HUUUU KIZLAR KADER,VCK,GAMZE,DEMMI,CICEK,LEYLAK,NURSEN,MELISELA daha ısmını yazamadgm ve yenı gelen tum arkadaslarım herkese slm olsun hayırlı uzun omurlu evlatlarımız olsun ınsaalh..eskıler kızlar nerdesınız?4 yıldr topıkteyım maalesef ne cok gelen oluyr keske gelemseler....kızalr dualarınıza ıhtıyacım var.yarın baslıyoruz tedavıye...tedavıde olan herkese rabbımden sıfa sabr ve guzel sounclar dılıyorum.hepınızı cok opyrm
canlarım meraba...
balım hoşgeldin canım,istiyorum bebeğimi,zcu,çiçek,yonca,melis,eseslim nasılsınız kızlar nasıl gidiyor herşey yolunda mı..kader,jklm,toana tedavideki diğer arkadaşlar hamiş haberinizi alalım da bi neşe umut olun bize
bu arada beyaz size bal polen arı sütü propolis iyi gelmedi mipapatyam siz clavis panax kullanıyodunuz di mi sonucu öğrenip bize yaz nolur ben o ürünü araştırıyorum şu an bitkilerle şifa bulanlar var be bunun bi çaresini bulacağız diye hissediyorum ve nurefsancıma katılıyorum bazı çevreler bundan gelir elde etiği için insanlara tedavi yapılmıyo hemen tese deniyor..inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmaz
herkese merhaba..test gününe kadar bilgisayardan uzak durmak istiyordum ama merakıma yenik düştüm sizleri merak ettim umarım herşey yolundadır.Bu ay birçok kişi tedavide umarım mutlu haberler alırız artık.bizim pazartesi son gün gidip kan tahlili yaptırıcaz.hepinizden dua bekliyorum.Rabbim hayırlı mutlu haberler almayı nasip etsin inş.emeklerimizi boşa çıkarmasın.Kendinize iyi bakın.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum sitede yeniyim araştırdım fakat bulamadım rumuzumu değiştirmek istiyorum acaba değiştirilebiliniyormu?yardımcı olurmusunuz lütfen
masalcım sarçoğlu,bana (soğan kürü) eşime kendisinin hazırladığı (poşetçay-185 tl.)berberinde (keçiboynuzu çayı) önerdi 2.5 ay kullandık sonra 2 küçük kavanoz içinde(bal-polen-propolis karşımını beraberinde hayıt tohumunu=237 tl)bir ay kadar ve banada poşet çay ve otların karışımı kürler gönderdi.toplam benimkilerle 3 ayda 700 tl.yi buldu.:18ahalıya mal olunca bırakmak zorunde kaldık..bal karışımı bir ay yetti devamınıda alamadık bal karşımının daha fazla kullanılması lazım.ancak saraçoğlu bize pahalıya mal oldu.sonuç ise değişmedi
eveeeetttt istanbula geldik !!!!
Pazartesi umut tüp bebek de randevumuz var insallah tedaviye basliyabiliriz!!!
Bugün reglerimde geldi!!!!
dualarimizi birbirimizden esirgemeyelim canlarim!!!!!!
öpüyorum hepinizi!!!!!
umutta basliyan baska varmii bu ay ?????
dediğin gibi değiştiremiyoruz galiba canım neyse artık sağlık olsun:)canım bence rumuzun güzel neyini degiştireceksin frofil degişiyor ama rumuz galiba degişmiyor genede bilmiyorum .sende benim gibisin heralde bende ilk alırken ismim şumu olsun ay yok şu olsun dediydim yaptıktan sonrada aman keşke şöylemi yapsaydım diyordum amann ne fark ederki hepsi aynı ..
Merhaba canımn benim.İyim sennasılsın? günlerimiz internet başında bitkisel ilaç ürün aramakla geçiyor :) sen nasılsın Ürün araştırmaları ne durumda karar verebildiniz mi? memnun kalırsanız bizde kullanalım. Tavsiye üzerine bişeyleri kullanmak daha iyi oluyor.
hadi hayırlı olsun...bebişinle dön e mibize de umut ollllll
merhabaöyle heyecanlıyım ki her an aklımda oyalanmaya çalışsamda.test yapmayı da düşündüm ama ablam bırakmadı net sonuç vermiyor boşu boşuna üzülürsün belki dedi(ama çatlıyıcam meraktan umarım yarın bizim için çok güzel birgün olur.sonucu aldıktan sonra memlekete gidicez hemen aksi bir durum olursa ne yaparım bilmiyorum.bu defa epey kişi biiyor üstelik hepsi soracak,annemler de biliyor.Allahım sen yardım et.en azından 3 taneden biri tutsun inş..
beni tanıyan tanır sitede bazı arkadaşlarda yeni galiba eskiye bakarken gördüm benim eşimde sertolly sell only tanıısı
ile tese ameliyatında çıktı ameliyat yapan doktor gidin kıbrıs a sperm donasyonu yaptırın dedi bize hiç uğraşmayın
olmaz dedi ama pes etmedik KAAN hoca yı bulduk biraz bizim çabalarımızla sperm çıkışı normal yoldan oldu
ve oğlum içerde mışıl mışıl uyuyorrr şimdi 15 aylık darısı hepinize olsun inş. umudunuzu yitirmeyin bol bol dua edin dua alın inş..
merhaba arkadaşlar nasılsınız? masalcım canım sanada iyi günler bitanem, geçen benimde adımı anmışsın tşkler :) ama ben ancak cevap yazabildim..o kadar yoğun günler geçiriyorumki herşey birbirine karışmış durumda..taşınıyorum, yumurta takibi yaptırıyorum, tüp bebek için gün sayıyorum vs daha bir sürü ıvır zıvır var, bugün 19.günüm ama hala yumurtam çatlamadı, yarın umarım çatlatma iğnesini vurulurum, bu ayda olmazsa artık zaten hemen tüpe geçiyoruz..hakkımızda hayırlısı olsun..
kısmet açıldı mı açılır gider.. senin de öyle olmuşsizin de mi azoydu canımcım bulundu mu sperm...bu ay baya tedavide arkadaş var.inşallah hepsinin yüzünü güldürür rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?