Evet canım tedavideyiz Hormonlarımızı düzenliyorz. Her ay hormon testi vereceğiz. İlk ay testimizi verecektik bugün ama sabahtan vermemiz gerekiyormuş.onun için yarın vericez.bizim ilk tesemizde sperm çıkmadı. Kaan hocada tedavimiz devam ediyor şuan. Hakkımızda hayırlısı inşallah.bende sana yazacaktım senin yazdığını gördüm :) moralin bozul anladığım kadarıyla. dönem dönem benimde oluyor. bunalıyorum herşey ters gidiyor filan moralim alt üst oluyor. Ama sonra tekrar kendime geliyorum :) Sana tavsiyem seni sıkan şeylerle hiç ilgilenme farklı şeyler yapmaya çalış iyi geliyo
kader-nl ydi canım dün kaan bey yaptı galiba bulunamamış malesef.
dün eşimde kaan hocaya gitti sormuş bugün yaptığınız arkadaştan sperm bulundumu oda yeterince bulduk demiş acaba bir başkasinimi söylemiş galiba karıştırmış
Kizlar iyi haberle gelmeyi cok istedim ama bu seferde olmadi esim sabah 10:30da microtese oldu ama sonuc yine sifir hic bir sey cikmadi benimde yumurtalarim toplandi cok aci cekdim hepsi bosa gitti cok kotuyduk dun sonucu ben ogrendim aglayarak cikdim esime soyleyemedim yanina gidemedim bile agladigimi gorunce anladi esim oda cok uzuldu agladi annesi sakinlesdirdi ordan ayrildim yeniden doktora bile soylemeden cikdik bidahada gitmeyi dusunmuyorum cok yiprandim anladimki artik bizim cocuk sayfasi kapandi cok zor allahim bu aciyi yasayan herkese sabir versin ..bir kisi daha vardi esimle birlikte ameliyat oldu 3.microtesesiymis onlardada cikmadi nasil bir hastalikdir anlamiyorum allahim sabir versin dusundukce kotu oluyorum
mrb canlarım uzun zamandr yazmıyrdum..tedavıdeyım bılıyrsnz..adetın 21 .gunu lucrınle basladım..benı bılenler bılır zaten ..kızlar yenı geleneler olmus..rabbım sıfa versın ınsaalah ,,,,kızlar dualrınızı eksık etmeyın....olumsuz sonuc alan arkadaslarım o duygunun ne demek oldgnu 1 sene once yasadım.....rabbım baska kapılarını guzelelıklerını yasatsın ınsaalh...herseyın hayırlısı olsun..ben de ıllede cocuk dıyenlerden degılım hayırlıysa bebegımız olsun yarabbım dıyenlerdenım..rabbım herkese hayırlı haberler almak nasıp etsın...
Canım benim çok teşekkür ederim ilgin için unutmamışsın beni :) vermedik malesef özel labaratuvarda veriyorduk oda çok pahalı bizde özel hastanede verelim dedik ama testosteron hormonunun belli saatleri varmış doğru çıkması için sabah 9-10 arası vermemiz gerekiyormuş yani yarına kaldı.tabi özel hastanede olunca sonuçlar 1 haftayı bulacak çıkması çok uzun beklemeside çok zor olacak ama yapacak bişey yok malesef. Özel labaratuvarlarda baya bi pahalı her ay gerecek bizi.savredicez biraz daha
dün eşimde kaan hocaya gitti sormuş bugün yaptığınız arkadaştan sperm bulundumu oda yeterince bulduk demiş acaba bir başkasinimi söylemiş galiba karıştırmış
y kromozom dizilişinde sorun yok demek. bir de bazı genlerde silinme mikrodelesyon oluyor ondan da yaptırdınız mı. sperm çıkacak anlamına maalesef gelmiyor. sadece azospermin nedenlerinden biri elenmiş. şöyle düşün başın ağrıyor. 4 nedenden olabilir. 1-üşüttün2-üzüntüden 3-yoruldun 4 uykusuzsun. bir test yapıyorlar üzüntüden olmadığını anlıyorlar o kadar. başağrısı gerçeği hala tüm acımasızlığıyla orada duruyor. hiç öyle bir makineden haberim yok. hangi bütün ilaçları?? mantıksız. ciltten melhem gibi emilipte sperm ürettirecek bir ilaç veya ilaçlar olabileceğini hiç düşünemiyorum. 1 gün sonra uçakla zor. uzanması gerekir eşinin en az 3-4 gün lazım. testosteron üretimi fsh la birlikte ikinci derecede destekleyen bir hormon ama fsh kadar etkili değil yinede normal sınırlarda olmalı[ı]slım kızlar bugun bırsey duydum arkadasımdan guya kı bır makıne cıkmıs butun ılacları dırek testıslre yapıyorlar ve boylece azospermık erkeklerde bıle normal sperm cıkısı oluyormus ama nekadar dogru bılmıyorum bu makınayı azerbaycanda uyguluyorlarmıs benım turkıyede tanıdıg kımse yok sız ıstersenız doktorlardan sora bılırsınız kızlar bırde esıme mıcrotese yapıldıktan sonra 1 gun sonra ucakla gerı done bılırmı burdakı doktorlar 3 gun ıcınde bırseyı kalmaz dıyor bılmıyoru kı bız turkıyede yaptıracagız ınsallah bırde sunu soyleyım sıze esım y kromozon testı temız geldı bu ne demek yanı sperm cıkıcak anlamınamı gelıyor ? Nolur bana bılgı verın yardım edın butun gunu evde tekım yalnız esım ve ben gurbeteyız dusune dusune delı olucam ınanın bıde menım esımın lh hormonu normaldı fsh da normaldı ama testestron dusukdu kızlar bu ne anlama gelıyor bılen varsa yardım etsın bana sımdıden tesekkurler allah hepımızın kocalarına sıfa versın ınsallah teznırzanda evlatrımızı allah nasıb eder bıze amınnnnnn[/ı]
