kızlar sızden bı rıcam olacak benım 2 yasında yegenım var bır bucuk senedır ıdrar yukarı kacma sebebıyle ılac tedavısı goruyo onumuzdekı hafta amelıyat olacak yoksa bobreklerı bozulup dıalıze gırebılırmıs sızden rıcam okuyabılen varsa 1 yasın okuyabılır mı tesekkuredrım hepınıze
kızlar sızden bı rıcam olacak benım 2 yasında yegenım var bır bucuk senedır ıdrar yukarı kacma sebebıyle ılac tedavısı goruyo onumuzdekı hafta amelıyat olacak yoksa bobreklerı bozulup dıalıze gırebılırmıs sızden rıcam okuyabılen varsa 1 yasın okuyabılır mı tesekkuredrım hepınıze
tünaydın kızlar ben geldimdün gece geç yattım bi türlü uyku tutmadı yatağa gittiğimde saat 4tü allah bilir kaçta sızdım :97: kocişim bugün evde sözde denize gidecektik bugün ama acayip rüzgar var burada bende bugün evde kalalım dedim... onunla ilgilenmekten anca girdim topiğe hepinizi çok özledim
eseslimmmmmm tedavinin sonuna geldiniz galiba banada mikrotese için çağırıyor gibi geldi... cervanın dediği gibi iyice sorup öyle gidin sonra işleriniz aksamasın... allahım inş iyi haberlerle dönersin... biran evvel randevunuzu alın bence...
canım geçmiş olsun... allah şifa versin yiğenine... tabiki okurum canım allah kabul eder inş...
Kaan hocadan randevu aldım kızlar 27 eylüle o zamnaa kadar doluymuş çok uzun bi süre ama bekliycez valla yapacak bişey yok
valla canım sanırım sonuna geldik ama m.tese olmasa iyi olacak hemen ya bilmiyorum iklemdeyiz şuan bakalım ne zamna randevu alacaz
hayırlı olsun canım randevu gunun ınşallh guzel haberlerle donersın
valla canım sanırım sonuna geldik ama m.tese olmasa iyi olacak hemen ya bilmiyorum iklemdeyiz şuan bakalım ne zamna randevu alacaz
Kaan hocadan randevu aldım kızlar 27 eylüle o zamnaa kadar doluymuş çok uzun bi süre ama bekliycez valla yapacak bişey yok
olsun canım bekliycez bizimkide 30 eylül... zaman geçiverse hemen...
nisanda oldunuzsa bence de hemen bi daha olmayın eseslim...daha 4 5 ay bişey olmuşşş.....
olsun canım bekliycez bizimkide 30 eylül... zaman geçiverse hemen...
baharcım canım senınde randevu gunun hayılı olsun ınşlh sende guzel haberlerle gelırsın tatlım
evet canım ya çok kısa bi süre geçti daha üzerinden 1 sene geçseydi sperm çıkma olasılığı varmı yokmu bilmiyorum ki direk m.tese mi olacak onuda bilmiyorum. bekliyecez bakalım ne diyecek daha eşim o m.tesenin psikolojisini atamadı üzerinden ya m.tese derse dedi oda korkuyor yani. Lokal anestesi ile olmuştu teseyi bütün konuşmaları duymuş hatta bi kaçtane bişiler görmüşler artık sperm mi gördüler canlımı cansızmıydı bilmiyorum o işimize yaramaz demiş dr hatta yani her konuşmalarını duyduğu için psikolojisi iyi değil m.tese yapalım dese bile hemen yaptırmayız gerekirse bekleriz yine. allah büyüktür
ne travma di mi(((
kocişlere kıyamıyoruz ya....canmız bizim daha fazla acıyor(((
evt canım beklemek zor ama mecbur sabretcez
inş cemremcim hakkımızda hayırlısı olur inş...
ne travma di mi(((
kocişlere kıyamıyoruz ya....canmız bizim daha fazla acıyor(((
sabrın sonu selamettir canlarım...
biz de bi ayarlasaydık:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?