Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallahh gamzesezer pazartesigünü çok sevinirsin allahım rast getirsin o spermleri gözlerinin önüne getirsin sonucundada, trublet gibi bebegin sana tutunsun bizleri habersiz bırakma inşallah iyi haberle gel o sıkıntıyı çok iyi biliyorum ikikere yaşadım tüp bebek tedavisine her başladıgımızda sperm çıkacakmı çıkmıyacakmı diye nasıl gerildigim günleri heralde hiç unutmam ilkinde çıktı 12 tane dediler kalitesizmiş birisi döllendi tutmadı ikincidede hiç bulamadılar malesef haberler iyi degil bulamadık diye doktarın gelişini hiç unutmam allah kimseye yaşatmasın alhım inşallah seninde busefer yüzünü ğüldürür allah hepimizin yüzünü ğüldürsün akşam çok dua ettim hepimizede inşallah kabul olur busene hepimize inşallah bebekler yazılmıştır ..

ahhh inşallah leylakcım 2 kez yaşadığım hayal kırıklığını bu kez yaşamam..dualarınıza çook ihtiyacım olcak zaten..

ben de 2 kez yaşadım canım..kapıda gergin bir şekilde bekleyip olumsuz cvp almanın acısını iyi biliyorum.ama inşallah bu kez iyi haberler vericem size.ben de çok dua ettim akşam hepimiz için.allahım şu mübarek günlerde kabul eder inşallah..

gamzesezer canim benim..insallah p tesi hersey gonlunuzce olur merek etme bulurlar insallah..amaliyattan once muayene ediyolar ya..biliyolar dr l;ar kesin bulunur bence rahat ol sen..bilirim cunki o anlari beklemeyi..hasbinallah ve nimel vekil cek durmadan ayetel kursi oku size yardimci olur alllahin izniyle ..esini narkoz altindami olucak acaba
..benim esim ilkinde narkoz aldi..ikincid de sadece alinacak yeri uyusturulmustu..sevinmistim cunki narkoz almasini istememistim
tatlim allah rast getirsin..guzel haberlerle gel ..insallahta gelirsin..

vck nerelerdesin hiç girmiyorsun tedavi ne alemde nasıl gidiyor inşallah iyi haberler varmı canım ...:26:

canım merak ettiğin için teşekkür ederim benimde misafirlerim vardı onlarla ilgilendim kaç gündür.dünde başımdan çok korkunç bir olay geçti verilmiş sadakam varmış az kalsın eşimle yanarak ölecektir Allah'a şükür ucuz atlattık.gece uyurken kapım çaldı eşimin ailesi bizim üstte oturuyor neyse kaynım geldi yenge evinizde gaz kokusu varmı dedi bende baktım ev gaz kokuyor gazı kapattık sabah uyandı eşim bana dediki bu ev gazdan çok yanık kokuyor dedi.bizde buzdolabını açtık ateş almış.ALLAH'TAN şartel atmışta yangın çıkmamış evimde 16. katta nasıl kurtulurdum bilemiyorum.Rabbim korktuklarımıza uğratmasın hiç birimizi bizleri görünen görünmeyen bütün kazalardan belalardan korusun:18::18::18::18::18::18::18:

gamzesezer canım tedavin hayırlı olsun inşallah eşinde bol bol sperm çıkarda hepimiz halayını çekeriz.bu senede bizim senemiz olsun inşallah rabbim bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın mutluluğumuz kat ve kat katlansın inşallah.

geçmiş olsun allah görünmez bilinmez kazalardan belalardan korusun hepimizi zehirlene bilirdiniz yada yangın verilimiş sadakanız varmış arkadaş çok geçmiş olsun ..

canim allah yardimcin olsun dualarim seninle rabbim insallah bu defa yüzünü güldürür

canim cok gecmis olsun

KADER ne yapti acaba kizlar hic yazmiyor

Canim nete giremiyorum beni merak etmissin
Sag olasin benim igne tedavisi devam ediyor 2hafta oldu ignelere basliyali pazartrsi kontrol bar bakalim ne kadar oldu yumurtalar ameliyat gunu belli degil daha nete girince haber ederim canim dualarinizi eksik etmeyin rabbim hepimize yardim etsin

allah yardimcin olsun canim benim..insallah güzel haberler verirsin bizlere...dualarim tüm tedavideki arkadaslarimla

herkese merabalar
inşallah msj okuma fırsatın olur.melish83 senin tecrübelerine ihtiyacım var.:97:biz hala kararsızız şifadamı yoksa ege ünv.'mi.:26: işleyiş aynı olacaksa egede mi devam etsek acaba.yalnız 9 eylüldeki kötü tecrübemden dolayı ege ünv. gitmeye de korkuyorum:18::18::18:.onun için tecrübelerin benim için önemli...:114: merak ettiğim konu;hormon, vs.testleri,raporları hepsini nasıl hallettiniz.örn. tüpbebek için piskiyatriden onay raporu,nörolojiden onay...vs. raporları alma işi orda nasıl oluyor.ve ayrıca kısırlık nedenleri araştırılıp bunun hakkında bilgi veriliyormu.örn. bizdeki sperm hareketsizliği için herhengi bir neden söylenmedi ve tedavide verilmedi.:26:üçretlendirme ne kadar ve nasıl...hatta hocanın muayenesi ödenirse muayene tarzında ne gibi değişiklik oluyor.bana açıklarsan biran önce tedavimize başlamamıza inş. çooook faydası olacak...:81: şimdiden teşekkürler..

ben de 2 kez yaşadım canım..kapıda gergin bir şekilde bekleyip olumsuz cvp almanın acısını iyi biliyorum.ama inşallah bu kez iyi haberler vericem size.ben de çok dua ettim akşam hepimiz için.allahım şu mübarek günlerde kabul eder inşallah..[/QUOTE]

gamze Allah yardimcin olsun canim ,insaalah birsuru sperm bulunur dualarimdasin

gamze Allah yardimcin olsun canim ,insaalah birsuru sperm bulunur dualarimdasin

ya tedavi icin istanbula geldik esim microtese olcak! Ama buarada ben hazirlaniyorum ama................igne kulandiktan sonra 5 gün dokt.gittik
veee yumurta larim gelismedigini söyledi doktor simdi sali günü gel dedi tekrar bakalim dedi!
Yawwwww ne icin ugrasiyorsun ve neler cikiyor! nerdir bu halimmiz ya!
allah bizlere bir mucize tatdirirda tedaviye devam ederiz !
Yoksa bosuna gelmis olduk almanyadan istanbula!

Canım inşallah güzel haberler alırsın, seni anlayabiliyorum.Ben de yumurta gelişimi için gittiğimde eşimin sperminin hasarlı olduğunu öğrendim, orda bayılacaktık ( Allah yardımcınız olsun.

runy cim..canim insallah yumoslarin buyurde emeyiniz bos olmaz ..canim sen almanyada hic denemedinm tup bebek..yani esin almanyada hic m tese olmadimi..hangi sehirdesin almanyanin..insallah hersey gonlunce olur tatlim rabbim yardimciniz olsun..

Insaallah hersey yoluna girer Runya ,gun dogmadan neler dogar

slm canım allahım yarınki eşinin ameliyatında yardımcı olsun inşallah bol bol sağlıklı spermler bulunurda hamile kalır bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın yarın güzel haberlerini bekliyoruz allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu sen hepimiz hamile klaırızda seneye bebeklerşimizi hayırlısı ile kucaklarımıza alırız amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…