Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ah masalım ya hayır durumunuzu biliyorlar ne kadar üzüldüğünü anlamıyorlar mı ki üstüne başka üzüntüler ekliyorlar... bayram bu ya insanlar hiç görüşmediği insanlarla görüşüyor birbirlerini mutlu ediyorlar... sen bayram boyunca onlarlaydın her işlerini gördüm diyorsun daha ne yapacaksın ne bekliyorlar anlayabilmiş değilim... doğru söylüyorsun başkasına kızıp eşine patlaman doğru değil ama doğru olmadığını bildiğimiz halde hepimiz yapmıyor muyuz bunu... yok yere bi laf söylerler içinden çıkmaz günlerce ama sırf eşimizin ailesi diye dargınlık kırgınlık olmasın düşüncesiyle bişey söylmeyiz sonra bunu kabullenemediğimiz için eşimize patlarız... zor çok zor bu aile işleri... evlenirken anlamıyorsun ama yaşadıkça farkına varıyorsun... bambaşka bi aile farklı karakterler farklı kültürler... sabretmekten başka çaremiz yok... allahım en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza versinde tüm sıkıntılarınızı unuttursun inş...

sağol canım inşallah.....ya benim psikolojim bozuldu iyice...ne zaman düzelicekkkkkkkkkkk

sağol canım inşallah.....ya benim psikolojim bozuldu iyice...ne zaman düzelicekkkkkkkkkkk

inş en kısa zamanda düzelicek... herkes tatilini tamamlayıp topiğimize dönsün yine herşeyi unutup birbirimize destek olucaz... sen de düşünmemeye çalış olanları...

((((((((((
gececek ınsallah hersey vede en yakın zamnda en mutlu gunler goreceksın,kımse malesef bızım ıstedıgıız gıbı olmuor,ona ses cıkarma buna ses cıkarma bu bırıkım oluor,bu derdın ustune hc cekılmıolar daha cok sınırlerımız bozuluor esınlen baskları ıcın kotu olmanı ıstemem
ama ınsanın sabrı tasıor duygularına hakım olamıorsun,bu sabrının mukafatını alacaksın masal ınsallah hemde en yakın zamnda allhın ıznıylen...
sen hcbırsey ıcın canını sıkma zor olsada sıkma ((((((

neler atlatıyor insan bunu da atlatcaz inşallah...bebek de olmayınca insan farklı bir ruh hali içinde oluyor....Rabbim görüyor ne diyeyim.kime ne anlatacaksın...kaç yaşına gelmiş insanlar..neyin tartışmasını yapacaksın..Allah elbet bize de hayırlı bir kapı açacaktır.insanlar buara yoruyor beni.hele düşüncesizce konuşanlar.....az önce erkek kardeşimle konuştum moralim biraz düzeldi güldürdü beni epey..17 yaşındaki çocuk moralimi düzeltiyor koca insanlar bozuyor..işte akıl yaşta değil başta.....

herkesın basında var senın dertten,ama ınan dedıgım gıbı bu derdın ustune hc kımse cekılmıor
sabretmek lazım vede allha havale etmek lazımmmmmm,rabbm mukafataımızı verecektır bundan emınım.
bayramın 1. gunu kaynanamlardaydık annemlerden sonra 2. gunu esımlen basbasa gecırecektık
bır kac kısı vardı onu gezecektık,kaynanam plan yapmıssssss böle olacak söle olacak dıe emırler yagdırdı
neyse yası buyuk dedık ıstedıgı yere gıttık,barı erken donelım dedık yok taaaa aksam ınerız dedı gıttımız yerden 10 saat sonra ındık
cok alakasız ınsanların yanına goturdu bızı
benm zaten sıkıntım var unuda bılıor benım agır depresyon gecrdıgımıde bılıor
dengesız bızı sıkıyor dahda anlayıssızlıgınlan
en son patladım yeetr dıye neyse eve geldık en sonunda
bu ilk ve sondu sızınlen gezısım dıye söledım :)))
ınsanları anlamak gercekten zor.bazen dıorumkı rabbm benım derdı kısacıkta olsa suna verde ne cektıgımı anlasın dıorum
ıcımdekı yangının ne kadar buyuk oldugunu bu yasta neler cektıgımı anlasın dıorum
ınanırmısın cock yapamadın dıye tutturan babaannemın ne yanına gıttım nede telefonla aramadım
yanına gtsem sacmalıcak bazen ınsan yaslı bıle olsa kaldramıor esımde uzulecek bos yere
agzımızın tadı bozulacak......bu gunlerde gececek ınsallahhhhhhhhhhhhhhhh

