Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım tabi elimizden geldiği kadarı yardımcı oluruz tabi kelin merhemi ola kendi başına sürermiş ama gene ben bildiklerimi söyleyeyim tabi eşin ikna olup tedavisine bakması lazım önce ankaraya kaan aydosa görünün eşin neden azo oldugunu önce bakınlar ona göre yol çizilir tedaviylede sonuç alabiliriniz bitkisellerde deneye biliriniz hormonlara baktırın doktor ister zaten geçirmiş bi hastalıgı varmı genetikmi hepi meydana çıkar ona göre hareket edilir .eşin ikna olur mecbur olcak bakar başka türlü olacagı yok mecbur gider doktora daha yeniymiş şimdi işin bilincinde degil biraz yıllar geçtimi mecburen tüp bebegede hepinede evet dicek .

kızlar kaan hocadam mail geldi tahlil sonuçlarınız iyi gelin tedavinizi sonuca bağlamamız gerekiyor gelin görüşelim demiş. nasıl sonuca bağlayacak anlamadım yav. offf randevu almamaız gerekiyor bakalım ne zamna randevu verecek

kızlar kaan hoca şimdi sudafed de vermiş ama galiba hem tablet hem şurup şeklinde olanı var hangisini kullancaz ki biz hoca belirtmemiş.:26:

dün ölü gıbı yatmısım erkenden
vucudum okadrkı yorgunmus
dıger topıkte bısı buldum belkı faydası olur

(ALINTIDIR)

ha bu arada öğrendiğim bir bilgiyi sizinle paylaşıyım, bende gelecek aya başlicam bu yönteme

bizim buralarda bi teyze varr, kadın hastalıklarından iyi anlayan, ayrıca şifalı bitkiler satıyor, macunlar filan hazırlıyor, o dedii, kaynamış 1 adet yumurta hergün içine bol karabiber atılarak, çok acı olacak şekilde 40 gün yememiz gerekiyor muş, çünkü rahmin içinin temzlenip rahmin açık olmasını sağlıyormuş ve her ilişkiye girilmeden önce karnımıza sıcaksu torbası koymalıyımışızki rahim açılması için genişlemesi için, 10 dk kadar sıcaksu torbasıyla beklenmesi gerekiyormuşş, sonrasındada ilişki, valla bunuda deniycem kızlar eğer tutmazsa bu ayy, bu yöntemde olmazsa zaten tekrar tüpe başlamayı düşünüyorum, herşeyin hayılrısı olsun....

ayrıca şunuda söyliyim bu yöntemle benim çok yakın bi arkadaşımın gelini hamile kaldıı, onlarında 1 yıldır olmuyordu ve 1 yıldan sonra bu yöntemle oldu çocuğuuu, herşey allahtan, biz deneyelimdee hiç belli ol

hadi bakalım hayırlısı canım bismillah deyip başlayın.

kızlar kaan hoca şimdi sudafed de vermiş ama galiba hem tablet hem şurup şeklinde olanı var hangisini kullancaz ki biz hoca belirtmemiş.:26:

tamam kızlar buldum sudafed 60 mg yazmış hoca böyle olunca tablet oluyo şurup olsaydı 150 ml yazardı.

