Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

valla ben canım kuvvetli 2 tane ağrıkesici almadan geçmiyor mecbur içiyorum bunun için dr bile gittim normal senin ağrın dedi ilaç içebilirsin bi sakıncası omaz dedi. kimileri 1 hafta ağrı kesici kullanıyormuş o yüzden şükrettim halime. boşver hayatım sıkıntı yapma ya geçicek bugünler ssen benim deidklerimi yap cvp verme kimseye söylenenleride duymazlıktan gel canım benim. ben de şuan bi tarftan çamaşır yıkıyorum bi taraftan ağda işleri ütü de azcık yapsam dyorum yarına işim az kalsın diye ama yetiştiremiycem şimdi. bide eşim yatğa su döktü bütün çarşafları çıkardım bide yeni değştrdiydim bide onları yıkıycam filan iş bitmiyor yani

kolay gelsin bebekim bunlar tatlı telaş...ne güzel gidince dinlenirsin....
bende istiyorum tatil ama hem izin yok hem de tatil bizi sarsar şuara..tamamen duygusal yani:)))zaten bayramdan sonra da evde olmam sanki...ya bi yerde iş bulurum ya da dersaneye giderim artık...zaten evde durmak da istemiyorum daha fazla..kaç yerden de aramışlardı isteiğim parayı da vermişti biri ve gayet kaliteli bi kolejdi ama nasip...ben de kabul etmemiştim atanırım belki diye....
ev insanı sıkıyor yani..bayram yogun geçer sonra da ben kendimi bi yerlere atayım diyorum....

tabi canım ev insanı sıkıyor iş bulamayınca insna patlıyor evde ev işleri hele bunaltıyor. benim eşim çalışmamı istemiyor şuara.işyerini biraz daha büyütürse inşallah orada çalışmamı istiyor. bende bekliyorum. habire geziyorum ama bende kurslara filan gitmeyi düşünüyorum. ne kursu olursa gidicem valla atacam kendimi dışarı inşallah canım seninde hakkında neresi hayırlı ise oraya başlarsın inşallah.ataman olmadıysa bundada vardır bi hayır belkide kolejde işe başlaman senin için daha iyi olacak hakkında hayırlı olan herşeyi rabbim sana versin inşallah canım

bugünün yarını da var kolej iyi hoş da bi hastalıkta doğumda ters bi durumda anında kapıya koyarlar...meb'in şefkatli kollarında takır takır alırsın paranı kimse bişey diyemez....bu yıl dersaneye gidip kazanayım şu sınavı yaw...5 puan daha alsam istediğim yere giderdim...napalım kader kısmet işi... bu yıl da mebde ücretli yaparım artık...evime yakın bi okulla konuşiyim bakalım....yoksa tırlatcam evde..zaten regl olunca acayip gergin oluyorum bugünlerde o yüzden moralmen çöktüm..zaman zaman oluyo:))
bugünlerde ne olsa mutlu olamıyorum ya eşime de diyorum dün sahurda dengem bozuldu kafamı oyalamam lazım..o da diyor ki kkya giriyorsun ya:)))
alem bu adam yaaaaa

şimdi bişey okudum bunu yazıcam çok hoş:)))
SAÇINI SÜPÜRGE ETME,SÜPÜRGENE BİN VE UÇ!!
ha haa süpermiş:)))
ben de uçayım o haldeeeama kocamı da alayım onsuz olmaz de mi:))

hakklı adam hakkaten ama ya bana iyi geliyor burası bazen o kadar bunalıyorum ki ama burda konuşunca okuyunca rahatlıyorum bi nevi terapi gibi işte. dediğin gibi regl dönemi çok sıkıntılı geçiyor benim de öyle olur ben eşime sataşırım hep annesini öpmesi bana batar mesela dayanamam ne var bunda diyeceksin ama geçmiş şeylerelede alakası çok. eskisine oranla iyiyim ama regl dönemimde offf yanıma gelmesin yani

