Canım biz kullanmadık ama sen satış yerinden bence detaylı bilgi al.eğer o kadar iyi bir ürünse bizde kullanalım.herkese bişeyler iyi geliyor yada vesile oluyor işte.Bizede bişeyler mutlaka vesile olacak bebeklerimiz olacak.Birde neden kaan aydos a gitmediniz.Direk teseye yönlendirmiyor o. Önce tedavi uyguluyor.Bizde ilk olarak ona gitmedğimiz için çok pişmanız.tedavi olumlu olursa teseye gerek kalmaz inşallah.
Canım öncelikle teşekkür ederim.Evet her yerde aynı muamele.O yüzden de ben Ege'yi tercih ettim.Hem devlet destekli hem de aynı muamele.Ben ayrıca Ege'yi beğendim işte zamanı uzatıyorla.Napalım vardır bunda da bir hayır.Mesela Özele gittik iki kere başka bir merkeze hemen tüp bebek..Burası da iki ay daha tedavi yaptırıyor.Belki de bu süre içinde spermde etki eder.Önemli olan kalite.biraz şifada işleyiş yavaş ilerleyecek tüpbebek ilaç dahil 5,500 gibi bişey söylediler ama.galiba fazla tutacak gibi geliyor..erol hocaya gelince ordada hiç görmedim ünivrst old. gibi sadece hangi hastaya ne uygulanmalı kararı ondan çıkıyor bizimle ilgilen opr.dr.cengiz by bir defa muayene oldum.ama tedavime ordamı devam etsem yoksa başka bir hastendemi kararsızım.ilk denememi 9 eylülde yaptırdım ordada hemşireler ilgileniyor ama muaneye gelince her defasında farklı farklı kişiler yaptı 2,denemede ise tamemen yıprandım stajerler de kontrole girdi.hatta transfer esnasında ise tamemen yıkıldım...belki başımda 8-9 kişi vardı.bilmiyordum.içlerinde stajer olduğunu sonradan farkettim beynimden vuruldum.sonra bütün moralim üniverstelere doktorlara bakış açım değişti.şimdi en iyi hastaneyede gitsem ilk defaki gibi değilim artık sağlıklı düşünemiyorum...tedavilerdende soğudum...
Aynen arkadaşım ;(kizlar meraba bugun bir ruya gordum biraz etkilendim.ruyamda eczaneye gittim.elimde esimin spermi varmis bir kapta :) eczaneciye verdim elime sifir diye kagit verdi.Ne olabilir acaba soyle dusundum simdi acaba esime eczaneden ilacmi alicam.ilac tedavisimi var acaba diye dusunuyorum.ruyamda bile bu sorunla ugrasiyorum:) kizlar insallah hepimiz hamile kaliriz da yeni topigimiz bebislerimizle ilgili olur
kızlar benim oturduğum mahallede mustfa eraslan satış yeri ben gidip bi konuşcam aklımıza yatarsa başlarız. ama kafamda bi de yeşilex ile tribulus var. yeşilexde para iade var memnun kalan da adamlar demek ki o kadar güveniyo yani..sürekli takip ediyolar değerlerini.. tribulusla hamile kalan arkadaş da vardı azo idi ama sonra 28 sperm çıkışı oldu da tüp bebeleri olduyduüçü de iyi napsakk.. tavsiye bekliyorum kullanan var mı bunlardan birini arkadaşlar içerikler çok farklı ama vaadettikleri aynı..
Kızlar eğer bizim bu kullandığımız YEŞİLEX adlı üründen kullanmak isteyen varsa özellikle yurtdışında olan arkadaşlar-alma imkanı olmadıkları için-eşim ben bile gönderebilirim dedi;bilginize canlarım.Biz Allahın izniyle faydasını görmeye başladık inşallah sizlere de fayda verir.
masalcim ben mail attim esimin numarasini yazdim sanirim esimi aricaklar.bu konuda haberlesiriz.sana yakin olmalari cok iyi bizzat yuzyuze konusma firsati bulursan super olur.valla ben turkfilmlerinde gorurdum izlerken uzulurduk rabbim bizleri siniyo ayni sekilde ne zor.bazen cok agresiflesiyorum zor tutuyorum kendimi allahim yardimcimiz olsun.ver allahim hayirli evlat ver banada benim gibi cocuk ozlemi cekenlere de.
