kadercim inşallah bol bol sperm çıkar canım...dualrım seninle.Allah yar ve yardımcın olsun..Selam kizlar nasilsiniz sizleri cok takip edemiyorum onceki sayfalari okuyamadim.tedavideki arkadaslara rabbim yardim etsin insallah tez zamanda hep beraber kavusuruz yavrularimiza.....
Kizlar persembe gunu sabah 9 da benim yumurtalar toplanacak saat 10 dada esim tese olacak kaan hoca yapacak teseyi insallah sperm bulunur bize dua edin kizlar lutfen allahim hepimizi bu dertten kurtarsin insallah....
canım başın sağolsun ne desem boş ölüm karşısında aciziz maalesef.Allah'ım sabır versin.Bebişin sana tutunsun inşallah sıkıca...kızlar slm.6 gündür neler yaşadım inanamazsınız.perşembe gittim transfer için.biliyosunuz 1 embriyo var dediler.tam transfer sransında 3 tane daha embriyo oluştuğunu öğrendik ve doktorum hepsini tranfer etti.o gece kaldım ankarada ertesi gün eşim gelip aldı.herşey ylundaydı takiii cumartesi akşamına kadar.kötü bir telefon ve babamı kaybettikkkkkkkkkkk(((((((((((((((karnımda daha yeni transfer lmuş bir bebek 3. gününde..hemde 3 yıl uğraşnanın sonucu..ama bir yandan da en sevdiğim insan babamm.anlatılmz bir durum yani.kendimi o kadr sıkmışımki sanki beynim yerinden çıkıcaktı.zaten durumumu bilenler beni odadan çıkarmadılar.çok üzülmiyim diye babamın yanına yaklaştırmadılar.annem benm için sakince ağlayarak yaşadı üzüntüsünü.tabi ne kadr dayanılırki.en sonunda patladım ve hıçkıra hıçkıra ağladım.babam korur beni dedim.çünkü çok istiyodu bebeğimi görmeyi.inşallah şuanda babamda karnımdakilerde çoook iyi durumdadır.sadece bunu dileyebiliyorum artık.....
inşaallah tedavin kolay geçerve hayırla sonuçlanır canım rabbim emeğinizi ve emeklerimizi boşa çıkarmasın ve herkes topikten mutlu şekilde ayrılsın:116:.
kızlar slm.6 gündür neler yaşadım inanamazsınız.perşembe gittim transfer için.biliyosunuz 1 embriyo var dediler.tam transfer sransında 3 tane daha embriyo oluştuğunu öğrendik ve doktorum hepsini tranfer etti.o gece kaldım ankarada ertesi gün eşim gelip aldı.herşey ylundaydı takiii cumartesi akşamına kadar.kötü bir telefon ve babamı kaybettikkkkkkkkkkk(((((((((((((((karnımda daha yeni transfer lmuş bir bebek 3. gününde..hemde 3 yıl uğraşnanın sonucu..ama bir yandan da en sevdiğim insan babamm.anlatılmz bir durum yani.kendimi o kadr sıkmışımki sanki beynim yerinden çıkıcaktı.zaten durumumu bilenler beni odadan çıkarmadılar.çok üzülmiyim diye babamın yanına yaklaştırmadılar.annem benm için sakince ağlayarak yaşadı üzüntüsünü.tabi ne kadr dayanılırki.en sonunda patladım ve hıçkıra hıçkıra ağladım.babam korur beni dedim.çünkü çok istiyodu bebeğimi görmeyi.inşallah şuanda babamda karnımdakilerde çoook iyi durumdadır.sadece bunu dileyebiliyorum artık.....
Selam kizlar nasilsiniz sizleri cok takip edemiyorum onceki sayfalari okuyamadim.tedavideki arkadaslara rabbim yardim etsin insallah tez zamanda hep beraber kavusuruz yavrularimiza.....
Kizlar persembe gunu sabah 9 da benim yumurtalar toplanacak saat 10 dada esim tese olacak kaan hoca yapacak teseyi insallah sperm bulunur bize dua edin kizlar lutfen allahim hepimizi bu dertten kurtarsin insallah....
arkadaslarim bugun tahlil sonuclarini maille aldim fsh yuksek cikmis ve sperm yikama sonucu 100 motil sperm.yaziyor.motil ne anlama geliyor bilmiyorum ama cok sevindim.yarin emre bey aricakmis bizi ilac tedavisi sorucaz insallah cogalir spermler.allahim hepimizin yuzune baksin insallah.hepimizin hayirli evlatlari olsun ins.kaan hocayada mail atsammi sonuclari acaba.sizlerin tecrubesine ihtiyacim var allah yar ve yardimcimiz olsun.
arkadaslarim bugun tahlil sonuclarini maille aldim fsh yuksek cikmis ve sperm yikama sonucu 100 motil sperm.yaziyor.motil ne anlama geliyor bilmiyorum ama cok sevindim.yarin emre bey aricakmis bizi ilac tedavisi sorucaz insallah cogalir spermler.allahim hepimizin yuzune baksin insallah.hepimizin hayirli evlatlari olsun ins.kaan hocayada mail atsammi sonuclari acaba.sizlerin tecrubesine ihtiyacim var allah yar ve yardimcimiz olsun.
