Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kalp kalbe karşı işte inşallah sizin tedavi de olumlu sonuçlanır canım.kaan hoca ile irtibattayız biz de hadi bakalımbi üzgün bi kırgın bi umutlu bi umutsuz yani anlayacağın dalgalandım da duruldum modundayız

mrb canlarım uzun zamandr yazmıyrdum..tedavıdeyım bılıyrsnz..adetın 21 .gunu lucrınle basladım..benı bılenler bılır zaten ..kızlar yenı geleneler olmus..rabbım sıfa versın ınsaalah ,,,,kızlar dualrınızı eksık etmeyın....olumsuz sonuc alan arkadaslarım o duygunun ne demek oldgnu 1 sene once yasadım.....rabbım baska kapılarını guzelelıklerını yasatsın ınsaalh...herseyın hayırlısı olsun..ben de ıllede cocuk dıyenlerden degılım hayırlıysa bebegımız olsun yarabbım dıyenlerdenım..rabbım herkese hayırlı haberler almak nasıp etsın...

dün eşimde kaan hocaya gitti sormuş bugün yaptığınız arkadaştan sperm bulundumu oda yeterince bulduk demiş acaba bir başkasinimi söylemiş galiba karıştırmış

valla ne bileyim onunkinde bulunamamış yanımızda bir kişiye daha yapıldı amaliyat onlardada bulunamadı dedi ama genede bir başka birileri daha vardıda onlardamı buldular bilemem kader -nl ye sormak lazım.

canim benim ne diyecegimi bilemiyorum inan cok üzüldüm güzel haber bekliyordum senden...kendim kadar üzüldüm....rabbim yardimcin olsun
insallah bir mucize olur biz umudumuzu hic kaybetmeyelim olurmu canim benim....rabbim sen sabir ver hepimize

kizlar insallah sizler güzel haberler verirsiniz bizlere...JKLM,ZCU,GAMZE,NUR EFSAN,MELISeLA, VE DIYER TEDAVIDEKI ARKADASLAR RABBIM YARDIMCINIZ OLSUN
güzel haberlerinizi bekliyorum hepinizin umut olun bizlere dualarim sizinle

Son düzenleme:
[ı]slım kızlar bugun bırsey duydum arkadasımdan guya kı bır makıne cıkmıs butun ılacları dırek testıslre yapıyorlar ve boylece azospermık erkeklerde bıle normal sperm cıkısı oluyormus ama nekadar dogru bılmıyorum bu makınayı azerbaycanda uyguluyorlarmıs benım turkıyede tanıdıg kımse yok sız ıstersenız doktorlardan sora bılırsınız kızlar bırde esıme mıcrotese yapıldıktan sonra 1 gun sonra ucakla gerı done bılırmı burdakı doktorlar 3 gun ıcınde bırseyı kalmaz dıyor bılmıyoru kı bız turkıyede yaptıracagız ınsallah bırde sunu soyleyım sıze esım y kromozon testı temız geldı bu ne demek yanı sperm cıkıcak anlamınamı gelıyor ? Nolur bana bılgı verın yardım edın butun gunu evde tekım yalnız esım ve ben gurbeteyız dusune dusune delı olucam ınanın bıde menım esımın lh hormonu normaldı fsh da normaldı ama testestron dusukdu kızlar bu ne anlama gelıyor bılen varsa yardım etsın bana sımdıden tesekkurler allah hepımızın kocalarına sıfa versın ınsallah teznırzanda evlatrımızı allah nasıb eder bıze amınnnnnn[/ı]

canım benim hayırlısı olsun yarın olsun.ama neden 1 haftada çıkıyoki sonuçlar.bizde özel hastanede yaptırıyoruz tahlillerimizi aynı gün çıkıyo sonuçlar en geç bir gün sonra çıkıyo.gerçi ilden ile hastaneden hastaneye farkedebilir.evet biraz sabredeceksiniz inşallah sonuçlarınız çok iyi çıkar da beklemene değer.eseslim bu arada eşinin normalde fsh kaç çıkıyo öğrenebilirmiyim.byy

kadercim çok çok üzüldüm canım..tesellisi yok bunun biliyorum. allah yardımcın olsun ve sana yeni kapılar açsın inşallah..

Kizlar hepinize tek tek tesekkur ediyorum allah razi olsun hepinizden kusura bakmayin devamli takip edemiyorum sizleri arada firsat buldukca telefondan girebiliyorum.aklim hep sizlerde tedavideki arkadaslara rabbim kolaylik versin insallah her sey istedikleri gibi olurda yavrularina kavusurlar...gamzecigim basin sagolsun canim cok uzuldum allah rahmet eylesin babacigina rabbim sabir versin sizlere. kusuruma bakma canim gec oldu biraz..

dün eşimde kaan hocaya gitti sormuş bugün yaptığınız arkadaştan sperm bulundumu oda yeterince bulduk demiş acaba bir başkasinimi söylemiş galiba karıştırmış

