Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlar bugün sabah misafirlerim geldi kendim fırsat bulup okuyamadım ama kuzenime lamyayın kalan 3 yasinini okuttum ne yazıkki listeyi ramazanda tamamlayamadık ama bayramdan sonra devam edelim...

canım arkadaşım bayramınız şimdiden mübarek olsun inş seneye bayramları kucağımızda bebişlerimizle geçiririz ... nice bayramlara canım arkadaşlarım sizleri seviyorum

canim arkadaslarim hepinizin bayramini en icten dileklerimle kutlarim insallah birdahaki bayrami evlatlarimizla gecirmek nasip olsun./AMiN

Canlarım hepinizin mübarek Ramazan Bayramı kutlu olsun Rabbim yeniden bu mübarek günleri yaşamamızı nasip etsin sevdiklerimizle inşallah.İnşallah hepimizin hayırlı,sağlıklı,güzel evlatları olur en yakın zamanda.Allaha emanet olun hepiniz kardeşlerim bayramdan sonraya görüşmek üzere inşallah.

BAHAR------------------------------------------4 yasin
CEMREM----------------------------------------1 yasin 1meryem
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------1 meryem
MELAYT---------------------------------------
MİKRO-----------------------------------------1 yasin
NUREFSAN--------------------------------------
NURSEN----------------------------------------1 meryem
NZLN-------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------1 meryem
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM-----------------------------------------1 meryem
ZEYNEP-----------------------------------------1 yasin

hepinizin bayramı mübarek olsun .Allahım bol sabırlar ve şifalar ihsan etsin hepimize A.e.olun dualarınızda beni unutmayın

BAHAR------------------------------------------4 yasin
CEMREM----------------------------------------1 yasin 1meryem
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------1 meryem
MELAYT---------------------------------------
MİKRO-----------------------------------------1 yasin
NUREFSAN--------------------------------------
NURSEN----------------------------------------1 meryem
NZLN-------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------1 meryem
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM-----------------------------------------1 meryem
ZEYNEP-----------------------------------------1 yasin
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 meryem suresi kaldı...okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatbi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

kızlar bildiğiniz gibi bugün arefe günü bugün 1000ihlas okuyanın ne dileği varsa Rabbim ona ihsan edermiş.İnşallah duası kabul olmuş kullardan oluruz hayırlısıyla rabbim bize nice ramazan aylarına bayramlara ulaşmayı nasip etsin.eşlerimiz evlatlarımız ana baba kardeşlerimiz vede akrabalarımız kolu komşularımız cemil cümle müslüman alemiyle beraberİ.nşallah bizler kazananlardan olmuşuzdur.Şimdiden hayırlı bayramlar hepiniz teker teker öpüldünüz

kızlar bayramınız şimdiden kutlu olsun..seneye bebeklerimizle gireriz inşallah bayrama...çok şeker yemeyin alerji olmayın sakınöptüm sizi

Hayırlı bayramlar arkadaslar hepınızı kocaman opuyorum

Son düzenleme:
Canim arkadaslarim BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN allah daha nice bayramlara erdirsin hepimizi
Bu cocuksuz gecirdigimiz son bayram olsun....dinsin artik bizimde yüregimizin sancisi

[ı]hanımlar mubarek ramazan bayramınız mubarek olsun ınsallah bıdahakı bayrama bebısımızle gırerız ınsallahhh allah hepımızın gonlundekını versın tezbır zamanda ınsallah[/ı]

masalcığım nasılsın nasıl geçiyor bayram

sağol canım yeni gördüm yazını...bayram ya gündüz evde olmuyorum gece geç geliyoruz..o saatte de dün bakayım dedim ne var ne yok 5 dk girip çıktım...o arada yazdın galiba.....bayram gelmiş neyime canım....sinirim burnumda yani....bi de bayramın üçüncü ve dördüncü günü istanbulda olmıcaz kaynanamların yazlığa gidicez hep beraber
inşallah senin bayramın iyi geçiyordur

kıyamam masalıma kim kızdırdı

canım benim şimdi yola çıkıcaz bi bakayı dedim içim rahT etmedi...anlatması biraz uzun...dönünce konuşuruz artık...bana dua edin gerçekten hiç iyi hissetmiyorum kendimi..sizi seviyorum öptüm

iyi bayramlar canım herne olduysa sıkma canını bayramın tadını cıkarmaya bak tatlım

canım benim şimdi yola çıkıcaz bi bakayı dedim içim rahT etmedi...anlatması biraz uzun...dönünce konuşuruz artık...bana dua edin gerçekten hiç iyi hissetmiyorum kendimi..sizi seviyorum öptüm

cnm masalım her zaman dualarımdasın sen nelerle başa çıkıyorsun onları yok say bebekim

Arkadaşlar sesimizi duyurmak için facebookta kurdugumuz gruba katılmanızı bekleriz Grubun adı AZOOSPERM MAĞDURLARI VE KÖK HÜCRE İLE ÇOCUK SAHİBİ OLMAYI BEKLEYENLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…