Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nur efsan..tatlim butun ictenliyimle duana amiin diyorum ogun olurmu acaba ..boyle basarisizliklar yasayinca umidimde bitiyo inanki..bazen esim evlatlik alalim diyor ..bende kendi parcamdan olsun diye israr ediyorum..kolay deyil herdefasinda amaliyat olmak ve tutunmamasi..bizi yikiyo..rabbim yikmasinda napacami bilemiyorum bazen canim ya..

canim insallah o gunleri gormek hepimize nasip olur hayirlisiyla.allah yar ve yardimcimiz olsun

hayırlı uğurlu olsun canım.inşallah rabbim sevindirir sizi.dualarm senle...

66`sında üçüz annesi oldu

66 yaşındaki Hintli kadın, tüp bebek yöntemiyle hamile kalarak üçüz dünyaya getirdi.
Hintli Bhateri Devi, iki erkek ve bir kız çocuk doğurarak üçüz doğuran en yaşlı kadın oldu. Devi, 70`inde çocuk doğurarak dünyanın en yaşlı annesi ilan edilen Rajo Devi Lohan`ın da tedavi gördüğü Haryana Ulusal Kısırlık Merkezi`nde tedavi gördü. Radikal gazetesinin haberine göre; bebekler çok zayıf doğdukları için şu anda yoğun bakımda.

ÜÇÜNCÜ DENEMEDE BAŞARDI

Bhateri Devi`nin tedavisini yürüten Dr Anurag Bishnoi, 21 Mayıs 1944 doğumlu Devi`nin, şu ana kadar üçüz doğurmuş en yaşlı kadın olarak ilan edilebileceğini söyledi:

"İlk iki denemede sadece iki embriyon naklettik, üçüncü denemedeyse rahme üç embriyon transfer edildi ve sonuçta üç çocuk dünyaya geldi."

Devi`nin 44 yıldır evli olduğu, 64 yaşındaki eşi Deva Singh ise ilk kez baba olmaktan dolayı çok heyecanlıydı.

Singh, "Bhateri, çocuk sahibi olma ve ardımdan bir varis bırakma rüyamı yerine getirdi. O ilk eşimdi, çocuk sahibi olamayınca iki kere daha evlendim ama onlardan da çocuğum olmadı. Şimdi çok mutluyum, ilerleyen yıllarda çocuklarıma tüm imkânları sağlayacağım" dedi.
Kızlar verecek Allah veriyo işte nasipbize de mucizemizi gönderir inşallah

kizlar bu yandaki profilleri nasil koyuyorsunuz ben yapamiyorum bir turlu hosuma gidiyo ..bebis resimlerini gorunce..

şekerim yukarda konrol paneline gir ordan görürsün profil resmini degiştir yazan yere gir internetten bebek resimlerine bak begendiğin resmi begendiğin resmi bilgi sayarına kopyala ordan avatar rın yazan yere yükle valla ben geçengün şöylemiydi ay olmadı derken keşvettim oldu aslında fazlada anlamam bilgi sayardan iki saat ugraştım baktım ensonunda oldu bende senin gibi bu millet nasıl yapmış diyordum ugraşırken ensonunda oldu sanada kolay gelsin.

canım mikrotese tesenin daha gelişmiş hali benimkide ikikere oldu teseydi birisinde bulundu birisinde bulunamadı busefer mikrotese olacaz bakalım olursak mikrotesede şans daha yüksekmiş bizde iksindede körlemesine olduk doktorların lafına baktık bu sefer tedavi olupta yaptırıcaz inşallah busefer bulunur zaten bulunmazsa busefer çocuk hayali tamamen hayalde kalacak amann hayırlısı hakkımızda anlımızda yazıldıysa bi şekilde olacak yazılmadıysa bulunsada boş demi ama aglanacak halime güleyim bari..

Canım öğrendin galiba tese ile m.tese arasındaki farkı bide ben söliyim :) tesede sadece enjektör yardımıyla testilerden meni alıyorlar onu inceliyorlar. ama m.tese testisleri ameliyat ile açıyorlar sperm arıyorlar. parça alıyorlar ve 1 gün inceliyorlar sperm bulmak için.Bizde m.tese olurken önce tese yapmışlar ama ikisindede malesef çıkmamış.bir daha m.tese olmayın önermiyoruz dediler ama başka dr lar yapılır sakıncası yok diyorlar bende bunu anlamadım.biri olmaz derken biri nden olabilir diyor.Dr lara emanetiz işte.ne derlerse inanıp yapıyoruz.

canim tesede fazla incelemiyorlar ama m tesede mikroskop la daha tedayli inceleniyormus
benimde bildigim bu canim

trublet nerelerdesin inşallahhhh sevinçten aglıyorsundur canım üzüntülere kişşş girde bizde ögrenelim allahım inşallahh olumlu sonuç almışsındır.

arkadaşlar demin fese baktım umut tüp bebek merkezi mesaj yollamış istanbul bahçeci umut tüp bebek merkezinde agustos ayında kadınlar kulubü üyelerine özel indirim varmış kanpanya bütün tedavi ilaçlar dahil 4.250 tl ymiş iyiymiş aslında tabi bizimkilerde azo olmasa koştura koştura giderdim herkez umut tüp bebegi begeniyor keşke şu herifte sperm olsada tedaviye başlasam ayy yarabbim bizide gör.

