Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim şimdi yola çıkıcaz bi bakayı dedim içim rahT etmedi...anlatması biraz uzun...dönünce konuşuruz artık...bana dua edin gerçekten hiç iyi hissetmiyorum kendimi..sizi seviyorum öptüm

ah canım ya seni üzmelerine canını sıkmalarına niye izin veriyorsun ver cevaplarını geç ama tabi bazen öyle durumlar oluyor ki öylece kalıyorsun... benim de canım sıkıldı şimdi... bayram geçince anlatırsın neler olduğunu... dualarım seninle masalcım allah yardımcın olsun bizde seni çok seviyoruz

Herkese hayırlı cumalar bir bayramı da kazasız belasız atlattık elhamdülillah...Bayağı bir gezdik,akraba ziyaretleri yaptık Allahım tekrarını nasip etsin inşallah.

Ablamlar 16 yıl önce evlendiler çocuk sahibi olamıyorlardı. Eniştemin sperm kalitesi ve sayısı düşükmüş. Sonra arkadaş tavsiyesiyle Kahramanmaraş'dan şifalı bitkiler işi yapan bir firmadan bitkisel bir set aldılar eniştem 2 ay kullandı. 5 ay önce ablamın biz kızı oldu. Sanırım doğada her şeyin çaresi var.

Annem zayıfladı
Annemin şekeri , kolesterolü var ve 93 kiloydu. Şekeri olduğu için perhizde yapamıyor sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle Kahramanmaraş'da şifalı bitkiler işi yapan biriyle görüştük ve anneme bir zayıflama seti gönderdi, fiyatıda çok uygun ve tamamen bitkisel. Vücuttaki yağları yakan bu ürün ile perhiz yapmadan 7 haftada 93 kilodan 74 kiloya düştü.

Kulüpte sadece 2 msjın var biri bu, diğeri üsteki
İLGİNÇ..

Bu siteye 2 gün önce üye oldum ve şahit olduğum olayları paylaştım.Neden ilginç? İkiside başımdan geçti.

Bu siteye 2 gün önce üye oldum ve şahit olduğum olayları paylaştım.Neden ilginç? İkiside başımdan geçti.

ekin gibi ben de aynı şeyi düşünüyorum bu paylaşımlar reklam kokuyor... 2 gün önce üye oldum diyorsun ve 2 paylaşımında da kahramanmaraştaki kişiyi hedef gösteriyorsun... bence herşey ortada üstüne konuşmaya gerek bile yok... insanlar sandığınız kadar aptal değil...

Çok kırıldım bu gece.Reklam olacak bir şey yapmadım sadece başımdan geçeni anlattım her hangi bir kişi ismi ve firma ismi vermemiştim. google dan araştırın çakşırkökü suyunu.. İnşallah kırıldığıma değer ve birilerine faydası olur paylaşımımın.

2 paylaşımında da kahramanmaraştaki şifalı bitkiler işi yapan kişinin verdiği ürünler sayesinde ablanın ve annenin sorunlarının çözüldüğünden bahsediyorsun... biz inandırıcı bulmayınca da yön değiştirip googleden çakşır kökünü araştırın diyorsun...şaka mısın gerçek misin çözemedim...

Sadece bizden değil yazdığın diyet topiklerindede benzer tepki almışsın.
Biri demişki, burdan sipariş verilmez şakamı yapıyorsun ..
Zaten yanlış anladığımızı umuyorum
çünkü aksi insanlık adına oldukca üzücü olacaktır.
Buralara umut tacirleri çok uğrar ve genelde hava alıp çıkarlar!

bizimle ayni derdi paylasmiyorsan cik sayfamizdan;
ve reklamini tv de yap diyer sarlatanlar gibi !!!

niye bu kadar tepkı gosterdınızkı :26::26::26:
fırma adı yer adres falan bısı dememıskı zaten
sadece enıstesının spermını yukselttıgını
annesının kullandıgı zayflama setını yazmıs
gıdın alında cocugunuz kesın olur dememıskı
ıyı nıyetlen yazılan sey bazen karsıdakı ınsanı
sucalanılan cumlelerden dolayı kırabılır
benm basıma geldıgı ıcın (msureden dolayı)arkadas hakkında yorum yapamıcam
bzı cıddı anlamda dsunupte cocugumuzun olmasını ısteyıp
YARDIMMMMM amaclı yazdıysa ALLH RAZI olsun
baska aamaclı yazdıysa zaten onun cevabını gene rabbm ona verır...

iyi bayramlar canım herne olduysa sıkma canını bayramın tadını cıkarmaya bak tatlım

cnm masalım her zaman dualarımdasın sen nelerle başa çıkıyorsun onları yok say bebekim

sağolun canlarım ben de sizi çok seviyorum..bu bayram mutsuz geçti..hala da pek mutluyum diyemicem..herkes beni tanıyor çevremdeki...kendi halimde bi insanım hem karşımdaki çocuk bile olsa ona saygı duyarım ve kimseyi kırmamaya çalışırım..karşımdaki insanın üzüleceini bile bile canalıcı şeyler söylemem ama herkes böyle olmuyor maalesef...bile isteye kırıyorlar kalbini paramparça ediyorlar ve sonra masumu oynuyorlar....bir,iki,üç duymazdan geliyorsun susuyorsun çünkü sen bişey söylesen o on tane söyleyecek sen de o lafları kaldıramayacaksın..e yüz yüze bakacaksın ömür boyu..hep sustum hiçbişey demedim..diyemedim...diyemem de zaten.illa beklerim ve sabrım taşar o zaman yakarım gemileri...sanki iyi bişey bu....değil biliyorum..ama ben öyle kavga edecek insan değilim.biri bana bikaç çirkin şey söylese hasta olur yatarım okadar yani..
hal böyleyken eşime karşı da gaddardım açıkçası....hiç yüzüm gülmedi...başkasına kızıp neden ona trip yapıyorsun diyeceksiniz ama o başkaları benim değil onun ebeveynleri...belki çok üstüste geldi onun için bu kadar doldum..bi süre hiçbiyere çıkmayı düşünmüyorum ben böyle iyiym arkadaş..gidiyorsun insanların her işini yapıyorsun ağzına bakıyorsun ne dese tamam diyorsun ama laf sokup duruyorlar..üstelik hiçbir yaptığını da beğenmiyorlar..al sen yap o halde diyor şeytan
Allah'a sığınıyorum...Bu sıkıntıları verdiği gibi alacaktır da....Lakin gönlüm yorgun,kalbim kırık...Ne neşem var ne keyfim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…