Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
o.k. anladim o zaman diger kisilere eklersin

sen kime yaparsan duasını ona ekleyelim canım...sen bilirsin o kişiye sıra geince haber et ama olur mu?veya hepimizin adını say dua et kuzum...sen bilirsin.
Allah razı olsun tüm duaya katılanlardan...Rabbim dualarımızı geri çevirmez inşallah

arkadasim yeryuzunde turlu turlu insanlar var sasiriyoruz ama herbiri gercek.ne kadar aci degilmi.elbet bizde erecegiz muradimiza hersey nasibiyle.rabbim sabir degil guc versin sabir diledikce daha cok imtihan olurmus insan.bilmiyorum ne kadar dogru.benimde regl gunum iki gun gecikti hamile olabilirmiyimki dedim icimden pekte umutlu degildim cunku birkere iliski oldu :) bazen o kadar umutlu oluyorum bazende olmiyacak gibi ne zor.

canım siz gene de şanslısınız dondurulmuşlar var en kötü ihtimal, hem varb olan spermler de çoğalabilir..bizimse çıkıp çıkmayacağı belirsiz..ben de bazen umutsuz oluyorum...ya bulunmazsa diyorum...Allah büyük tabi Ona sığınıyoruz ama insan çok üzülüyor

Çok teşekkür ederim çabalarından dolayı SVS 8 ay önce Kaan hoca ile ATİ teknoloji merkezinin iletişime geçmesini sağlamıştım hatta o dönem Kaan hocva ile Ankalife'ın iletişiminide gerçekleştirmiştik. Kaan hoca Ankalife ile ilgili bir şey demedi ama. ATİ teknoloji için şayet Kök hücreden sperm üretilebilirse kök hücre üreten kaliteli bir merkezdir ATİ. ATİ ile telefon görüşmelerimizde vardı eski yazılarımızda kayıtları var gerçi ama özetle anlatayım.
ATİ kök hücre merkezi Kemik iliğinden ve göbek yağından kök hücreler üretiyor bu merkez ile olan görüşmemde bana Öncelikle sizin probleminizin kök hücre ile çözüleceğine inanan ve bunu başaran doktorunuzdan talep gelmeli, yani doktorunuz benim böyle bir hastam var size gelecek 40 milyon adet kök hücresini istiyoruz diyecek böylece siz ATİ'ye giderek kök hücre almalarını sağlayacaksınız. alındıktan sonra sanırım 1 haftalık bir süre var bu süreden önce ATİ doktorumuzu arayıp 2 gün içinde kök hücreleriniz işlemleri tamamlanıp size ulaşacaktır diyecek. doktor da Hastasını arayıp uygulama için aynı günü seçecek.
durum ve işleyiş bu arkadaşlar. şuan olması gereken Bir doktorun çıkıp ta ben kök hücre ile azoospermi tedavi edebiliyorum demesi. KÖK HÜCRELER ve Kök hücre merkezleri hazır. Başarabileceğine inanan Bir ürolog gerekiyor ve bu konuda Kaan hocadan ümitliyim. inşallah dünyanın başka bir yerinde de olsa İnsanlar üzerindeki deneylerden olumlu sonuç alınır böyle bir durumda Kök hücre merkezlerimiz zaten hazır ve bekliyorlar...

canım bu ankalife ile ilgili bi arkadaş yazmıştı yıllardır aynı şeyi yapıyorlarmış diye..buldukları bişey yokmuş yazmıştı...hatta kaan hoca kimse yapamadı onlar mı yapmış demiş yazmıştı arkadaş...

canım bunu çocuk istiyorum derneğindeki bir arkadaşın yazısından aldım oda zonguldak 'taki kök hücre merkezine sormuş verdikleri cevabı bende size gönderdim.Ama inan, bana kök hücreyle sperm yapılacak gibi geliyor .Rabbimin izniyle. aslında bu Kur'an-ı kerimde de açıkça yazıyor .şu anda tam olarak ne yazdığını hatırlamıyorum ama aklımda kaldığı kadarıyla kadın erkeğin kürek kemiğinin biri alınarak yaradılmış o yüzden erkeklerin bir kemiği eksikmiş.aslında doktorlarımızda biraz Kur'an okuyarak araştırma yapsalar dünyada dermansız hiç bir hastalığın olmadığını o zaman daha iyi anlıyacaz.

