Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
istiyorum bebeyimi bonita diye sana yazmisim allah soyletti herhal..sen tedavidemisin canimm..

bonitaa ..canim insallah yuzun guler bebeyini kucaklayacagin gunlerde gelir tatlimm..insallah

eşim geçen sene erdem hastanesinde varikosel ameliyatı oldu. azospermli olduğu için hiç gerek yokmuş böyle bir ameliyata. ya tamam bu işle hayatını kazanıyorsunda. sırf para kazanmak için gereksiz yere bir insana acı çektiriyorsun. erdem hastanesini o yüzden sevmem.iş bittikten sonra ilgide 0

jklm..canim tedavin hayirli olur insallah budefa tutar insallahh..sizindemi azo probleminiz var tatlim..rabbim yardimcimiz olsun kucaklarimiz dolsun insallah..ne hurmasi anlamadim tatlim ya..bende soyle duymustum..41 tane hurmaya meryem suresi okunacak tek tek 41 tane ama kendin okumuycak tam 41 tane baska kisilerin okumasi lazimmmis..sonra okunduktan sonrada o okunan hurmalari..20 gun 1 esin bir sen yiycekmissiniz dua ederek..senin dediyin nasildi..benimde aklima geliyor ama ben yurt disindayim kime ne diye okutucam onu bilemiyorum ..canim zaten dualara sarildim rabbim guzel aylar yuzu suyu hurmetine versin yavrularimizi kucaklarimizi bos koymasin insallahh..

canım allah razı olsun..burda bır arkadas acve hurmasından bahsettıydı yasın ı serıf okuncak dıye.....alah kabul etsın ınsaalh ben bughun aldım hurmalarımıda...benım esımde genetık hastalık var yanı bınde bır cocuk sahıbı olma sansımız varmıs..cok az cıft hamıle kalmıs bu hastalıktan turkıyede... azosperm..gecen yaz mıkrotese oldu 6 tane bulundu tup bebek denedık tutmadı canım sımdı donmus 4 tane gecen yazdan embrıyalomız var onları deneyecez tekrar....ıste boyle yanı benım tutsa da genetık sorun oldgu ıcın dusyr..rabbım bunları saglıklı kılsın ınsaalah tutunsunlar bana sıkı sıkı

istiyorum bebeyimi bonita diye sana yazmisim allah soyletti herhal..sen tedavidemisin canimm..

bonitaa ..canim insallah yuzun guler bebeyini kucaklayacagin gunlerde gelir tatlimm..insallah

toanacım evet bende tedavideyim.lucrin iğnelerimi oluorum...amin inş canımmm. sanırım bu ay baya kişi var tedavide...

tuanacim canim insallah yaa oyle olur icim kipir kipir oluyo allah hepimizin yuzune baksin insallah...
kizlar bende su duayi biliyorum ve cok guzel tavsiye ederim sizlere.cok onemli duadir.bizzat ne zaman yaptiysam her dilegim oldu.bu sefer cocuk icin okudum ben allah kabul etsin; dua soyle yapilacak.boy abdesti alinir.kible karsi oturulur.yasin suresi 4 defa okunur yanliz yasin de mubin gecen yerlerde istege gore 3,5,7 defa mubin duasi okunur.dua boyle arkadaslar.

meruf merhaba,

erdem hastanesi çakmaktakindemi yoksa çamlıcadakindemi oldu eşin ameliyat.canım ya o kadar baktım netten araştırdım ama mikro tese olan kimse bulamadım erdemde.o yüzden içim elvermiyor eşimin erdemde tese olmasına.bakalım emre beye mail attım ben tedavime erdemde devam edicem ama mikro teseyi emre bey yapabilme imkanı varsa emre beyde olsun istiyorum.hakkımızda hayırlısı olsun artık....

jklm canım çocukken ben ne zaman umutsuzluğa düşsem ananem olmaz olmaz deme olmaz olur yeter ki Allah istesin derdi.o kadar doğaüstü şeyler mucizeler anlatırdı ki bana hep masal gibi gelirdi bu da olur mu derdim, yemin ederdi vallahi billahi oldu diye niye şimdi yaşanmıyor mucizeler derdim o da derdi ki bakmazsan görmezsin bakmayı bileceksin..
ben hep masllarla büyüdüm hala akrabalar bile ne kadar sevdiğimi bilir masalları.. okurum bile hala.. ama dinlemeyi daha çok severim.çocukken annem anlatırdı ananem,yengem...şimdi eşimdüşünüyorum neden bu kadar seviyorum diye.. sanırım sonu hep güzel bitiyo ya ondanve hep masalın seyri enteresan olaylarla değişiyobu yüzden seviyorum sanırım...ama ben o masalı gerçekleştirmek istiyorum masalıma kavuşmak istiyorumbelki şansımız az belki hiç yok ama umutsuz yaşanmayacağını öğrendim..ve mucizelerin de olacağını...biz işin tıbbi kızmına çok dalıyoruz ya bunu unutuyoruz sanki.. hep bi olasılık hesaplama derdi var ister istemez.mucizelere inanmak gerek zaman zaman hepimiz umutsuz kalıyoruz ama birbirimize destek olucaz birbirimize anlatıcaz bizi başkası anlamaz biz el uzatıcaz birbirimize Rabbim de bize inşallah... jklm umudunu kaybetme...

kizlar meraba.televizyonda su siralar mustafa eraslan diye bi adam cikiyo.dedikleri benim aklima yatti.azospermli ve sperm hareketinde sayisinda sorunlu olan insanlara urununu tanitiyo.Urunu kullanan herkes hamile kalmis dedigine gore.ben mail aticam sorunumuzu yazicam bana hangi urunu soylerse alicam insallah.

