Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum sitede yeniyim araştırdım fakat bulamadım rumuzumu değiştirmek istiyorum acaba değiştirilebiliniyormu?yardımcı olurmusunuz lütfen

jklm hayırlı olsun... inş.tedavin güzel geçer ve hayırlı sonuçlarla bize gelirsin tatlım

Son düzenleme:

masalcım sarçoğlu,bana (soğan kürü) eşime kendisinin hazırladığı (poşetçay-185 tl.)berberinde (keçiboynuzu çayı) önerdi 2.5 ay kullandık sonra 2 küçük kavanoz içinde(bal-polen-propolis karşımını beraberinde hayıt tohumunu=237 tl)bir ay kadar ve banada poşet çay ve otların karışımı kürler gönderdi.toplam benimkilerle 3 ayda 700 tl.yi buldu.:18ahalıya mal olunca bırakmak zorunde kaldık..bal karışımı bir ay yetti devamınıda alamadık bal karşımının daha fazla kullanılması lazım.ancak saraçoğlu bize pahalıya mal oldu.sonuç ise değişmedi

Son düzenleme:

meraba trobled inşallah pazartesi günü hamilelik haberinle açarız burayı kaç emriyo kondu idrar testi yapsaydın bir ayy ben merak ettim şimdi inşallaaaahh bebeşler seninledir canım allah yüzünü ğüldürsün canım inşallah bu ay gelecek ay baya hamilelik haberleri ğelir ..

Merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum sitede yeniyim araştırdım fakat bulamadım rumuzumu değiştirmek istiyorum acaba değiştirilebiliniyormu?yardımcı olurmusunuz lütfen

canım bence rumuzun güzel neyini degiştireceksin frofil degişiyor ama rumuz galiba degişmiyor genede bilmiyorum .sende benim gibisin heralde bende ilk alırken ismim şumu olsun ay yok şu olsun dediydim yaptıktan sonrada aman keşke şöylemi yapsaydım diyordum amann ne fark ederki hepsi aynı ..

eveeeetttt istanbula geldik !!!!
Pazartesi umut tüp bebek de randevumuz var insallah tedaviye basliyabiliriz!!!
Bugün reglerimde geldi!!!!
dualarimizi birbirimizden esirgemeyelim canlarim!!!!!!
öpüyorum hepinizi!!!!!

umutta basliyan baska varmii bu ay ?????

allahın otlarını kaç paraya satıyolar...ot deyip geçtiğimden değil ama bu ne kardeşim yerde bitiyo işte..hoş mecbur alıyoruz işe bak bizim orda bunların yüzüne bakmazlardı çakşırmış,keçiboynuzuymuş..genç yaşımda bunalıma soktular yaaa....günlerdir ot araştırıyorum arık vercez parayı gerekirse gezmicez az yicez içcez ama toparlıcaz o parayı napalıımdoktorlar çok mu iyi hemen kesip biçeceklerbazen şu paragöz doktorları benim avatardaki kötü cadıya benzetiyorum aynı onun gibi tatlı hayallerle kandıyolar bizionların hepsini şiddetle kınıyorum

hadi hayırlı olsun...bebişinle dön e mibize de umut ollllll

dediğin gibi değiştiremiyoruz galiba canım neyse artık sağlık olsun:)

aynen aynı durumdayız henüz karar veremedim eşim mustafa eraslanın yerine gitti bilgi almaya ama adam yokmuş perşembe gelecekmiş ama perşembe biz yokuz tatile gidiyoruz memlekete.. diğerlerine de internetten bakıyorum işte birebir görüşmeden karar vermicem kobay mı benim kocam yaaaben öğreneyim yazcam hepsini zaten canlarım.dua ederken bile kendim için istediğim tüm güzellikleri hem yakınlarıma arkadaşlarıma bizim gibi aynı sıkıntıdan muzdarip olanlara nasip et Allahım diyorum.bişey bulursam anında haberiniz olur emin olAllah yardım etsin hepimize

