masalcım saraçoğlunu ürnünü biz 2.5 ay kadar kullandık(özel çay,keçi boynuzu ve 'bal-polen-kudret narı-karışımı')ama bir faydasını göremedik banada çay filan gönderdi hepsi çok pahalı daha devam etmemiz ve sabretmemiz gerektiğini söyledi.ama pes ettik toplam 700 tl ye mal oldu.devam etsek nerdeyse bi tüpbebek fiyatına mal olacaktı.:18::18:beyaz kafamı karıştıran da bu zaten canım onlarda az da olsa sperm yapımı var.. bizde azo onun için hangisi daha iyi kestiremiyorum.proxed morfoloji bozukluğunda tercih ediliyo daha çok.keçiboynuzu da sayı azsa sanki fayda etmiş.clavis panax ve e1 için vem sure için sadece söylentiler dolaşıyo gidip öğreneyim size de yazarım.azolu olup bitkiselle hamiş kalan bi deryayı okudum o da tribulusla..hepsini araştırcam ama...çoğunun satış yeri bana yakın.birebir de görüşmek istiyorum.bi de eğer adnan saraçoğlunun adresine mail atabilirsem iyi olcak...yazdıklarını ben de okudum ama onların sayı sorunu var bizde sayı diye bişey yoko da olacak inşallah. yılmak yok bayanlar.nur efsan da mail atacakmış ona ne diyecekler bakalım.ben de gideyim konuşayım.sağ kroşe sol kroşe napalıııııım.birlik olcaz bunu da yencez
Günaydın kızlar.Biz kullanıyoruz Mustafa ERASLAN'ın ilaçlarını yaklaşık 4 aydır. Henüz test falan yaptırmadık. Önceleri Panax yanında 5 tane değişik ilaçlar gönderdiler. 600 lira ödedik. 2 ayda da aynı ilaçları aldık. Ama 2 aydır sadece panaxı kullanıyor eşim. Çok ağır geliyor hepsini almak çünkü. Diğer yan ürünleri de özdilekten aldık. Üzüm çekirdeği, ginseng falan. Henüz tese olmadı. bilmiyorum artış olacakmı. İsterimki hepinize umut olayım. tedaviye başlayamadığımız için tese de olmuyoruz.Her ay bi aksilik çıkıyor. ailemin hastalıklarından kendimeze zaman ayıramıyoruz. Sanırım ramazan sonuna kaldı yine. O zamana kadarda ilacı baya kullanmış olacağız.
kızlar eşim doktordan yeni çıkmış aradı ateş kadıoğlu tese yapalım demiş.. sperm vardır çıkmıyodur gibi şeyler söylemiş bi de fiyat çıkarmış ne bilgi vermiş ne bişeyeşim sinirlenmiş baya sesi sinirli geliyodu paradan girmiş muhabbete.. zaten teseye pek sıcak bakmıyo.. ben bismillah deyip bitkisellere başlıcam kızlar.ara ara da spermiogram hormon testi yaptırır anlarız iyi geliyo mu gelmiyo mu..bi süre böyle deneyelim bakalım.ağustos gibi de emre beye gideriz inşallah.çünkü bi süre istanbulda da yokuz tatile gidiyoruuuz benim memlekete
iyi günler arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım aslında siteyi takip ediyordum fakat yeni üye oldum bizimde sorunumuz sizinle aynı hatta dahada zor ben hikayemizi anlatayım,eşim 6 yaşındayken inmemiş testis ameliyatı geçirmiş testislerinin biri alınmış diğeri ise aşağıya indirilmeye çalışılmış fakat tam olarak indirilememiş biz evlendikten 1 sene sonra artık çocuğumuz olmayacağından emin olduktan sonra doktora gittik eşime sperm tahlili yapıldı ve sonuç sıfır hemen tüp bebek merkezine gittik eşime mikrotese yapıldı malesef sperm bulunamadı testis gelişmemiş sperm üretecek ana hücre yokmuş germ hücre aplazisi(sertoli cell only).3 senedir hiç birşey yapmadan bekliyoruz kök hücre ile ilgili gelişmeler olur diye fakat malesef bir gelişme yok sadece ankalife sağlık bakanlığından onay beklediğini söyledi açıkçası bayağı umutlandık ama bakalım hayırlısı olsun.bide mustafa eraslan diye bir doktor var onlara mail attım bugün aradılar durumumuzu anlattım clavis panax ve clavix e1 diye ilaçlar önerdi %30 şans verdi aslında bu bizim için büyük bir oran ama güvenemiyorum sizin tavsiyelerinizi bekliyorum bu ilaçlardan kullanıp yara gören varmı aranızda
Selam MASALlcım,canım bende seni merak ediyodum..sonuç nooldu diye..