AZOSPERM,KISIRLIK,SPERM HAREKETSİZLİĞİ HASTALIĞI VE ERKEKSİN
Azospermi, menide hiç sperm görülememe durumuna denir. Bu hastalarda azospermiye sebep; hormonsal ya da genetik bozukluklar, çocukluk çağında inmemiş testis ya da fıtık nedeniyle geçirilen ameliyatlar, testislerin yerinde olmamasının geç farkına varılması ve erişkin yaşta ameliyat olmak ya da hala testislerin yerinde olmaması (kasık kanalından torbaya inip çıkan, kasık kanalı ya da karın içinde vb.), çocukluk çağında geçirilen ve testisleri şişirerek faaliyetini bozan ateşli enfeksiyonlardan dolayı (kabakulak, menenjit vb.),testis tümörü nedeniyle ameliyat sonrası kemoterapi ya da radyoterapiye maruz olmak çeşitli travmalar (trafik kazası, spor yaralanmaları) olabileceği gibi sperm yollarının doğuştan olmaması, gelişmemesi ya da tıkanık oluşudur. YEŞİLEX’ in içerisinde bulunan Ginseng ve Çakşır otunun bilimsel araştırmalar sonu sperm sayısını arttırdığı kanıtlanmış ve kabul edilmiştir. İnsanlar üzerinde yapılan araştırmalarda Ginsengin testislerin büyümesine yardımcı olduğu, sperm sayısını arttırdığı, testosteron dengesini sağladığı ve libido arttırıcı etkisi olduğu kanıtlanmıştır. Çakşır otu ise Hatay bölgemizde yetişen ve sperm arttırıcı özelliği Amerikalılar tarafından keşfedilen bir bitkidir. YEŞİLEX 90 gün süreyle düzenli kullanım sürecinden sonra azospemi hastalarında sperm üretimi, az sperm üretimi olan hastalarda artış, sperm hareketsizliği olan hastalarda hareketlenme gözlemlenmiştir.
cicek canim tesekkur ederim bilgilendirdin beni.Valla bu derdin ustesinden gelicezevel allah bizde boyle dayanisma oldugu icin.az once okudum.Testesteron fazlaligi kellik yaparmis benim kocisin tepesi kel acaba hormonlarlami ilgili ki.Birde esimin kasiginda biri sagdan biri soldan V seklinde ameliyat izi var kucukken testisi su toplamis.acaba bunla alakasi olabilirmi ki azospermin.
kızlar adetın 20. gunu lucrın ıgnesını baslamısdım bugun 4. ıgneyı yaptım ama sımdı adetım oldu adetın 2. gunu doktor gel demısdı sımdı yarın gıtmemmı gerekıyo benım lutfen kızlar yardımmmm.
ben görüşeyim size yazarım zaten seve seveben şu tibulusu da tuttum yalnız azolu olup bunu kullanan hamiş var keçiboynuzu yeşilex msure falan az sayıdaki sperme iyi... illa bi çaresi var ama ne işte bilemiyosun ki. Rabbim karşımıza çıkarsın nur...umudumuzu yitirmeyelim.ben araştırdıkça teseden soğudum biliyo musun.
bişey çıkacak karşımıza hissediyorum ben.doktor eşime ne demiş biliyo musun.testisler az çalışıyo olabilir.yada tıkanıklık olabilir ama sperm içerde vardır demiş.tabi bu ihtimalihtimal bile güzel.ama niye direkt tese dedi bunu anlayamadım.. artık doktorlara da güvenmiyorum.araştırcam hepsini.
şu an ne oldu biliyo musuntvde bi astrolog vardı bir anda ben bunları yazarken dedi ki çocuğunuz olmuyodur kendinizi yıllardır parçalarsınız bi bakarsınız pat diye olur dedi ne şimdi bu sence tesadüf olmama ihtimali ne
valla cicekcim turkiyede iki ayri yerde test yaptirdi esim azosperm dediler.ama burda 4 5 ay oluyo 25 cikmis 20si oluymus tupbebek icin en az 100 lazim demis doktor.ama elimize dedigi gibi kagit verse inanicam ama tam bende bilmiyorum hangisi dogru.ama 4 sene once esimin 10 000 spermi varmis.allah dualarini kabul etsin canim.
eseslim canım biz istanbuldayız kaan hoca ankarada di mi.. ben emre beye gitmek istedim eşim ateş beyi duymuş gittik işte gördükbi süre bitkisel deneyelim diyoruz istanbulda olmayacağız çünkü dönünce emre beye gidicez galiba.ben mteseyi çare görmüyorum son çare görüyorum.ömer coşkunun da yeri bana yakın ama onu pek tercih etmiyoruz şu an mustafa eraslan, tribulus ve yeşilex arasında kaldım şahsen.eşime de bahsettim.önce hiç işi olmazdı böyle şeylerle şimdi ben bahsettikçe ilgisini çekiyo inşallah bişeyler vesile olacak eseslim.ben araştırcam biraz daha sonra eşimle bigün gideriz inşallah.sizle paylaşırım tabi ki iyice öğrenelim de neyin ne olduğunu adamları kobaya çevirmeyelim
ben görüşeyim size yazarım zaten seve seveben şu tibulusu da tuttum yalnız azolu olup bunu kullanan hamiş var keçiboynuzu yeşilex msure falan az sayıdaki sperme iyi... illa bi çaresi var ama ne işte bilemiyosun ki. Rabbim karşımıza çıkarsın nur...umudumuzu yitirmeyelim.ben araştırdıkça teseden soğudum biliyo musun.
bişey çıkacak karşımıza hissediyorum ben.doktor eşime ne demiş biliyo musun.testisler az çalışıyo olabilir.yada tıkanıklık olabilir ama sperm içerde vardır demiş.tabi bu ihtimalihtimal bile güzel.ama niye direkt tese dedi bunu anlayamadım.. artık doktorlara da güvenmiyorum.araştırcam hepsini.
şu an ne oldu biliyo musuntvde bi astrolog vardı bir anda ben bunları yazarken dedi ki çocuğunuz olmuyodur kendinizi yıllardır parçalarsınız bi bakarsınız pat diye olur dedi ne şimdi bu sence tesadüf olmama ihtimali ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?