Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kaan hoca çok ayıp etmiş...neden gidip konuşmadınız bu konuyu?
hem patoloji raporu nerde?
beni çok şaşırttı dr gerçekten?

canim tam bende bilmiyroum neden girmedigini once benim yumurtalarim toplanmisdi esim ayni anda microtese oldu
esime isi cikdi giremedi demisler

umudunu kaybetme canım...olur inşallah..sizin daha önce mikromu yapıldı..tedavi oldunuz di mi...

2 yildir kaan hocada tedavideydi esim hormonlarinda duzelme olmusdu kaan hoca micro teseye cagirmisdi bizi . 5 yil once tese olmusdu ondada cikmamisdi bu yilda micro tese oldu canim

tünaydın kızlar ben geldim dün gece geç yattım bi türlü uyku tutmadı yatağa gittiğimde saat 4tü allah bilir kaçta sızdım :97: kocişim bugün evde sözde denize gidecektik bugün ama acayip rüzgar var burada bende bugün evde kalalım dedim... onunla ilgilenmekten anca girdim topiğe hepinizi çok özledim
eseslimmmmmm tedavinin sonuna geldiniz galiba banada mikrotese için çağırıyor gibi geldi... cervanın dediği gibi iyice sorup öyle gidin sonra işleriniz aksamasın... allahım inş iyi haberlerle dönersin... biran evvel randevunuzu alın bence...

Son düzenleme:

hoşgeldin baharımmmm tabii öyle gündüz vakti uyursan gece uyuyamazsın tabiii öyle olacağı belliydi.hımm rüzgarlıysa bişey anlamazdınız zaten olsun gitmeyiverin bugün bizimle vakit geçirirsin fenamı olurr

ayy yaşasınn yuppiii çok istiyorum biliyormusun ikiz bebek inşallahhh olur. ayy ayyy 3 ay 3 yıl bakalım hoca tedaviyi sonuçlandıralım dedi ya ne diyecek allahımmm çok heyecanlıyım
hayırlısı bakalım....keşke teseye gerek kalmasa.(

inanamıyorum bu insanlara...en iyi dediğimiz dr bile bunu yapıyorsa yuh yani....
işi çıkmış
oldu güzelim..
onca emek umut ne olacak
belki kaan bey yapsa bulacaktı sperm.
pis insanlar
acayip sinirlendim.
sanki cefede buluşacakmış da vazgeçmiş
işim çıktı diye
bu ne sorumsuzluk ya..
nasıl vicdan
hipokrat çarpacak bunları...
kaan bey beni inanılmaz yanılttı yani.
hiç ahlaklı bir davranış değil bu.

bahar hoşgeldin kuzummmm....
dün benim de uykum kaçtı..kitap okurken uyuyakalmışım sabaha karşı.
uykusuz gibiyim yani:/
bi de evde çok işim var bugün...yavaş yavaş yapıyorum bi taraftan da size yetişiyorum:)

en güvendiğimiz insanlar bile bizii şaşırtabiliyorlar..kime güveneceğiz bilemiyorum çok yazık

canım kaç gündür uykusuzdum gece 2-2,5 gibi yatıyorum zaten... kaan hocadan randevu alıcam diye 2 gün erkenden kalktım... dün dayanamadım öyle bastırdığı uyku yattım ama gece pişman oldum tabi kocişimin bu hafta boş zamanı çokmuş... ben de ona sığınarak bikaç gün sonra gideriz diye ikna ettim valla zamanımın çoğunu sizlerle geçiriyorum zaten işim bile olsa habire dayanamayıp açıyorum zaten pazartesi ders başlıyor ozamana kadar kaynatalım

en güvendiğimiz insanlar bile bizii şaşırtabiliyorlar..kime güveneceğiz bilemiyorum çok yazık

katılıyorum canım....
ben ki kaan beye çok güvenirim ama bu yaptığına anlam veremedim..
bu insanların psikolojilerini hiç mi düşünmüyor.
kadercim üzülme bebekim ya....
Allah bi kapı kapatır bin kapı açar..
bitkisel takviye alın...ara ara spermiogram yaptırın bakarsın bikaç tane de olsa çıkar:))))
ne mucizeler oluyor.
buraya yazacak şeyim yok deme...
bak hepimiz aynı durumdayız.
hepimizin değerler koca bi sıfırdan ibaret.
ama paylaşıyoruz işte....

kızlar geçen gün kardeşim bi espri söyledi çok güldüm...size de yazıyım
-sertap kocan seni başka bi kadınla aldatıyormuş
-hayat paylaşınca güzel la la la la la la laaaaaa
-sertap o kadından bi de çocuğu olmuş.
-paylaşıp çoğalınca güzel la la la la la la laaaaaa:)))))

biz de paylaşalım ama dertleri:)))))

uyku dengemiz bozuldu yahuu ramazanda oturduk sabaha kadar şimdi uyuyamıyoruz işte öyle alıştık bende gece yatağa giriyorum dön dön 3 ü geçiyo yine uyumam.pazartesi kavuşuyosun çocuklarına ne güzel vakit su gibi geçer artık evet kaynatalım tatlımm

sen erken kalktın ozaman canım uykusuz kaldığına göre... ben uykumu aldım allaha şükür... benimde yapacak işlerrim var ama zaten geç girdim çıkasım yok biraz daha durayımda bende yavaş yavaş başlarım

canım iyiyiz şükür seninde geçmiş bayramın mubarak olsun.başın sağ olsun teyzenede üzüldüm mekanı cennet olsun.demek hala oluyorsun Allah analı babalı büyütsün darısı hepimize.oğlan dayıya kız halaya derler sana çeksin tatlı dilli hanım hanımcık.

sözler çok uyumlu kardeşin bayaa yetenekkliymiş cuk diye oturmuş

evet canım ya ramazandan sonra dağıldık iyice toparlamak güç oluyor... kuzucuklarıma kavuşacam nihayet... acayip moral oluyor onlarla vakit geçirmek hem zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile...

Son düzenleme:
sözler çok uyumlu kardeşin bayaa yetenekkliymiş cuk diye oturmuş

yok kuzum o da bi paylaşım sitesinden okumuş:)))
gerçi çok komiktir zaten :))))
en üzgünken bile güldürür insanı...
trajik şeylerda bile komik bişey çıkarır:))))
ama bu ona ait değil:)))))))

kızlar nursenden başka yeşilexi kullanan var mı???? benim aklıma takıldı ama tam karar veremedim alıp almamaya :97:

kızlar sızden bı rıcam olacak benım 2 yasında yegenım var bır bucuk senedır ıdrar yukarı kacma sebebıyle ılac tedavısı goruyo onumuzdekı hafta amelıyat olacak yoksa bobreklerı bozulup dıalıze gırebılırmıs sızden rıcam okuyabılen varsa 1 yasın okuyabılır mı tesekkuredrım hepınıze

yok canım ya m.tese dese bile hemen yaptıramayız zaten. çünkü daha yeni oldu sayılır nisan ayında oldu m.tese aradan geçsin biraz zaman eşimde korkuyor zaten. ne bileyim ne diyecek ya eşime ulaşamadım ona al dedim randevu bende arkadaşım vardı şimdi gitti onun yanında ben arayamam diye ona aramsını söyledim ama şimdi gitti arkadaşım ben arayayım dedim. ama eşime ulaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…