Gözünaydın nur-efsan motil hareketli demek. Şükürler olsun bir arkadaşımız daha azospermi nakavt etti. Hemen dondurun. Rabbim çoğaltsın. vakit kaybetmeden dondurun.arkadaslarim bugun tahlil sonuclarini maille aldim fsh yuksek cikmis ve sperm yikama sonucu 100 motil sperm.yaziyor.motil ne anlama geliyor bilmiyorum ama cok sevindim.yarin emre bey aricakmis bizi ilac tedavisi sorucaz insallah cogalir spermler.allahim hepimizin yuzune baksin insallah.hepimizin hayirli evlatlari olsun ins.kaan hocayada mail atsammi sonuclari acaba.sizlerin tecrubesine ihtiyacim var allah yar ve yardimcimiz olsun.
dualarımız seninle kadercimSelam kizlar nasilsiniz sizleri cok takip edemiyorum onceki sayfalari okuyamadim.tedavideki arkadaslara rabbim yardim etsin insallah tez zamanda hep beraber kavusuruz yavrularimiza.....
Allah Sabırlar versin Gamze. Gani gani rahmet eylesin Rabbim. çook üzüldümkızlar slm.6 gündür neler yaşadım inanamazsınız.perşembe gittim transfer için.biliyosunuz 1 embriyo var dediler.tam transfer sransında 3 tane daha embriyo oluştuğunu öğrendik ve doktorum hepsini tranfer etti.o gece kaldım ankarada ertesi gün eşim gelip aldı.herşey ylundaydı takiii cumartesi akşamına kadar.kötü bir telefon ve babamı kaybettikkkkkkkkkkk(((((((((((((((karnımda daha yeni transfer lmuş bir bebek 3. gününde..hemde 3 yıl uğraşnanın sonucu..ama bir yandan da en sevdiğim insan babamm.anlatılmz bir durum yani.kendimi o kadr sıkmışımki sanki beynim yerinden çıkıcaktı.zaten durumumu bilenler beni odadan çıkarmadılar.çok üzülmiyim diye babamın yanına yaklaştırmadılar.annem benm için sakince ağlayarak yaşadı üzüntüsünü.tabi ne kadr dayanılırki.en sonunda patladım ve hıçkıra hıçkıra ağladım.babam korur beni dedim.çünkü çok istiyodu bebeğimi görmeyi.inşallah şuanda babamda karnımdakilerde çoook iyi durumdadır.sadece bunu dileyebiliyorum artık.....
Tesede testisler açılıp rastgele haritalama yöntemiyle 10-15 parça alınıp bakılıyor. Mikrotesede ise 15 büyütmeli mikroskopla sperm içerebilecek dokular daha isabetli görülerek 5-6 gerekirse 10 parça alınıyor ve çok küçük parçalar. mtesede teseye göre 70 kat daha az doku çıkarılıyor ve isabetli parçalar. spermi görebilme olasılığı çok daha fazlakader nl..canim rabbim yuzunu guldursun insallah isiniz rast gitsin cok cok spermler bulunsun arkadasim amin rabbim hepimiz bu dertten sikintidan kurtarsin versin birartane evlat bedenlerimizden dilarim allahimdan..canim bolca dua oku insallah cikacak spermler... insallah bilirim o duygulari rabbim yardimcimiz olsun hepimizin..kaan beymi amaliyat edicek bu tese nasil oluyo kizlar karistiriyorum m teseyle teseyi valla ogrenemedim bir turlu..:44:
selmacan canim esim eskisehirde ve ankarada yaptirdigi testlerde azosperm dediler.yurtdisinda yaptirdigimizda 20 canli 5 olu sperm bulduk dediler ama belgelemediler kagitla.umutta 100 tane bulundu aradik bugun dondurmuslar spermleri.allahim hepimizin yuzunu guldursun rabbim ol desin yeter.gözünaydın canım sizde 100tane hareketli sperm çıkmiş demek allah tamamına erdirir inş bizde ilk motil spermi emre hocadan duymuştuk .daha önce hiç sperm çikmiyormuydu acaba spermleriniz dondurulmuşlarmı dillerim allahtan ki canımızdan kanımızdan hepimize evlat nasip etsin....
