- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Üzülme!
Üzülebiliyorsan bir kalbin var demektir.
Kalpsizler üzülmezler ki.
Ne mutlu sana ki, üzülebiliyorsun.
Dokunan var demek ki kalbine.
Ya dokunulmasaydı kalbine.
Ya hüznün gönül toprağını karmasına izin verilmeseydi.
Demek ki gözden çıkarılmadın.
Demek ki sen hâlâ bir umut tarlasısın....
...Senai Demirci.
Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin,
Çünkü Allah gözyaşlarını görür ve sayar..
kadın, erkeğin kaburgasından yaratıldı.
Ayaklarından yaratılmadı; ezilir diye,
Başından da yaratılmadı; üstün olmasın diye,
Ama göğsünden yaratıldı; eşit olsun diye,
Kolun biraz altında yaratıldı; korunsun diye,
Kalp hizasında yaratıldı; sevilsin diye..
(alıntıdır..çok beğendim ve paylaşmak istedim)
canımm bu çok güzelmiş çook beğendimm..
Ben de çok beğendim Masalcım.
Üzülme!
Üzülebiliyorsan bir kalbin var demektir.
Kalpsizler üzülmezler ki.
Ne mutlu sana ki, üzülebiliyorsun.
Dokunan var demek ki kalbine.
Ya dokunulmasaydı kalbine.
Ya hüznün gönül toprağını karmasına izin verilmeseydi.
Demek ki gözden çıkarılmadın.
Demek ki sen hâlâ bir umut tarlasısın....
...Senai Demirci.
baharcım diğer topiktede yazdım yeni eğitim -öğretim yılın senin tüm öğretmen arkadaşlarıma hayırlı olsun
teşekkür ederim arunacım buraya geçince göremedim... inş güzel bi yıl olur benim busene öğrencilerim 5 yaş grubu olacak... bakalım bıcırıklarımla nasıl bi yıl geçireceğim
inşallah güzel bir yıl geçirsin bebişinle benimkiler 9 yaşındalar büyüdüler yavrularım birşey yapmazda ortamın gıcık
canım çok beğendim hatta facede paylaştım bilebuarada facede azoosperm mağdurları diye bi grup kurulmuş topiğe yamıştı bi arkadaş ama hatırlamıyorum şimdi... gruba katılan varmı aramızda???
yooooo:/ bizden biridir belki..ben şahsen feys meys kullanmıyorum:)))
bizdendir canım burada paylaştıklarına göre... ben katılmadım benim facem var eskiden de çok girerdim iyi oluyor görüşemediğin arkadaşlarınla, akrabalarınla görüşmek onların haberini almak... ama topiğe katıldığımdan beri bo anımda hep topikteyim :))) diyorum ya bağımlılık yaptınız diyeşimdi günde 1 defa anca giriyorum... bugün üniden bi arkadaşımla görüştüm çok severim yakın arkadaşımdır sosyal b. öğ. kendisi... 4 senedir atanamamıştı bu sene şırnağa atandı ankarada oturuyorlardı eşini bırakıp gidecek oda... hamile olduğunu duymuştum bi tebrik edeyim dedim haftaya kaan hocaya gideceğimizi oda orada olsa görüşebileceğimizi falan anlattım... onlarda 4 senelik evliler eşinin spermlerinde morfolojik bozukluk varmış... bi sürü tedavi görmüşler 2 kere aşılama olmuş tedavi süreci çok yıprayıcı olduğu için tüp bebeğe karar vermişler ama normal yoldan hamile kalmış ama 6 haftalıkken gelişimi durmuş ve kaybetmiş... çok üzüldüm ya tam sevinmişken tekrar üzüldüler... allah hepimizin yardımcısı olsun...
herkese selamlar masalcım benımde facem yok esım ıstemıyo acmamı ordakı faalıyetlerı bıze bırı aktarırsa sevınırım
benım bayramım klasık evde gectı ılk gun evdeydım kayınvaldemler koyde dıye ıkıncı gun babama gıttım sonra hep evvv
kızlar fıtnesse yazıldım haftanın ıkı gunu barı bırazda zayıflarım dımı
su azoyu unutmak degılde bıraz kafa dağıtmak ıcın umarım ıyı gelır
ne kötüama bi daha olur inşallah.....
evet canım inş allah tekrar nasip eder ve bu defa sağlıkla kucaklarına alırlar bebeklerini... bu arada önce beğen butonunu aldılar elimizden şimdide ikoncanları bu nasıl iş anlamadım
evet canım inş allah tekrar nasip eder ve bu defa sağlıkla kucaklarına alırlar bebeklerini... bu arada önce beğen butonunu aldılar elimizden şimdide ikoncanları bu nasıl iş anlamadım
işin açığı faceyi gerekli bulmuyorum..zaten öyle herkesle görüşen bi insan değilim görüştüğüm insanlar belli..o yüzden ihtiyaç duymadım:)
bahar kullanıyomuş..o bize anlatsın:)))
ben kullanıyorum ama gruba katılmadım... ya ne bileyim sonuçta çok yakınlarım dışında eşimin durumunu bile yok duyulur falan da üzülür diye gruba katılmadım... gerçi kapalı grup yazıyor ama üyeleri görebiliyorsun... eşimin üzülmesini istemiyorum onun için de gruba katılmayı düşünmüyorum... yeni bişey olursa nasıl olsa bizi haberdar ederler :))
gülücüklerimizi versinler ya bu iki nokta ve parantez heryerde kullanılmıyo...orda bi sürü ifade vardı ne güzel...beğen seçeneği de yok oldu...uf ya beğeni bari geri verseler....ozaman iyi oluyoduuuu...ankete katılın ya geri versinler..ana sayfada öneriler kısmında var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?