Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
BAHAR------------------------------------------4 yasin
CEMREM----------------------------------------1 yasin 1meryem
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------1 meryem
MELAYT---------------------------------------
MİKRO-----------------------------------------1 yasin
NUREFSAN--------------------------------------
NURSEN----------------------------------------1 meryem
NZLN-------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------1 meryem
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM-----------------------------------------1 meryem
ZEYNEP-----------------------------------------1 yasin
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 meryem suresi kaldı...okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatbi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

aynen benım eşimın durumunuda aılelerden baska bılen yok o yuzden ınsan cekınıyor faceye ama benım ıcın dunya bılsın umrum değil ama gelde eşime anlat

haklısın cemremcim... bu arada listeyi ekledim lamyayın 2 meryem suresi kalmış onları da tamamlarsak masala geçicez...

ben 2 tane meryem suresını okurum siz lısteye yazarsanız sevınırım

BAHAR------------------------------------------4 yasin
CEMREM----------------------------------------1 yasin 3meryem
MASAL ----------------------------------------1 meryem
MİKRO-----------------------------------------1 yasin
NURSEN----------------------------------------1 meryem
TOANA-----------------------------------------1 meryem
ZAKKUM-----------------------------------------1 meryem
ZEYNEP-----------------------------------------1 yasin
arkadaşlar lamyay için 7 yasin 7 meryem suresini tamamladık... allah kabul etsin şimdi masala okumaya geçiyoruz...

BAHAR------------------------------------------2 yasin
CEMREM----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MİKRO-----------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
ZAKKUM-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 yasin 7 meryem suresi kaldı...okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatbi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

BAHAR------------------------------------------2 yasin
CEMREM----------------------------------------2 yasin
MASAL ----------------------------------------
MİKRO-----------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
ZAKKUM-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 yasin 7 meryem suresi kaldı...okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.

slm arkadaşlar herşeye rağmen umarım bayramınız güzel geçmiştir.eski arkadaşlardan kimse kalmamış galiba belgin,cicek ,zcu,jklm,zaman,melisali nerlerdesiniz kızlar.tedavide olan arkadaşlar rabbim acil şifalar versin.bizim ilk deneme başarısız geçmişti inş.ikincisinde rabbim bebişimizi nasip eder rabbim bu yolda bizlere bol sabırlar versin Allaha emenet olun dualarım hepimiz için.Allahım bizlere hayırlı çoçuklar nasip etsin eger ki çoçugumuz olmayacaksa bizleri bu yolda güçlü ,kuvvetli ve sabırlı müslümanlar eylesin A.e.olun

kizlar gecen gun nette arastirma yaparken " aktar huseyin ermis sperm arttirici balli karisim " diye bi yazi gordum ve dikkatimi cekti bilmiyorum dogrumu kullananlarin cocuklari olmus.duyaniniz varmi bu aktarin karisimini?

kizlar gecen gun nette arastirma yaparken " aktar huseyin ermis sperm arttirici balli karisim " diye bi yazi gordum ve dikkatimi cekti bilmiyorum dogrumu kullananlarin cocuklari olmus.duyaniniz varmi bu aktarin karisimini?

ilk defa duydum bunu ...... ben artık ınanmıorum böle mucızevı ılaclarının etkısıne

hayalimmmm HOSGELDIN ARKADASIM...
keske bu sorundan dolayı tanısmıs olmasaydık
rabbm senınde bızler gıbı ar vede yardımcın olsun
evlenmeden once bılmıs olman hem cok kotu hem cok ıyı

hayırlısı olsun ınsallhhhhhh
rabbm en yakın zamnda cocugunu evlenıp saglıklan kucagına almayı nasp etsın

istiyorumbebeğimi o gölü eşimde bahsetti birgün gidelim diyordu nasıl güzel mi bari.balık tutulunca tuttuğun balık pahalıya geliyor mu ? antalya organize sanayi bölgesini geçince sağdan yol ayrılıyor galiba eşim öyle birşey diyordu.antalyanın tozunu dumanına katmışsınız bakıyorum.bu arada tüm arkadaşlarımın geçmiş bayramları kutlu olsun.şu an istanbuldayım annem , babam , ablam , kardeşim ve yeğenlerimleyiz.bayramda da manisa / salihlide kayınvalidemlerdeydik haftayada oradayız.bu hafta sonu cumartesi günü emre beyle randevumuz var eşim sperm tahlili verecek ve emre beye tekrar muayene olaacak emre bey microtese demişti şimdide aynı meseleyi konuşacak büyük ihtimal.gelmişken emre beye görünelim dedik hayırlısı bakalım.inş bu hafta sonu 1-2 tane bile olsa sperm çıkışı olur.bizim için bayram olur artık.

canım ben de gördüm o yazıyı hatta almıştım listesini ama kullanmadık... bu da diğer kullandığımız macunlar gibi bitkisel... biçok bitki var listede hepsini balla karıştırıyorsun... eşim şuan bi sürü şey yiyor zaten onun için başlamadık... ama kullanan arkadaşlar var galiba... sanıyorum istiyorumbebeğimiydi... bi arkadaş daha sormuştu tarifini oda anlatmıştı nasıl yapıldığını... ondan daha iyi bilgi alabilirsin...

esmacım inş sperm çıkışı olur ve yüzünüz güler dua edicem sizin için... sonucu alır almaz haber ver merakta bırakma bizi...

Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutluyorum, Rabbim tekrarını nasip etsin inşallah. Bzı sebeplerden uzun zamandır -yaklaşık 5 ay oldu- foruma giremiyordum , bugün şöyle bir baktım eskilerden kimseleri göremedim.Çok merak ettim tedavisi devam edenler vardı.ZCU, GAMZESEZER,JKLM .Bilen varsa yazsın arkadaşlar .VCK arkadaşım sen foruma devam ediyorsun galiba , bir özet geçersen çok memnun olurum. Sen neler yaptın , hatırladığım kadarıyla doktor araştırıyordun bir gelişme varmı. Eski arkadaşlardan hamile kalan oldumu ? Yada hamilelerden doğum yapan.Yeni pek çok arkadaş gördüm .Allahım herkesin şifasını versin inşallah, tez zaman da bizi bu dertten kurtarıp hayırlı sağlıklı salih/saliha evlatlara kavuştursun.Hayırlı geceler

inşallah ikincide sevindirir Rabbim..sizde sorunun kaynağı neydi buarada?ilk tesede mi çıkmıtı sperm?doktorunuz kimdi? valla çok soru sordum biliyorum(
inşallah canım o tek spermler bile bize bayram sevinci yaşatır da olmayınca o bile olmuyo bak( inşallah iyi haberlerle dönersin...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oleyyyyyyyy gülüşler gelmiş

esma112233 kullanıcısından alıntı
istiyorumbebeğimi o gölü eşimde bahsetti birgün gidelim diyordu nasıl güzel mi bari.balık tutulunca tuttuğun balık pahalıya geliyor mu ? antalya organize sanayi bölgesini geçince sağdan yol ayrılıyor galiba eşim öyle birşey diyordu.antalyanın tozunu dumanına katmışsınız bakıyorum.bu arada tüm arkadaşlarımın geçmiş bayramları kutlu olsun.şu an istanbuldayım annem , babam , ablam , kardeşim ve yeğenlerimleyiz.bayramda da manisa / salihlide kayınvalidemlerdeydik haftayada oradayız.bu hafta sonu cumartesi günü emre beyle randevumuz var eşim sperm tahlili verecek ve emre beye tekrar muayene olaacak emre bey microtese demişti şimdide aynı meseleyi konuşacak büyük ihtimal.gelmişken emre beye görünelim dedik hayırlısı bakalım.inş bu hafta sonu 1-2 tane bile olsa sperm çıkışı olur.bizim için bayram olur artık.

canım 1 tek sperm bile olsa o yolunu bulur bebişin olur hadi bakalım dualarımız senınle .Bır takvıye ılac veya bıtkı kullanıyormusunuz canım sen ıçini ferah tut

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oleyyyyyyyy gülüşler gelmiş

günaydım cemremcim yetişemedim ama sana çıkmışsın... benim moralim çok bozuk dün gece yarısına kadar oturdum sabahta erkenden uyandım ne uyku var ne bişey deli olucam

günaydım cemremcim yetişemedim ama sana çıkmışsın... benim moralim çok bozuk dün gece yarısına kadar oturdum sabahta erkenden uyandım ne uyku var ne bişey deli olucam

günaydın baharcımm hayırdır moralin neden bozuk canımmm

günaydın baharcımm hayırdır moralin neden bozuk canımmm

günaydın nursencim eşimle tartıştık ya :2: deli ediyor beni... bi sürü macunu falan var... ilk günler gayet iyiydi... şimdi ben söylemeden yiyip içmiyor... ben kızınca sen bana hatırlat diyor... hatırlatıyorum tamam şimdi yiyecem diyor yine unutuyor... en son patladım bende tutamadım kendimi ağladım bu defada dayanamıyor yanıma geliyor yalvarıyor "dayanamıyorum ağlamana, içim yanıyor" falan diyor sırf daha da üzülmesin diye zor hakim oldum kendime... ama bi bakıyorsun adam tüm yaşananları unutmuş yine aynı... anlayamıyorum onun bi çaba gösterdiği yok tamam çok üzülüyor durumuna ama bi çabası yok ki... ben araştırıyorum, buluyorum, aldırıyorum adam çocukmuş gibi ilgi bekliyor... sabah o işe giderken yine tartıştık... bilmiyorum nursencim ne olucaz

Üzülme!
Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan, ne mutlu sana!
Elinde olmayanları söyleme bana.
Elinde olanlardan bahset can!
Geceler hep kimsesiz mi geçecek?
Gidenler dönmeyecek mi?
Yitirdiğin; bir bakarsın yağmurlu bir gecede
Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış.
Bil ki güzellikler de var bu hayatta.
Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?
Hüzün olgunlaştırır, Kaybetmek sabrı öğretir.

MEVLANA

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…