Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allah yüzünüzü güldürsün arkadaşım.İnşallah tedavin hayırlı olur bebeğinle yazarsın bize artık.

mikrotesede bu risk çok çok düşük. bu ameliyatı bir çok arkadaşımızın eşi oldu. öyle bişey olan varsa söylesin. bizim herşey eskisi gibi:78:

cevabın için teşekkür ederim bende öyle biliyordum. ama eşim nerden duyduysa korkmuş. sen ne durumdasın hangi aşamadasın??

umut oalyım bonitaa benim eşim de inmemiş testis tek testis vardı ve bol bulundu şimdi 25 haftalık hamileyim oğlan annesi olacağım. Rabbim sizlerede bu mutluluğu fazlasıyla yaşatsın hep dualarımdasınız

demmi saol canım,okadar çok ihtiyacım var ki bizim durumumuzda olup pozitif sonuç alanlara.senin adına o kadar çok sevindimki rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. eşimde 8,9 yaşlarında olmuş ama ikiside indirilememiş.sağ skrotum yani torba sınırlarında sol ingunial kanalında kalmış.ama boyutları falan normal boyutlarda.çakmak erdem hastanesinde tedavi görüorum.lucrine başladım.ben doktorumdan memnunum ama eşimin doktorundan araştırmalarıma rağmen açıkcası pek bilgiye sahip olamadım.bugün emre beye mail attım.eğerki mikro teseyi emre bey yapıp ki inşşşşş bulunursa da benim hastaneme ulaştırma imkanı olursa eşimin mikro tesesini emre beyde yaptırmak istioruz.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

biraz şifada işleyiş yavaş ilerleyecek tüpbebek ilaç dahil 5,500 gibi bişey söylediler ama.galiba fazla tutacak gibi geliyor..erol hocaya gelince ordada hiç görmedim ünivrst old. gibi sadece hangi hastaya ne uygulanmalı kararı ondan çıkıyor bizimle ilgilen opr.dr.cengiz by bir defa muayene oldum.ama tedavime ordamı devam etsem yoksa başka bir hastendemi kararsızım.ilk denememi 9 eylülde yaptırdım ordada hemşireler ilgileniyor ama muaneye gelince her defasında farklı farklı kişiler yaptı 2,denemede ise tamemen yıprandım stajerler de kontrole girdi.hatta transfer esnasında ise tamemen yıkıldım...belki başımda 8-9 kişi vardı.bilmiyordum.içlerinde stajer olduğunu sonradan farkettim beynimden vuruldum.sonra bütün moralim üniverstelere doktorlara bakış açım değişti.şimdi en iyi hastaneyede gitsem ilk defaki gibi değilim artık sağlıklı düşünemiyorum...tedavilerdende soğudum...

botiana geçmiş olsun kardeşim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.yeterki ümidimizi kaybetmeyelim canım...insan herşeyi ümidiyle kazanıyor.ümidiyle güçleniyor.allahım nelere kadir..yeterki ona sığınalım ondan isteyelim kardeşim...

umut oalyım bonitaa benim eşim de inmemiş testis tek testis vardı ve bol bulundu şimdi 25 haftalık hamileyim oğlan annesi olacağım. Rabbim sizlerede bu mutluluğu fazlasıyla yaşatsın hep dualarımdasınız

canım demek oğluşun geliyor.Rabbim sağ sağlim kuçağına aldığın günleride göstersin.maaşAllah bu arada sağlık raporunu aldım manisadan. ilk adedimle Allah nasip ederse umutta başlıycam canım sana sorularım olacak adetten önce bir ön muayene şartmı .eşim emre beyden bende süleyman beydenmi randevu alıcaz birde merkeze giderken neler gerekli biz izmirden gideceğez ya önceden hazırlanayım tahlil istiyorlarmı dışarıdamı yaptıralım tahlilleri tahliller rapora dahilmi bilgi verirsen sevinirim.nasıl heyecanlıyım bilemessin önümüzdeki hafta kardeşimin düğünü var onu bile unuttum aklım tedavide

canım tedavin hayırlı olsun inşAllah bizlere olumlu haberler vereceksin Allahım bu defa yüzünü güldürsün sende dilinden duanı düşürme ikiz üçüz olsun inşAllah yılların acısını bir seferde çıkar.

beyaz02 saol canım.amin inş...rabbime sığınıyorum herşeyin hayırlısını vericeğine inanıorum.

cevabın için teşekkür ederim bende öyle biliyordum. ama eşim nerden duyduysa korkmuş. sen ne durumdasın hangi aşamadasın??