Canim esimin ameliyatini kaan hoca yapmamis baskasi girmis bende duyunca sok olduk kaan hocayla gorusmusduk kendisi girecekdi ama o gun isi varmis guya esime oyle soylemisler o gun esimle birlikte birisi daha oldu ondada cikmadi belki kaan hoca baska birisini yapmisdir ameliyat
y kromozom dizilişinde sorun yok demek. bir de bazı genlerde silinme mikrodelesyon oluyor ondan da yaptırdınız mı. sperm çıkacak anlamına maalesef gelmiyor. sadece azospermin nedenlerinden biri elenmiş. şöyle düşün başın ağrıyor. 4 nedenden olabilir. 1-üşüttün2-üzüntüden 3-yoruldun 4 uykusuzsun. bir test yapıyorlar üzüntüden olmadığını anlıyorlar o kadar. başağrısı gerçeği hala tüm acımasızlığıyla orada duruyor. hiç öyle bir makineden haberim yok. hangi bütün ilaçları?? mantıksız. ciltten melhem gibi emilipte sperm ürettirecek bir ilaç veya ilaçlar olabileceğini hiç düşünemiyorum. 1 gün sonra uçakla zor. uzanması gerekir eşinin en az 3-4 gün lazım. testosteron üretimi fsh la birlikte ikinci derecede destekleyen bir hormon ama fsh kadar etkili değil yinede normal sınırlarda olmalı
Ayıpladım şimdi kaan hocayı. biz aylarca yıllarca bu hocaya ümit bağlayalım sonra hiç tanıyıp konuşmadığımız dert yanmadığımız bir başkası girsin. biz makinemiyiz. Yazık. işi vardı ne demek onun işi bu. işin vardıysa bilgi vereceksin. bundan önemli işin olamaz. oluyorduysa bu alanın hocasıyım diye geçinme
kalp kalbe karşı işteinşallah sizin tedavi de olumlu sonuçlanır canım.kaan hoca ile irtibattayız biz de hadi bakalım bi üzgün bi kırgın bi umutlu bi umutsuz yani anlayacağın dalgalandım da duruldum modundayız
canım benim hayırlısı olsun yarın olsun.ama neden 1 haftada çıkıyoki sonuçlar.bizde özel hastanede yaptırıyoruz tahlillerimizi aynı gün çıkıyo sonuçlar en geç bir gün sonra çıkıyo.gerçi ilden ile hastaneden hastaneye farkedebilir.evet biraz sabredeceksiniz inşallah sonuçlarınız çok iyi çıkar da beklemene değer.eseslim bu arada eşinin normalde fsh kaç çıkıyo öğrenebilirmiyim.byy
[ı]slım kızlar bugun bırsey duydum arkadasımdan guya kı bır makıne cıkmıs butun ılacları dırek testıslre yapıyorlar ve boylece azospermık erkeklerde bıle normal sperm cıkısı oluyormus ama nekadar dogru bılmıyorum bu makınayı azerbaycanda uyguluyorlarmıs benım turkıyede tanıdıg kımse yok sız ıstersenız doktorlardan sora bılırsınız kızlar bırde esıme mıcrotese yapıldıktan sonra 1 gun sonra ucakla gerı done bılırmı burdakı doktorlar 3 gun ıcınde bırseyı kalmaz dıyor bılmıyoru kı bız turkıyede yaptıracagız ınsallah bırde sunu soyleyım sıze esım y kromozon testı temız geldı bu ne demek yanı sperm cıkıcak anlamınamı gelıyor ? Nolur bana bılgı verın yardım edın butun gunu evde tekım yalnız esım ve ben gurbeteyız dusune dusune delı olucam ınanın bıde menım esımın lh hormonu normaldı fsh da normaldı ama testestron dusukdu kızlar bu ne anlama gelıyor bılen varsa yardım etsın bana sımdıden tesekkurler allah hepımızın kocalarına sıfa versın ınsallah teznırzanda evlatrımızı allah nasıb eder bıze amınnnnnn[/ı]
yok artık bi yaşıma daha girdimCanim esimin ameliyatini kaan hoca yapmamis baskasi girmis bende duyunca sok olduk kaan hocayla gorusmusduk kendisi girecekdi ama o gun isi varmis guya esime oyle soylemisler o gun esimle birlikte birisi daha oldu ondada cikmadi belki kaan hoca baska birisini yapmisdir ameliyat
Bugün nasılsın canım iyimsiin duruldun mu :) biz bu sabah hormon testimizi verdik bugün 4 de çıkacak ama testestoron hormon sonucu salı günü çıkacakmış. çok beklemeyeceğimize çok sevindim. bakalım sonuç ne çıkacak.inşallah hayırlsıı olur.
nur efsan kaan hoca cevap yazdı mı mailine canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?