o.k. anladim o zaman diger kisilere eklersin
arkadasim yeryuzunde turlu turlu insanlar var sasiriyoruz ama herbiri gercek.ne kadar aci degilmi.elbet bizde erecegiz muradimiza hersey nasibiyle.rabbim sabir degil guc versin sabir diledikce daha cok imtihan olurmus insan.bilmiyorum ne kadar dogru.benimde regl gunum iki gun gecikti hamile olabilirmiyimki dedim icimden pekte umutlu degildim cunku birkere iliski oldu :) bazen o kadar umutlu oluyorum bazende olmiyacak gibi ne zor.ben de regl oldum bugün yatıyorum çok sancım var..sabah zaten kasıklarımdaki ağrıya uyandım...şimdi sıcak su torbası yla ayklarımı ısıtıyorum zira buz gibiyim rengim de uçtu...
canım sıkılıyor ya az önce diğer topiklere de baktım milletin derdi ne bizimki ne dedim..elhamdülillah yine şükürler olsun ama millet cinsiyet beğenmiyor..bebeklerine isim bulamadık diye sinirleniyor...artislik mi yapıyo bunlar acaba ciddi mi...
arkadasim yeryuzunde turlu turlu insanlar var sasiriyoruz ama herbiri gercek.ne kadar aci degilmi.elbet bizde erecegiz muradimiza hersey nasibiyle.rabbim sabir degil guc versin sabir diledikce daha cok imtihan olurmus insan.bilmiyorum ne kadar dogru.benimde regl gunum iki gun gecikti hamile olabilirmiyimki dedim icimden pekte umutlu degildim cunku birkere iliski oldu :) bazen o kadar umutlu oluyorum bazende olmiyacak gibi ne zor.
Çok teşekkür ederim çabalarından dolayı SVS 8 ay önce Kaan hoca ile ATİ teknoloji merkezinin iletişime geçmesini sağlamıştım hatta o dönem Kaan hocva ile Ankalife'ın iletişiminide gerçekleştirmiştik. Kaan hoca Ankalife ile ilgili bir şey demedi ama. ATİ teknoloji için şayet Kök hücreden sperm üretilebilirse kök hücre üreten kaliteli bir merkezdir ATİ. ATİ ile telefon görüşmelerimizde vardı eski yazılarımızda kayıtları var gerçi ama özetle anlatayım.
ATİ kök hücre merkezi Kemik iliğinden ve göbek yağından kök hücreler üretiyor bu merkez ile olan görüşmemde bana Öncelikle sizin probleminizin kök hücre ile çözüleceğine inanan ve bunu başaran doktorunuzdan talep gelmeli, yani doktorunuz benim böyle bir hastam var size gelecek 40 milyon adet kök hücresini istiyoruz diyecek böylece siz ATİ'ye giderek kök hücre almalarını sağlayacaksınız. alındıktan sonra sanırım 1 haftalık bir süre var bu süreden önce ATİ doktorumuzu arayıp 2 gün içinde kök hücreleriniz işlemleri tamamlanıp size ulaşacaktır diyecek. doktor da Hastasını arayıp uygulama için aynı günü seçecek.
durum ve işleyiş bu arkadaşlar. şuan olması gereken Bir doktorun çıkıp ta ben kök hücre ile azoospermi tedavi edebiliyorum demesi. KÖK HÜCRELER ve Kök hücre merkezleri hazır. Başarabileceğine inanan Bir ürolog gerekiyor ve bu konuda Kaan hocadan ümitliyim. inşallah dünyanın başka bir yerinde de olsa İnsanlar üzerindeki deneylerden olumlu sonuç alınır böyle bir durumda Kök hücre merkezlerimiz zaten hazır ve bekliyorlar...
canım bu ankalife ile ilgili bi arkadaş yazmıştı yıllardır aynı şeyi yapıyorlarmış diye..buldukları bişey yokmuş yazmıştı...hatta kaan hoca kimse yapamadı onlar mı yapmış demiş yazmıştı arkadaş...
Çok teşekkür ederim çabalarından dolayı SVS 8 ay önce Kaan hoca ile ATİ teknoloji merkezinin iletişime geçmesini sağlamıştım hatta o dönem Kaan hocva ile Ankalife'ın iletişiminide gerçekleştirmiştik. Kaan hoca Ankalife ile ilgili bir şey demedi ama. ATİ teknoloji için şayet Kök hücreden sperm üretilebilirse kök hücre üreten kaliteli bir merkezdir ATİ. ATİ ile telefon görüşmelerimizde vardı eski yazılarımızda kayıtları var gerçi ama özetle anlatayım.
