Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

masalcım haklısın ya topikte bikaç kişi kaldık hala bitiremediler tatili eseslim bugün girdi yazdım ona ama görmeden çıktı galiba... sen nasıl oldun bu arada canım benim... toparlanabildin mi biraz... eşinle güzel bi akşam geçirmeyi planlıyordun umarım öyle geçmiştir... bu acı bizi yeterince hassas yapıyor zaten bide üstüne tuz biber ekince dayanamıyoruz tabi... eşinin ailesi de gerçekten çok düşüncesizlermiş... kötü değiller diyorsun doğrudur sadece kötü insanlar zarar vermez karşısındakine böyle düşüncesizlerde üzerler... herşeyden haberdar olmalarına rağmen böyle davranmaları anlaşılır bi durum değil... muayeneye, aktarlara nekadar para döktüğünüzü biliyorlar ve hala sizden bişey bekliyorlar allah onlara akıl fikir versin... allahtan eşin aklı başında biride ana baba sözü dinlemiyor... tabiki anne baba sözü gerektiğinde dinlenir ama büyükler herzaman doğruyu düşünemiyorlar... allah yardımcınız olsun masalım inş kucağınızı dolduracak hayırlı evlatlarınıza kavuşursunuz da bugünler geride kalır sen kendini üzmemeye çalış eşinide üzme allah sizin iyi niyetinizi temiz kalbinizi görüyor... inş bunların mukafatını alacaksınız ve bizde güzel haberinizle topiği bayram yerine çeviricez

şükür kavuşturana istiyorum bebeğimi canıııııııım nerdesin sen ya.....
bahar da burda:) bahar misafirlerin gitti mi pamuk şekerim....

millet daha bayram modunda ben ürekli girip bakıyorum pek bişey yok diye çıkıyorum bu arada benim s tuşu bozulmuş bamıyor siz varmış gibi okuyun vurursam basıyor noldu bu daha yeni aslında lattop .:26:

hoşbulduk masall.. canım benim ne kadar zorlu bir süreç olduğunu biliyorum.. okudum bir çok sayfayı gördüm mucizeleri de.. hatta o yüzden çok çok üzülmedim.. Bizim durumumuzda olupta hamile kalabilenler olmuş oları da gördüm.. dr.ları hastaneleri vs.. hepsini öğrendim sayenizde.. Teselliyi burada buldumm konuşmadan bile.. Çok iyi anlıyorsunuzz çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz. Ve burada paylaşmaktan daha mantıklı birşey olamaz herhalde.. Bir çoğumuz cesaret edemiyoruz yakın arkadaşımıza söylemeye bile.. Aslında söylenemicek birşey olmasından deilde alışamamaktan o fikre sanırım.. Bende aylardır okuyorum bakıorum araştırıorum.. Ama bir türlü yazamıyordum size. Bir süre tamamen uzaklaştım.. Şimdi şimdi alışmaya başladım bu fikre.. Napalım kader diyorum.. Hatta sana şu konu da fazlasıyla katılıyorumm: Yazıldıysa kaderine o bebek eninde sonunda senin olacak...

Çok içim acıdı.. Çocukluğumdan beri bebeğim olacak hayali kurarım ben.. O hayalim uçup gittii.. Nasıl acı çekmem..Fazlasıyla yıprandık bu süreçte.. Nişanlım çok daha ağır yaşıyor bunları.. Düşünsenize aileniz ve nişanlınızın ailesi biliyor herşeyi kabullenmişler.. Tamam tesellisi bu ama yine de çok ağır.. Depresyona girdi zayıfladı.. Bıraktığı sigaraya tekrar başladı..

Çok zorr bunları yaşamak ama insan salamıyor kendini yanındaki için. Daha güçlü oluyorsun anlamadan. Ben hiç kaybetmedim umudumu ama hayalde kurmuyorum artıkk..

Çok ağlamıyorum da.. Onu düşünüorum hep. O üzülmesin yeter benim için.. Rabbim hepimize nasip etsin o mutluluğu inşallah..

Bende Kan beye mail atacağım yarın canım benmm. Onun da yorumlarını çok merak ediyorumm..

şükür kavuşturana istiyorum bebeğimi canıııııııım nerdesin sen ya.....
bahar da burda:) bahar misafirlerin gitti mi pamuk şekerim....

cuma gün sabahtan gittiler tatlım... evde kalabalığa alışınca sessizlik çekilmiyor valla kuzenimin 3.5 yaşında oğlu var görseniz bi yakışıklı bi sevimli bayramı onunla geçirdim desem yeridir "ege seni çok seviyorum" diyorum " bende seni heviyorum" diyor allahım bizede nasip eder inş masalım...

