Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kadercim inşallah bol bol sperm çıkar canım...dualrım seninle.Allah yar ve yardımcın olsun..
canım başın sağolsun ne desem boş ölüm karşısında aciziz maalesef.Allah'ım sabır versin.Bebişin sana tutunsun inşallah sıkıca...
inşaallah tedavin kolay geçer ve hayırla sonuçlanırcanım rabbim emeğinizi ve emeklerimizi boşa çıkarmasın ve herkes topikten mutlu şekilde ayrılsın:116:.

Amiiiiiiiin topiğimize neşe gelsin artık bebişlerimizi hamileleiğimizi konuşsak ne güzel olur di mi amainşallah hepimiz tez zamanda anne oluruz.Rabbim yardımcımız olsuun

başın sağolsun arkadaşım allah sabır versın herkese yürek zor dayanır bilirim inşallah karnındaki embriyolar sana sımsıkı tutunur hiç birakmaz canım, kelimeler düğümleniyor boğazımda....

hayırlısı olur inşallah arkadaşım çok sevindim güzel haberlerini bekliyorum
bende eskisi gibi girmiyorum artık o yuzden tedavideki herkese hayırlı tedaviler dilerim inşallah hepimizin yüzü güler

gözünaydın canım sizde 100tane hareketli sperm çıkmiş demek allah tamamına erdirir inş bizde ilk motil spermi emre hocadan duymuştuk .daha önce hiç sperm çikmiyormuydu acaba spermleriniz dondurulmuşlarmı dillerim allahtan ki canımızdan kanımızdan hepimize evlat nasip etsin....

nur_efsan bu çok güzel 100 sperm bulunması bununla denemeler yapılabilir spermleri dondurabilirsiniz gözün aydın inşallah darısı hepimize sizin azo sebebi neydi daha önce sperm hiç bulunuyormuydu kullandıgınız bişeyler varmıydı daha önce hiç bişeyler denenmişmiydi çok sordum ama bizlerede fikir olması amacıyla canım allah devamını getirsin tedavinizin..

Gözünaydın nur-efsan motil hareketli demek. Şükürler olsun bir arkadaşımız daha azospermi nakavt etti. Hemen dondurun. Rabbim çoğaltsın. vakit kaybetmeden dondurun.
dualarımız seninle kadercim
Allah Sabırlar versin Gamze. Gani gani rahmet eylesin Rabbim. çook üzüldüm
Tesede testisler açılıp rastgele haritalama yöntemiyle 10-15 parça alınıp bakılıyor. Mikrotesede ise 15 büyütmeli mikroskopla sperm içerebilecek dokular daha isabetli görülerek 5-6 gerekirse 10 parça alınıyor ve çok küçük parçalar. mtesede teseye göre 70 kat daha az doku çıkarılıyor ve isabetli parçalar. spermi görebilme olasılığı çok daha fazla

selmacan canim esim eskisehirde ve ankarada yaptirdigi testlerde azosperm dediler.yurtdisinda yaptirdigimizda 20 canli 5 olu sperm bulduk dediler ama belgelemediler kagitla.umutta 100 tane bulundu aradik bugun dondurmuslar spermleri.allahim hepimizin yuzunu guldursun rabbim ol desin yeter.

canim azosebebini ogrenmek icin emre beye gittik sukur olsunki sperm cikti.spermler dondurulmus.bu ay yaptirirsam kampanya varmis 4250 tl olacakti ama paramiz yetismiyo esim avrupaya gidip calisiyim sen bekle bir ay diyo.hayirlisi bakalim.emre bey vitamin kullan dedi hemen kapatti nedense.arayip ilac isimlerini de alicam.allahim hepinizin eslerine ve benim esime sifa versin.turkiyede iki kere azosperm dendi yurtdisinda 20 canli bulduk dediler.acikcasi esime bisey uygulamadim.iki uc kere caksir suyu icirdim.iki haftada keciboynuzu pekmezi yedi.bu kadar canim.ama ben bitkisellere baslaticam ins.

