Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba,
benimde eşimde aynı rahatsızlık var.
ben yıllarca ona hadi sende bi doktora görün diye dil döktüm dinlemedi.
sorun hep bendeymiş gibi davrandı.Şimdi sorunun onda olduğu anlaşıldı ama bu seferde tedaviye yanaşmıyor.
madem çocuğum olmuyor yapmam bende diyor.ne yapmalıyım.yardım edin(

günaydın canımmmmmm ben iyiyim canım çok şükür sen nasılsın
geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda burdan şifa bularak ayrılırsın...Eşin sorun sende diye düşünmüş ya hep şimdi sorunun onda olduğunu öğrenince de büyük hayal kırıklığına uğramış tabi zor bi durum ama muhakkak tedavi olması lazım sana da büyük iş düşüyo sabırlı olmalısın eşini ikna etmek için çalışmalısın ama onu kırmadan tabi her derdin dermanı var ölüm hariç Allah yardım etsin canım peki siz ne zamandan beri biliyosunuz bu azoyu?

canım merhaba
Probleminiz Azosper mi siiznde. Öncelikle eşini ikna edip güzel bir dr a gidip güzelce muayne olsun . çocuğum olmuyor diyip bırakmak olmazki veren allah tedaviyle bişeyler yapıp Azosperm neden kaynaklandığını öğrenmeniz siizn için daha iyi olacaktır. Hiç dr a gittinizmi muayane olmak için yani azospermin neden kaynaklandığını söyledmi dr lar.inşallah eşin ikna olur

merhaba nur.sen
biz 3 yıllık evliyiz.4 ay oldu eşim test yaptıralı.
sonrada bi daha doktora filan gidemedi.
ailesi tüp bebeğe çok karşı.şimdi onların tüp bebek ile ilgili düşüncelerini söyleyip buradaki insanları sinirlendirmek istemem.
ama eminimki onların bu büyük konuşmaları bizde sorun yok diyip hep suçu bana atmaları eşimin başına bela oldu.
hala sorunu bende biliyorlar ve bana yükleniyorlar.
eşim incinmesin diye ailesine bu sorundan bahsetmedik.
sağlam olan ama rahatsız diye ve çocuğu olmuyo diye suçlananda benim

bende iyim canım benim.sabah sabah kalktım hemen maili açtım ama hala cvp yok yaa kaan hocada mail bekliyorum ama hala gelmedi bugün 3.gün neden cvp vermedi bilmiyorum çok canım sıkıldı

merhaba,
eşim sadece benim ısrarlarıma dayanamayıp birkaç yerde test yaptırdı.
sonra internette araştırdık.normal yolla olma ihtimali yok.
eşim ve aileside tüp bebeğe karşı olduğu için ne yazıkki doktora gitmeye ikna edemiyorum.

ya canım olmazki böyle. bu ayıp bişey değilki. sorun sendeyken eşinin ailesinin sana yüklenmesini eşin görmüyor mu nasıl kabulleniyor bu durumu. sonuçta ikinizin hayatı bu ve ikinizden bir can olacak ailesinin karışması çok yanlış ya.nasıl böyle bişeyi düşenebiliyorlar. sende çok sbaırlısın o zman canım yani sana yüklenmelerine ses çıkarmıyorsun anladığım kadarıyla. ama olmaz canım eşinin bi şekilde ikna olması lazım sana yazık ya ne demek sana yüklenmeleri valla çok çok sinirlendim ben kusura bakma. bu derdi allah veriyor. dermanınıda veriyor sadace uğraşmamızı istiyor. bizler burda hepiniz bu dertten kurtulmak için uğraşıyoruz.kimimizin yıllar olmaz kimiminz aylar olmuş ama hepimiz bi uğraş içindeyiz.

ailenin etkisi işte canım inşallah ikna olur bak bizim de 0 dı şimdi 1-2 tane de olsa canlı sperm çkmaya başladı hem bitkisel kullanıyoruz hem de doktorun verdiği ilaçları kullanıyoruz tedavisi var yani canım sen internetten araştır bak eşine güzel sonuç alanları örnek göster hep böylece onun da tedavi görmeye içi ısınır inşallah.
bende iyim canım benim.sabah sabah kalktım hemen maili açtım ama hala cvp yok yaa kaan hocada mail bekliyorum ama hala gelmedi bugün 3.gün neden cvp vermedi bilmiyorum çok canım sıkıldı
canım eşim de dün göndermiş sonuçları gece 2,5 gibi de cevap yazmış belki atlamıştır görmemiştir sen yeniden bi gönder ister mesajını.