aynen ya bana da herşey batıyor ozamanlarda....bi de herşeye isyan edesim geliyor tövbe tövbe...hayatım bomb.kmuş gibi geliyor...
şirinlerde somurtkan şirin var ya ona dönüyorum:26:
sanki herkes herşeye kolay ulaşıyorda ben ulaşamıyorum gibi gelir...bahtsız bedevi gibi hissederim kendimi:84:

somurtkan şirin gözümün önüne geldide çok komik yaa
hayat zor biz napalım ya herşey hemen oluvermiyor işte herşey için uğraşmam gerekiyor okula gidiyorsun uğraşıyorsun çalışmadan ders geçemiyorsun iş bulmak için çaba göstermen gerekiyor herişe güvenip başlayamıyorsun. evleniyorsun düğündür ev işidir filan onun için uğraşıyorsun bebek istiyorsun bizim gibi uğraşıyorsun işte hayat ne diyelimm .... bizimde kaderimiz buymuş diyip allaha sığınmaktan başka çaremiz yok maleseff ama olsun yinede hayat güzel yaşamak için çabalıyoruz buda bişeydir bence hiç bişeyle uğraşmasak oda kötü hayatımız monotonlaşır dimi ama

ooooooooooo pembiş gözlükleri takmışsın süpersin canım:103:
ben de takiyim bakiyim:103::103::103:
beni bi kere takmak paklamaz ben de üç ikoncan koydum üçü de pembegözlük takıyo..ay şu ikoncanlar niye sarı ya sarıkafa diyorum eşim çok gülüyo
niya sarı yapmışlar ki limon gibi
bana da yaranılmaz baksana ikoncana bile kulp taktım şuanda
napalım ya başka türlü hayat mı geçeeeerrrrr

kııız eşim kitabın üstünde uyuyakalmış...ısrarla uyanmıyor uykusu var galiba..sahurunu hazırlayayım ya yiyip yatalım artık ezanı da beklemiyoruz ne de olsasen de işlerini hallet bari bebekim kolay gelsin sana da....şimdiden iyi tatiller...denize benim için de dal..oranın denizi güzel olur......falezlerden bi atlarsın güm diye...ohhhhhhhhhhözledim oranın denizini..benim için de iki kulaç atöptüm cancazım...

tamam bebişim benim senin için yüzücem güneşlenicem sana da moral olacak yarın yine girmeye çalışırım öptüm canım iyi sahurlar

kizlar gunaydin..hepinizin arefe gunu.. yuzu suyu hurmetine bu guzel gunler yuzu suyu hurmetine.. kucaklarinizi doldursun eslerinize bol bol sperm versin vede sizlere bebis olsunlar ..can beden sagligiyla anali babali rabbim evlatlarimizi versin ..insallah merhamet etsin biz bekleyenlere insallahh..dualriniz ve dualrimizz kabul olsun rabbim heryil buzamanlara sevdiklerimizden sevdiyimizden cikmayi nasip etsin.. bizleri cogaltsin rabbim hidayetine erdirsin insallahh..

kızlar hepinizin ve tüm islam aleminin ramazan bayramını kutlar en içten dileklerimle mutlu huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim inşallah birdaki bayrama hepimizin bebekleriyle girmesini allahtan temenni ederim.

Bir damla ümit serpilsin yüreğimize

, bir damla mutluluk dolsun günlerimize , binbir dualarımız kabül olsun.

Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız dileğiyle hayırlı bayramlar.allah duaları geri çevirmez biz yeter ki istiyelim

BAHAR------------------------------------------4 yasin
CEMREM----------------------------------------1 yasin 1meryem
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------1 meryem
MELAYT---------------------------------------
MİKRO-----------------------------------------1 yasin
NUREFSAN--------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
NZLN-------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------1 meryem
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM-----------------------------------------1 meryem
ZEYNEP-----------------------------------------1 yasin
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 meryem suresi kaldı...okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatbi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…