canım benim niye direk m.tese derler anlamıyorum ki önce bikere son haliyle hem hormon değerlerine hemde genetik testin sonucuna göre m.teseye karar verilmeli.bunları istemedi mi...bide eşine elle muayene yaptımı onu merak ettim?tıkanıklık falan olma ihtimalini elle muayenede anlıyolarmış bildiğim kadarıyla...
aynı durumu tatlım biz hep yaşadık.gittiğimiz her doktor (hepsi ama)diyolar direk randevu tarihini verelim sizide hazırlayalım hadi hop ameliyata...tamam desek nerdeyse o dakka yapıcaklar...ne kadar basit geliyo bunlara yaaa...tabi işin ucunda para varya...
Benim IVI de karar vermemde en önemli sebep bu oldu..çünkü önce bilgilendirip testlerden geçirip eğer gerçekten gerek varsa yapıcaz bu ameliyatı dediler..durumuna görede belkide ilaç tedavi süreci başlatılacakmış..yani varya canım nerdeyse dra sarılıp öpecektim ..çünkü dürüst ve işini doğru yapanlara hasret kaldık...Ama ateş hocaya anlam veremedim..benimde içimde hep kalmıştı ...keşke gitsemiydik onada diye...ben şunu öğrendim masalcım mesleklerini kötüye kullananların yanısıra işlerini çok ciddiye alıp olaya ticari bakmadan sadece amaçları başarı olan doğru dr ve merkezlerinde olduğunu gördüm..
O Yüzden inşallah RABBİM HEPİMİZİ doğru doktorların eline teslim etsin inşallah...çünkü bu çok önemli...
Aramıza hoşgeldin arkadaşım.Bende senin gibi aynı durumdayım.Durumu öğreneli 7 ay oldu ve bu 7 ay içerisinde yaşamadığımız şey kalmadı.Biz biraz aceleci olduğumuz için ilk 3 ay içindde tüp bebek denemesi ve M.tese olduk bizdede sperm çıkışı olmadı Ve patoloji sonucu germ hücre aplazisi sertoli cell only bizdede aynısını söylediler.uğraşmayın çocuğunuz olmaz dediler yıkıldık.ama sonra bu siteye girdim araştırdım Kaan hocaya gittik.Ve o bize keşke M.tese olmadan tedavi uygulasaydınız şansınız %60 olurdu dedi.Şimdi bize tedavi verdi onu uyguluyoruz 6 ay Fsh ve testostreon hormonları için.Ondan sonra bize tekrardan M.tese yapılacak ve şansımız %40.benimde sana tavisyem Kaan hoca ile bir görüşün onunda görüşlerini alın.O size mutlaka bir yol haritası çizecektir.Umutsuzluğa kesinlikle kapılmayın.Herşeyin çaresi var çünkü.Bugün çıkmayan sperm yarın çıkabilir.Sadece sabırla beklemek gerekiyor.Allah yardımcımız olsun.
balım1905 hoş geldin keşke böyle bir dertten gelmeseydin bizlerde çogumuz buna benzer şeyler yaşıyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun klavıs panax sı zannetmiyorum size faydası olsun damar açıcı aslında daha çok o ilaç damarlar tıkalı degil sizde inmemiş tessis birisi yok balın içine polen arı sütü propolis karıştırsan yese bence daha faydalı belki tessis gelişir vitamin filan başka şeylerde yanında takviye yapabilirsin ne bileyim allah büyük allahtan umut kesilmez allah bir kapı açar inşallah ..