aaa cvp vermişmi canım bende gönderiyim o zman bidaha .atladı belkide değdin gibi.

valla bu siteye üye olmamın tek nedenide bizimle ayını dertten muzdarip insanlarla konuşmak.
yeni çözümler ve tavsiyeler edinmek.
inş sizlerle birlikte yeni yeni şeyler öğrenir ve eşimi ikna edebilirim.

aaa cvp vermişmi canım bende gönderiyim o zman bidaha .atladı belkide değdin gibi.
evet canım o günün gecesi cevap yazıyo çünkü sen bi daha gönder msjı.
valla bu siteye üye olmamın tek nedenide bizimle ayını dertten muzdarip insanlarla konuşmak.

inşallah canım.

canım geçmiş olsun üzüldüm bazı insanlar böyle maleef kaçıncı çagdayız hangi yıldayız kaynanangil tüp bebege neden iyi bakmıyorlar tüp bebeginde normal yolla bir farkı yok gene sizin eşinin spermmini senin yumurtanı kullanıyorlar sperm bulunmaza iptal oluyor zaten korkacak bişey yok varsa maddi imkanınız tedavinizi olun mikroteenizi yaptırın eşini razı etmeye bak anneigilin yanlış düşündüğünü anlat bi şekilde kafasına sok . onlarda nasıl anne baba çocuklarının mutlulugunu istemiyorlarmı yuva yıkılsa dahamı iyi bıraksınlar bu geri kafalılıgı el aya çıkıyor birde sana buluyorlarmış valla söyle eşinde oldugunu sorunun tüp bebekten başka çare olmadıgını inanmazlarsa doktorada beraber gidin doktor anlatsın ne ezdiriyon kendini sanki hora geçcen inşallah allah yardımcın olsun canımcım.:97:

valla dediğin gibi eller aya çıkıyor bizimkiler daha tekeri yeni keşfediyo:)

zaten ailesinin yaklaşımı o kadar cahilceki eşim ailesine söylemedi bile.
hala sorun bende zannediliyor.
ben ise eşimi ikna etmeye çabalıyorum ama bilgisizim bu konuda.
sizlerin yardımıyla birşeyler öğreneceğim inşallah.
Rabbim tüm isteyenlere bebek nasip etsin.

evet canım o günün gecesi cevap yazıyo çünkü sen bi daha gönder msjı.

inşallah canım.

sogol canım inşallah bidahakine bizde canlıyı görürüz arkası canlı çıkar inşallah napalım vardır herşeyde bir hayır bunada şükür önceki testerinde oda çıkmıyordu en kötü olasılık mikrotese yapılacak ölüler insana ümüt veriyor mikrotesede belki bulunur muhakkakki biyerlerde var bişey onlar çıkıyor hiç bi faliyet olmasa onlarda çıkmaz .sizin hormonlar normalmiydi eşin kilo verdimi .:97:

2 kilocuk verdi eşim o kadar hormonlardan prolaktin aşırı yüksekti o da düştü şükür diğerleri işte doktorun kontrolü ve hormonları uyarma düşüncesiyle biraz yükseldi.

Hoşgeldin canım benim çook geçmiş olsun.. Hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz emin ol.. Ama anlattıklarına bakıyorum da eşinin sana yardımcı olmaması senin için daha zor.. İnşallah Rabbim ona bir an önce güç verirde bir şeylere göğüs gerip bu dertle mücadele edebilmesine yardımcı olur. Sen destek ol hep.. Tamam herşey senin üstüne kalmış ama konuşarak halledebilirsin kırmadan.. Zamanla öğrendikçe o da birşeyleri fikri değişecektir diye düşünüorum. Allahım bebeğinize kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah canım benim..

Herkese günaydın kızlarr... keyifler nasıl bu gün canlarımm???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…