pekı kaan hoca öncü olur mu acaba kök hücreler hazır olunca hastaya ameliyatla mı uygulayacak acaba maliyeti ne olabilir

ben de 5 10 yıla kadar inanılmaz ilerleme olacağını düşünüyorum..zira 10 yıl önce ne tese vardı ne bişey..çıkış yoksa bişe yoktu...illaki ilerleme olur..ama biz yetişir miyiz mesele orda...bi de bu ankalife ile ilgili hiç iyi şeyler okumuyorum...kim yazdı hatırlamıyorum ama bi arkadaş baya araştırmıştı fos çıktı diyordu....bilemem...
ama sana yüzde yüz katılıyorum Kuranı hristiyanlar bile okuyup araştırma yapıyor....bizimkilerin bakış açısı daha doğrudan.Allah yardım etsin hepimize

merhaba ,emegine saglik ! Güzel haberler yaziyor burada insallah tez vakite cikarda bu kök hücre isi !! Ama insallah iyi bir doktor iyi bir prof. öncülük yaparda bu isin yolunu acar ozaman!! biz burda sadece iki bilemedin üc doktordan sürekli yazi yaziyoruz ama bizim bilmedigimiz dahada iyi basarili doktorlar vardir ! umarim onlar dan biri ortaya cikarda der ben bu isi ele alicam diye bizde hayalerimize allahin iniyle bebislerimize ulasiriz!!!!

Masal araştırmayı yapan arkadaşımız zaman dı hatırlıdağım kadarıyla.ama ben çok araştırıp moralimi bozmak istemiyorum iyi düşünüp güzel günlerin gelmesini istiyorum.yoksa bizim kök hücre kırmızı kar yağınca çıkar :2::2::2::2::2:

canim dedigin gibi allah buyuk tabii insallah sizde de cikis olur.3 sene esimde cikis filan yoktuki rabbimin mucizesi.DUA DUA DUA;ama sizlerle paylasmayi unuttum bize maille sonuc gelmisti ya hani 100 motil sperm diye orda esiimin adi yaziyo ama benim adimi yanlis yazmislar.pek normal gelmedi bana
canim sancim olduguna duramadim pek.kusura bakma canim arkadasim

selam kızlar napıyorsunuz bugün hiç giremedim yaa çok üzüldüm eşimle işyerimizi açtık bugün orda onunla beraberdim. sonrada kayınvalidemlerel yemek yedik çarşıda dolaştık sonrada kayınvalideme gidip yaprak sarması yaptık .çok geç geldik eve ve şuan bi sürü işim var yarın nasıl yetiştirecem bilmiyorum ve yarın bavul hazırlamam gerekiyor ütü yapamma gerekiyr. bide eşimle beraber hastaneye gidicez hormon tahlili vermemiz gerekiyor. inşallah normale dönmüştür hormonlarımız.dua edin kızlar normale dönmüştür inşallah.

slm cnm bende daha yeni girebildim çok yorgunum anneme temizliğe gittim yarında yarım kalan işlerimi yapacam işiniz hayırlı olsun RABBİM bol kazanç nasip etsin ne üzerine işiniz inş. hormonların düzelmiştir tatlım cnm dün 1 yasin okuyacam demiştim ya okuyamadım inş.bu sabah okuyacam işimiz çok geç bitti

inşallah normale dönmüştür canım...dualarım seninle...aklına iyi şeyler getir....bende bakıyorum bugün kimseler yok...allallaaaa...eşim de ders çalışıyo tv de açamıyorum ses olmasın diye....burda da kimse yok....zaten sancı tuttu hiç olmazdı halbuki böyle...keyfim yok bebişim...

inşallah canım valla yarın belli olacak inşallah hormonlarımıza ne olmuş bakalım. canım bizim işimiz elektirik üzerine amin canım inşallah hepimizin işlerini bol kazançlı yapsın. anladım canım okuyunca haber veriisn bende bugün hiç bişe okuyamamdım valla yarın inşallah okuyabilrim.

inşallah canım ya valla normele dönmüştür. valla ya bugün hiç giremedim işyerindeydik orda açamadım bide kayınvalideme gidince işler uzadı. ilaç almıyrmusun ağrın için canım

inşallah canım ya valla normele dönmüştür. valla ya bugün hiç giremedim işyerindeydik orda açamadım bide kayınvalideme gidince işler uzadı. ilaç almıyrmusun ağrın için canım

yok canım ilaç içince sonraki ay çekiyorum acısını...normalde böyle olmazdı...civanperçemi iyi geliyor aslında ilaca lüzum yok ama evde yoktu gideyim aktardan alayım dedim ama yolun yarısında döndüm...oraya kadar gidemedim...adaçayı da hafifletiyor adaçayı ve sıcaksu torbası ile idare ediyorum:)))
bayram stresi de başladı zaten....canım sıkılıp duruyor.....en iyisini sen yapıyosun valla kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…