Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

eseslim canım biz istanbuldayız kaan hoca ankarada di mi.. ben emre beye gitmek istedim eşim ateş beyi duymuş gittik işte gördük bi süre bitkisel deneyelim diyoruz istanbulda olmayacağız çünkü dönünce emre beye gidicez galiba.ben mteseyi çare görmüyorum son çare görüyorum.ömer coşkunun da yeri bana yakın ama onu pek tercih etmiyoruz şu an mustafa eraslan, tribulus ve yeşilex arasında kaldım şahsen.eşime de bahsettim.önce hiç işi olmazdı böyle şeylerle şimdi ben bahsettikçe ilgisini çekiyoinşallah bişeyler vesile olacak eseslim.ben araştırcam biraz daha sonra eşimle bigün gideriz inşallah.sizle paylaşırım tabi kiiyice öğrenelim de neyin ne olduğunu adamları kobaya çevirmeyelim

Canım öncelikle teşekkür ederim.Evet her yerde aynı muamele.O yüzden de ben Ege'yi tercih ettim.Hem devlet destekli hem de aynı muamele.Ben ayrıca Ege'yi beğendim işte zamanı uzatıyorla.Napalım vardır bunda da bir hayır.Mesela Özele gittik iki kere başka bir merkeze hemen tüp bebek..Burası da iki ay daha tedavi yaptırıyor.Belki de bu süre içinde spermde etki eder.Önemli olan kalite.

Sen tedavini ol canım.Biz şanslıyız inan.Ben Ege'ye gidince ordaki kişilerle sohbet ettim neler var canım biz en azından biliyoruz araştırıyoruz.Bunlardan bir haber var.onları gördükçe şükrettim..Herkese Allahım sabır versin..
Aynen arkadaşım ;(

Sor bakalım Masal bize yazarsın..

bende bir haftadır arştırıyorum yazıyorum.pek bişey öğrenemedim monitöre bakmadan gözüm kan çanağı oldu.sadece yeşilexsi öğrendim biri 2 milyonda 70 milyone topiğne yazmış hiç canlı yokmuş extra bişeyler denemiş ölü de olsa sperm bulunmuş.en çok proxxed duydum.dr. tavsiye etmiş ama yanında klomen omega 3.keçi boynuzu kürü .bişeyler daha sonra doğal yoldan hamiş olmuş.topğin adına bakıyım canım sana yazıyım[/QUOTE]

beyaz kafamı karıştıran da bu zaten canım onlarda az da olsa sperm yapımı var.. bizde azo onun için hangisi daha iyi kestiremiyorum.proxed morfoloji bozukluğunda tercih ediliyo daha çok.keçiboynuzu da sayı azsa sanki fayda etmiş.clavis panax ve e1 için vem sure için sadece söylentiler dolaşıyo gidip öğreneyim size de yazarım.azolu olup bitkiselle hamiş kalan bi deryayı okudum o da tribulusla..hepsini araştırcam ama...çoğunun satış yeri bana yakın.birebir de görüşmek istiyorum.bi de eğer adnan saraçoğlunun adresine mail atabilirsem iyi olcak...yazdıklarını ben de okudum ama onların sayı sorunu var bizde sayı diye bişey yok o da olacak inşallah. yılmak yok bayanlar.nur efsan da mail atacakmış ona ne diyecekler bakalım.ben de gideyim konuşayım.sağ kroşe sol kroşe napalıııııım.birlik olcaz bunu da yencez

Son düzenleme:
masalcim ben mail attim esimin numarasini yazdim sanirim esimi aricaklar.bu konuda haberlesiriz.sana yakin olmalari cok iyi bizzat yuzyuze konusma firsati bulursan super olur.valla ben turkfilmlerinde gorurdum izlerken uzulurduk rabbim bizleri siniyo ayni sekilde ne zor.bazen cok agresiflesiyorum zor tutuyorum kendimi allahim yardimcimiz olsun.ver allahim hayirli evlat ver banada benim gibi cocuk ozlemi cekenlere de.

