Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
öncelikle herkese merhaba kızlar uzu n zamandır yoktum topiği açar açmaz troubled arkadaşımın güzel haberini gördüm ve çok sevindim canım arkadaşım allahım tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur tedavide olan arkadaşlarımda allahım güzel haberler almalarını nasip etsin amin

merhaba arkadaşlar.sizlere bir sorum olacaktı biz malumunuz tek taraflı inmemiş testis problemimiz var doktorumuz emre bey.1,5 yıla yaklaşık tedavideyiz hormonlarımz düşüktü ama zamanla yükseldi normal aralıklarda seyrediyor fakat bu LH denen hormon yerinde sayıyor duyduğum kadarıyla önemli olan FSH , t.testesteron diye duymuştum.4 ay kaldı microtese ameliyatımıza.emre bey umutluydu doğal yoldan sperm çıkışı için ama çıkmadı müsait olduğunuzda microtese yapalım dedi.bu LH denen hormon hakkındaki detaylı bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.azoosperm kitabını yutan demmi al bakalım sana soru

Arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun. Bu gece birbirmize dua edilim .Dualarımız kabul olsun. Allah bizi bebeklerimize kavuştursun..

Herkese selamlar arkadaşlar
herkesin beraat kandili müberek duaları kabul olsun rabbim herkesin kalbindekini hayırlı bir şekilde versin... bol bol hamiş haberleri alırız inşallah:81::81::81::81:

kizlarr merabalar..hepinizin berat kandili kutlu olsun rabbim hayirlisiyla..bu gecede edilen butun dualarimizi kabul etsin herbirimize birartane bebis versin insallah...

Bu gecenin beş özelliği vardır:
1) Bu gecede önemli işlerin seçimi ve ayırımı yapılır.
2) Bu geceyi ibadetle geçirenlere yardımcı olması amacıyla Allah tarafından melekler gönderilir.
3) Bu gece bağışlanma ve af gecesidir.
4) Bu gecede yapılan ibadetlerin fazileti çok büyüktür.
5) Bu gecede Peygamberimize şefaat yetkisinin tamamı verilmiştir. Bu yetkinin üçte biri Şaban’ın onüçüncü günü, üçte biri Şaban’ın ondördüncü günü, geri kalan üçte biri de Şaban’ın onbeşinci günü verilmiştir. yüce Allah, bu gece dünya semasına rahmetiyle tecelli eder ve; ‘tevbe eden yok mu! Onu affedeyim. Rızık isteyen yok mu, ona rızık vereyim, hastalığından şifa isteyen yok mu ona şifa vereyim. Yok mu şunu isteyen yok mu bunu isteyen’ der. Bu durum, sabaha kadar devam eder’
‘Ameller, bu ayda âlemlerin Rabb’ı yüce Allah’a arz edilir. Ben de amellerimin oruçlu iken Allah’a arzedilmesini isterim’

Ey Güzeller Güzeli Allah’ım! Ey güzelliği akılara hayret ve durgunluk veren Bedi olan Allah’ım. Seni çok seviyoruz. Ne olur Sen de bizleri çok sev Allah’ım.

Bu günümüzü, bu haftamızı, bu ayımızı, ömrümüzü hayırlı eyle. Bize ve nesillerimize uzun hayırlı ve sıhhatli bir ömür ver. Geçmiş devirlerde peygamberlere, alimlere nasıl hayırlı işler yaptırdıysan bizlere de öyle hayırlı işler yaptır. Meleklerin dillerine destan olacak hayırlı işler.

Vakti gelmiş bekarlara Saliha eş ver. Evlilerin Sana olan aşkını arttır Allah’ım. Evlilerin evleri mutluluk ve huzur yuvası, Cennet köşesi olsun Allah’ım.

Evladı olmayanlara hayırlı evlatlar, evladı olanlara da uzun, hayırlı ve sıhhatli bir ömür ver. Sen latifsin lütfeylemeyi seversin. Evlatlarımızın ilmini, fehmini ve zekalarını attır.

