cicek cim..canim benim sagol cvbin icin ..tatlim biz daha hic tr deki dr lara gitmedik son denmemi almanyada yapicam insallah rabbim budefa verirde yormaz insallah..eyer biurda olmazsa tr diye cok dusunuyoruz ama hangi merkez guvenemiyorum sekerim..kaan hocanin adresini bilemiyorum ..bana yazarsan adresini sevinirim ay sagol kizz.rabbim gonlundeki bebeyini versin insallah hepimizin amiinn..
hayirli olsun runya tedavin allah yardimcin olsun
troubled insallah hamilesindir
beni tanıyan tanır sitede bazı arkadaşlarda yeni galiba eskiye bakarken gördüm benim eşimde sertolly sell only tanıısı
ile tese ameliyatında çıktı ameliyat yapan doktor gidin kıbrıs a sperm donasyonu yaptırın dedi bize hiç uğraşmayın
olmaz dedi ama pes etmedik KAAN hoca yı bulduk biraz bizim çabalarımızla sperm çıkışı normal yoldan oldu
ve oğlum içerde mışıl mışıl uyuyorrr şimdi 15 aylık darısı hepinize olsun inş. umudunuzu yitirmeyin bol bol dua edin dua alın inş..
merhabaöyle heyecanlıyım ki her an aklımda oyalanmaya çalışsamda.test yapmayı da düşündüm ama ablam bırakmadı net sonuç vermiyor boşu boşuna üzülürsün belki dedi(ama çatlıyıcam meraktan umarım yarın bizim için çok güzel birgün olur.sonucu aldıktan sonra memlekete gidicez hemen aksi bir durum olursa ne yaparım bilmiyorum.bu defa epey kişi biiyor üstelik hepsi soracak,annemler de biliyor.Allahım sen yardım et.en azından 3 taneden biri tutsun inş..
günaydınnn kızlar...kuşluk vakti ayaktayım:)))misafirlerim vardı il dışından onları gönderdim ve birazdan da kendim çıkıyorum yola.perşembe tedaviye başladım genartta.bgn 5. iğnemi vurucam.şimdilik herşey yolunda.doktorumda çok tatlı bi bayan.ama tabi en önmlisi m tese günü.inşallah o günde iyi haberler verim size...dualrınıza ihtiyacım var...
günaydınnn kızlar...kuşluk vakti ayaktayım:)))misafirlerim vardı il dışından onları gönderdim ve birazdan da kendim çıkıyorum yola.perşembe tedaviye başladım genartta.bgn 5. iğnemi vurucam.şimdilik herşey yolunda.doktorumda çok tatlı bi bayan.ama tabi en önmlisi m tese günü.inşallah o günde iyi haberler verim size...dualrınıza ihtiyacım var...
merhabaöyle heyecanlıyım ki her an aklımda oyalanmaya çalışsamda.test yapmayı da düşündüm ama ablam bırakmadı net sonuç vermiyor boşu boşuna üzülürsün belki dedi(ama çatlıyıcam meraktan umarım yarın bizim için çok güzel birgün olur.sonucu aldıktan sonra memlekete gidicez hemen aksi bir durum olursa ne yaparım bilmiyorum.bu defa epey kişi biiyor üstelik hepsi soracak,annemler de biliyor.Allahım sen yardım et.en azından 3 taneden biri tutsun inş..
gunaydin kizlarr..rabbim bizleri yanliz koymasin evlatlarimizi biran once versin ..rast getirsin guzel allahim insallahh..
cicekcim..canim burda m tese yok demissin benim esim iki defa burda oldu..yoksa benmi yanlis anladim hic olmadiniz burda deyilmi m tese..evet canim tr de bir kalacak yerimiz bizimde yok varsada onlarin haberi yok tedavi oldugumuzdan aman nebilim rabbim rast getirsin ..bizi evlat hasretiyle tuketmesin insallahhh..su gurbet elde bizler yanliz sahipsiz birakmasin insallahhh..buyuk ALLAHIM AMMINN..
cumleten iyi aksamlar arkadaslar.tedavide olan arkadaslar allah yardimciniz olsun dualarim sizlerle insallah guzel haberlerinizi aliriz.troubled arkadasim senin hamile oldugunu hissediyorum guzel haber vereceksin insallah icime dogdu nedense.allahim hepimizin yuzune baksin isteyen tum kuluna hayirli evlat versin insallah
bir kacgun giremedim foruma bir haftam kaldi kizlar alisveris filan yaptim turkiye icin.daha da alinacak var.arabayla gidicez insallah sagsalim gitmek nasip olur duanizi esirgemeyin benden olurmu canlarim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?