Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ahmet günbay yıldızmış canım yazarı... valla dediğin çok doğru hayatımız ikiye ayrılıyor A.Ö. A.S tuttum bunu

yazarı Ahmed Günbay Yıldız canım..evet canım hepimiz ikiye ayırdık artık tek uğraşımız azo oldu..

canlar ben çıkıyorum koçiş evde yemek hazırlamam lazım hem yüzünü sarkıttı bile benimle ilgilenmiyorsun diye ben akşam yine girerim... hepinizi çok seviyorum ve kocaman

canlar ben çıkıyorum koçiş evde yemek hazırlamam lazım hem yüzünü sarkıttı bile benimle ilgilenmiyorsun diye ben akşam yine girerim... hepinizi çok seviyorum ve kocaman

güle güle canımcım öpüyorum bende seni kocanla ilgilen tabi adam kırk yılda bir evde kalıyor sende ilgilenmezsen ayıp olurrrr

ahmet günbay yıldızmış canım yazarı... valla dediğin çok doğru hayatımız ikiye ayrılıyor A.Ö. A.S tuttum bunu
öyle di mi ama:///
bu arada görüşürüz yine bebekim kocanla ilgilen tabe:)öpüldün
yazarı Ahmed Günbay Yıldız canım..evet canım hepimiz ikiye ayırdık artık tek uğraşımız azo oldu..
sorma ya sabahtan akşama azo:)))
neyse ben şu ücretliye başlıyım dersaneye de gitcem zaten zaman kalmayacak:))
ozaman kafamı toplamayı umuyorum....
sorayım dimi ya off sorayım valla yoksa ben kurrarım artık acaba ne diyecek nolcak diye

bence de sor bebekimmmmm...düşün düşün Çoktur işin olmasın

bende çıkıyorum kızlar kociş aradı hazırlan dışarda takılıcaz dedi ohh bee yemek derdimde kalmadı hazırlanayım bende kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorumm

bende çıkıyorum kızlar kociş aradı hazırlan dışarda takılıcaz dedi ohh bee yemek derdimde kalmadı hazırlanayım bende kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorumm

ohh hadi bakalım canım keyfin yerine gelsin şöyle gez güzelce kocanla stresini at gel. sende kendine çok iyi bak

tam mail yazayım dedim mailde sorun varya yazamadım beklemem gerekiyormuş. hep bekliycem mi ben yaa offfff

Valla canım ya bizim kırmızı ışıklar çok uzun sürüyo ya ömrümüz beklemekle geçecek snaırım
deme öyle birgün bize de yeşil yanacak pamık şekerimmmmm:)))
cok sukur bugun ıı yım
ılac kullandım
kafamı kaldıramadım
ay cok kotu bılıormusun
rabbm kımseye dert vermesınnnnnnnnnn

ilaç içme diye bana diyon sen içiyon kuzum:))
bitki çayı rahatlatmıyor mu..
ben 2 gündür iyiyim...stres atayım diye manyakça şeyler yapıyorum:)))
saç boyattım benim için radikal bir renkti hem de kırmızıya çalıyor renk güneşte:)))
he he olsunnn:)))
en güzel elbisemi giyip akşama süslencem
moral olsun diye:)))
bi koca tabak çikolatalı pasta yedim şimdi
müzik açtım son ses...anneli mattila;ne na na naaaaaaaa
delirdim yaaaa:)))

azolular deıl delıler topıgı olacak yakında :))))))))
bnde sacımı yenı boyattım
tam sarıııııııııııııııı
senlen dolassak gs bayragı gıbı oluruz desene :)
ılac artık dayanamadım ıctım
bıtkıde onun ustune ıctım
terletıor vede rahatlatıor benı
aksama calısma var galıba masal

inşallah canım benimm
süslen sülen en seksi elbiseni giy ama

güldürdün beni
çalışma yapalım diye süslenmiyorum kız iyi hissedeyim diye:)))
hem çalışma olur mu bilemem bakcaz artık
benimki sınavlarına çalışıyo ya onçün

canim ameliyata girmemesi konusunda sonuna kadar haklisin..bende cok üzgünüm o konuda..
ama sen ginede kaan hocaya sinirlenipte tedaviyi birakma eger esinde tedavi yi isterse devam edin..patoloji raporunu ogren ve tedaviye baslayin..kaan hocaya tekrar gitmek istemiyorsan baska bir dr de tedaviye devam edin

canım sen nasılsın.böyle giderse depresyona giricez valla biraz dağıtalım kafaları bir meşakat bulsak iyi olacak ne bileyim el işi felan yapsak yada kursamı gitsek yada uzun bir roman okusak sende bir fikir ver.

sagol canim bende iyiyim daha dogrusu iyi olmaya calisiyorum..pes etme taraftari degilim canim o zaman dahada cok mutsuz oluyorum

insalllah yenecez bu azo yu bir gun rabbim insallah nasip edecek bizlerede..
canim valla bilmiyorum ne yapsakta unutsak ama unutulmyor ben gecen yil kursada gittim unutulmuyor
ordaki insanlarda bebek yokmu diyor..el isi olabilir romanda olabilir ben bazen el isi yapiyorum zaten rahatlatiyor birazda olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…