Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tabiki deeee:)
okurum ben bebekim...

canım geçmiş olsun... allah şifa versin yiğenine... tabiki okurum canım allah kabul eder inş...

valla canım sanırım sonuna geldik ama m.tese olmasa iyi olacak hemen ya bilmiyorum iklemdeyiz şuan bakalım ne zamna randevu alacaz

Kaan hocadan randevu aldım kızlar 27 eylüle o zamnaa kadar doluymuş çok uzun bi süre ama bekliycez valla yapacak bişey yok

Kaan hocadan randevu aldım kızlar 27 eylüle o zamnaa kadar doluymuş çok uzun bi süre ama bekliycez valla yapacak bişey yok

hayırlı olsun canım randevu gunun ınşallh guzel haberlerle donersın

valla canım sanırım sonuna geldik ama m.tese olmasa iyi olacak hemen ya bilmiyorum iklemdeyiz şuan bakalım ne zamna randevu alacaz

canım şimdi gördüm nisanda mikrotese olmuşsunuz zaten, bana da daha erken gibi geldi ama kaan hoca daha iyi bilir tabi... sen biran evvel randevuyu al bakalım gidince ne diyecek????

nisanda oldunuzsa bence de hemen bi daha olmayın eseslim...daha 4 5 ay bişey olmuşşş.....

evet canım ya çok kısa bi süre geçti daha üzerinden 1 sene geçseydi sperm çıkma olasılığı varmı yokmu bilmiyorum ki direk m.tese mi olacak onuda bilmiyorum. bekliyecez bakalım ne diyecek daha eşim o m.tesenin psikolojisini atamadı üzerinden ya m.tese derse dedi oda korkuyor yani. Lokal anestesi ile olmuştu teseyi bütün konuşmaları duymuş hatta bi kaçtane bişiler görmüşler artık sperm mi gördüler canlımı cansızmıydı bilmiyorum o işimize yaramaz demiş dr hatta yani her konuşmalarını duyduğu için psikolojisi iyi değil m.tese yapalım dese bile hemen yaptırmayız gerekirse bekleriz yine. allah büyüktür

ne travma di mi(((
kocişlere kıyamıyoruz ya....canmız bizim daha fazla acıyor(((

ne travma di mi(((

Aslında ondan çok ben korkuyorum. beklerken o kadar çok kötüydümki anlatamam hayatımda zamanın nasıl geçmeyeceğini öğrendim. herkes o gün amliyat oluyordu yarım saatte çıkıyordu benim eşim 1,5 saat kaldı bulunamadığı için çok fazla arama yapılmış o 1,5 saat sanki 1,5 sene gibi geçti dk lar bile geçmiyordu. aynı şeyleri yaşamak çok zor olacak. eşimden çok benim canım yanıyor. offff bak duygusala bağladım yine yaa ağlamak istemiyorummm

ne travma di mi(((

canlar kolay şey değil tabi... bunu yaşaması da atlatmasıda ayrı dert... psikolojik olarak büyük bi yıkım... peki fiziksel olarakda zor mu... yani ameliyattan sonra kendilerini hemen toparlayabiliyorlar mı??? bi zorluğu oluyor mu sonrasında???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…