- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
Eki Görüntüle 252573
kızlar sabah kahveleri benden:)))
burda su yok ama idare edin lütfen
hadi afiyet olsun.....
yok hc yaptırmadıkkız baktırsana son durum ney diye hem dondurmadınızmı tehlikeye atıyorsunuz inşallah olanlarda yok olmamıştır.:18:
ben hiç düşünmüyordum eşim ısrar etti...ben de cazibemi mi yitirdim yoksa diye endişelenip aldımişin şakası bi yana eşim kanıma girdi valla:)))
al güzel renk dedi...aldım boyadım ben de:)))
sağol tatlımmm
esra negatif olma bakem
21 de olsa var sıfırdan iyidir:)
dediğin yumurtalı kürü yap bakalım..
ne hale geldik ya...
afedersiniz de pislik bile iyi geliyo deseler yeyip yedircez yani
kahve sızın olsun ben sevmem
yandakı cıkolatalar benım :)
herkese merhaba ben kahveye bayılırım helede turk kahvesıne
Eki Görüntüle 252573
kızlar sabah kahveleri benden:)))
burda su yok ama idare edin lütfen
hadi afiyet olsun.....
hadi birinizde fala baksın :)
sevıyorum senı :)
sagol bebegım
eseslim nereye kayboldu
nur efsan da girmiyor kaç gündür(
kızlar şimdi baktım sperm tahlili sonucuna gene bir ölü sperm sperm sayısı 0.1 yazıyor busefer her sahada yazmışlar yani birden fazlaymış bu da bişey ama canlı istiyor insan canlı olmazsada bişeye yaramıyor .
nasılsınız bacılar geçmiş bayramızınız mübarek olsun ben yeni geldim sayılır herifin memleketindeydim cumartesi sabahda teyzemin vefat ettiğini öğrendim yola çıkcaktın zaten geldik ama işte nasıl geldik daha önce eniştemi kaybetmiştim ama teyzem bir başka dokundu kaç gündür yataga girdiğimde aklıma geliyor uykularım kaçıyor şimdi napıyor diye sonra ben napıcama geliyor iş bebek falan derken ömür geçiyormuş bacılar geriye ne götürdü hangi evladını aldı hiç birini daha bir anlamlı geldi hani evladın oyun ve eglence oldugu dünyanın süsü oldugu ne bilim içime oturdu bu arada biliyorsunuz abimlerinde yengemden dolayı olmuyoırdu ve en sonun da hamile haberini almıştık şimdide kızmış onu ögrendim hala oluyorum bacılar
kızlar dua istiyorum sizden en azından 1 fatiha teyzem için kızlar gercekten namaz ne kadar önemliymiş daha bir farklı anladım
nebilim bacılar yine dalgalandım nezaman durulurum bilmem canım burnumda hele akşam olupta karanlık çöküyorya nasıl bunalıyorum anlatamam
herkese slm geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar aramıza baya yeni arkadaşlar katılmış inşallah herkesin dilekleri gerçek olur ve hepimiz bebeklerimize kavuşuruz ben buranın eski üyelerindenim ben dahil olmak üzere eski arkadaşlardan kimseler artık uğramıyor sadece okuyup çıkıyoruz gelişme varmı diye ama artık fırsat buldukça girmeye çalışırımBelginim gamzem mavimenekşem çiçekciğim zamancığım ve daha ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım hepinizi özledim bu kadar ara yeter hadi gelin arada bir sohbet edelim
yaşasınburdayım bebekim
sağol canım benimmmmmmm...gözün aydin canim cikis olmasi bile güzel yakinda insallah canli sperm cikisida olur
zamancigim basin sagolsun mekani cennet olsun teyzenin
canim bende ozledim arkadaslari ama kimse yok bu aralar
MASALcim saclarini boyamissin güle güle kullan canim
tünaydın kızlaarrrr hepinizi kocaman öpüyorummm
hoşgeldin canım benim
nasılsın bugün
hoşbulduk bidenem iyiyim canım kös kös oturuyorum dün tenizlik yaptım bugüne iş kalmadı.iş olmayıncada canım sıkılıyo.sen napıyosun buarada eşim tahlil vermicek bugün cuma günü verir artık..
KADERRRRR nasilsin canim benim döndünmü evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?