Gençlerimize gençliklerini Senin yolunda kullanmayı lütfeyle. Gençlerimizi Dünya ve içindekilere tenezzül etmekten Sen koru. Hakiki Sevgili Sensin. Sana aşık, vurgun, tutkun olmayı bizlere lütfeyle. Mecnun’un Leyla’ya, Ferhat’ın Şirin’e olan aşkından daha derin bir aşkla Seni sevelim, Sana meftun olalım. Gençlerimizi Allah Aşığı, Peygamber Sevdalısı eyle.

Ey Gani, Muğni, Kerim, Latif olan Allahım!
Senin büyüklüğün kadar lütuf, ikram ve ihsanların da büyüktür. Bizim küçüklüğümüze değil, Senin büyüklüğüne yakışır bir şekilde Senden lütuf ve ikramlarını bekliyoruz. Sen Zül Celali Velikram’sın. Sana her an edilmiş ve edilecek bütün hamdü senalar adedince hamdü senalar olsun.

Bizlere Aşkta derinleşmeyi lütfeyle. Bizleri Seni anlatan bir dil eyle. Herkes Seni bilsin. Herkes Seni sevsin. Bizleri Aşıklara Bayraktar Eyle. İnsanlık Sana vurgun, tutkun ve meftun olsun.

Hastalarımıza şifa ver. Sen Şafi’sin, şifa vermeye Kafi’sin. Sen Merhametlilerin en Merhametlisisin (Erhamerrahimin) Hastalarımıza merhametin et, şifa ver. Borçlularımıza edayı lutfeyle. Çünkü Sen Gani, Muğni, Kerim, Latif ve Zül Celali Velikramsın.

Ömrünün en olgun çağına gelmişlerimize en olgun meyveler vermeyi lütfeyle. Manevi ve maddi hazinelerinden bol bol ver, bol bol verdir. Ticaretlerimizi “Ticareten Lentebur” Tükenmeyen ticaret, sırrına mazhar eyle.

Bizleri yolunda eyle. Yolunda olanları iki cihanda aziz eyle. Dünya durdukça duracak hayırlı işler yapmayı bizlere nasip eyle.

Meleklerin hamdü senaları adedince Sana hamdü senalar olsun Allahım.
Habibinin hamdü senaları adedince Sana hamdü senalar olsun Allahım.
Malumun adedince Sana hamdü senalar olsun Allahım.
İlmin adedince Sana hamdü senalar olsun Allahım.

Yaşlılarımızın hamdini, zikrini, şükrünü arttır. Yaşlılarımızı ve gençlerimiz Allah Aşığı eyle. Yaşlılarımızın hürmetine gençlerimizi ve çocuklarımızı ahir zaman fitnesinden ve tehlikelerinden koru. Yaşlılarımızı bilge eyle. Yaşlılarımıza ve gençlerimize bol bol Cennete yatırım olacak hayırlar yapmayı lütfeyle. Bize ve kıyamete kadar gelecek nesillerimize Taht-ı Süleyman’dan ziyade taht ve baht ver.

Bizlere uzun, hayırlı ve sıhhatli bir ömür ver.
Bizleri Mahşerde Şefaat Sultanı Habibine en yakınlardan eyle.

Senden Cennette en yüksek dereceler istiyoruz Güzel Allah’ım.
Cennette Cemalini en yakından ve kesintisiz görmek istiyoruz.
Sen’den Sen’i istiyoruz. Senin rızanı istiyoruz. Ne olur Lütfeyle.
Cennette Habibine komşu eyle.
Senin Cemalini temaşa ederek zevki ruhaniye gark olmayı bizlere lütfeyle. (Amin)

tekrar hayırlı kandiller yaklaşık 15 gündür aranızda yoktum geldiğimde troubled arkadaşımın hamilelik haberini aldım.biraz geç oldu ama halayın ucundan bende tutayımcanım bu mübarek kandilin hatırına rabbim bebeğini sana bağışlasın kucağına almayıda nasip etsin darısı en yakın zamanda bizlere olsun inşallah.jklm arkadaşım tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerinide alırız inşallah ilk halayınıda ben çekerim .bir soru sormuşsun diğer topikten cevap yazmıştım ama tekrar edeğim acve hurmasının üzerine sekine duası vede en büyük şifa duası olan tahmidiyeyi okumanı tavsiye ederim bu mübarek günün hatırına kaderimizin yazıldığı bu berat kandili hatırına bizlerin kaderinde inşallah bu sene anne olmak yazılmıştır .bu arada tedavide olan tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyorum rabbim güzel haberler vermenizi nasip etsin inşallah tekrar hayırlı kandiller

arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar bin aydan daha hayırlıbu mubarek gecenin büyüsüne kapılmanız dilegiyle berat kandiliniz mubarek olsun hayırlara vesile olması dilekleriyle...