Son düzenleme:

iyiyim canım dün güzel bi akşam geçirdik eşimle.yemek yedik sohbet ettik sonra film izledik....güzeldi:)
eşimin taraf da bilerek yapmıyor kötü de değiller asla ama onlar öyle yani yapacak bişey yok...öyle kabul ediyorum onları...Allah biliyor...eşim de destek oluyo bana hamdolsun ki...e dertsiz bi kabakmış onun da içini yarmışlar bahar:)dertsiz insan yok bebekim.Allah bize hayırlı kapılar açacaktır...iyiyim yani..haftaya işleri halledip kaan beyden randevu alalım bakalım ne diyecek...önce beye bey çağırdı ona gidelim..sonra kaan bey ne diyecek bi de onu dinleyelim...çare arıyoruz derdimize canım...

millet daha bayram modunda ben ürekli girip bakıyorum pek bişey yok diye çıkıyorum bu arada benim s tuşu bozulmuş bamıyor siz varmış gibi okuyun vurursam basıyor noldu bu daha yeni aslında lattop .:26:

canım ya nihayet buluştuk girdiğin zaman çok kalmıyordun topikte galiba pek karşılaşamadık çünkü... ben de misafirlerim varken ara ara giriyordum cuma günü geçtim leptobun başına ne gelen var ne giden özledim hepinizi valla aktarı açmadınız mı daha hani sen öğleden sonra oraya gidiyordun ya neoldu firar mı ettin yoksa

ohhhh iyi etmişsiniz tatlım... hocalarda inş iyi şeyler söylerler canım benim ne yapalım dediğin gibi dertsiz insan yok... çare için yapmayacağımız şeyde yok... sen okul işini ne yaptın??? karar verebildin mi ücretli mi yoksa özelde mi çalışacağına...

evet canım açtık 4 cü gün bugünde açık hııı ben firar ettim bugün ev işleri yaptım şimdi ğidip bakıcam ordanda pazara tabi vara pazar onlarda inşallah bayram modunda degillerdir bluz almıştım alında onu degiştirmek için gidicem gitmişkende eve bişeylerde alırım .

sen de s yerine ş yaz:))))
kaan bey iyi doktor canım..inşallah Allahım sevindirsin hepimizi....
ben de bu bayram akrabamızın kızını sevdim hep..ay çok şekerdi mis gibi kokuyodu..bebek kokusu bambaşka bişey ya

iyi etmişsin canım arada böyle izin ver kendine aman sıcakta yorma kendini dikkat et antalyanın sıcağıda fena olur çok gezeyim deme

canım dersaneye gitmeyi düşünüyorum kpss için..bi de sanırım ücretli yapıcam çünkü özel çok yoğun oluyor ve ben o yoğunluğu kaldıramam şu an...

kesinlikle öyle canım mis gibi kokuyorlar... bizimki de bi fena ne derse yaptırıyor annesiyle babasına... açıkcası birazda kötü yetiştirmişler... ablamda kabahat... 3,5 yaşındaki çocuğun en erken uyku saati 2,5-3... olacak şey mi bu... benim öğrencilerim 6 yaş... hepsine uyku tablosu hazırlıyorum 9 da yatmalarını sağlamak için... işe yarıyorda velilerim çok memnun... bu yaştaki bi çocuğun uyku düzenine ihtiyacı var... kendi geç yatmayı sevdiği için çocuğuda yönlendirmiyor kolayına gidiyor bence... ayrıca sürekli bilgisayar başında... deli gibi oyun oynuyor... ablam alınır diye uyaramıyorum da laf arasında bişeyler söylemeye çalışıyorum... çocuk yetiştirmek gerçekten zor iş... onları en iyi yetiştirmek için elinden geleni yapmak zorundasın anne baba olarak... her alışkanlığından vazgeçmelisin... çocuğa ne verirsen onu alıyor... algısının en açık olduğu bu yaşlarda böyle yanlış eğitilirlerse ilerde bunları telafi etmek çok zor... allahım bize hayırlısıyla bebişlerimizi versinde onlar için elimizden geleni yaparız...

