nur efsan..tatlim butun ictenliyimle duana amiin diyorum ogun olurmu acaba ..boyle basarisizliklar yasayinca umidimde bitiyo inanki..bazen esim evlatlik alalim diyor ..bende kendi parcamdan olsun diye israr ediyorum..kolay deyil herdefasinda amaliyat olmak ve tutunmamasi..bizi yikiyo..rabbim yikmasinda napacami bilemiyorum bazen canim ya..
günaydınnn kızlar...kuşluk vakti ayaktayım:)))misafirlerim vardı il dışından onları gönderdim ve birazdan da kendim çıkıyorum yola.perşembe tedaviye başladım genartta.bgn 5. iğnemi vurucam.şimdilik herşey yolunda.doktorumda çok tatlı bi bayan.ama tabi en önmlisi m tese günü.inşallah o günde iyi haberler verim size...dualrınıza ihtiyacım var...
kizlar bu yandaki profilleri nasil koyuyorsunuz ben yapamiyorum bir turlu hosuma gidiyo ..bebis resimlerini gorunce..
cicek..canim benim m teseyle ,tese ayni sey deyil mi kafam karisti valla ..m tesenin ozelliyi ne tesenin ozelliyi neymis bak simdi ogrendim..bilmediyimiz okadar seyler varki..aydinlatirsan arkadsim sevinirim..korlemesine amaliyat olduk ama bilmiyorum tesemi m tesemi bilmiyorum rabbim yardimcimiz olsun su gurbet elde..evet canim esim burda amaliyat oldu iki defa..parca aliyolar o parcanin icinden sper bulunuyomus..boyle iste tatlimm..
cicek..canim benim m teseyle ,tese ayni sey deyil mi kafam karisti valla ..m tesenin ozelliyi ne tesenin ozelliyi neymis bak simdi ogrendim..bilmediyimiz okadar seyler varki..aydinlatirsan arkadsim sevinirim..korlemesine amaliyat olduk ama bilmiyorum tesemi m tesemi bilmiyorum rabbim yardimcimiz olsun su gurbet elde..evet canim esim burda amaliyat oldu iki defa..parca aliyolar o parcanin icinden sper bulunuyomus..boyle iste tatlimm..
merhabaöyle heyecanlıyım ki her an aklımda oyalanmaya çalışsamda.test yapmayı da düşündüm ama ablam bırakmadı net sonuç vermiyor boşu boşuna üzülürsün belki dedi(ama çatlıyıcam meraktan umarım yarın bizim için çok güzel birgün olur.sonucu aldıktan sonra memlekete gidicez hemen aksi bir durum olursa ne yaparım bilmiyorum.bu defa epey kişi biiyor üstelik hepsi soracak,annemler de biliyor.Allahım sen yardım et.en azından 3 taneden biri tutsun inş..
çook sağl canım.genart tüp bebekte başladık.3. hastanemiz bu bizim.hepsinden de memnun kaldım ben.ilk umut tüp bebek, 2. ankara tıptı.Gamzesezer..ıyı yolculuklar sanada ..canım m tese yı nerde yaptırıyorsunuz ..ınsallah hersey gonlunce olur..
yok canım yaa bizim 3. m tese olcak.ilkini emre bey yapmıştı üretim yok çıktı patalojide.sonra kaan hocayı buldum burdaki arkadşlar sayesinde.eşimi tedavi edip 2. yi yaptı elengo hücre çıktı.çıkınca 3. yü de yapalım dedi kaan hoca ve başladık son kez.Dualarımız sennle arkadaşım.İnşallah güzel haberler vereceksin bizlere.İlk defamı m.tese olacak eşin.Bol bol sperm çıkar inşallah.Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
canım güle güle git gel işallah 3 defa tese olcaksınız işallah bu defa olucak.Dr adı ne bayanın birde memenun kalırsan yazarsın bize de işallagh bu defa olur yüzün güler
çok uğraştınız Allah emeklerini boşa çıkrmasın
TROUBLED canım işallah hamilesindir
troubled sizin transfer gerçekleşti galiba üç embriyo mu konduinşallah tutar arkadaşım ya hadi bize güzel haberler ver umut ol bize bu ay hamişlerimiz olsun bol bol sizin de azo mu vardı nasıl gelişti olaylar.ne güzel olmuş Allah bize de nasip etsin bu mucizeyi öyle gönlümden geçiyor ki sen hamişsin troubled kötü düşünme bebişler ordadır bence bak bebişler dedim ikiz mi yoksa
Herkese yeniden merhabaDua eden ve merak eden herkese çok teşekkür ederim.çok şükür bu defa size güzel haberler vericem.Hamileyimmmmmmmmmmmmm .Sonuç ne olur bilmiyorum ama Rabbim hepiinize bu mutluluğu yaşatsın inş.çok ağladım ama bu defa mutluluktan.Allahım sana şükürler olsun.pazartesi ilk beta hcg yi baktırdık sonuç olumlu dediler,yarın tekrar yaptırmamız gerektiği için memlekete gidemedik.inş kucağımıza almak nasip olur(çünkü bizim problem genetik ve düşük ihtimali yüksek).Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
Herkese yeniden merhabaDua eden ve merak eden herkese çok teşekkür ederim.çok şükür bu defa size güzel haberler vericem.Hamileyimmmmmmmmmmmmm .Sonuç ne olur bilmiyorum ama Rabbim hepiinize bu mutluluğu yaşatsın inş.çok ağladım ama bu defa mutluluktan.Allahım sana şükürler olsun.pazartesi ilk beta hcg yi baktırdık sonuç olumlu dediler,yarın tekrar yaptırmamız gerektiği için memlekete gidemedik.inş kucağımıza almak nasip olur(çünkü bizim problem genetik ve düşük ihtimali yüksek).Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?