Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aslında benm de içim çok rahat değil.3. m teseyi olcak eşim.kaan bey tekrar denemeyi düşünmüyodu aslında ama patalojide elengo çıkınca son bi kez daha deneyelim dedi.napalım artık bebek için katlanıcaz, bazı riskleri göze alıcaz.inşallah eşime önmli bi zarar vermez tabi.biz bitkisel kullandık ama faydsı olmadı.üretim yoktu çünkü eşimde.2. teseden sonra kaan bey ısırgan çayı, keçi boynuzu tozu nohut ,bol bol yeşillik yesin dedi.birde son birkaç haftadır incir kürü yapıyorum.tv de bir doktordan duydum.zeytin yağının içine akşamdan 1 incir bölüp atıyorum.sabah yiyo eşim.ama yağın saf zeytinyağı olması gerek.marketten alınan olmuyo.birde haftada bir yağı değiştiriyosun.

canımm gözün aydın.sonunda emeklerinin karşılığını aldın.allahım kucağında da göstersin inşallah..darısı hepimizin başına:)))

ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA GÜZEL HABER GELDİ ALLAHIM İNŞ. SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP EDER SADAKA FİLAN VER KARŞI GELSİN.DÜŞÜK OLMAZ İNŞ. KALBİ FERAH TUT İNŞ. SAĞLIKLI BİR BEBEK OLUR CANIM.

Son düzenleme:
troubled cok guzel haber verdin bize.bazen hislerimde yanilmam bu seferde yanilmadim senin hamile olacagini hissettim.rabbimden guzel bir hamilelik gecirmeni ve guzel anne olmani dilerim.fazla stres yapma olumlu dusun olumlu olsun ve bizleri de unutma sakin.dualarini bizden esirgeme canim benim olur mu ?insallah hepimize bu mutlu gunu rabbim yasatsin.cok sevindim.umut dogdu icime.

herkese merabalar
inşallah msj okuma fırsatın olur.melish83 senin tecrübelerine ihtiyacım var.:97:biz hala kararsızız şifadamı yoksa ege ünv.'mi.:26: işleyiş aynı olacaksa egede mi devam etsek acaba.yalnız 9 eylüldeki kötü tecrübemden dolayı ege ünv. gitmeye de korkuyorum:18::18::18:.onun için tecrübelerin benim için önemli...:114: merak ettiğim konu;hormon, vs.testleri,raporları hepsini nasıl hallettiniz.örn. tüpbebek için piskiyatriden onay raporu,nörolojiden onay...vs. raporları alma işi orda nasıl oluyor.ve ayrıca kısırlık nedenleri araştırılıp bunun hakkında bilgi veriliyormu.örn. bizdeki sperm hareketsizliği için herhengi bir neden söylenmedi ve tedavide verilmedi.:26:üçretlendirme ne kadar ve nasıl...hatta hocanın muayenesi ödenirse muayene tarzında ne gibi değişiklik oluyor.bana açıklarsan biran önce tedavimize başlamamıza inş. çooook faydası olacak...:81: şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:

Bende seninle aynı durumdayız anadığım kadarıyla.benim eşimdede üretim yapan hücreler yok.Patolojide germ hücre aplazisi çıktı.Hiç uğraşmayın dedi bunu yapan dr. Biz yıkıldık eşimin ameliyattan sonra gözü bişey görmedi ama ben durmadan bişeyler araştırdım ve kaan hocanın sitesini buldum.sonra kadınlar kulubunde yorumları buldum derken biz Kaan hocaya gittik.Oda bize umudumuzu yitirmemizi ve tedaviyel başarabileceğimizi söyledi.Bizede ısırgan çayı keçiboynuzu tozu,nohut, yeşillik, kuru baklagiller kırmızı etten uzak durmamızı söyledi.Bide duyduğunuz şeyleri yapın bitkisel ürünleri kullanın dedi zararı olmaz dedi.bizde bunları kullanıyoruz şimdi.duyduklarımız yapmaya çalışıyoruz.Benim korkum ikinci M.tesede.Ama tese olmadanda çıkış olacak gibi değil sanırım.Zor bir durumdayız yani.Allah yardımcımız olsun diyorum.Dua ediyorum yapacak başka hiçbirşeyim yok çünkü.

evet durumumuz aynı canım.peki size ilaç olarak ne verdi? m tese için zaman syledi mi?

evet durumumuz aynı canım.peki size ilaç olarak ne verdi? m tese için zaman syledi mi?