nur_efsan bu çok güzel 100 sperm bulunması bununla denemeler yapılabilir spermleri dondurabilirsiniz gözün aydın inşallah darısı hepimize sizin azo sebebi neydi daha önce sperm hiç bulunuyormuydu kullandıgınız bişeyler varmıydı daha önce hiç bişeyler denenmişmiydi çok sordum ama bizlerede fikir olması amacıyla canım allah devamını getirsin tedavinizin..
canim azosebebini ogrenmek icin emre beye gittik sukur olsunki sperm cikti.spermler dondurulmus.bu ay yaptirirsam kampanya varmis 4250 tl olacakti ama paramiz yetismiyo esim avrupaya gidip calisiyim sen bekle bir ay diyo.hayirlisi bakalim.emre bey vitamin kullan dedi hemen kapatti nedense.arayip ilac isimlerini de alicam.allahim hepinizin eslerine ve benim esime sifa versin.turkiyede iki kere azosperm dendi yurtdisinda 20 canli bulduk dediler.acikcasi esime bisey uygulamadim.iki uc kere caksir suyu icirdim.iki haftada keciboynuzu pekmezi yedi.bu kadar canim.ama ben bitkisellere baslaticam ins.
masal ..canim tedaviniz insallah sonuc verir..bizede kaan hoca endol dan sudafed verdi ama bize bitkisel ilac felnan vermedi canim birsey sorucam bu ilaclarin faydasi oluyormu acaba sperm cikmasinda bu haplarin neye geldiyini sordumda ..yazdim daha dogrusu oda sperm kanallarini klasip spermi cogalltigini yazmisti ayy insallah cikis yapar ozaman biraz daha rahatlariz diye dusunuyorum..canim bu endol ve sudafedin fiyatlari nekadar tr de burda yokm us tr den mecbur getirtecemde fiyatlarini merak ediyorum yazarmisin fiyatlarini bir zahmet..
gözünüz aydın canım darısı bizim bşımıza diyelim. İnşalah hakkınızda hayırlısı olsun. peki sperm testte mi çıktı kendiliğinden yoksa tese falan yoluylamı onu merak ettim ben.
bir de bu dondurma işlemini tüp bebek merkezimi yapıyor diyelim özel hastanede test verdik sperm göründü orada dondurulmasını istesek donduruyorlar mı?
sanırım sorular biraz saçma oldu ama inan ki hiç birşey bilmiyorum sadece 1 hafta önce sperm testimizde herşey 0 çıktı ve biz yıkıldık bildiğim tek şey bu
masalcim sagol tatlis amiin butun ictenliyimle amin diyorum canim benim insallah cikis olsun sizin sikayetiniz neydi..azo sperm li ama sebep varmi canim..bende soylerim bazen.. kimseye etmem sikayet aglarim ben halime diyeama aglamayalim bak tip bukadar gelismis rabbim bizide gorucek insallah insallah cok dua ediyorum hayatim herzaman rabbim duysun bizlerin boynunu bukuk koymasin bizi evlat hasretiyle tuketmesin insallah..sagol canim soylediyin icin biz ismarladik tr den gelicek insallahh rabbim yuzunu guldursun tatli arkadasim..
sadece inanalım kızlar rabbim bizi böyle sınıyor verecek birgün...
merhaba arkadaşlar bende doktordan geldim, yarın iğnelere başlıyorum hayırlısıyla..cuma kontrol var, bakalım Rabbim bize neyi nasip edecek..dualarınızı bekliyorum..
Selam kizlar nasilsiniz sizleri cok takip edemiyorum onceki sayfalari okuyamadim.tedavideki arkadaslara rabbim yardim etsin insallah tez zamanda hep beraber kavusuruz yavrularimiza.....
kızlar slm.6 gündür neler yaşadım inanamazsınız.perşembe gittim transfer için.biliyosunuz 1 embriyo var dediler.tam transfer sransında 3 tane daha embriyo oluştuğunu öğrendik ve doktorum hepsini tranfer etti.o gece kaldım ankarada ertesi gün eşim gelip aldı.herşey ylundaydı takiii cumartesi akşamına kadar.kötü bir telefon ve babamı kaybettikkkkkkkkkkk(((((((((((((((karnımda daha yeni transfer lmuş bir bebek 3. gününde..hemde 3 yıl uğraşnanın sonucu..ama bir yandan da en sevdiğim insan babamm.anlatılmz bir durum yani.kendimi o kadr sıkmışımki sanki beynim yerinden çıkıcaktı.zaten durumumu bilenler beni odadan çıkarmadılar.çok üzülmiyim diye babamın yanına yaklaştırmadılar.annem benm için sakince ağlayarak yaşadı üzüntüsünü.tabi ne kadr dayanılırki.en sonunda patladım ve hıçkıra hıçkıra ağladım.babam korur beni dedim.çünkü çok istiyodu bebeğimi görmeyi.inşallah şuanda babamda karnımdakilerde çoook iyi durumdadır.sadece bunu dileyebiliyorum artık.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?