valla dediğin gibi eller aya çıkıyor bizimkiler daha tekeri yeni keşfediyo:)
zaten ailesinin yaklaşımı o kadar cahilceki eşim ailesine söylemedi bile.
hala sorun bende zannediliyor.
ben ise eşimi ikna etmeye çabalıyorum ama bilgisizim bu konuda.
sizlerin yardımıyla birşeyler öğreneceğim inşallah.
Rabbim tüm isteyenlere bebek nasip etsin.
günaydınnn canım benimm. ben iyim sen nasılsın.
iim canmm benimm.. Şimdi gelinlik provam var ona gidiyorum.. Çıkmam gerek hepinizi öptümmm
tunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar
kızlar kaan hocadam mail geldi tahlil sonuçlarınız iyi gelin tedavinizi sonuca bağlamamız gerekiyor gelin görüşelim demiş. nasıl sonuca bağlayacak anlamadım yav. offf randevu almamaız gerekiyor bakalım ne zamna randevu verecek
sanada tünayyyyyyddddıııııııııııınnnnnn esra.:
sanada tünaydın canım
kızlar kaan hoca şimdi sudafed de vermiş ama galiba hem tablet hem şurup şeklinde olanı var hangisini kullancaz ki biz hoca belirtmemiş.:26:
günaydın şekerimmmmm....bunlar sanaCanlarımm hepinize günaydınnn hepinizi kocamann
akşam gece yarılarına kadar konuşmuşsunuz sabahta kalkamadınız dimiii sizi gidi sizilerrrkocam ilgi bekledi biraz açtım ama ne yapıyon benle ilgilen dedi bende kapatıverdim aklım sizde kaldı ama . hepiniz iyisiniz dimi bugün güzel geçsin hepinizin inşallahhhh
sağol canımcım....aslında ben de alıştım renge:)))sevdim yani:)canım bu da çok güzel bi haber inşallah devamı gelecektir canlıyı da görmeniz yakındır inşallah canım bizim de öyle oldu ya canım.
canım benim Allah teyzene rahmet etsin abinler de bebeğini inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar darısı hayırlısıyla en kısa zamanda senin başına olsun canım bu arada senindi demi yanlış hatırlamıyorum mide bulantıların falan vardı nasıl oldun düzeldin mi canım?
amin canım inşallah hep beraber.
sağol tatlımm inşallah darısı sizlerin de başına.
güle güle kullan yeni saç rengini canım olsun eşin beğenmiş ya o beğendi mi sorun yok.
sağol canım benim problem ne daha bilmiyoruz ki...canım hormonların hepsi yüksek şu an prolaktin düşmüş bi bayağı en alt sınırın da altında kaan hoca hormonları uyaralım demiş o yüzden yüksek diğerleri.
şifa marketten alınıyo canım ister internetten alın ister yerine gidin alın.Dün de eşim sonucu öğrendikten sonra üstüne aramışlar şifa marketten sanki tahlil yaptırdığını biliyomuş gibi nasıl tahli yaptırdınız mı değişiklik var mı gibilerinden takip de ediyolar yani.istiyorum bebeğimin de dediği gibi garanti veriyolar faydası olmazsa para iadesi yapıyolar ama en az 4 ay kullanılcak bizim de 6 ay oldu hala da devam ediyo eşim kullanmaya.inşallah kullanırsanız sizlere de şifa olur canım.
hoşgeldin cpuerrorcum inşallah hoş ayrılırsın aramızdan...anne adayı olarakmerhaba,
benimde eşimde aynı rahatsızlık var.
ben yıllarca ona hadi sende bi doktora görün diye dil döktüm dinlemedi.
sorun hep bendeymiş gibi davrandı.Şimdi sorunun onda olduğu anlaşıldı ama bu seferde tedaviye yanaşmıyor.