biz bi de yazlığa gittik beraber...eşim yol masrafını karşılasın istediler...biz zaten sıkıntıdayız.biliyorlar bunu...eşim bende para yok dedi durumlar malum...hemen çıkıştılar sen müdür adamsın nasıl olmuyor diye...eşim de beraber gittik on gün önce 850 lira verdim gözünüzün önünde gittik aktardı ilaçtı 200 kadar o tuttu..kredi çektik onların parası geliyor ayda 600 700..ben borç içindeyim nasıl vereyim dedi eşim...hemen konuyu değiştirdiler..eşim de nası olduysa ilk kez atağa geçti yani alkışşş
sıkıntı içindeyiz maddi manevi hala üstüne sıkıntı ekliyor insanlar.
maddiyatı geçtim manevi destek olsalar bişey istemem...ama iğneli onuşmalar kinayeler eleştiriler bunlar bana fazla..ben bunları kaldıramıyorum

kız bnde kaynnamın cagrdıgı gun cok hastaydım
eger eısmı tek yollasaydım butun bayramda aldıgı maası yerlerdı acımasızca.bende kalktım gıttım
benzın parasını verdı o kadar
valla ben bu kadar acı cekerken 1 lırama tenezul edıolarsa haram zıkkım olsun dıorum
cunku suan param ols aben gıder tup bebek yaptırırım sızım sızım sızlamam
ya nasıl ana babalar var anlmadımkı
1 kere sormuor bıle ne yapacaksınız ne olacak böle dıe
hc umru deıl
benm cocuklarımın cocugu olmasın uzulurum elımden gelenı yapmak ısterım
ancak ceneeeeee baska bısı yok

Allah görüyor biliyor esra.onun için bence rahat olalım..ben gerçekten kimsenin davranamayacağı kadar iyi davranıyorum onlara..anlarlarsa ne ala,anlamazlarsa Allah görüyor onun için rahatım ben...herkes ne iyi gelinin benim de böyle gelinim olsa der beni ilk görenler bile a sen o musun çok duydum ben seni der..fakat ben yaranamıyorum maalesef...iyi insanlar asla kötü değiller..ama ben de herşeyi kaldıracak insan değilim.çok çabuk yaralanıyorum.sert konuşmalar yükselen sesler kinayeler beni mahvediyor..çünkü ben sesimi yükseltmem hiç,kavga etmem..en son kime bağırdım hatırlamıyorum.onların fıtratı odur belki ama bende de hal kalmadı....eşimi üzdüm istemeden...çünkü hep yüzüm asıktı...deniz kenarına gittik saatlerce denize baktım hiçbişey söylemeden eşim bişeyler söyledi...aklım onda değildi ki.zoraki cevap verdim..o da sustu zaten....öylece sustuk baktım denize...düşündüm düşündüm...herşeyin muhasebesini yaptım....bi yere vardın mı dersen varamadım...zaman dedim yutkundum geçtim..yapacak bişey yoktu.eşim de üzüldü durgun ve üzgünüm diye ama beni anlamasını umuyorum çünkü biliyor herşeyi...bugün güzel bi akşam geçirmeyi umuyorum eşimle...
herşey güzel olacak inşallah...