günaydın şekerimmmmm....bunlar sana
sağol canımcım....aslında ben de alıştım renge:)))sevdim yani:)
hoşgeldin cpuerrorcum inşallah hoş ayrılırsın aramızdan...anne adayı olarak
ben olaya şu açıdan bakıyorum açıkçası..erkekler için "kısırlık" çok ağır birşey..bunun toplumsal boyutu var psikolojik boyutu var...
bunu öğrenince önce bilinaltında kabul edemiyorlar ya da hemen sorun halledilecek ve bizler hamile kalacağız sanıyorlar...
bi süre kendi haline bırakmak istiyorlar hem zaman kazanmak bunu sindirmek kabul etmek için hem bilinçaltında acaba kendiliğinden düzelir mi değerler diye bekledikleri için.
benim eşim ilk tahlilde sıfır çıktı inanır mısın beş altı ay hiç doktor lafı etmedi..ne zaman ben sorsam söylesem,
hayatım benim bişeyim yok biraz zaman geçsin yine test yaptırırım sonuca göre davranırız diye beni çocuk avutur gibi avuttu.
en son ben durmadan bebeklere bakıp ah çekince bigün dedi ki
çok istediğini biliyorum hatta ben daha çok istiyorum ama bu kadar acele etme sebebin ne dedi..
zamanın önemli olduğunu anlattım saatlerce..
bana mısın demedi..
bi gün sabah kaltı ve dedi ki
doktora gidelim..
ben sevindim elbette:))
daha önce bitkisel kullanmazdı.
şimdi alıştı..
sorun etmiyor bunları.
sanırım eşimin bunu kabullenmek için zamana ihtiyacı vardı
zaman kaybetmedik mi kaybettik ama en azından bazı şeyler şimdi daha rahat.ben zorlamıyorum onu örneğin.
tabi arada bitkiselleri kullanmayı unutunca hıııırrrrr yapıyorum
şaka şakaokadar değil....o kadar mı bilmiyorum:)))
bence tatlı tatlı konuş ikna etmeye çalış ama çok üstüne gitme..bıçaksırtı bi konu bu zira.
yaşadıklarımdan hareketle bunu söyleyebilirim..zorlamak işe yaramaz çünkü.
valla bu siteye üye olmamın tek nedenide bizimle ayını dertten muzdarip insanlarla konuşmak.
yeni çözümler ve tavsiyeler edinmek.
inş sizlerle birlikte yeni yeni şeyler öğrenir ve eşimi ikna edebilirim.
ben buraya ilk üye oldum eşim pek umursamadı ama şimdi diyor ki iyiki şu siteye üye oldun en azından stres katsayın azaldı
aslında azalmadı da ona karşı daha nazik olmaya başladım..burda dertleip rahatlayınca kötü enerjim kalmıyo galiba
ailesine de söylese iyi olur bence...bizde de onlar bilmiyordu önce..benim üstüme geliyorlardı...sitedeki arkadaşlar bilir..
sonra söyledik kurtulduk
bizimkilere söylemedik ama yani benim anemlere.eşim sıcak bakmadı..ben de o istemiyor diye söylemedim..
incinmesin diye..
çünkü haklı ben olsam ben de belki istemezdim..
gerçi bizimkiler ayıplamaz ya da sıkıntıya sokacak şey yapmaz destek olur ama olsun rahatsız olmasın kocişler:))
iim canmm benimm.. Şimdi gelinlik provam var ona gidiyorum.. Çıkmam gerek hepinizi öptümmm
ay çok güzel olur o provalar ya..stresli olur biraz ama terzin iyiyse sorun yok:)
bizimki beni deli ettiydi:))
sonra ben de beğenmeyip başka gelinlik almıştım:))ha hahhh
tunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar

günaydın canım

esra dene bakalım belki belli olmaz inşallah sebep olur birtane ble sperm yeter yeterki allah ol desin benimkindede canlı sperm olsa yaparımda bizimkiler şimdilik ölü.

masalcım güle ğüle kullan yeni aç rengini ne renge boyattın ben bazen kızıla filan boyuyorumda aslında arasında beyazlar var onun için boyuyorum ben zaten dışarda kapatıyorum saçımı ondan çokta fark etmiyor.:78:

ben hiç düşünmüyordum eşim ısrar etti...ben de cazibemi mi yitirdim yoksa diye endişelenip aldımişin şakası bi yana eşim kanıma girdi valla:)))
al güzel renk dedi...aldım boyadım ben de:)))
sağol tatlımmm
delü guldurdun benı :)
sankı bızımde yıgınlan varda saglıklı
gecen sne 21 dı bu sene belkı zerresı yoktur
esra negatif olma bakem
21 de olsa var sıfırdan iyidir:)
dediğin yumurtalı kürü yap bakalım..
ne hale geldik ya...
afedersiniz de pislik bile iyi geliyo deseler yeyip yedircez yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…