Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bende burda olur sanmistim canim ilk tesede ama olmadi..bizde ilk burda olsun diye burda denemistik..tr ye gidip gelmek zor oluyor gidiince kalacak yer sorun ben halen bur da olsun istiyorum ama burdada tedavisi yok m tese yok rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize...mail adresi bu kaan hocanin canim ksaydos@tr.net

merhaba arkadaşlar..uzun bi aradan sonra aranızdayım bakayım güzel haberleriniz varmı d,ye uğradım.. Beni bilen hatırlayanlar için; herşey bildiğiniz gibi değişiklik yok,,bi muammanın peşinden gidiyoruz işte

Merhaba arkadaşım.Ben yeniyim.Biz şuan senin ilk durumundayız.Kıbrısa gidin dediler ama bize uygun değil.Kaan hocaya tedaviye başladık.Sperm çıkışı nasıl oldu.Bitkisel bişeylermni kullandınız neler kullandınız?

İnşallah bizlere güzel haberler verirsin.Hayırlı olsun canım.Biizm yüzümüzü güldür :)

cumleten iyi aksamlar arkadaslar.tedavide olan arkadaslar allah yardimciniz olsun dualarim sizlerle insallah guzel haberlerinizi aliriz.troubled arkadasim senin hamile oldugunu hissediyorum guzel haber vereceksin insallah icime dogdu nedense.allahim hepimizin yuzune baksin isteyen tum kuluna hayirli evlat versin insallah
bir kacgun giremedim foruma bir haftam kaldi kizlar alisveris filan yaptim turkiye icin.daha da alinacak var.arabayla gidicez insallah sagsalim gitmek nasip olur duanizi esirgemeyin benden olurmu canlarim?

günaydınnn kızlar...kuşluk vakti ayaktayım:)))misafirlerim vardı il dışından onları gönderdim ve birazdan da kendim çıkıyorum yola.perşembe tedaviye başladım genartta.bgn 5. iğnemi vurucam.şimdilik herşey yolunda.doktorumda çok tatlı bi bayan.ama tabi en önmlisi m tese günü.inşallah o günde iyi haberler verim size...dualrınıza ihtiyacım var...

gunaydin kizlarr..rabbim bizleri yanliz koymasin evlatlarimizi biran once versin ..rast getirsin guzel allahim insallahh..

cicekcim..canim burda m tese yok demissin benim esim iki defa burda oldu..yoksa benmi yanlis anladim hic olmadiniz burda deyilmi m tese..evet canim tr de bir kalacak yerimiz bizimde yok varsada onlarin haberi yok tedavi oldugumuzdan aman nebilim rabbim rast getirsin ..bizi evlat hasretiyle tuketmesin insallahhh..su gurbet elde bizler yanliz sahipsiz birakmasin insallahhh..buyuk ALLAHIM AMMINN..

NUR EFSAN..neguzel kiz gidiyorsun demek tr ye ..havasini suyunu herseyini ozluyorum tr yemin git arkadasim gule gule git gule gule gel bizdende slm soyle tr yeme havasini iyi solu guzeldir oralar simdi..bende giderdim ama benim su tedavi herseyimizi engelliyo..bazen esime diyorum herkes denizde tatilde..bende calisicam neden cunki tedaviye katki..nediyim arkadasim rabbim emeklerimizi bos etmesin insallahh..BEN OGUN UMUT TUPE MSJ GONDERDIM AMA BIR DR BELIRLEMEDIM..YANI CVP ONDAN GELMEDI OLABILIRMI ACABA BILEMIYORUM YA..:44:

TROUBLET..canim insallah hamilesindir..guzel haberlerini aliriz buradan..3 tane transfer edildi diyorsun..sana neden 3 tane transfer edildi ve nerde tedavi oluyorsun canim..

Dualarımız sennle arkadaşım.İnşallah güzel haberler vereceksin bizlere.İlk defamı m.tese olacak eşin.Bol bol sperm çıkar inşallah.Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

canım güle güle git gel işallah 3 defa tese olcaksınız işallah bu defa olucak.Dr adı ne bayanın birde memenun kalırsan yazarsın bize de işallagh bu defa olur yüzün güler
çok uğraştınız Allah emeklerini boşa çıkrmasın

TROUBLED canım işallah hamilesindir

inşallah hayırlı güzel haberler verirsin.bizede umut olur:97:.herkesin kalbi seninle canım...rabbim senin yüzünü burdaki herkesin yüzünü güldürsün...

Son düzenleme:
merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyorum bizde herşey aynı bir değişiklik yok

canim benim allah yardimcin olsun insallah bu sefer yüzün guler...hayirli yolculuklar

canim benim esim burda tese oldu mtese yok burda yasakmis..senin esin m tese yi burdami oldu almanyadami.. dualarina cani gonulden amin diyorum canim
kalacak yerimiz var canim tr de ama dr ye gittigimiz yerlerde mecbur otele gidiyoruz

Son düzenleme:

canim rabbim güle güle gidip gelmeni nasip etsin hayirli yolculuklar

hayırlı olsun inşallah bize güzel haberlerini verirsin
tedavideki arkadaşlar sizde inşallah güzel sonuçlar alırsınız burada bebek haberlerinizi alırız
Allah sizlere ve isteyen herkese hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

toanacim guzel dilegin icin tesekkur ederim sende insallah bidaha sefere bebeginle gidersin insallah canim benim.sana cevap vermeleri lazimdi normalde ama birde ara istersen icinde rahat etmis olur.

cicek..canim benim m teseyle ,tese ayni sey deyil mi kafam karisti valla ..m tesenin ozelliyi ne tesenin ozelliyi neymis bak simdi ogrendim..bilmediyimiz okadar seyler varki..aydinlatirsan arkadsim sevinirim..korlemesine amaliyat olduk ama bilmiyorum tesemi m tesemi bilmiyorum rabbim yardimcimiz olsun su gurbet elde..evet canim esim burda amaliyat oldu iki defa..parca aliyolar o parcanin icinden sper bulunuyomus..boyle iste tatlimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…