç alanlara.senin adına o kadar çok sevindimki rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. eşimde 8,9 yaşlarında olmuş ama ikiside indirilememiş.sağ skrotum yani torba sınırlarında sol ingunial kanalında kalmış.ama boyutları falan normal boyutlarda.çakmak erdem hastanesinde tedavi görüorum.lucrine başladım.ben doktorumdan memnunum ama eşimin doktorundan araştırmalarıma rağmen açıkcası pek bilgiye sahip olamadım.bugün emre beye mail attım.eğerki mikro teseyi emre bey yapıp ki inşşşşş bulunursa da benim hastaneme ulaştırma imkanı olursa eşimin mikro tesesini emre beyde yaptırmak istioruz.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
umut oalyım bonitaa benim eşim de inmemiş testis tek testis vardı ve bol bulundu şimdi 25 haftalık hamileyim oğlan annesi olacağım. Rabbim sizlerede bu mutluluğu fazlasıyla yaşatsın hep dualarımdasınız
HUUUU KIZLAR KADER,VCK,GAMZE,DEMMI,CICEK,LEYLAK,NURSEN,MELISELA daha ısmını yazamadgm ve yenı gelen tum arkadaslarım herkese slm olsun hayırlı uzun omurlu evlatlarımız olsun ınsaalh..eskıler kızlar nerdesınız?4 yıldr topıkteyım maalesef ne cok gelen oluyr keske gelemseler....kızalr dualarınıza ıhtıyacım var.yarın baslıyoruz tedavıye...tedavıde olan herkese rabbımden sıfa sabr ve guzel sounclar dılıyorum.hepınızı cok opyrm
botiana geçmiş olsun kardeşim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.yeterki ümidimizi kaybetmeyelim canım...insan herşeyi ümidiyle kazanıyor.ümidiyle güçleniyor.allahım nelere kadir..yeterki ona sığınalım ondan isteyelim kardeşim...
cevabın için teşekkür ederim bende öyle biliyordum. ama eşim nerden duyduysa korkmuş. sen ne durumdasın hangi aşamadasın??
beyaz02 saol canım.amin inş...rabbime sığınıyorum herşeyin hayırlısını vericeğine inanıorum.
bonitacim tedavin hayirli olsun allah yar ve yardimcin olsun.ve insallah mujdeli haberlerini de okucaz;
bonitaaa inşaaaaalllllaaaahhhhh hamileyim diye yazmak nasip olur bol bol spermler bulunur olur allah denk getirsin canım tedavin olumlu sonuçlansın inşallahhhhhhh..
istiyorumbebeğimi07 saol canım benim.çok teşekkür ederim ii dileklerin için.inş hepimizide ii sonuçlar alırız.bakalım girdik bir yola,inşallah ilk ve son olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?