MASAL allah razı olsun canım benım cok duygulandım yazına ınsaalh kurban oldugum allahım cektıgımız sıkıntıları sevın gozyaslarıyla sonladrırı tıpkı masallardakı gıbı.....

clavis panax diye bişe biliyorum onu tabi kullanmadık da damar açıyomuş galiba tıkanıklık varsa falan...120 lira idi galiba ben de bu kapsülleri araştırıyorum hangisi hangi durumda kullanılmalı diye. tvde de baya dinledim ama bu adam doktor mu herbalist falanmı..

MASAL allah razı olsun canım benım cok duygulandım yazına ınsaalh kurban oldugum allahım cektıgımız sıkıntıları sevın gozyaslarıyla sonladrırı tıpkı masallardakı gıbı.....

OLAMAZ MI, OLABİLİR bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah...bu üzüntüler gerdi kalsın...bi de gökten üç elma düşsün.biri bizim başımıza da gelsin

kızlar eşim doktordan yeni çıkmış aradı ateş kadıoğlu tese yapalım demiş.. sperm vardır çıkmıyodur gibi şeyler söylemiş bi de fiyat çıkarmış ne bilgi vermiş ne bişeyeşim sinirlenmiş baya sesi sinirli geliyodu paradan girmiş muhabbete.. zaten teseye pek sıcak bakmıyo.. ben bismillah deyip bitkisellere başlıcam kızlar.ara ara da spermiogram hormon testi yaptırır anlarız iyi geliyo mu gelmiyo mu..bi süre böyle deneyelim bakalım.ağustos gibi de emre beye gideriz inşallah.çünkü bi süre istanbulda da yokuz tatile gidiyoruuuz benim memlekete

kızlar adetın 20. gunu lucrın ıgnesını baslamısdım bugun 4. ıgneyı yaptım ama sımdı adetım oldu adetın 2. gunu doktor gel demısdı sımdı yarın gıtmemmı gerekıyo benım lutfen kızlar yardımmmm.

BEN SORMUŞTUM AMA EŞİMİ İKNA EDMİYORUMbize panax..3x1 ve clavis E1...1x1 üç ay önerdiler...annemde romatizma için başka türünü kullandı çok memnun.offff..inş.sizin eşiniz kullanır.toplam üç ayda 420 gibi bişey yapıyor.

turkiye gittigimde (onumuzdeki pazartesi ins) alicam.egerki faydasini gorursem size yazarim.bi bilim adami vardi mimar sinanmiydi tam hatirliyamadim onun tip bilgileriyle yapilmis.hepimizin karsisina bir vesile cikarki evlat sahibi olalim.

masalcim sizin icin iyi olur tatil bi degisiklik olur stresinizi atarsiniz sonra dedigin gibi emre beye gidersiniz.bu sure icerisinde de arastirmalarini surdurursun.bakalim bize ne dicek emre bey;ins Hemen tese demez

turkiye gittigimde (onumuzdeki pazartesi ins) alicam.egerki faydasini gorursem size yazarim.bi bilim adami vardi mimar sinanmiydi tam hatirliyamadim onun tip bilgileriyle yapilmis.hepimizin karsisina bir vesile cikarki evlat sahibi olalim.

kızlar benim oturduğum mahallede mustfa eraslan satış yeri ben gidip bi konuşcam aklımıza yatarsa başlarız. ama kafamda bi de yeşilex ile tribulus var. yeşilexde para iade var memnun kalan da adamlar demek ki o kadar güveniyo yani..sürekli takip ediyolar değerlerini.. tribulusla hamile kalan arkadaş da vardı azo idi ama sonra 28 sperm çıkışı oldu da tüp bebeleri olduyduüçü de iyi napsakk.. tavsiye bekliyorum kullanan var mı bunlardan birini arkadaşlar içerikler çok farklı ama vaadettikleri aynı..

Canım biz kullanmadık ama sen satış yerinden bence detaylı bilgi al.eğer o kadar iyi bir ürünse bizde kullanalım.herkese bişeyler iyi geliyor yada vesile oluyor işte.Bizede bişeyler mutlaka vesile olacak bebeklerimiz olacak.Birde neden kaan aydos a gitmediniz.Direk teseye yönlendirmiyor o. Önce tedavi uyguluyor.Bizde ilk olarak ona gitmedğimiz için çok pişmanız.tedavi olumlu olursa teseye gerek kalmaz inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…