ATİ kök hücre merkezi Kemik iliğinden ve göbek yağından kök hücreler üretiyor bu merkez ile olan görüşmemde bana Öncelikle sizin probleminizin kök hücre ile çözüleceğine inanan ve bunu başaran doktorunuzdan talep gelmeli, yani doktorunuz benim böyle bir hastam var size gelecek 40 milyon adet kök hücresini istiyoruz diyecek böylece siz ATİ'ye giderek kök hücre almalarını sağlayacaksınız. alındıktan sonra sanırım 1 haftalık bir süre var bu süreden önce ATİ doktorumuzu arayıp 2 gün içinde kök hücreleriniz işlemleri tamamlanıp size ulaşacaktır diyecek. doktor da Hastasını arayıp uygulama için aynı günü seçecek.
durum ve işleyiş bu arkadaşlar. şuan olması gereken Bir doktorun çıkıp ta ben kök hücre ile azoospermi tedavi edebiliyorum demesi. KÖK HÜCRELER ve Kök hücre merkezleri hazır. Başarabileceğine inanan Bir ürolog gerekiyor ve bu konuda Kaan hocadan ümitliyim. inşallah dünyanın başka bir yerinde de olsa İnsanlar üzerindeki deneylerden olumlu sonuç alınır böyle bir durumda Kök hücre merkezlerimiz zaten hazır ve bekliyorlar...
canım bunu çocuk istiyorum derneğindeki bir arkadaşın yazısından aldım oda zonguldak 'taki kök hücre merkezine sormuş verdikleri cevabı bende size gönderdim.Ama inan, bana kök hücreyle sperm yapılacak gibi geliyor .Rabbimin izniyle. aslında bu Kur'an-ı kerimde de açıkça yazıyor .şu anda tam olarak ne yazdığını hatırlamıyorum ama aklımda kaldığı kadarıyla kadın erkeğin kürek kemiğinin biri alınarak yaradılmış o yüzden erkeklerin bir kemiği eksikmiş.aslında doktorlarımızda biraz Kur'an okuyarak araştırma yapsalar dünyada dermansız hiç bir hastalığın olmadığını o zaman daha iyi anlıyacaz.
pekı kaan hoca öncü olur mu acaba kök hücreler hazır olunca hastaya ameliyatla mı uygulayacak acaba maliyeti ne olabilir
BENCE YAPSA YAPSA KAAN HOCA YAPAR BEN ONUN HASTASI DEĞİLİM AMA O DOKTOR BANA ÇOK CANA YAKIN VEDE HASTALARI İÇİN ÇALIŞAN PARA İÇİN DOKTORLUK YAPMAYAN BİRİ OLARAK GELİYOR.DİNİ BÜTÜN BİRİNE DE BENZİYOR.BENCE KÖK HÜCRELER ÇOĞALTILIR .TESTİSE ENJEKTE EDİLEBİLİR.BÖYLELİKLE ORDA SPERM OLUŞUR.SONRA DOĞAL YOLLA BEBİŞ SAHİBİ OLURUZ.İNŞALLAH TABİ BUNLAR BENİM FİKRİM VEDE ARZUM
canım siz gene de şanslısınız dondurulmuşlar var en kötü ihtimal, hem varb olan spermler de çoğalabilir..bizimse çıkıp çıkmayacağı belirsiz..ben de bazen umutsuz oluyorum...ya bulunmazsa diyorum...Allah büyük tabi Ona sığınıyoruz ama insan çok üzülüyor
selam kızlar napıyorsunuz bugün hiç giremedim yaa çok üzüldümeşimle işyerimizi açtık bugün orda onunla beraberdim. sonrada kayınvalidemlerel yemek yedik çarşıda dolaştık sonrada kayınvalideme gidip yaprak sarması yaptık .çok geç geldik eve ve şuan bi sürü işim var yarın nasıl yetiştirecem bilmiyorum ve yarın bavul hazırlamam gerekiyor ütü yapamma gerekiyr. bide eşimle beraber hastaneye gidicez hormon tahlili vermemiz gerekiyor. inşallah normale dönmüştür hormonlarımız.dua edin kızlar normale dönmüştür inşallah.
selam kızlar napıyorsunuz bugün hiç giremedim yaa çok üzüldümeşimle işyerimizi açtık bugün orda onunla beraberdim. sonrada kayınvalidemlerel yemek yedik çarşıda dolaştık sonrada kayınvalideme gidip yaprak sarması yaptık .çok geç geldik eve ve şuan bi sürü işim var yarın nasıl yetiştirecem bilmiyorum ve yarın bavul hazırlamam gerekiyor ütü yapamma gerekiyr. bide eşimle beraber hastaneye gidicez hormon tahlili vermemiz gerekiyor. inşallah normale dönmüştür hormonlarımız.dua edin kızlar normale dönmüştür inşallah.
slm cnm bende daha yeni girebildim çok yorgunum anneme temizliğe gittim yarında yarım kalan işlerimi yapacam işiniz hayırlı olsun RABBİM bol kazanç nasip etsin ne üzerine işiniz inş. hormonların düzelmiştir tatlım cnm dün 1 yasin okuyacam demiştim ya okuyamadım inş.bu sabah okuyacam işimiz çok geç bitti
inşallah normale dönmüştür canım...dualarım seninle...aklına iyi şeyler getir....bende bakıyorum bugün kimseler yok...allallaaaa...eşim de ders çalışıyo tv de açamıyorum ses olmasın diye....burda da kimse yok....zaten sancı tuttu hiç olmazdı halbuki böyle...keyfim yok bebişim...
inşallah canım ya valla normele dönmüştür. valla ya bugün hiç giremedim işyerindeydik orda açamadım bide kayınvalideme gidince işler uzadı. ilaç almıyrmusun ağrın için canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?