masalım erkek infertitisinin farkındalar mı eşinin annesi babası

eşin en doğrusunu yapmış tatlım evet saygı önemli anne baba duası önemli kendimizde önemliyiz

ah esram yangına körükle gitmek istemem ama seninkilerde çok anlayışsz ama şu süreçte boşverebildiğin kadar boşver cevabınıda ver içinde tutma eşine patlama şu dönemde en çok senin güleryüzüne ihtiyacı vardır

en son cumlen gıbı hersey gusel olacak allhın ıznıylen canım benımmmmmmmmmmmm

ona acımasam zaten coktan bıterdı
bazen dusunuyorum ben neyı cekıorum bu kadar dıorum degmıolar dıorum
sonra sus sabrın sonu senın ıcın hayırlı olacaktır dıorum susuyorum
amannnnnn herkes bır cesıt arunam

cnm ben şu tatil döneminde bir derdim var bölümünü okudum insanlların imtihanları değişik değişik inşallah cnm bu yaşadıkların kefaletin olsun hep gül

eşin en doğrusunu yapmış tatlım evet saygı önemli anne baba duası önemli kendimizde önemliyiz

masalım erkek infertitisinin farkındalar mı eşinin annesi babası
farkındalar canım doktora bile bizle geliyolar...her masraftan haberleri var..ne kadar sıkıntılı olduğumuzu biliyorlar......işte büyükler diye saygı duyuyoruz...eşim de bende böyle daha içimiz rahat..bizden olmasın sorun da aman diyim... Allah biliyor arunam..eşim de anlayışlı hamdolsun...sabredicez onları da o şekilde kabul edicez...yutkunup geçiyorum napiyim...dua ediyorum bol bol...Allah yar ve yardımcımız olsun hepimzin..kucağımızı boş kalbimizi kırık bırakmasın...

Son düzenleme:
evet bnde okudum bır derdım var bolumunu ne farklı seyler var
okudukca cok sukur dıorum
hamıle oldugu halde aldatılanlar kapıya konulanlar
evden kovulanlar
ezıyet cekenler
hamıle kalamadıgı ıcın ıgrenc cumlelere maruz kalanlar
cesıt cesıt rabbm kımseyı huzursuz etmesın

merhaba arkadaşlar.. ben arnıza yeni katılıyorum.. Bayağı okudum yazılanları.. uzun süredir takip ediyorum bu topiği.. Ben nişanlıyım ve 20 gün sonra evleniyorum. Fakat nişanlılık dönemimde öğrendim nişanlımın böyle bir problemi olduğunu ve çok ağır geçiriyorum bu süreci. Genetik testler ve y kromozomu testi çok şükür normal geldi. Ama fsh ve lh çok yüksek değerlerde. testesteron hormonu normal nasıl oluyor anlamıyoruz ama şaşırtıcı bir şekilde normal değerlere sahip. Tek umudumuzu da o hormona bağlamış durumdayız. Belki bize mikrotesede umut olur diye.. Umut tüp bebeğe gittik Emre beyle görüştük. Çok umut vermedi bize. Ama deneyelim ne olacağını bilemeyiz dedi. Emre bey anlattıkça ben yıkıldım, içim acıyordu ancak nişanlım için hiç bişi olmamış sanki basit bir soğuk algınlığı teşhisi konmuş gibi davrandım.. Onun benim için ne kadar önemli olduğundan bahsettim.. Şimdilerde konusunu bile açmıyorum.. 6 ay önce karın ağrısı ile giti nişanlım doktora ve biz 0 spermle karşılaşıp şok olduk. Şimdi korkudan ben de doktora gidemiyorum. Ya bende de problem olursa o zaman daha umutsuz oluruz diye... Sonunda cesaretimi toplyıp size açılabildim..

Düğünden önce bunları yaşamak acıtıyor insanı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Hepinizle tanışmak isterimm.. Nasıl destek olduğunuzu görüyorum birbirinize ve bu duruma hayran kaldım açıkçası..

çok memnun oldum arkadaşlar..

aramıza hoş geldın hayalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…