AZOSPERM,KISIRLIK,SPERM HAREKETSİZLİĞİ HASTALIĞI VE ERKEKSİN

Azospermi, menide hiç sperm görülememe durumuna denir. Bu hastalarda azospermiye sebep; hormonsal ya da genetik bozukluklar, çocukluk çağında inmemiş testis ya da fıtık nedeniyle geçirilen ameliyatlar, testislerin yerinde olmamasının geç farkına varılması ve erişkin yaşta ameliyat olmak ya da hala testislerin yerinde olmaması (kasık kanalından torbaya inip çıkan, kasık kanalı ya da karın içinde vb.), çocukluk çağında geçirilen ve testisleri şişirerek faaliyetini bozan ateşli enfeksiyonlardan dolayı (kabakulak, menenjit vb.),testis tümörü nedeniyle ameliyat sonrası kemoterapi ya da radyoterapiye maruz olmak çeşitli travmalar (trafik kazası, spor yaralanmaları) olabileceği gibi sperm yollarının doğuştan olmaması, gelişmemesi ya da tıkanık oluşudur. YEŞİLEX’ in içerisinde bulunan Ginseng ve Çakşır otunun bilimsel araştırmalar sonu sperm sayısını arttırdığı kanıtlanmış ve kabul edilmiştir. İnsanlar üzerinde yapılan araştırmalarda Ginsengin testislerin büyümesine yardımcı olduğu, sperm sayısını arttırdığı, testosteron dengesini sağladığı ve libido arttırıcı etkisi olduğu kanıtlanmıştır. Çakşır otu ise Hatay bölgemizde yetişen ve sperm arttırıcı özelliği Amerikalılar tarafından keşfedilen bir bitkidir. YEŞİLEX 90 gün süreyle düzenli kullanım sürecinden sonra azospemi hastalarında sperm üretimi, az sperm üretimi olan hastalarda artış, sperm hareketsizliği olan hastalarda hareketlenme gözlemlenmiştir.

nursen canim siz bu ilaca kaca aldiniz ? kutunun icinde ne kadarlik var gunde kac defa kullaniyor esin

ben görüşeyim size yazarım zaten seve seve ben şu tibulusu da tuttum yalnız azolu olup bunu kullanan hamiş varkeçiboynuzu yeşilex msure falan az sayıdaki sperme iyi... illa bi çaresi var ama ne işte bilemiyosun ki. Rabbim karşımıza çıkarsın nur...umudumuzu yitirmeyelim.ben araştırdıkça teseden soğudum biliyo musun.
bişey çıkacak karşımıza hissediyorum ben.doktor eşime ne demiş biliyo musun.testisler az çalışıyo olabilir.yada tıkanıklık olabilir ama sperm içerde vardır demiş.tabi bu ihtimalihtimal bile güzel.ama niye direkt tese dedi bunu anlayamadım.. artık doktorlara da güvenmiyorum.araştırcam hepsini.
şu an ne oldu biliyo musuntvde bi astrolog vardı bir anda ben bunları yazarken dedi ki çocuğunuz olmuyodur kendinizi yıllardır parçalarsınız bi bakarsınız pat diye olur dedi ne şimdi bu sence tesadüf olmama ihtimali ne

cicek canim tesekkur ederim bilgilendirdin beni.Valla bu derdin ustesinden gelicez evel allah bizde boyle dayanisma oldugu icin.az once okudum.Testesteron fazlaligi kellik yaparmis benim kocisin tepesi kel acaba hormonlarlami ilgili ki.Birde esimin kasiginda biri sagdan biri soldan V seklinde ameliyat izi var kucukken testisi su toplamis.acaba bunla alakasi olabilirmi ki azospermin.

bisey degil canim bende arastiriyordum senin yazinida gorunce paylasiyim dedim..valla kullansak faydasi olurmu bilmiyorum..netten fiyatina baktik baya pahali

canim bilmiyorumki sebebi o olabilirmi..senin esinde cikis var diye biliyorum ben yanlismi hatirliyorum...rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
yasadiklarimiz cok zor seyler rabbim sifa versin eslerimize su mubarek gunlerin yüzü suyu hürmetine

kadercim tedavin hayirli olsun,,,sorun icin hic bir bilgim yok allah yardimcin olsun

