kandiliniz mübarek olsun kızlar.allahım bu gece ettiğiniz tüm duaları kabul etsn inşallah.perşembe ankaraya gittim.doktor yarın da göriyim dedi ve kaldım.bugün tekrar kontrol vardı.m tese tarihi kesinleşti.pzartesi olcak öğlen.önce benm yumurtaları toplayalım dediler sonra m tese yapcaklarmış.ben istemedim.çıkmazsa bişey boşuna anestezi alıp sancı çekmiyim dedim.o yüzden öğlen 12 de eşimi alcaklar.inşallah çkarsa da hemen beni.allahım yardım etsin...
ahhh inşallah leylakcım 2 kez yaşadığım hayal kırıklığını bu kez yaşamam..dualarınıza çook ihtiyacım olcak zaten..canım işallah Pazartesi bulunur ve dünyalar sizin olur çok merak ediyorum bizi habersin bırakma canım 12.30 gibi alıyorlar ameliyata işallah sevinç gözyaşlarıyla dönersin o Ankara yollarından.....Dua edicem sana
inşallahh gamzesezer pazartesigünü çok sevinirsin allahım rast getirsin o spermleri gözlerinin önüne getirsin sonucundada, trublet gibi bebegin sana tutunsun bizleri habersiz bırakma inşallah iyi haberle gel o sıkıntıyı çok iyi biliyorum ikikere yaşadım tüp bebek tedavisine her başladıgımızda sperm çıkacakmı çıkmıyacakmı diye nasıl gerildigim günleri heralde hiç unutmam ilkinde çıktı 12 tane dediler kalitesizmiş birisi döllendi tutmadı ikincidede hiç bulamadılar malesef haberler iyi degil bulamadık diye doktarın gelişini hiç unutmam allah kimseye yaşatmasın alhım inşallah seninde busefer yüzünü ğüldürür allah hepimizin yüzünü ğüldürsün akşam çok dua ettim hepimizede inşallah kabul olur busene hepimize inşallah bebekler yazılmıştır ..
vck nerelerdesin hiç girmiyorsun tedavi ne alemde nasıl gidiyor inşallah iyi haberler varmı canım ...:26:
canım merak ettiğin için teşekkür ederim benimde misafirlerim vardı onlarla ilgilendim kaç gündür.dünde başımdan çok korkunç bir olay geçti verilmiş sadakam varmış az kalsın eşimle yanarak ölecektir Allah'a şükür ucuz atlattık.gece uyurken kapım çaldı eşimin ailesi bizim üstte oturuyor neyse kaynım geldi yenge evinizde gaz kokusu varmı dedi bende baktım ev gaz kokuyor gazı kapattık sabah uyandı eşim bana dediki bu ev gazdan çok yanık kokuyor dedi.bizde buzdolabını açtık ateş almış.ALLAH'TAN şartel atmışta yangın çıkmamış evimde 16. katta nasıl kurtulurdum bilemiyorum.Rabbim korktuklarımıza uğratmasın hiç birimizi bizleri görünen görünmeyen bütün kazalardan belalardan korusun:18::18::18::18::18::18::18:
kandiliniz mübarek olsun kızlar.allahım bu gece ettiğiniz tüm duaları kabul etsn inşallah.perşembe ankaraya gittim.doktor yarın da göriyim dedi ve kaldım.bugün tekrar kontrol vardı.m tese tarihi kesinleşti.pzartesi olcak öğlen.önce benm yumurtaları toplayalım dediler sonra m tese yapcaklarmış.ben istemedim.çıkmazsa bişey boşuna anestezi alıp sancı çekmiyim dedim.o yüzden öğlen 12 de eşimi alcaklar.inşallah çkarsa da hemen beni.allahım yardım etsin...
canım merak ettiğin için teşekkür ederim benimde misafirlerim vardı onlarla ilgilendim kaç gündür.dünde başımdan çok korkunç bir olay geçti verilmiş sadakam varmış az kalsın eşimle yanarak ölecektir Allah'a şükür ucuz atlattık.gece uyurken kapım çaldı eşimin ailesi bizim üstte oturuyor neyse kaynım geldi yenge evinizde gaz kokusu varmı dedi bende baktım ev gaz kokuyor gazı kapattık sabah uyandı eşim bana dediki bu ev gazdan çok yanık kokuyor dedi.bizde buzdolabını açtık ateş almış.ALLAH'TAN şartel atmışta yangın çıkmamış evimde 16. katta nasıl kurtulurdum bilemiyorum.Rabbim korktuklarımıza uğratmasın hiç birimizi bizleri görünen görünmeyen bütün kazalardan belalardan korusun:18::18::18::18::18::18::18:
KADER ne yapti acaba kizlar hic yazmiyor
Canim nete giremiyorum beni merak etmissin
Sag olasin benim igne tedavisi devam ediyor 2hafta oldu ignelere basliyali pazartrsi kontrol bar bakalim ne kadar oldu yumurtalar ameliyat gunu belli degil daha nete girince haber ederim canim dualarinizi eksik etmeyin rabbim hepimize yardim etsin
herkese merabalarCanım öncelikle teşekkür ederim.Evet her yerde aynı muamele.O yüzden de ben Ege'yi tercih ettim.Hem devlet destekli hem de aynı muamele.Ben ayrıca Ege'yi beğendim işte zamanı uzatıyorla.Napalım vardır bunda da bir hayır.Mesela Özele gittik iki kere başka bir merkeze hemen tüp bebek..Burası da iki ay daha tedavi yaptırıyor.Belki de bu süre içinde spermde etki eder.Önemli olan kalite.
Sen tedavini ol canım.Biz şanslıyız inan.Ben Ege'ye gidince ordaki kişilerle sohbet ettim neler var canım biz en azından biliyoruz araştırıyoruz.Bunlardan bir haber var.onları gördükçe şükrettim..Herkese Allahım sabır versin...
Canım inşallah güzel haberler alırsın, seni anlayabiliyorum.Ben de yumurta gelişimi için gittiğimde eşimin sperminin hasarlı olduğunu öğrendim, orda bayılacaktıkya tedavi icin istanbula geldik esim microtese olcak! Ama buarada ben hazirlaniyorum ama................igne kulandiktan sonra 5 gün dokt.gittik
veee yumurta larim gelismedigini söyledi doktor simdi sali günü gel dedi tekrar bakalim dedi!
Yawwwww ne icin ugrasiyorsun ve neler cikiyor! nerdir bu halimmiz ya!
allah bizlere bir mucize tatdirirda tedaviye devam ederiz !
Yoksa bosuna gelmis olduk almanyadan istanbula!
Canım inşallah güzel haberler alırsın, seni anlayabiliyorum.Ben de yumurta gelişimi için gittiğimde eşimin sperminin hasarlı olduğunu öğrendim, orda bayılacaktık( Allah yardımcınız olsun.
ya tedavi icin istanbula geldik esim microtese olcak! Ama buarada ben hazirlaniyorum ama................igne kulandiktan sonra 5 gün dokt.gittik
veee yumurta larim gelismedigini söyledi doktor simdi sali günü gel dedi tekrar bakalim dedi!
Yawwwww ne icin ugrasiyorsun ve neler cikiyor! nerdir bu halimmiz ya!
allah bizlere bir mucize tatdirirda tedaviye devam ederiz !
Yoksa bosuna gelmis olduk almanyadan istanbula!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?