gözünüz aydın canım darısı bizim bşımıza diyelim. İnşalah hakkınızda hayırlısı olsun. peki sperm testte mi çıktı kendiliğinden yoksa tese falan yoluylamı onu merak ettim ben.
bir de bu dondurma işlemini tüp bebek merkezimi yapıyor diyelim özel hastanede test verdik sperm göründü orada dondurulmasını istesek donduruyorlar mı?
sanırım sorular biraz saçma oldu ama inan ki hiç birşey bilmiyorum sadece 1 hafta önce sperm testimizde herşey 0 çıktı ve biz yıkıldık bildiğim tek şey bu

masal ..canim tedaviniz insallah sonuc verir..bizede kaan hoca endol dan sudafed verdi ama bize bitkisel ilac felnan vermedi canim birsey sorucam bu ilaclarin faydasi oluyormu acaba sperm cikmasinda bu haplarin neye geldiyini sordumda ..yazdim daha dogrusu oda sperm kanallarini klasip spermi cogalltigini yazmisti ayy insallah cikis yapar ozaman biraz daha rahatlariz diye dusunuyorum..canim bu endol ve sudafedin fiyatlari nekadar tr de burda yokm us tr den mecbur getirtecemde fiyatlarini merak ediyorum yazarmisin fiyatlarini bir zahmet..

bize de bitkisel vermedi canım.sadece endol ve sudafed verdi.biz destek olur diye düşünerek kullanıyoruz.inşallah çıkış olur ya toana.dua edelim.ikisi toplam 5 tl kuzum bişey değil yani.biz dün başladık reçetesiz vermiyolar aile hekimimize yazdırdık.bulamazsan orda biz de yardımcı oluruz bebek toana ikimizin de eşinde çıkış olur inşallah rabbim yüzümüze baksın.Çok dua edelim ne diyeyim Allahtan herşey ol dedi mi olacak işte.

canim benim esim spermiogram verdi yani tese degil.biz umut tup bebege gittik onlar birtane bile ciksa dondurucaz dedi.bizim spermiogram yikama sonucu 100 tane cikti.normalde sifir yaziyo.ALLAH sifa versin eslerimize insallah.

çal müzeyyen senar....kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime....of ulan dertlendim

masalcim sagol tatlis amiin butun ictenliyimle amin diyorum canim benim insallah cikis olsun sizin sikayetiniz neydi..azo sperm li ama sebep varmi canim..bende soylerim bazen.. kimseye etmem sikayet aglarim ben halime diyeama aglamayalim bak tip bukadar gelismis rabbim bizide gorucek insallah insallah cok dua ediyorum hayatim herzaman rabbim duysun bizlerin boynunu bukuk koymasin bizi evlat hasretiyle tuketmesin insallah..sagol canim soylediyin icin biz ismarladik tr den gelicek insallahh rabbim yuzunu guldursun tatli arkadasim..

inşallah umudumuz Rabbimdendir zaten inancımız olmasa nasıl dayanırız bilmiyorum.ben eşim bu ilacı içtiği hergün yasin okucam bugün karar verdim.bi arkadaşım vardı hamileyken hergün yasin okuyordu.biz de tedavi süresince okualım:2:rabbim şu mübarek ayların yüzü suyyu hürmetine bizi bu sıkıntıdan kurtarsın bize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.sana da dua etcem kız söz

merhaba arkadaşlar bende doktordan geldim, yarın iğnelere başlıyorum hayırlısıyla..cuma kontrol var, bakalım Rabbim bize neyi nasip edecek..dualarınızı bekliyorum..

tedavin hayili olsun canim

canim allah yardimcin olsun dualarim seninle insallah bol bol sperm bulunur

gamze canim basin sagolsun allah rahmet eylesin mekani cennet olsun babanin...insallah bebeslerin sana tutunurlar canim

Allah sabır versin canım başın sağolsun.çok zor bir durum ne diyeceğimi bilemiyorum.eminim baban senin için dua ediyordur ve bebişlerin sana tutunacaktır. Uygun kelimeler bulamıyorum. çok üzüldüm. Allah sabır versin.Tekrar başınsağolsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…