eşim geçen sene erdem hastanesinde varikosel ameliyatı oldu. azospermli olduğu için hiç gerek yokmuş böyle bir ameliyata. ya tamam bu işle hayatını kazanıyorsunda. sırf para kazanmak için gereksiz yere bir insana acı çektiriyorsun. erdem hastanesini o yüzden sevmem.iş bittikten sonra ilgide 0demmi saol canım,okadar çok ihtiyacım var ki bizim durumumuzda olup pozitif sonuç alanlara.senin adına o kadar çok sevindimki rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. eşimde 8,9 yaşlarında olmuş ama ikiside indirilememiş.sağ skrotum yani torba sınırlarında sol ingunial kanalında kalmış.ama boyutları falan normal boyutlarda.çakmak erdem hastanesinde tedavi görüorum.lucrine başladım.ben doktorumdan memnunum ama eşimin doktorundan araştırmalarıma rağmen açıkcası pek bilgiye sahip olamadım.bugün emre beye mail attım.eğerki mikro teseyi emre bey yapıp ki inşşşşş bulunursa da benim hastaneme ulaştırma imkanı olursa eşimin mikro tesesini emre beyde yaptırmak istioruz.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
jklm..canim tedavin hayirli olur insallah budefa tutar insallahh..sizindemi azo probleminiz var tatlim..rabbim yardimcimiz olsun kucaklarimiz dolsun insallah..ne hurmasi anlamadim tatlim ya..bende soyle duymustum..41 tane hurmaya meryem suresi okunacak tek tek 41 tane ama kendin okumuycak tam 41 tane baska kisilerin okumasi lazimmmis..sonra okunduktan sonrada o okunan hurmalari..20 gun 1 esin bir sen yiycekmissiniz dua ederek..senin dediyin nasildi..benimde aklima geliyor ama ben yurt disindayim kime ne diye okutucam onu bilemiyorum ..canim zaten dualara sarildim rabbim guzel aylar yuzu suyu hurmetine versin yavrularimizi kucaklarimizi bos koymasin insallahh..
istiyorum bebeyimi bonita diye sana yazmisim allah soyletti herhal..sen tedavidemisin canimm..
bonitaa ..canim insallah yuzun guler bebeyini kucaklayacagin gunlerde gelir tatlimm..insallah
eşim geçen sene erdem hastanesinde varikosel ameliyatı oldu. azospermli olduğu için hiç gerek yokmuş böyle bir ameliyata. ya tamam bu işle hayatını kazanıyorsunda. sırf para kazanmak için gereksiz yere bir insana acı çektiriyorsun. erdem hastanesini o yüzden sevmem.iş bittikten sonra ilgide 0
canım allah razı olsun..burda bır arkadas acve hurmasından bahsettıydı yasın ı serıf okuncak dıye.....alah kabul etsın ınsaalh ben bughun aldım hurmalarımıda...benım esımde genetık hastalık var yanı bınde bır cocuk sahıbı olma sansımız varmıs..cok az cıft hamıle kalmıs bu hastalıktan turkıyede... azosperm..gecen yaz mıkrotese oldu 6 tane bulundu tup bebek denedık tutmadı canım sımdı donmus 4 tane gecen yazdan embrıyalomız var onları deneyecez tekrar....ıste boyle yanı benım tutsa da genetık sorun oldgu ıcın dusyr..rabbım bunları saglıklı kılsın ınsaalah tutunsunlar bana sıkı sıkı
kizlar meraba.televizyonda su siralar mustafa eraslan diye bi adam cikiyo.dedikleri benim aklima yatti.azospermli ve sperm hareketinde sayisinda sorunlu olan insanlara urununu tanitiyo.Urunu kullanan herkes hamile kalmis dedigine gore.ben mail aticam sorunumuzu yazicam bana hangi urunu soylerse alicam insallah.
MASAL allah razı olsun canım benım cok duygulandım yazına ınsaalh kurban oldugum allahım cektıgımız sıkıntıları sevın gozyaslarıyla sonladrırı tıpkı masallardakı gıbı.....
kizlar meraba.televizyonda su siralar mustafa eraslan diye bi adam cikiyo.dedikleri benim aklima yatti.azospermli ve sperm hareketinde sayisinda sorunlu olan insanlara urununu tanitiyo.Urunu kullanan herkes hamile kalmis dedigine gore.ben mail aticam sorunumuzu yazicam bana hangi urunu soylerse alicam insallah.
BEN SORMUŞTUM AMA EŞİMİ İKNA EDMİYORUMbize panax..3x1 ve clavis E1...1x1 üç ay önerdiler...annemde romatizma için başka türünü kullandı çok memnun.offff..inş.sizin eşiniz kullanır.toplam üç ayda 420 gibi bişey yapıyor.
turkiye gittigimde (onumuzdeki pazartesi ins) alicam.egerki faydasini gorursem size yazarim.bi bilim adami vardi mimar sinanmiydi tam hatirliyamadim onun tip bilgileriyle yapilmis.hepimizin karsisina bir vesile cikarki evlat sahibi olalim.
kızlar benim oturduğum mahallede mustfa eraslan satış yeri ben gidip bi konuşcam aklımıza yatarsa başlarız. ama kafamda bi de yeşilex ile tribulus var. yeşilexde para iade var memnun kalan da adamlar demek ki o kadar güveniyo yani..sürekli takip ediyolar değerlerini.. tribulusla hamile kalan arkadaş da vardı azo idi ama sonra 28 sperm çıkışı oldu da tüp bebeleri olduyduüçü de iyi napsakk.. tavsiye bekliyorum kullanan var mı bunlardan birini arkadaşlar içerikler çok farklı ama vaadettikleri aynı..
kızlar benim oturduğum mahallede mustfa eraslan satış yeri ben gidip bi konuşcam aklımıza yatarsa başlarız. ama kafamda bi de yeşilex ile tribulus var. yeşilexde para iade var memnun kalan da adamlar demek ki o kadar güveniyo yani..sürekli takip ediyolar değerlerini.. tribulusla hamile kalan arkadaş da vardı azo idi ama sonra 28 sperm çıkışı oldu da tüp bebeleri olduyduüçü de iyi napsakk.. tavsiye bekliyorum kullanan var mı bunlardan birini arkadaşlar içerikler çok farklı ama vaadettikleri aynı..[/QUOT
bende bir haftadır arştırıyorum yazıyorum.pek bişey öğrenemedim monitöre bakmadan gözüm kan çanağı oldu.sadece yeşilexsi öğrendim biri 2 milyonda 70 milyone topiğne yazmış hiç canlı yokmuş extra bişeyler denemiş ölü de olsa sperm bulunmuş.en çok proxxed duydum.dr. tavsiye etmiş ama yanında klomen omega 3.keçi boynuzu kürü .bişeyler daha sonra doğal yoldan hamiş olmuş.topğin adına bakıyım canım sana yazıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?