yok canım ilaç içince sonraki ay çekiyorum acısını...normalde böyle olmazdı...civanperçemi iyi geliyor aslında ilaca lüzum yok ama evde yoktu gideyim aktardan alayım dedim ama yolun yarısında döndüm...oraya kadar gidemedim...adaçayı da hafifletiyor adaçayı ve sıcaksu torbası ile idare ediyorum:)))
bayram stresi de başladı zaten....canım sıkılıp duruyor.....en iyisini sen yapıyosun valla kuzum
kızlar ben çıkıyorum bi duş alayım sonrada sahur hazırlayacam eseslim cnm sanada kolay gelsin iyi geceler hoşçakalın
valla ben canım kuvvetli 2 tane ağrıkesici almadan geçmiyor mecbur içiyorum bunun için dr bile gittim normal senin ağrın dedi ilaç içebilirsin bi sakıncası omaz dedi. kimileri 1 hafta ağrı kesici kullanıyormuş o yüzden şükrettim halime. boşver hayatım sıkıntı yapma ya geçicek bugünler ssen benim deidklerimi yap cvp verme kimseye söylenenleride duymazlıktan gel canım benim. ben de şuan bi tarftan çamaşır yıkıyorum bi taraftan ağda işleriütü de azcık yapsam dyorum yarına işim az kalsın diye ama yetiştiremiycem şimdi. bide eşim yatğa su döktü bütün çarşafları çıkardım bide yeni değştrdiydim bide onları yıkıycam filan iş bitmiyor yani
kolay gelsin bebekim bunlar tatlı telaş...ne güzel gidince dinlenirsin....
bende istiyorum tatil ama hem izin yok hem de tatil bizi sarsar şuara..tamamen duygusal yani:)))zaten bayramdan sonra da evde olmam sanki...ya bi yerde iş bulurum ya da dersaneye giderim artık...zaten evde durmak da istemiyorum daha fazla..kaç yerden de aramışlardı isteiğim parayı da vermişti biri ve gayet kaliteli bi kolejdi ama nasip...ben de kabul etmemiştim atanırım belki diye....
ev insanı sıkıyor yani..bayram yogun geçer sonra da ben kendimi bi yerlere atayım diyorum....
tabi canım ev insanı sıkıyor iş bulamayınca insna patlıyor evde ev işleri hele bunaltıyor. benim eşim çalışmamı istemiyor şuara.işyerini biraz daha büyütürse inşallah orada çalışmamı istiyor. bende bekliyorum. habire geziyorumama bende kurslara filan gitmeyi düşünüyorum. ne kursu olursa gidicem valla atacam kendimi dışarı inşallah canım seninde hakkında neresi hayırlı ise oraya başlarsın inşallah.ataman olmadıysa bundada vardır bi hayır belkide kolejde işe başlaman senin için daha iyi olacak hakkında hayırlı olan herşeyi rabbim sana versin inşallah canım
bugünün yarını da var kolej iyi hoş da bi hastalıkta doğumda ters bi durumda anında kapıya koyarlar...meb'in şefkatli kollarında takır takır alırsın paranı kimse bişey diyemez....bu yıl dersaneye gidip kazanayım şu sınavı yaw...5 puan daha alsam istediğim yere giderdim...napalım kader kısmet işi... bu yıl da mebde ücretli yaparım artık...evime yakın bi okulla konuşiyim bakalım....yoksa tırlatcam evde..zaten regl olunca acayip gergin oluyorum bugünlerde o yüzden moralmen çöktüm..zaman zaman oluyo:))
bugünlerde ne olsa mutlu olamıyorum ya eşime de diyorum dün sahurda dengem bozuldu kafamı oyalamam lazım..o da diyor ki kkya giriyorsun ya:)))
alem bu adam yaaaaa
hakklı adam hakkaten ama ya bana iyi geliyor burası bazen o kadar bunalıyorum ki ama burda konuşunca okuyunca rahatlıyorum bi nevi terapi gibi işte. dediğin gibi regl dönemi çok sıkıntılı geçiyor benim de öyle olur ben eşime sataşırım hep annesini öpmesi bana batar mesela dayanamam ne var bunda diyeceksin ama geçmiş şeylerelede alakası çok. eskisine oranla iyiyim ama regl dönemimde offf yanıma gelmesin yani
aynen ya bana da herşey batıyor ozamanlarda....bi de herşeye isyan edesim geliyor tövbe tövbe...hayatım bomb.kmuş gibi geliyor...
şirinlerde somurtkan şirin var ya ona dönüyorum:26:
sanki herkes herşeye kolay ulaşıyorda ben ulaşamıyorum gibi gelir...bahtsız bedevi gibi hissederim kendimi:84:
somurtkan şirin gözümün önüne geldide çok komik yaa
hayat zor biz napalım ya herşey hemen oluvermiyor işte herşey için uğraşmam gerekiyor okula gidiyorsun uğraşıyorsun çalışmadan ders geçemiyorsun iş bulmak için çaba göstermen gerekiyor herişe güvenip başlayamıyorsun. evleniyorsun düğündür ev işidir filan onun için uğraşıyorsun bebek istiyorsun bizim gibi uğraşıyorsun işte hayat ne diyelimm .... bizimde kaderimiz buymuş diyip allaha sığınmaktan başka çaremiz yok maleseff ama olsun yinede hayat güzel yaşamak için çabalıyoruz buda bişeydir bence hiç bişeyle uğraşmasak oda kötü hayatımız monotonlaşır dimi ama
kııız eşim kitabın üstünde uyuyakalmış...ısrarla uyanmıyor uykusu var galiba..sahurunu hazırlayayım ya yiyip yatalım artık ezanı da beklemiyoruz ne de olsasen de işlerini hallet bari bebekim kolay gelsin sana da....şimdiden iyi tatiller...denize benim için de dal..oranın denizi güzel olur......falezlerden bi atlarsın güm diye...ohhhhhhhhhh özledim oranın denizini..benim için de iki kulaç at öptüm cancazım...
nurefsan nereye gittiiiiiinnnnnnn:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?