Canim bazi doktorlar hemen tese diyo.bizde ankaraya gittigimizde esim spermiogram verdi azosperm cikti hemen tese dediler;ki iyi olmamisiz.herseyde bir hayir vardir rabbim olumden baska herseyin caresi var demis.aramak bulmak arastirmak lazim.valla bende hergun kahve iciyom kapatiyom falima bakiyom ama biseyde anlamiyom.sen hele bi tatilini yap allah izin verirse bide emre beye gorunursunuz.ben bide sunu farkettim gercekten.turkiyede eczaneye girdiginde o kadar cok ilac varki demi cesit cesit.burda eczanede oyle bisey yok bi gorsen heryerde bebekler icin kremler sampuanlar.sadece bi agri kesici gordum.yani demek istedigim yabancilar ilaca ragbet etmiyor dogal kullaniyolar herseyi.koca karilar var burda bir gorsen ben gordummu kendimden utaniyorum100 yasinda birde susluler.birde masalcim ben ne duymustum biliyomusun aslinda tipta herseyin caresi varmis mesela azospermin filan ilacini yapmiyolarmis ve bunun gibi hastaliklarin cunku merkezler para kazanamazmis boyle duymustum ne kadar dogru bilmiyorum

valla cicekcim turkiyede iki ayri yerde test yaptirdi esim azosperm dediler.ama burda 4 5 ay oluyo 25 cikmis 20si oluymus tupbebek icin en az 100 lazim demis doktor.ama elimize dedigi gibi kagit verse inanicam ama tam bende bilmiyorum hangisi dogru.ama 4 sene once esimin 10 000 spermi varmis.allah dualarini kabul etsin canim.

amin canim amin hepimizin dualarini rabbim kabul etsin....canim insallah o spermler cogalir tekrar

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar.şu mübarek aylarda Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.Bugün sabaha kadar rüyamda iilaçla azoyla uğraştım durdum nasıl kafa yorduysam bi de ben şu dün bahsettiğimiz kapsüllerle ilgii bilgi alayım derken eşim akşam ben eve gelirken uğradım oraya demez miama adamın kendisi yokmuş.perşembe gelir demişler de perşembe de burda yokuzen azından eşim artık reddetmiyo böyle şeyleri çok şükür.... önceleri hiç ilgilenmiyodu ben de sinir oluyodum tabi.ama ben bu adamı bulur eşimi de alır konuşurum arkadaş isterse fizana gitsin
ben nacizane size bi film ismi vereyim gerçek bi hikayeden..LORENZONUN YAĞI.filmin ismi bu.çaresiz ve ölümcül bir hastalığa yakalanan bir çocuğa ailesinin çare bulma arayışını anlatıyo izleyin bulursanız internetten falan.bakış açımızı etkiliyo böyle şeyler.kaldı ki bu film gerçek bir olaydan alıntı... bakarsınız biz de bi şifa buluruz

Günaydın kızlar.Biz kullanıyoruz Mustafa ERASLAN'ın ilaçlarını yaklaşık 4 aydır. Henüz test falan yaptırmadık. Önceleri Panax yanında 5 tane değişik ilaçlar gönderdiler. 600 lira ödedik. 2 ayda da aynı ilaçları aldık. Ama 2 aydır sadece panaxı kullanıyor eşim. Çok ağır geliyor hepsini almak çünkü. Diğer yan ürünleri de özdilekten aldık. Üzüm çekirdeği, ginseng falan. Henüz tese olmadı. bilmiyorum artış olacakmı. İsterimki hepinize umut olayım. tedaviye başlayamadığımız için tese de olmuyoruz.Her ay bi aksilik çıkıyor. ailemin hastalıklarından kendimeze zaman ayıramıyoruz. Sanırım ramazan sonuna kaldı yine. O zamana kadarda ilacı baya kullanmış olacağız.

Evet canım kaan hoca ankarada.Kaan hoca bize bitkisel ne duyuyorsanaız benimle paylaşın kullanın dedi.Bitkisel ürün kullanıp çok sonuç aldığımız kişiler var dedi.o kadar şeyler varki hangi birini kullanacağımızı şaşırdık.eşim artık yeter diyo ne yicem ben diyor :) deneme tahtası oldum iyice diyo. ama şikayet etmiyo allahtan çok çaba gösteriyor.İnşallah allahımın bizi olan bu sınavınıda vereceğiz.sabır sadece ama bazen dayanamıyoruz işte herşey hemen olsuyn istiyorz.hemen sonucu görelim istiyoruz ama malesef mümkün olmuyor.

Canım dr lar benim eşimede tıkanıklık olabilir biyerde sperm birikmiş olabilir o yüzden görünmüyordur dediler M.tese yapmadan bişey söyleyemeyiz dediler. bizde sırf bunu öğrenebilmek için M.tese olduk.Dr lar tahmin üzerine konuşuyor.Belki olabilir belki şöyledir filan .... kesin sonuç için M.tese diyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…