Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ahhh canım ya üzme kendini... insanın eşi zor durumdayken elinden bişey gelmemesi çok zor bi durum... benim eşim mikrotese falan olmadı daha ama ben de yaşadım anlattıklarını... eşimin hastalığı tekrarladıktan sonra 2 kere boynundan parça aldılar... cilt damarlarına yakın olduğu için çok büyük riski vardı yüz felci olabilirdi... o 2 ameliyatta nasıl geçti hatırlamak bile istemiyorum... allah şükür sorunsuz atlattık o ameliyatları... çok zor ama dayanmaktan başka çaremiz yok... inş sizinde hakkınızda en hayırlısı olur ve bu dertten en kısa zamanda kurtulursunuz eseslim...

gelip geçer derler ama delip geçer aslında..kimse bilmez yaşamayan..
üzülme demeye dilim varmıyor ama yapacak bişey yok canım sabretmekten başka:26:

sünnet çocuğu gibi oluyorlar benim eşim 1 hafta pantolon giyemedi ama ertesi gün pantolon giyen kişler gördüm ben. yani kişiden kişiye değişiyor. 2-3 gün en fazla ağrısı oldu ialçla geçti zaten ağır bir ağrısı olmadı ama ilk gün baya zor geçti ben uyumadım onu başında bekledim sürekli buz torbasını tuttum. bide otelde kaldık sürekli gidip buz alıpgeldim ama çok şükür ertesi gece bişeyi kalmadı yani dolu dolu 24 saati ağrılı geçti sonrasında hafifledi yüremesi filan değişmişti. off o günler göüzmün önüne geldi

sizde biran önce alın canım hoca çok yoğun bana ayın 27 sinden sonra boş dedi düşün daha dün 21 den sonraydı çok fazla yoğunluk var sanırım günler sonrasına randevu veriyorlar
evet canım fakındayım da eşime ceosu izin vermiyor kolay kolay://
oyüzden bekliyoruz:///

Kızlar Allah yar ve yardımcımız olsun.Beni eşimde sayı binlerde ancak sperm başında olan akrozomunda genetik şekil bozukluğu var %100 bozuk hareket desen o da %0 o yüzden olsa bir dert olmasa bir dert Çok zor bir durum.

gelip geçer derler ama delip geçer aslında..kimse bilmez yaşamayan..
üzülme demeye dilim varmıyor ama yapacak bişey yok canım sabretmekten başka:26:

aynen öyle canım delip geçiyor. kimse bilmniyor bu yaşadıklarımızı bilmedikleri içinde atıp tutuyor herkes hadi çocuk yapın diye bilmiyorlar ki biz nelerle uğraşıyoruz nasıl günler geçirdik. Allah sabır verecektir derdi veren allah ona sığınmaktan başka çaremiz yok canım

aminn acanım inşallahh. herkesin derdi ayrı işte derler ya yaşamayan bilemez diye. bizim derdimizie bizden başka kimse anlamıyor işte. ben bunları başkasına anlatsam boşver olur geçer der moral vermeye çalışır ama berbat eder dahada durumu. ama bilen bi kişiyle sizlerle bunu paylaşmak daha farklı.inşallahhh en kısa zamanda bu dertten kurtuluruz hepimiz

evetttttttttt.......Allah herşeye kadir..boşverin o saçma insanları..ne lüzumsuzlar ya://

canım morfoloji de düzelir inşallah üzülme ya

Allah yardımcınız olsun canım. evet çok zor bir durum. allah inşallah en kısa zmanda bu dertlerimizden kurtulmamızı sağlar.

anladım canım kolay değil allah yardım etsin kocişlerimize

ahhh canım ya çekmeyen bilemez tabi allah çektirmesin de zaten... bunca sıkıntıyı çekiyoruz elimizden geleni yapıyoruz allah yüzümüzü güldürecek inş... tek dayanağımız bu...

canım morfoloji de düzelir inşallah üzülme ya
Canım genetik olunca zor değişmesi, dna hasarlı yani.Allah korusun bu şekilde diyelim ki hamile kalındı ancak bebekler söylemeye dilim de varmıyor sendromlu olma riski varmış.Rabbimmmm bilir ötesini.Allahım sağlıklı,hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etisn.
Allah yardımcınız olsun canım. evet çok zor bir durum. allah inşallah en kısa zmanda bu dertlerimizden kurtulmamızı sağlar.

Amin..hepimizin bir gün mucizeleri olacak ben inanıyorum.Ancak zaman işte sabırsıızız.Rabbim sabır versin .

canım size de geçmiş olsun... allah büyük nezaman nasıl bi mucize verecek bilinmez... sizin mucizenizde sağlılı sıhatli hayırlı evlatlarınız olur inş...

aminnn aminnnn aminnnn inşallahh bizimde yüzümüz gülecek. allah kocişlere sağlık versin inşallah onlar başımızda olsunda herşeyin üstesinden geliriz allahın izniyle. birbirimize saygımızı yitirmeyelim de. neler duyuyoruz bugün annem söyledi bizim bi tanıdık adam evli 10 yıllık filan 2 çocuğu var biri 7 biri 4 yaşında filan.adam karısından boşanma aşamasında gelmişler ama boşanmamışlar adam eve karısı evdeyken başka kadın getirmiş düşünsenizya ne kadar kötü bir durum. ve bu kadın evi terk eidyor. ve çocuklarınıda babaya bırakıyor. sen bu adama güvenmiyorsun neden bu çocukları bırakıyorsun dimi ama al evlatlarını yanına.annesin sen nasıl bırakırsın küçücük çocukları şaşırdım kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…