Canim esimin ameliyatini kaan hoca yapmamis baskasi girmis bende duyunca sok olduk kaan hocayla gorusmusduk kendisi girecekdi ama o gun isi varmis guya esime oyle soylemisler o gun esimle birlikte birisi daha oldu ondada cikmadi belki kaan hoca baska birisini yapmisdir ameliyat

cicekcim,cok tesekkur ederim iyi dilegin icin.hepimiz yilmadan yikilmadan bu derdin ustesinden gelicez insallah.derdi veren ALLAH dermaninida vermistir.en buyuk temennim siz forumdaki canim arkadaslarimin,ablamin ve benim hayirli evlat sahibi olmasini istememdir.hepiniz dualarimdasiniz.bu dertte biter evel allah.BAKARSINIZ AZOSPERM DIYE BIRSEY KALMAZ BELLIMI OLUR TIP ILERLIYOR

y kromozom dizilişinde sorun yok demek. bir de bazı genlerde silinme mikrodelesyon oluyor ondan da yaptırdınız mı. sperm çıkacak anlamına maalesef gelmiyor. sadece azospermin nedenlerinden biri elenmiş. şöyle düşün başın ağrıyor. 4 nedenden olabilir. 1-üşüttün2-üzüntüden 3-yoruldun 4 uykusuzsun. bir test yapıyorlar üzüntüden olmadığını anlıyorlar o kadar. başağrısı gerçeği hala tüm acımasızlığıyla orada duruyor. hiç öyle bir makineden haberim yok. hangi bütün ilaçları?? mantıksız. ciltten melhem gibi emilipte sperm ürettirecek bir ilaç veya ilaçlar olabileceğini hiç düşünemiyorum. 1 gün sonra uçakla zor. uzanması gerekir eşinin en az 3-4 gün lazım. testosteron üretimi fsh la birlikte ikinci derecede destekleyen bir hormon ama fsh kadar etkili değil yinede normal sınırlarda olmalı

Ayıpladım şimdi kaan hocayı. biz aylarca yıllarca bu hocaya ümit bağlayalım sonra hiç tanıyıp konuşmadığımız dert yanmadığımız bir başkası girsin. biz makinemiyiz. Yazık. işi vardı ne demek onun işi bu. işin vardıysa bilgi vereceksin. bundan önemli işin olamaz. oluyorduysa bu alanın hocasıyım diye geçinme

allah bizi iyi doktorlarla karsilasdirsin cok zorr cokkkk

Bugün nasılsın canım iyimsiin duruldun mu :) biz bu sabah hormon testimizi verdik bugün 4 de çıkacak ama testestoron hormon sonucu salı günü çıkacakmış. çok beklemeyeceğimize çok sevindim. bakalım sonuç ne çıkacak.inşallah hayırlsıı olur.

Merhaba canımcım. bugün kan verdik saat 4 de çıkacakmış testosteronda salı günü çıkacak. erken çıktığına sevindim. Uzun uzun bekleyemeyeceğiz çok şükür. beklemek çok zor çünkü. Bizim m.teseden önce ilk yaptırdığımız Fsh 12.76 teseden sonra yaptırdığımızda 25,3 çıktı aşırı yüksek değilmiş ama belki işte bundan olabilir dedi dr. önce bunu düzenleyelim sonrada diğer aşamalar geçeriz dedi. diğer aşamalarda ne yapılacak bilmiyorum tabi.

Merhaba canım Teseden sonra sadece araba kullanılmasın diyolar. yolculukta bi sakıncası olmaz sanırım ama yinede dr sorun bence belki yatması gerekir oturamayabilrse canı acır sadece. Kromozom testi biizm de normaldi ama sperm çıkacağı anlamına gelmiyormuş sadece genlere bakıyorlar genlerde birşey yok anlamına geliyor. Allah işinizi rast getirsin inşallah canım.

yok artık bi yaşıma daha girdimdiyecek laf bulamıyorum...pes!
kime güvenicez biz:26:

duruldum eseslim arada yokluyorlarinşallah sizin testler de iyi çıkar canım.şu mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine rabbim anneliğe layık bulur inşallah bizi:93:

nur efsan kaan hoca cevap yazdı mı mailine canım

canim senin dedigin gibi bir gun sonra cevap geldi.ilk testisleri uyaralim demis.yarim klomen proxed plus ve m sure kullansin sonra eylulde tahlilinizi yapin gelin goruselim yazmis.emre beyde bize proxeed plus yazmis.
bizde insallah proxeed plus ve mustafa eraslanin onerdigi panaxi kullanicaz.persembe gunu adetim basladi bu ay basliyamicam tedaviye hayirlisiyla bir ay sonra baslariz.esim avrupaya geri gidecek calismaya ben turkiyede beklicem.allah yardimcimiz olsun sperm cikti ya buna sukur.eskisehirde ve ankarada tip hastanelerinde azosperm dediler.sukur olsunki sperm cikti esim dun agzindan kacirdi ben tese filan olmazdim dedi.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…