madem çocuğum olmuyor yapmam bende diyor.ne yapmalıyım.yardım edin(
ben buraya ilk üye oldum eşim pek umursamadı ama şimdi diyor ki iyiki şu siteye üye oldun en azından stres katsayın azaldıvalla bu siteye üye olmamın tek nedenide bizimle ayını dertten muzdarip insanlarla konuşmak.
yeni çözümler ve tavsiyeler edinmek.
inş sizlerle birlikte yeni yeni şeyler öğrenir ve eşimi ikna edebilirim.
ailesine de söylese iyi olur bence...bizde de onlar bilmiyordu önce..benim üstüme geliyorlardı...sitedeki arkadaşlar bilir..valla dediğin gibi eller aya çıkıyor bizimkiler daha tekeri yeni keşfediyo:)
zaten ailesinin yaklaşımı o kadar cahilceki eşim ailesine söylemedi bile.
hala sorun bende zannediliyor.
ben ise eşimi ikna etmeye çabalıyorum ama bilgisizim bu konuda.
sizlerin yardımıyla birşeyler öğreneceğim inşallah.
Rabbim tüm isteyenlere bebek nasip etsin.
ay çok güzel olur o provalar ya..stresli olur biraz ama terzin iyiyse sorun yok:)iim canmm benimm.. Şimdi gelinlik provam var ona gidiyorum.. Çıkmam gerek hepinizi öptümmm
esra dene bakalım belki belli olmaz inşallah sebep olur birtane ble sperm yeter yeterki allah ol desin benimkindede canlı sperm olsa yaparımda bizimkiler şimdilik ölü.dün ölü gıbı yatmısım erkenden
vucudum okadrkı yorgunmus
dıger topıkte bısı buldum belkı faydası olur
(ALINTIDIR)
ha bu arada öğrendiğim bir bilgiyi sizinle paylaşıyım, bende gelecek aya başlicam bu yönteme
bizim buralarda bi teyze varr, kadın hastalıklarından iyi anlayan, ayrıca şifalı bitkiler satıyor, macunlar filan hazırlıyor, o dedii, kaynamış 1 adet yumurta hergün içine bol karabiber atılarak, çok acı olacak şekilde 40 gün yememiz gerekiyor muş, çünkü rahmin içinin temzlenip rahmin açık olmasını sağlıyormuş ve her ilişkiye girilmeden önce karnımıza sıcaksu torbası koymalıyımışızki rahim açılması için genişlemesi için, 10 dk kadar sıcaksu torbasıyla beklenmesi gerekiyormuşş, sonrasındada ilişki, valla bunuda deniycem kızlar eğer tutmazsa bu ayy, bu yöntemde olmazsa zaten tekrar tüpe başlamayı düşünüyorum, herşeyin hayılrısı olsun....
ayrıca şunuda söyliyim bu yöntemle benim çok yakın bi arkadaşımın gelini hamile kaldıı, onlarında 1 yıldır olmuyordu ve 1 yıldan sonra bu yöntemle oldu çocuğuuu, herşey allahtan, biz deneyelimdee hiç belli ol
esra dene bakalım belki belli olmaz inşallah sebep olur birtane ble sperm yeter yeterki allah ol desin benimkindede canlı sperm olsa yaparımda bizimkiler şimdilik ölü.
delü guldurdun benı :)
sankı bızımde yıgınlan varda saglıklı
gecen sne 21 dı bu sene belkı zerresı yoktur
ben hiç düşünmüyordum eşim ısrar etti...ben de cazibemi mi yitirdim yoksa diye endişelenip aldımmasalcım güle ğüle kullan yeni aç rengini ne renge boyattın ben bazen kızıla filan boyuyorumda aslında arasında beyazlar var onun için boyuyorum ben zaten dışarda kapatıyorum saçımı ondan çokta fark etmiyor.:78:
esra negatif olma bakemdelü guldurdun benı :)
sankı bızımde yıgınlan varda saglıklı
gecen sne 21 dı bu sene belkı zerresı yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?