ben 23 yaşındayım arkadaşım ,inşallah busefer sıkı sıkı tutunur sana bebeğin Allah hepimizin yüzünü güldürsün isteyen herkese versin kimse mahrum kalmasın o duygudan.balim ..hosgeldin canim..allah buyuk mucizesini gonderir insallah..tatlim tip gelisti artik hemen karamsarliga kapilma..bizimde azosperm ama cok sukur bizde bulunuyo ama tutmuyo 4 tane basarisiz denemem oldu simdi 5.hazirlaniyoruz rabbim bu yolda emek verenleri kucaklari bos olan ve cumlemizin kucaklarimizi doldursun..yasin kac bu arada tatlim bir mahsuru yoksa tabii..allahtan umidini kesme arastirin ve uygulayin insallah yuzun guler canimm..
Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşım ben kaan hocayla mail yoluyla görüştüm bizden hormon tahlilleri istedi bizde yaptırdık sonuçları gönderdim fsh yüksek çıktı testis tam olarak yerinde olmadığı için hormon ilaçları öneremem tümör gelişme riski var dedi hiç bir tedavi olmadan direk birkere daha mikro tese deneyebiliriz eğer isterseniz gelin dedi ama ben hiçbirşey yapmadan tekrar mikro tese yaptırmak istemiyorum.Allahtan ümit kesilmez vardır herşerde bir hayır önce bitkisel birşeyler deneyip ondan sonra birkere daha mikrotese belki deneyebiliriz
Kesinlikle canım herşeyde bir hayır vardır.Mutlaka bitkisel tedaviye başlasın eşin.arısütü,bal polen bunları yemesi daha iyi olur.birde nohut kürü uygulayın bence azosperm için faydalı olduğu söyleniyor.saraçoğlunun kürü burda kullanan arkadaşlarda var.bence bir araştır onuda.İnşallah faydası olur bol bol sperm olur hepimizin inşallah allah yüzümüzü güldürsün.
canlarım meraba...
balım hoşgeldin canım,istiyorum bebeğimi,zcu,çiçek,yonca,melis,eseslim nasılsınız kızlar nasıl gidiyor herşey yolunda mı..kader,jklm,toana tedavideki diğer arkadaşlar hamiş haberinizi alalım da bi neşe umut olun bize
bu arada beyaz size bal polen arı sütü propolis iyi gelmedi mipapatyam siz clavis panax kullanıyodunuz di mi sonucu öğrenip bize yaz nolur ben o ürünü araştırıyorum şu an bitkilerle şifa bulanlar var be bunun bi çaresini bulacağız diye hissediyorum ve nurefsancıma katılıyorum bazı çevreler bundan gelir elde etiği için insanlara tedavi yapılmıyo hemen tese deniyor..inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmaz
Nohut kürü nasıl oluyor arkadaşım.Bir o kalmıştı yapmadık onu da yapayım yesin benim tombik :))
MRB KIZLAR ESESLIM,ISTIYORUM BEBEGIMI,ZCU,CICEK ,LEYLAK MELISELA ,NUREFSANkızlar allah razı olsun.eksık etmeyın dualarınızı...yenı geldım dr dan .bılıyrsnz benım gecen yaz olumsuz bır tup bebek denemem var.donmus embrıyolarla denemeyı ıstedık tekrar bılıyrsnz gıttık ...bugun adetın 2.gunu fakat dr 21.gunu lucrınle baslatmayı uygun gordu..kızlar benım bıldgm estrofem le baslanıyr adetın 2.gunu..ama nedense 21.gunu lucrın le baslancakmıs..kafam karısık.sonucta benım donmus embrıyolar var.neden lucrın?bılgısı olan varsa paylasabılır mı?MELISELA tatlım rabbım yardımcın olsun ınssaalah kafandakı sorulara hayırlı ve olumlu cvb lar bulursun ınsalah tatlım dualrımdasn..kızlar acve hurmasına hangı dular kacar tane okuncaktı bılen var mı?dua edelım ınsaalah bırbırımıze.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?