meruf eşin bence amaliyattan korkuyor onu bahane ediyor öyle bişey yok öyle olsa benimki olurdu 3 defa oldu tese hemde mikrotese degildi teseydi sadece rasgele parça alıp bakıyorlar mikrotese şimdi daha az parça alıp daha zararsız oluyormuş oyüzden bişey olmaz benimki amaliyattan bir hafta sonra devam zaten herzaman hevesli söylemesi ayıp

jklm, tedavin hayirli ugurlu olsun arkadasim.allah senin de yar ve yardim olsun.insallah seninde guzel haberlerini burdan okucaz.

jklm tedavin hayırlı olsun innnşşşşaaaallllahhh olumlu sonuçlanır allah yar ve yardımcınız olsun inşallah hamileyim diye yazman nasip olsun allah olmayanlara bizede nasip etsin hepimize aminnnn.

bonitaaa inşaaaaalllllaaaahhhhh hamileyim diye yazmak nasip olur bol bol spermler bulunur olur allah denk getirsin canım tedavin olumlu sonuçlansın inşallahhhhhhh..

istiyorumbebeğimi07 saol canım benim.çok teşekkür ederim ii dileklerin için.inş hepimizide ii sonuçlar alırız.bakalım girdik bir yola,inşallah ilk ve son olur...

canımmmm senin adına çok ama çok sevindim, Allah'ın izniyle bu sefer inşAllah kavuşacaksın bebeğine..bende bu ayın 21inde başlıyorum tedaviye..bugün doktoru aradım 10 temmuzda lucrin iğneye başla dedi, sonradan ağustosa sarkacak dedi, ağustos adetiyle başlasak dedi..bende o zamanda bayram tatili giriyor araya dedim..o zaman şimdilik bişeye başlama, adetin 1. günü beni tekrar ara dedi..bakalım ne olacak..keşke kendiliğinden geliverse bebem ama işte nerde :))) hakkımızda hayırlısı olsun..kafam okadar bulanıkki anlatamam, taşınıyorum, ev karmakarışık, akşam il dışından misafirim geliyormuş, okulla ilgili sıkıntılar, hangisine kafa yoracağımı şaşırdım..duanı bekliyorum..gelişmeleri mutlaka yaz, bende yazmaya çalışırım inşAllah..çok öptüm seni, Allah yar ve yardımcın olsun..

ZCUM bitanem, senin içinde hayırlısı olsun, inşAllah bu ay veya gelecek ay topiğimizden 4-5 hamile çıkar inşAllah..kendine dikkat et, dualarım seninle..

kizlar meraba bugun bir ruya gordum biraz etkilendim.ruyamda eczaneye gittim.elimde esimin spermi varmis bir kapta :) eczaneciye verdim elime sifir diye kagit verdi.Ne olabilir acaba soyle dusundum simdi acaba esime eczaneden ilacmi alicam.ilac tedavisimi var acaba diye dusunuyorum.ruyamda bile bu sorunla ugrasiyorum:) kizlar insallah hepimiz hamile kaliriz da yeni topigimiz bebislerimizle ilgili olur

Son düzenleme:
nur efsan..tatlim ruyalar tersinedir kiz bilmiyormusun..esinin sperm sayisi yuksek cikacaktir onun isareti sana..ruyalar geleceyin habercisidir..hersey gonlunce olsun insalah..

istiyorum bebeyimi..canim insalah hersey istediyin gibi olur ve bebeyin gelir sana rabbim buyuk allah kucaklarimizi bos koymasin insallahh..

MRB KIZLAR ESESLIM,ISTIYORUM BEBEGIMI,ZCU,CICEK ,LEYLAK MELISELA ,NUREFSANkızlar allah razı olsun.eksık etmeyın dualarınızı...yenı geldım dr dan .bılıyrsnz benım gecen yaz olumsuz bır tup bebek denemem var.donmus embrıyolarla denemeyı ıstedık tekrar bılıyrsnz gıttık ...bugun adetın 2.gunu fakat dr 21.gunu lucrınle baslatmayı uygun gordu..kızlar benım bıldgm estrofem le baslanıyr adetın 2.gunu..ama nedense 21.gunu lucrın le baslancakmıs..kafam karısık.sonucta benım donmus embrıyolar var.neden lucrın?bılgısı olan varsa paylasabılır mı?MELISELA tatlım rabbım yardımcın olsun ınssaalah kafandakı sorulara hayırlı ve olumlu cvb lar bulursun ınsalah tatlım dualrımdasn..kızlar acve hurmasına hangı dular kacar tane okuncaktı bılen var mı?dua edelım ınsaalah bırbırımıze.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…