Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yazıklar olsun öyle anne mi olur....büyük konuşmayalım ama Allah korusun....hadi adamı boşver o karaktersizin önde gideni geride durmayanıymış ama çocukların ne günahı var be kadın...ah ah kimi bulur yemez,kimi bulamaz yiyemez demişler:/

şöyle adama güzel bir tokat yapıştırım adam neye uğradığını şaşırır hemen izin verir. tamam tamam istediğin kadar izin yap der.

bi an gözümde canlandı
ya kızlar sizde de var mı bu huy..
ben ne düşünsem canlandırırım onu..
yani huy olmuş:)
bazen komik oluyor

selam kızlar duygusala bağladım yine oturdum ağlıyorum eşimin m.tese olduğu gün geldi aklıma da adam kıvranıyo bi yandan doktor gelip sperm bulunamadı dedi bi yandan sanki bina başıma yıkıldı hıçkırıklar düğümlendi resmen boğazımda bağırarak ağlamak istedim onu bile yapamadım sırf eşim daha fazla üzülmesin diye ya çok zor günlerdi ALLAH kimseye yaşatmasın...

ahhh canım anne olacak bide bunlar... tamam yaşadıkları hiç kolay değil allah kimseye göstermesin ama sen böyle bi adama nasıl emanet edersin çocukları... ne yapıp edip kendi büyütmeli evlatlarını... o çocukların ne suçu var... babaları evlatlarını düşünse zaten böyle bişey yapmazdı onu zaten geçelim ondan hayır gelmez evlatlarına... eee evli adamla ilişkiye girmeyi önemsemeyen o kadın mı yapacak çocuklara annelik... nasıl bırakıp gider evlatlarını sonra aradan yıllar geçiyor ve "durumum yoktu size bakacak" lafları ediliyor ama olan oluyor artık... allah insanlara hayırlı evlatlar versin... o evlatlarıda hayırlı insanlara versin... yoksa böyle biz çocuk diye yanarken birileri çocuklarını bırakıp çeker gider...

Son düzenleme:
bi an gözümde canlandı
ya kızlar sizde de var mı bu huy..
ben ne düşünsem canlandırırım onu..
yani huy olmuş:)
bazen komik oluyor

aynen canım bende de var o huy çocukluğumdan beri çok hayal kurarım ve de çok kitap okurum... alışkanlık olmuş artık ne düşünsem gözümün önüne gelir görüntüler

Son düzenleme:

ah canım ya kıyamam yaşanılanlar kolay değil ki üstünden ne kadar zaman geçsede acılar hala taze... inş bu sıkıntılar bitip bebişinize kavuşunca bu kötü anların hiçbirini hatırlamazsınız...

....
bu ikoncanlardan binlerce yapıştırsam da yetersizzzzzz

evet canım 8 ay geçti üzerinden ama hala dün gibi...neyseee sıkmayalım canımızı işteee benim gibi bir kitap kurdu buldum galiba gerçi ben son zamanlarda hiç elime kitap alamıyorum sıkılıyorum bitiremiyotum hep yarım bırakıyorum ama sana güzell bir kitap tavsiye edebilirim günahın rengi.. çok güzel bir kitap en son bunu okudum vede çok etkilendim..

aynen canım bende de var o huy çocukluğumdan beri çok hayal kurarım ve de çok kitap okurum... alışkanlık olmuş artık ne düşünsem gözümün önüne gelir görüntüler

benim de aynen
bazen çok komik oluyo de mi bahar
şunu farkettim...ben bu tarz şeyleri çok seviyorum galibahayal kurmayı falan....
depresif bi polyanna gibiyim
içten içe çok iyimser ama bi okadar da kötümser:)9
nası oluyo diyeceksin..
oluyo valla

ahh canımmm ahhh bilmemmmi bende aynı şeyleri yaşadım sabah beri aynı şeyleri düşünüyorum bende aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum kaan hocadan gelen mailden sonra ilk aklıma gelen acaba hemen m.tesemi yapacak oldu ve o günler akklıma geldi. offff allah yardımcımız oldun inşallah canım benim.

ooo ben acayip bi kitap kurduyumdur bu senede çok okudum ama topiğe katıldığımdan beri baya ihmal ettim :97: fırsat buldukça kitap alırım kütüphanemde daha okumadığım onlarca kitap var... hepsini biran önce bitirmek için deliye dönerim bazen günahın rengi... bu kitabı hiç duymadım canım yazarı kim... en kısa zamanda alıp okuyacam tavsiyen için çok teşekkürler bebekimmmm

canım benim eşinin m.tese olabilmesi için ameliyatının üzerinden en az 6 ay geçmesi lazım bize doktorlar öyle demişti hatta 8 aybekleseniz daha iyi olur tumurtalıklar kendini toplar denmişti belkide m.tese için çağırmıyordur farklı bi tedavi şeması çizecektir sen mail at bugün istersen sorda için rahatlasın...

yazarı Ahmed Günbay Yıldız canım..rica ederim bebekimmm

valla 26 oldum kendimi bildim bileli böyleyim hayal kurmadan yapamıyorum bazen çok abarttığımı hatta bi sorunum mu var diye düşünürüm ama bak yalnız değilmişim benim gibi olanlarda varmış

bende düşündüm canımda mail atayım mı acaba diyede sonrada vazgeçtim gelin görüşelim filan demiş ya görüşmede söylecek galiba dedim oyüzden vazgeçtim yazmadım sorsam mı ki ya beynimi kemirip duracak şimdi o güne kadar

canım 20 gün var daha böyle kurup duracağına sor gitsin bakalım ne diyecek...

kim bunun yazarı....
ben de seviyorum okumayı..gerçi buara eskisi kadar çok okuyamıyorum..haftada 2 kitao okurdum azodan önce:)
hayatımı 2ye ayırıyorum.
A.Ö.
A.S.
YANİ Azodan Önce
Azodan Sonra olmak üzere:)))))

sor canım ne olacakki yoksa düşün düşün...sorda rahatla bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…