Valla canım bize ilaç vermedi henüz.Testojel verdi sadece.onu kullanıyoruz.ilave olarakta bitkisel ürünler işte.herhangi bişey vermedi 6 ay boyunca bu tedaviyi uylamamızı söyledi ve 6 ay sonunda hormon değerlerine bakıp M.tese yapacağını söyledi yani bu senenin sonuna kadar ilaç tedavsi uygulayacağız.

troubled gözünaydın canım.rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh.

troublet ..gozun aydin tatlim rabbim seni sevindirdi..burdaki arkadaslarimi ve tum bebek hasretinde kalan butun anne adaylarinin ve icinde benimde yuzumuzu guldursun..rabbim mahrum etmesin insallahh..kucaklarimizi doldursun insallahhh...

hadi hayırlısı bakalım.ilk m teseden sonra bizede yapıcak bişey yok kök hücre bekleyin denmişti ama kaan hoca şansınız var dedi ve 2. de az da olsa elengo hücre çıktı.en azından üretim başladı yani.şimdi tek umudum elengoların sperme dönüşmüş olması.az kaldı bunu öğrenmeye.çok heycanlanıyorum.sanırım en geç pzt son m teseyi olcak eşim....

Hadi hayırlısı canım.Çok az kalmış.İnşallah bol bol spermler çıkar.üretim başlamış mutlaka spermde üretmeye başlamıştır.peki sen tüp bebek için hazırlanıyormusun?

canım inşallah busefer son olan hepsinden hayırlı olur pazartesi hayatının en güzel pazartesisi olur inşallaahh spermler bulunur bitkisel bişeylerde kullandınızmı nerde yapılacak tese bizimde busefer son diyorum tabi allah bilir valla hiç cesaretim yok korkuyorum gene çıkmazsa diye bidaha bidaha deniyecek paramız da yok zaten o yüzden sallantıdayım allah hepimize yardım etsin..

canım çok ama çooooooooooooooooooooooooooook sevindim aklına kötü birşey getirme herşey güzel olucak ne mutlu sana bize de dua et..

ahh leylakcım sorma.hepimiz gibi bende çok uğraştım.ama inş. allahım emeklerimizin karşılığını geçte olsa verir.doktorun adı aysun baltacı.çok tatlı bi bayan.insana huzur veriyo ve rahatlatıyo.ben hep gergin gidiyorum yüzüm nasılsa artık:)) ama onunla konuşunca rahatlıyorum..[/QUOTE]

evet biliyorum o dr.biz beklerken görmüştüm o bayanı işallah bu defa herrşey yolunda gider çok isterim bizim gibi 2 ameliyat olup 3 yü deneyenlere Allay yardımcı olsun

Hadi hayırlısı canım.Çok az kalmış.İnşallah bol bol spermler çıkar.üretim başlamış mutlaka spermde üretmeye başlamıştır.peki sen tüp bebek için hazırlanıyormusun?
evet canım hazırlanıyorum.bgn 7. günüm.yarın tekrar kontrole gidicem.dr ymurtaların çok iyi olduğunu syledi.ahh bide sperm çıkarsa değmeğin keyfime:)))
ahhhh aminn canım ya ağzın bal yesin inşallah...bitkisel bazı şeyler kullanmıştık diğer teselerden önce işe yaramadı.bi ara çakşır suyu içti.ginseng ve tribulus diye iki bitkisel ilaç kullandı.2. teseden sonrada rizeden karakovan balı getirttik.onu yedi.son zamanlarda da keçiboynuzu tozuyla incir kürünü yedi.ama asıl eşime fayda sağlayan menagon iğnesi ldu.biz ona inanıyoruz.kaan beyde 2. tesede elengo çıkınca keşke biraz daha iğne kullansaydık dedi.onun işe yaradığını syledi.

evet biliyorum o dr.biz beklerken görmüştüm o bayanı işallah bu defa herrşey yolunda gider çok isterim bizim gibi 2 ameliyat olup 3 yü deneyenlere Allay yardımcı olsun[/QUOTE]

inşallah leylakcım.gerçekten zor zamnlar geçirdik.2 kez aynı üzüntüyü ve hayal kırıklığını yaşadık.allahım inşallah bi daha yaşatmaz da kavuşuruz bebeğimize

allah tamamina erdirsin canim gozün aydin cok sevindim darisi bizlere olur insallah

Coookk sevindim allah hepimizin kucaklarini doldursun bizi hasret birakmasin evlat sevgisine !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…