beni tanıyan tanır sitede bazı arkadaşlarda yeni galiba eskiye bakarken gördüm benim eşimde sertolly sell only tanıısı
ile tese ameliyatında çıktı ameliyat yapan doktor gidin kıbrıs a sperm donasyonu yaptırın dedi bize hiç uğraşmayın
olmaz dedi ama pes etmedik KAAN hoca yı bulduk biraz bizim çabalarımızla sperm çıkışı normal yoldan oldu
ve oğlum içerde mışıl mışıl uyuyorrr şimdi 15 aylık darısı hepinize olsun inş. umudunuzu yitirmeyin bol bol dua edin dua alın inş..

hayırlı gunler canlarım...tedavıdekı arkadaslarıma kolaylıklar dılıyrm TROUBLED guzel haberlerını alırız ınsaalah arkadasım.benım uzun protokol olcakmıs sanırım..sımdılık kac embrıyo bılmıyrm ....hayrılısı

merhabaöyle heyecanlıyım ki her an aklımda oyalanmaya çalışsamda.test yapmayı da düşündüm ama ablam bırakmadı net sonuç vermiyor boşu boşuna üzülürsün belki dedi(ama çatlıyıcam meraktan umarım yarın bizim için çok güzel birgün olur.sonucu aldıktan sonra memlekete gidicez hemen aksi bir durum olursa ne yaparım bilmiyorum.bu defa epey kişi biiyor üstelik hepsi soracak,annemler de biliyor.Allahım sen yardım et.en azından 3 taneden biri tutsun inş..

troubled sizin transfer gerçekleşti galiba üç embriyo mu kondu inşallah tutar arkadaşım ya hadi bize güzel haberler ver umut ol bize bu ay hamişlerimiz olsun bol bolsizin de azo mu vardı nasıl gelişti olaylar.ne güzel olmuş Allah bize de nasip etsin bu mucizeyiöyle gönlümden geçiyor ki sen hamişsin troubledkötü düşünme bebişler ordadır bencebak bebişler dedim ikiz mi yoksa

amiiiinmaşallah oğlun mu olduAllah analı babalı büyütsün...nasıl özendim anlatamam maşallahbir de sertolly sell only ne oluyor bunu nasıl öğrendiniz tese sırasında mı larem.kaan hoca ilaç tedavisi mi uyguladı

merhaba arkadaşlar nasılsınız? masalcım canım sanada iyi günler bitanem, geçen benimde adımı anmışsın tşkler :) ama ben ancak cevap yazabildim..o kadar yoğun günler geçiriyorumki herşey birbirine karışmış durumda..taşınıyorum, yumurta takibi yaptırıyorum, tüp bebek için gün sayıyorum vs daha bir sürü ıvır zıvır var, bugün 19.günüm ama hala yumurtam çatlamadı, yarın umarım çatlatma iğnesini vurulurum, bu ayda olmazsa artık zaten hemen tüpe geçiyoruz..hakkımızda hayırlısı olsun..

kısmet açıldı mı açılır gider.. senin de öyle olmuşsizin de mi azoydu canımcım bulundu mu sperm...bu ay baya tedavide arkadaş var.inşallah hepsinin yüzünü güldürür rabbim.

kısmet açıldı mı açılır gider.. senin de öyle olmuşsizin de mi azoydu canımcım bulundu mu sperm...bu ay baya tedavide arkadaş var.inşallah hepsinin yüzünü güldürür rabbim.

canım bize ilk testimizde azo demişlerdi ama sadece ilk testte herşey sıfırdı, 2.testten itibaren bizde sayı hep oldu, Rabbime şükürler olsunki..bu ay tam 1 sene oldu, ama tüpe ancak fısrsat oldu, hem de belki doğal yoldan olur diye bekledik ama eşimin sperm sayı ii olsada harekette bir değişiklik olmadı malesef o nedenle artık onun düzelmesini beklemeden tüpe geçiyoruz, 1 sene bekledik yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…