aminnn aminnnn aminnnn inşallahh bizimde yüzümüz gülecek. allah kocişlere sağlık versin inşallah onlar başımızda olsunda herşeyin üstesinden geliriz allahın izniyle. birbirimize saygımızı yitirmeyelim de. neler duyuyoruz bugün annem söyledi bizim bi tanıdık adam evli 10 yıllık filan 2 çocuğu var biri 7 biri 4 yaşında filan.adam karısından boşanma aşamasında gelmişler ama boşanmamışlar adam eve karısı evdeyken başka kadın getirmiş düşünsenizya ne kadar kötü bir durum. ve bu kadın evi terk eidyor. ve çocuklarınıda babaya bırakıyor. sen bu adama güvenmiyorsun neden bu çocukları bırakıyorsun dimi ama al evlatlarını yanına.annesin sen nasıl bırakırsın küçücük çocukları şaşırdım kaldım.
şöyle adama güzel bir tokat yapıştırım adam neye uğradığını şaşırır hemen izin verir. tamam tamam istediğin kadar izin yap der.
aminnn aminnnn aminnnn inşallahh bizimde yüzümüz gülecek. allah kocişlere sağlık versin inşallah onlar başımızda olsunda herşeyin üstesinden geliriz allahın izniyle. birbirimize saygımızı yitirmeyelim de. neler duyuyoruz bugün annem söyledi bizim bi tanıdık adam evli 10 yıllık filan 2 çocuğu var biri 7 biri 4 yaşında filan.adam karısından boşanma aşamasında gelmişler ama boşanmamışlar adam eve karısı evdeyken başka kadın getirmiş düşünsenizya ne kadar kötü bir durum. ve bu kadın evi terk eidyor. ve çocuklarınıda babaya bırakıyor. sen bu adama güvenmiyorsun neden bu çocukları bırakıyorsun dimi ama al evlatlarını yanına.annesin sen nasıl bırakırsın küçücük çocukları şaşırdım kaldım.
bi an gözümde canlandı
ya kızlar sizde de var mı bu huy..
ben ne düşünsem canlandırırım onu..
yani huy olmuş:)
bazen komik oluyor
selam kızlar duygusala bağladım yine oturdum ağlıyorum eşimin m.tese olduğu gün geldi aklıma da adam kıvranıyo bi yandan doktor gelip sperm bulunamadı dedi bi yandan sanki bina başıma yıkıldı hıçkırıklar düğümlendi resmen boğazımda bağırarak ağlamak istedim onu bile yapamadım sırf eşim daha fazla üzülmesin diye ya çok zor günlerdi ALLAH kimseye yaşatmasın...
selam kızlar duygusala bağladım yine oturdum ağlıyorum eşimin m.tese olduğu gün geldi aklıma da adam kıvranıyo bi yandan doktor gelip sperm bulunamadı dedi bi yandan sanki bina başıma yıkıldı hıçkırıklar düğümlendi resmen boğazımda bağırarak ağlamak istedim onu bile yapamadım sırf eşim daha fazla üzülmesin diye ya çok zor günlerdi ALLAH kimseye yaşatmasın...
bi an gözümde canlandı
ya kızlar sizde de var mı bu huy..
ben ne düşünsem canlandırırım onu..
yani huy olmuş:)
bazen komik oluyor
ah canım ya kıyamamyaşanılanlar kolay değil ki üstünden ne kadar zaman geçsede acılar hala taze... inş bu sıkıntılar bitip bebişinize kavuşunca bu kötü anların hiçbirini hatırlamazsınız...
aynen canım bende de var o huyçocukluğumdan beri çok hayal kurarım ve de çok kitap okurum... alışkanlık olmuş artık ne düşünsem gözümün önüne gelir görüntüler
....
bu ikoncanlardan binlerce yapıştırsam da yetersizzzzzz
evet canım 8 ay geçti üzerinden ama hala dün gibi...neyseee sıkmayalım canımızı işteee benim gibi bir kitap kurdu buldum galiba gerçi ben son zamanlarda hiç elime kitap alamıyorum sıkılıyorum bitiremiyotum hep yarım bırakıyorum ama sana güzell bir kitap tavsiye edebilirim günahın rengi.. çok güzel bir kitap en son bunu okudum vede çok etkilendim..
ahh canımmm ahhh bilmemmmi bende aynı şeyleri yaşadım sabah beri aynı şeyleri düşünüyorum bende aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum kaan hocadan gelen mailden sonra ilk aklıma gelen acaba hemen m.tesemi yapacak oldu ve o günler akklıma geldi. offff allah yardımcımız oldun inşallah canım benim.
ooo ben acayip bi kitap kurduyumdurbu senede çok okudum ama topiğe katıldığımdan beri baya ihmal ettim :97: fırsat buldukça kitap alırım kütüphanemde daha okumadığım onlarca kitap var... hepsini biran önce bitirmek için deliye dönerim bazen günahın rengi... bu kitabı hiç duymadım canım yazarı kim... en kısa zamanda alıp okuyacam tavsiyen için çok teşekkürler bebekimmmm
benim de aynen
bazen çok komik oluyo de mi bahar
şunu farkettim...ben bu tarz şeyleri çok seviyorum galibahayal kurmayı falan....
depresif bi polyanna gibiyim
içten içe çok iyimser ama bi okadar da kötümser:)9
nası oluyo diyeceksin..
oluyo valla
canım benim eşinin m.tese olabilmesi için ameliyatının üzerinden en az 6 ay geçmesi lazım bize doktorlar öyle demişti hatta 8 aybekleseniz daha iyi olur tumurtalıklar kendini toplar denmişti belkide m.tese için çağırmıyordur farklı bi tedavi şeması çizecektir sen mail at bugün istersen sorda için rahatlasın...
bende düşündüm canımda mail atayım mı acaba diyede sonrada vazgeçtim gelin görüşelim filan demiş ya görüşmede söylecek galiba dedim oyüzden vazgeçtim yazmadım sorsam mı ki ya beynimi kemirip duracak şimdi o güne kadar
ooo ben acayip bi kitap kurduyumdurbu senede çok okudum ama topiğe katıldığımdan beri baya ihmal ettim :97: fırsat buldukça kitap alırım kütüphanemde daha okumadığım onlarca kitap var... hepsini biran önce bitirmek için deliye dönerim bazen günahın rengi... bu kitabı hiç duymadım canım yazarı kim... en kısa zamanda alıp okuyacam tavsiyen için çok teşekkürler bebekimmmm
bende düşündüm canımda mail atayım mı acaba diyede sonrada vazgeçtim gelin görüşelim filan demiş ya görüşmede söylecek galiba dedim oyüzden vazgeçtim yazmadım sorsam mı ki ya beynimi kemirip duracak şimdi o güne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?