vck canim arkadasim gercekten cok guzel dua yazmissin ..hepisini okudum ve amiinn dedim butun kalbimle ...amiinn canim ..

vck nerelerdesin hiç girmiyorsun tedavi ne alemde nasıl gidiyor inşallah iyi haberler varmı canım ...:26:

arkadaslar hepinizin kandili mubarek olsun rabbim dualarimizi kabul eylesin.tedavi olan ve olacak arkadaslarimin ve cocuk hasretiyle yanan tum kullarina hayirli evlat nasip etsin insallah...

Berat kandiliniz mübarek olsun.Hayırlar getirsin herkese.

Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin .

Allah tüm dualarını kabul etsin Hayırlı kandiller

kandiliniz mübarek olsun kızlar.allahım bu gece ettiğiniz tüm duaları kabul etsn inşallah.perşembe ankaraya gittim.doktor yarın da göriyim dedi ve kaldım.bugün tekrar kontrol vardı.m tese tarihi kesinleşti.pzartesi olcak öğlen.önce benm yumurtaları toplayalım dediler sonra m tese yapcaklarmış.ben istemedim.çıkmazsa bişey boşuna anestezi alıp sancı çekmiyim dedim.o yüzden öğlen 12 de eşimi alcaklar.inşallah çkarsa da hemen beni.allahım yardım etsin...

Günaydın canlarım yaklaşık 10 gündür giremiyorum biraz tatil yaptım şimdi de misafirim var o yüzden vakit bulamıyorum...Troubled canım hamileymişsin şükür Allaha inşallah kucağına alıp doya doya koklamayı nasip etsin Rabbim...ben de biraz halaya katılayım bari geç oldu ama olsun

Gamzesezer hayırlı haberlerle gel canım inşallah ve diğer arkadaşlarım sizler de öyle...benim eşim de kısmetse perşembe günü gidecek kaan aydosun yanına hayırlısı bakalım...hepinizi öpüyorum canlarım

canim cok sevindim hayirli olsun

nursen canim siz bu ilaca kaca aldiniz ? kutunun icinde ne kadarlik var gunde kac defa kullaniyor esin
canım bu ilacı 650 tl ye aldık 6 kutu var 1 kutu 20 gün gidiyor yani tam 4 aylık bir ürün...günde 3 kere 2 şer kapsül alıyo eşim ve de hala devam ediyo bunu kullanmaya.
canım öncelikle geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah...canım ben de çok dinledin bu mustafa eraslanı ve bu bildiğim kadarıyla herbalist değil doktor ve çok iddialı konuşuyo ben dediği ürünü kullanmanızı öneririm canım inşallah şifa olur...biz de yeşilex diye bir ürün kullandık ve testte 4 ölü sperm hücresi çıktı daha öncekiler hep 0 dı ama hemen 1-2 ay kullanmak değil en az 4 ay kullanılcak bizim de 4 ay sonra oldu bu sonuç ben kullanın derim canım böyle bitkiseller sizin durum biraz daha zor belki ama Rabbime zor diye birşey yok Onun hazinesi bol,rahmeti geniş,inşallah bizim eşlerimize de şifa verecek ve bizler de bu güzel duyguları tadacağız.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

zcu canım raporunuz hayırlara vesile olsun inşallah. sen süleyman beyden eşin emre beyden randevu almalı. tahlillerden ne isterler tam bilmiyorum telefonla bilgi alsan daha iyi olur. tedavi öncesi tahliller rapopra dahil olmuyor tedavi başladıktan sonrakiler dahil. Geç oldu ama kardeşine de mutluluklar.

canım işallah Pazartesi bulunur ve dünyalar sizin olur çok merak ediyorum bizi habersin bırakma canım 12.30 gibi alıyorlar ameliyata işallah sevinç gözyaşlarıyla dönersin o Ankara yollarından.....Dua edicem sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…