aynen benım eşimın durumunuda aılelerden baska bılen yok o yuzden ınsan cekınıyor faceye ama benım ıcın dunya bılsın umrum değil ama gelde eşime anlat
kizlar gecen gun nette arastirma yaparken " aktar huseyin ermis sperm arttirici balli karisim " diye bi yazi gordum ve dikkatimi cekti bilmiyorum dogrumu kullananlarin cocuklari olmus.duyaniniz varmi bu aktarin karisimini?
benim iyi ğeçti ayılır bayram 1.gün sabah eşim bayram namazına gitti geldi kahvaltı ettik bu arada namazdan onra acayip bir yagmur yagdı onra evli oglan kardeşimgil geldi onların arabaıyla annemlere gittik annemlerle hep beraber babamın mezarına gittik ordan hep beraber amcamlara gittik ordan geri annemgi vel aır gece yarıı yatmaya geldik eve ve bayram bir bitti ikinci ğünde annemgil biz oglan kardeşimgil ablamlarda geldi 3 araba teee kepezin ütünde ekşili köyünün ekşili ğölü varmış oraya gittik bizimkiler gölden balık tuttular bizde onları eyrettik oturduk piknik yaptık mangal filan ve gene gece geldik eve 3.cü günde herifle beraber tek gezdik bayram ziyareti yaptık mikrosa kipa hepini gezdik geldik hee nula parkada gittik ama ben korkuyom binmeye bi kaçefer bindim pişman oldum şimdi kimsenin gazına gelip binmiyorum .amann masal takma kafana kaynangili hayatını yaşa boşver duymazdan gel bazen bizimkilerde saçmalar napıcan belki kötü niyetleri yoktur bizlerde bazen alıngan oluyoruz helde bayramda bakma gezdik tozduk ama insanın hep bir yanı boş oluyor milet çocuklarına bayramlık giydirip cicili bicili gezdiriyorlar yanlarında biz hep yanlız elimiz boş oluyor valla bayram ğeldiğini itemiyorum bazen napalım buda bizim kaderimizmiş miş miş .
kizlar gecen gun nette arastirma yaparken " aktar huseyin ermis sperm arttirici balli karisim " diye bi yazi gordum ve dikkatimi cekti bilmiyorum dogrumu kullananlarin cocuklari olmus.duyaniniz varmi bu aktarin karisimini?
istiyorumbebeğimi o gölü eşimde bahsetti birgün gidelim diyordu nasıl güzel mi bari.balık tutulunca tuttuğun balık pahalıya geliyor mu ? antalya organize sanayi bölgesini geçince sağdan yol ayrılıyor galiba eşim öyle birşey diyordu.antalyanın tozunu dumanına katmışsınız bakıyorum.bu arada tüm arkadaşlarımın geçmiş bayramları kutlu olsun.şu an istanbuldayım annem , babam , ablam , kardeşim ve yeğenlerimleyiz.bayramda da manisa / salihlide kayınvalidemlerdeydik haftayada oradayız.bu hafta sonu cumartesi günü emre beyle randevumuz var eşim sperm tahlili verecek ve emre beye tekrar muayene olaacak emre bey microtese demişti şimdide aynı meseleyi konuşacak büyük ihtimal.gelmişken emre beye görünelim dedik hayırlısı bakalım.inş bu hafta sonu 1-2 tane bile olsa sperm çıkışı olur.bizim için bayram olur artık.
inşallah ikincide sevindirir Rabbim..sizde sorunun kaynağı neydi buarada?ilk tesede mi çıkmıtı sperm?doktorunuz kimdi? valla çok soru sordum biliyorumslm arkadaşlar herşeye rağmen umarım bayramınız güzel geçmiştir.eski arkadaşlardan kimse kalmamış galiba belgin,cicek ,zcu,jklm,zaman,melisali nerlerdesiniz kızlar.tedavide olan arkadaşlar rabbim acil şifalar versin.bizim ilk deneme başarısız geçmişti inş.ikincisinde rabbim bebişimizi nasip eder rabbim bu yolda bizlere bol sabırlar versin Allaha emenet olun dualarım hepimiz için.Allahım bizlere hayırlı çoçuklar nasip etsin eger ki çoçugumuz olmayacaksa bizleri bu yolda güçlü ,kuvvetli ve sabırlı müslümanlar eylesin A.e.olun
inşallah canım o tek spermler bile bize bayram sevinci yaşatır da olmayınca o bile olmuyo bakistiyorumbebeğimi o gölü eşimde bahsetti birgün gidelim diyordu nasıl güzel mi bari.balık tutulunca tuttuğun balık pahalıya geliyor mu ? antalya organize sanayi bölgesini geçince sağdan yol ayrılıyor galiba eşim öyle birşey diyordu.antalyanın tozunu dumanına katmışsınız bakıyorum.bu arada tüm arkadaşlarımın geçmiş bayramları kutlu olsun.şu an istanbuldayım annem , babam , ablam , kardeşim ve yeğenlerimleyiz.bayramda da manisa / salihlide kayınvalidemlerdeydik haftayada oradayız.bu hafta sonu cumartesi günü emre beyle randevumuz var eşim sperm tahlili verecek ve emre beye tekrar muayene olaacak emre bey microtese demişti şimdide aynı meseleyi konuşacak büyük ihtimal.gelmişken emre beye görünelim dedik hayırlısı bakalım.inş bu hafta sonu 1-2 tane bile olsa sperm çıkışı olur.bizim için bayram olur artık.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oleyyyyyyyy gülüşler gelmiş
günaydım cemremcim yetişemedim ama sana çıkmışsın... benim moralim çok bozukdün gece yarısına kadar oturdum sabahta erkenden uyandım ne uyku var ne bişey deli olucam
günaydın baharcımm hayırdır moralin neden bozuk canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?