bebekimmmmm yüzdüm yüzdüm geldimçok dalgalıydı ama yine de güzeldi...
evet ya nasıl bozuluyor anlatamam
ya biz sadece dün masala takılınca arkasından durum bana patlayınca ben çok güldüm sizinlede paylaşayım dedim okadar ayıp mı ettim yani
kocişe sorsan "hem de en büyüğünden ayıp ettin" der
yok canım niye fena olasın doğru diyorsun bundan sonra burda konuştuklarımı söylemem ona
zaten bidaha duyarsa keser beni
aaa kesemez valla ben varımm uçarım gelirim oraya
erkekler böyle işte burda biz her şeyimizi paylaşıyoz rahatlıyoz dimi ama sıkıntı yok bize göre bizde konuştuklarımızı koçişlere söylemeyiz olur biterrr
saol bidenem siz varken kimse bişey yapamaz bana
yok yokkk bi daha söylemem valla
adam bana kızıp çalışmalara ara verirmiş
vermez vermezz veremezzo kadar şeyleri yerken veremez canımsın benim bidenemm
öylemi diyon kız
bence de öyle valla istese bile ara veremez
sen de benim canımsın bidenem
iyiki varsınız hepiniz
öyle öyle
bende koçişi bekliyorum yemek yapıyorum bi yandanda akşam babamlara gidicez tatilden geldikten sonra gidemediydik bu akşam oaray gidicez bakalım.
hoşbulduk esracığım.bende bayramda çok sıkıntılar atlattım eşimin yiyeni depresyon ilaçları kullanıyordu onunla birlikte arkadaşlarına uymuş alkol almış.ben bayramlaşmaya annemlere gitmiştim eltimi aradım ağlamaktan konuşamıyor oğlu yoğun bakımda doktorlar kalbi durdu son zamanlarını yaşıyor demiş.oğluda birtek benim sözümü dinliyor eltimde bana kızdı gitmeseydin bizi bırakmasaydın oğlum ölmezdi dedi .ozaman birkez daha anladımki evet bizim evladımız yok bir kere içimiz yanıyor olanında sorunu olursa binlerce kez yanıyor. ama Allah'a şükür atlattı eltimde hatasının farkına vardı çünkü benim hiç bir suçum yoktu.Rabbim kimseyi evlatsızda bırakmasın evlat acısıda yaşatmasın inşallah
kolay gelsin canım benim afiyetle yiyingidin gidin canım baya oldu döneli alınmasınlar sonra
kolay gelsin canım benim afiyetle yiyinGidin gidin canım baya oldu döneli alınmasınlar sonra
sağol canımcım gelin beraber yiyelim
gelmek bilmez şimdi çıkamaz işten geç kalıncada gitmek zor oluyo işe aşık bizimki bazen diyorum beni mi daha çok seviyorsun işinimi diyorum ikinizide aynı seviyorum diyor
bahar cok acıktım sıze gelıorum
aahhh keşke canım benim ne güzel olurdu biaraya gelebilseydiksohbetler ederdik yemekler yerdik gezerdik tozardık oohhhhhhhhh gel keyfim gel
ama napalım sen benim için ye ben hissederimnegüzel bukadar sevdiği bi işi yapması ama seni daha çok sevsinnnnnnn
valla çok güzel olurdu
ben senin yerinede yerim söz canım
saol bidenem ne lezzetli yapmışsındır şimdi ohhhh missss
hala gelmedi koçiş yaa offff
aaaa saat kaç oldu niye bekletiyor bu enişte benim arkadaşı mınezaman yemek yiyip çıkacaksınız tatlım baya geç oldu :26:
hep böyle ya sadece ramazanda biizm yemek saatimiz düzgündü. ne zamn yediğimiz belli olmuyor yemek düzenimiz hiç yok yani. çokta aıktım yanii
hep böyle ya sadece ramazanda biizm yemek saatimiz düzgündü. ne zamn yediğimiz belli olmuyor yemek düzenimiz hiç yok yani. çokta aıktım yanii
aynı bizde senin gibiyiz yemek vaktimiz dokuz buçuk on geç geliyor koçişler erkende dükkanları kapatamıyorlar mecburen düzensizlik oluyor napalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?