evet canıım kimsecikler yokkk .benim eşimde uyudu bugün 12 de kalktı ama yine uyudu işte.ahhh ahhhh canım çok yoruldum dinlenirim bugece napalım artık.eşime gece nane limon yaptım içip yattı sabah bişeyciği yoktu sağolun canlarım iyiki söyediniz nane limonu..
çok sevindim canım eşinin iyi olmasına aman onlar iyi olsun valla. onlar hasta olunca hiçbirşeyin tadı olmuyor. çocuklarımız gibi onlar ben bi çocuk gbii ilgileniyorum oda o kadar alıştı ki hiçbişeyini yanlız yapamıyor. çocuk gibi nazlanırlar.
sukur adetim bittikuran okuyabilirim bugun sira kimde .
bugun 4 yasin ve 4 meryem suresi okuycam,ama kime okuuyor yazarmisniz???
sayfalar cok ilerlemis listeyi bulamadim
cok tesekkurler,canim bu sen kendinmi hazirliyosun evde yoksa hazirlanmis sekilde satiliyomu?omega 3 almistik ama korktuk hormonlari etkiler diye kullanmadi dolapta duruyo kullansin.
e vitamini ilac seklindemi satiliyo
bunlar hormonlarii etkilemiyomu bizim yuksek ya ondan sordum
yok bebişim ya benim eşim mağaza müdürü..bizim değil mağaza..o yüzden bazıgünler geç çıkmak zorunda kalıyorohh şifa olsun yarasın ye tabi. iş saatleri çok uzunmuş ya kendi işyerinizmi var kendi işi olan bırakıp gelemiyor benim
hee kızlar gezdim iyi geldi valla...hatta adamı masrafa soktum yinekızlar ben geldimkocişimle dışarıdaydık bu gün gezdik tozduk alışveriş yapıp geldik napıyormuş bakalım benim canlarım masalım sahile gidecekmiş galiba ohhh negüzel gez tatlım benim... eseslim sen napıyorsun canım
porsuk da pek güzelmiş kız..benim eskişehirli arkadaşım hep anlatırdı orayı...iyim bende canım bizde dışardaydık alışveriş yaptık iftar yaptık geldik hemen geldim size bakayım dedim bende. masalcım sahile gidecek valla bizim burda sahilimiz yokksadece porsuğumuz var
kıyamam canım ya...niye yordun kendini okadar...kocan da rahatsızmış iyi olmuş sevindim..eee ne de olsa gül gibi bakıyosun de miiicanlarımm selam ben geldimmm kaçgünün yorgunluğu artık ayakta duracak halim yok misafirlerim geldi ama bu gece kaynanama gittiler kalmaya bahaneyle dinleniyorum yani sizler napıyonuz kızlarrrr
biz de seni özlicezahhh canım ya kıyamam çok yoruldun dimi... valla biz de topikte çok az kaldık sıkılıyoruz siz olmayıncaözledik iyice valla... neyse iyi olmuş bi gün dinlenmen allah kolaylık versin canım bizimde yarın sabah gelecekler misafirler... izmirden teyzem kuzenler gelecek eşleriyle... 3 aile gelecekler ne güzel kalabalık bi bayram geçirecez... allahtan sorunumuzu biliyorlarda huzursuz olmuyorum aksine herzaman destek oluyorlar... ben de yarından itibaren pek giremem galiba... sizi çok özliycem canlar...
yok bebişim ya benim eşim mağaza müdürü..bizim değil mağaza..o yüzden bazıgünler geç çıkmak zorunda kalıyor
hee kızlar gezdim iyi geldi valla...hatta adamı masrafa soktum yinebşeyler aldım
porsuk da pek güzelmiş kız..benim eskişehirli arkadaşım hep anlatırdı orayı...
kıyamam canım ya...niye yordun kendini okadar...kocan da rahatsızmış iyi olmuş sevindim..eee ne de olsa gül gibi bakıyosun de miii
biz de seni özlicezara ara gir yaaaaa
aman masraf olsun canım ya hep sıkıntıdayız zaten bazen öyle kaçamaklar olur iyi yapmışsınkablosuz modem çok fazla radyasyon yayıyormuş eşime zarar verir hastalığı yeni atlattı diye bizde o modemi çıkarıp kablolu taktık... eşime " akşam ablamlar bu odada yatıcak ben topiğe girmeden arkadaşlarımı görmeden duramam bayram sonuna kadar kabloluyu takalım" dedim saolsun o da tamam dedi artık kaçamak yapabilecem bağımlılık yaptınız siz bana ya hepinizi çok seviyorum bayram şekerlerim benim
ne iyi etmişsin....yehuuuuuubizde de vın var uf ne kadar zararlıdır kimbilir.... bide laptopu kucaklayıp duruyoruz... bebişi kucaklayacağımızaaa
canım sıra sen de... sen boş durmak istemiyorsan hepimize sıradan okuyabilirsin listeye eklenmez... ben de öyle yapmıştım arkadaşlar bana okurken ben de hepsine birer yasin okudum sana da tabi
BAHAR------------------------------------------1 yasin
CEMREM----------------------------------------1 yasin 1meryem
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------1 meryem
MELAYT---------------------------------------
MİKRO-----------------------------------------1 yasin
NUREFSAN--------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
NZLN-------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------1 meryem
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM-----------------------------------------1 meryem
ZEYNEP-----------------------------------------1 yasin
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 yasin 3 meryem suresi kaldı...okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Şimdi bunu dikkatbi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....
canim valla uzaniyorum sancim var regl oldum bugun;ruyan hayir olsun insallah.bende sabah banyo yapmistim abdest aldim yine dua ederim diye.namazimi kildim.baya bir iki saat kuran okudum sonra yattim;bugun bende karisik ruya gordum;Esim aradi ona kalktim bi sanci hissettim regl olmusum meger;sen napiyosun nasilsin canim benim.lamyay şu an sana okunuyor bidenem..kendimize okumuyoruz şekercim..
nurefsannnnnn ya sanırım seni rüyamda gördüm..niye sanırım diyorum biliyo musun baya karışık rüyalar gördüm sabah kalktım aklımda sen vardın...bakıyorum girersin diye deminden beri..girmesen özel msj atacaktım....ama hiçbişe hatırlamıyorum...ben çok fazla rüya görürüm de
nasılsın bebekim özledim senle sohbet etmeyi..canım arkadaşımmmmm
canim valla uzaniyorum sancim var regl oldum bugun;ruyan hayir olsun insallah.bende sabah banyo yapmistim abdest aldim yine dua ederim diye.namazimi kildim.baya bir iki saat kuran okudum sonra yattim;bugun bende karisik ruya gordum;Esim aradi ona kalktim bi sanci hissettim regl olmusum meger;sen napiyosun nasilsin canim benim.
lamyay şu an sana okunuyor bidenem..kendimize okumuyoruz şekercim..
nurefsannnnnn ya sanırım seni rüyamda gördüm..niye sanırım diyorum biliyo musun baya karışık rüyalar gördüm sabah kalktım aklımda sen vardın...bakıyorum girersin diye deminden beri..girmesen özel msj atacaktım....ama hiçbişe hatırlamıyorum...ben çok fazla rüya görürüm de
nasılsın bebekim özledim senle sohbet etmeyi..canım arkadaşımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?