Son düzenleme:
canım dersaneye gitmeyi düşünüyorum kpss için..bi de sanırım ücretli yapıcam çünkü özel çok yoğun oluyor ve ben o yoğunluğu kaldıramam şu an...

bencede doğru karar vermişsin canım... önemli olan devlete kapağı atmak... onun için dersaneye gitmekten başka çare yok... özelde çalışsan o yoğunlukla hem ev hem dersane üçünü birarada götürmen imkansız perişan olursun... ücretli çalışmak seni okadar yıpratmaz... inş seneye atanırsın canım benim ve bukadar uğraşmak zorunda kalmazsın...

benim iyi ğeçti ayılır bayram 1.gün sabah eşim bayram namazına gitti geldi kahvaltı ettik bu arada namazdan onra acayip bir yagmur yagdı onra evli oglan kardeşimgil geldi onların arabaıyla annemlere gittik annemlerle hep beraber babamın mezarına gittik ordan hep beraber amcamlara gittik ordan geri annemgi vel aır gece yarıı yatmaya geldik eve ve bayram bir bitti ikinci ğünde annemgil biz oglan kardeşimgil ablamlarda geldi 3 araba teee kepezin ütünde ekşili köyünün ekşili ğölü varmış oraya gittik bizimkiler gölden balık tuttular bizde onları eyrettik oturduk piknik yaptık mangal filan ve gene gece geldik eve 3.cü günde herifle beraber tek gezdik bayram ziyareti yaptık mikrosa kipa hepini gezdik geldik hee nula parkada gittik ama ben korkuyom binmeye bi kaçefer bindim pişman oldum şimdi kimsenin gazına gelip binmiyorum .amann masal takma kafana kaynangili hayatını yaşa boşver duymazdan gel bazen bizimkilerde saçmalar napıcan belki kötü niyetleri yoktur bizlerde bazen alıngan oluyoruz helde bayramda bakma gezdik tozduk ama insanın hep bir yanı boş oluyor milet çocuklarına bayramlık giydirip cicili bicili gezdiriyorlar yanlarında biz hep yanlız elimiz boş oluyor valla bayram ğeldiğini itemiyorum bazen napalım buda bizim kaderimizmiş miş miş .

benim de 7. sınıf bi öğrencim vardı...çocuk çok farklıydı biliyo musun..aşırı yaramazdı ve biraz da sapıktı sonra babası geldi bigün baktım adam bi tuhaf...cebine para veriyor einstein olacak çocuk sanıyor...adama diyorum ki bakın daha önemli sorunları var bu çocuğun...adam diyor boşver hocanım kaç aldı denemedençocuk 4te uyuyor sabah rken kalıp okula gidiyor kahvaltı yapmıyor kola hamburgerden top gibi olmuş:)))ama adma anlatamadım ya, ne canavar çocuklar düzeldi...bu çocukta tık yok...niye çünkü anne baba kaldırmış koyvermiş..olmaz ki((anne baba olmak kolay değil...özveri gerektiren bişey..

aynen...boynumuz bükük kalıyo bebişim baksana(millet çocuğunu alıyor gezip tozuyor....ama tabi onların ne derdi var bakalım(dedem der ki dertsiz bi kabakmış onun da içini oymuşlar:)Allah büyüktür bize de yardım eder inşallah...

Üzülme!
Üzülebiliyorsan bir kalbin var demektir.
Kalpsizler üzülmezler ki.
Ne mutlu sana ki, üzülebiliyorsun.
Dokunan var demek ki kalbine.
Ya dokunulmasaydı kalbine.
Ya hüznün gönül toprağını karmasına izin verilmeseydi.
Demek ki gözden çıkarılmadın.
Demek ki sen hâlâ bir umut tarlasısın....
...Senai Demirci.

yaa evet böyle aileleri gördükçe sinir oluyorum kolay buldukları için herşey kolay olsun istiyorlar... evlatları için uğraşmak zor geliyor... ondan sonra öğretmenler uğraşsın dursun çocuğa bi faydası dokunsun diye... iş ailede bitiyor... emek vermek sevgi vermek gerekiyor... neyazıkkki her aile başaramıyor bunu...

kesinlikle haklısın...kimisi var yiyemez,kimisi yok da yiyemez hesabı:))bizde de evlat yok olsa gözbebeğim gibi bakarım ona...nasıl sarılır koklarım onu nasıl korur titrerim üstüne...en iyi en güzel yetiştiririim bebeğimi..
olursa tabi:/

Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin,
Çünkü Allah gözyaşlarını görür ve sayar..
kadın, erkeğin kaburgasından yaratıldı.
Ayaklarından yaratılmadı; ezilir diye,
Başından da yaratılmadı; üstün olmasın diye,
Ama göğsünden yaratıldı; eşit olsun diye,
Kolun biraz altında yaratıldı; korunsun diye,
Kalp hizasında yaratıldı; sevilsin diye..
(alıntıdır..çok beğendim ve paylaşmak istedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…