Gamzesezer..ıyı yolculuklar sanada ..canım m tese yı nerde yaptırıyorsunuz ..ınsallah hersey gonlunce olur..
çook sağl canım.genart tüp bebekte başladık.3. hastanemiz bu bizim.hepsinden de memnun kaldım ben.ilk umut tüp bebek, 2. ankara tıptı.
Dualarımız sennle arkadaşım.İnşallah güzel haberler vereceksin bizlere.İlk defamı m.tese olacak eşin.Bol bol sperm çıkar inşallah.Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
yok canım yaa bizim 3. m tese olcak.ilkini emre bey yapmıştı üretim yok çıktı patalojide.sonra kaan hocayı buldum burdaki arkadşlar sayesinde.eşimi tedavi edip 2. yi yaptı elengo hücre çıktı.çıkınca 3. yü de yapalım dedi kaan hoca ve başladık son kez.

ahh leylakcım sorma.hepimiz gibi bende çok uğraştım.ama inş. allahım emeklerimizin karşılığını geçte olsa verir.doktorun adı aysun baltacı.çok tatlı bi bayan.insana huzur veriyo ve rahatlatıyo.ben hep gergin gidiyorum yüzüm nasılsa artık:)) ama onunla konuşunca rahatlıyorum..

kızlar bizbirazdan yola çıkıyoruz on gün yokum...Allaha emanet olun.iyi haberlerinizi alırım inşallah dönünce.öptüm sizi

yok canım yaa bizim 3. m tese olcak.ilkini emre bey yapmıştı üretim yok çıktı patalojide.sonra kaan hocayı buldum burdaki arkadşlar sayesinde.eşimi tedavi edip 2. yi yaptı elengo hücre çıktı.çıkınca 3. yü de yapalım dedi kaan hoca ve başladık son kez.

Benim kafam karışık M.teseyi bir defa yaptırmayın dediler bize başka dr lar. ama Kaan hoca yapılabilir dedi.Siz bitkisel ürünler kullandınız değilmi canım?Neler kullandınız.Bizde sanırım 4-5 ay sonra Tekrar M.tese olacaz.Şuan hormıonları düzenliyoruz.Ama acaba diyorum işte bende çok sayıda M.tese olmanın zararı varmı acaba diye kafamda soru işareti hep.

kizlar .kader arkadaslarim gunaydinn..rabbim gonullerinizdeki bebklerinizi yavrularinizi versin sizlere..bizlere insallahh..

sagolun kizlar bilgileriniz icin..rabbim spermlerinizi bol bol cikarsin rast getirsin..bizimki iki defa cikti ama bundan sonrada cikarmi acaba diye dusunuyorum..insallah cikar..rabbim korktugumuza ugratmasin insallah..anacim ciksa diyoruz cikiyo cok sukur birde tutsa velletler ..

istiyorumbebeyimi..canim insallah herifinden sperm cikarda..guzel allahim kucagini bos koymaz..kele taman tip gelismis..gun dogmadan neler doguyo bacilariimm..allahtan umit kesmeyin bak kac yasindaki kadin 3 uz dogurmus..guzel allahim neler kadir ..umit kesmek yok dua ya devamm..okk kizlar optmm

toaana he bacım dogru söylüyorsun tıp gelişti 60 küsür yaşdakiler doguruyosa bizim hayli hayli dogurmamız lazım demin şeyime şeyime vurdum sende iş yok sende iş yok 60 yaşındakinin bile tutmuş dedim tabi işin şakasıda belki zamanı vardır belkide hayırlısı budur allah tez zamanda hepimizi anne yapsın ..

Herkese yeniden merhabaDua eden ve merak eden herkese çok teşekkür ederim.çok şükür bu defa size güzel haberler vericem.Hamileyimmmmmmmmmmmmm.Sonuç ne olur bilmiyorum ama Rabbim hepiinize bu mutluluğu yaşatsın inş.çok ağladım ama bu defa mutluluktan.Allahım sana şükürler olsun.pazartesi ilk beta hcg yi baktırdık sonuç olumlu dediler,yarın tekrar yaptırmamız gerektiği için memlekete gidemedik.inş kucağımıza almak nasip olur(çünkü bizim problem genetik ve düşük ihtimali yüksek).Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım.evet bizimde azo hemde genetik.ama çok şükür bu defa kapısından eli boş göndermedi yaradan.inş ikizdir.rabbim sizlere de tattırsın inş.

ayyyyy çok sevindim arkadaşım gözün aydın allah inşallah kucagınada almayı nasip eder böyle bir haber bekliyordum içimden öyle geçiyordu allah bizlerede nasip etsin inşallahhh bir kişinin daha bu sıkıntıdan kurtulması çok güzel çok sevindim devamıda gelir inşallahhhh ...

Çooook Çooookkkkk sevindim canım benim.İnşallah Allah kucağına almayı nasip etsin.Mutluluk gözyaşların olmuş ne güzel. hep üzüntüden mi ağlyacaz.Mutluluktanda ağlarız.okuyunca çok duygulandım inanamazsın kendim hamileymişim gibi sevindim.Allah biizmde yüzümüzzü güldürür inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…