KADERRRRR nasilsin canim benim döndünmü evine
iyi olmaya calisiyorum canim, 1 hafta oldu geleli geldik yine bos bos cok zor geliyor artik canim kaldiramiyorum yapacak hic bir sey yok , cok yiprandim . sen nasilsin canim neler yapiyorsun.. eskilerden pek kimse girmiyor yeni arkadaslar gelmis bende ara sira girip okuyup cikiyorum yazacak bir seyim yok artik
iyi yapmışsınız canım benim..içinizde şüphe kalmaz hem..
ben de az sonra yapcam temizlik de azcık bakıyorum ne var ne yok diye....
taam ben bakiiimm:)
sana üç vakte kadar bebk görünüyo:)
kız mı desem erkek mi yoksa ikiz mi bi kız bi erkek?
iyi olmaya calisiyorum canim, 1 hafta oldu geleli geldik yine bos bos cok zor geliyor artik canim kaldiramiyorum yapacak hic bir sey yok , cok yiprandim . sen nasilsin canim neler yapiyorsun.. eskilerden pek kimse girmiyor yeni arkadaslar gelmis bende ara sira girip okuyup cikiyorum yazacak bir seyim yok artik
evet canım şüphe kalmaz içimizde.büyük ihtimal çıkmaz zatende sonra bahane üretmeyelim yok 3 günü geçti falan filan bahanemiz olmaz işte.
:103::103::103::103::103::103:bu gozlugu takıp ole bakın
canım benim Allahım yardım etsin...umudunu kaybetme...inşallah sen de birgün güleceksin.neden yazmıyorsun sıkıntını anlatır rahatlarsın.illa bi değişme olması gerekmiyor hayatında...hayat paylaşınca güzel la la la la la la laaaaaa:))
eseeslimmm canım benim dün doktor sitesine girdim hoca soruları cevaplamıştı onları cevapladığına göre kendi mailindekileri kesin cevaplamıştır senin mail gitmemiştir belki kontrol et istersen..
ayyy ikiz olsunnn3 vakitte pek yakındaymış inşallahh bakalım.kaan hoca mail cvp verdi tahlil sonuclarınız iyi tedaviyi sonuca bağlamamız gerekiyor gelin görüşelim demiş. randevu alıp gidcez bakalım
ayyy ikiz olsunnn3 vakitte pek yakındaymış inşallahh bakalım.kaan hoca mail cvp verdi tahlil sonuclarınız iyi tedaviyi sonuca bağlamamız gerekiyor gelin görüşelim demiş. randevu alıp gidcez bakalım
evt canım bu sabah maile cvp geldi tahlillerinin iyi çıkmış teedavinizi sonuçlandırmamız gerekiyor demiş gelin görüşelim demiş acaba tesemi yapalım diyecek bilmiyorum randevuda almadık daha
hosgeldin canim cok zor biliyorum canim ama ne olursun kendini birakma mucadele edelim
biraz kendine gel sonra tedaviye devam edin...patoloji raporu nasil geldi kaan hoca ne dedi
aslinda benden senden farkli degilim ama ginede bir umut iste belki bir gun bir mucize bizide bulur
bende iyi olmaya calisiyorum canim bu yaz burdaydik rabbim sabir versin canim sana bana hepimize
hımm ikiz görüyorummmmmmm:))))
üç ay mı desem üç yıl mı desemmm?
ne desemmmm
ayy yaşasınn yuppiii çok istiyorum biliyormusun ikiz bebek inşallahhh olur. ayy ayyy 3 ay 3 yıl bakalım hoca tedaviyi sonuçlandıralım dedi ya ne diyecek allahımmm çok heyecanlıyım
canim biz sonucu alinca cikmadi diye uzuntuden ne patoloji raporunu sordum nede kaan hocayla gorustum zaten kaan hoca yapmamis ameliyati oysa 1 gun onceden konusmusduk kendisi gircekdi ameliyati sonucu alinca hemen cikdik bidahada ugramadik hastaneye, gitmeyide dusunmuyorum bidaha kaan hocaya biz ona guvenip kac yildir tedavi surduruyorduk ondaa ama artik bitti simdi bile aklima geldikce sinirleniyorum
sag ol canim rabbim hepimize yardim etsin... canim cok haklisin ama kac yildir bu dertle ugrasmak cok yipratti her defasinda olumsuz olmasi bide bu sene cekdigim acilar beni mahfetti . ama yinede umudumu kesmiyorum allah diyorum inslalah rabbim bir gun hepimizi bu dertten kurtarir
mikrotese demese bari ya((
hosgeldin canim cok zor biliyorum canim ama ne olursun kendini birakma mucadele edelim
biraz kendine gel sonra tedaviye devam edin...patoloji raporu nasil geldi kaan hoca ne dedi
aslinda benden senden farkli degilim ama ginede bir umut iste belki bir gun bir mucize bizide bulur
bende iyi olmaya calisiyorum canim bu yaz burdaydik rabbim sabir versin canim sana bana hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?