Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aaa kesemez valla ben varımm uçarım gelirim oraya
erkekler böyle işte burda biz her şeyimizi paylaşıyoz rahatlıyoz dimi ama sıkıntı yok bize göre bizde konuştuklarımızı koçişlere söylemeyiz olur biterrr

saol bidenem siz varken kimse bişey yapamaz bana
yok yokkk bi daha söylemem valla
adam bana kızıp çalışmalara ara verirmiş

vermez vermezz veremezz o kadar şeyleri yerken veremez canımsın benim bidenemm

öylemi diyon kız
bence de öyle valla istese bile ara veremez
sen de benim canımsın bidenem
iyiki varsınız hepiniz

Son düzenleme:
öylemi diyon kız
bence de öyle valla istese bile ara veremez
sen de benim canımsın bidenem
iyiki varsınız hepiniz

öyle öyle
bende koçişi bekliyorum yemek yapıyorum bi yandanda akşam babamlara gidicez tatilden geldikten sonra gidemediydik bu akşam oaray gidicez bakalım.

öyle öyle
bende koçişi bekliyorum yemek yapıyorum bi yandanda akşam babamlara gidicez tatilden geldikten sonra gidemediydik bu akşam oaray gidicez bakalım.

kolay gelsin canım benim afiyetle yiyin gidin gidin canım baya oldu döneli alınmasınlar sonra

amın canım
cok uzuldum cok hmde

kolay gelsin canım benim afiyetle yiyin gidin gidin canım baya oldu döneli alınmasınlar sonra

sağol canımcım gelin beraber yiyelim
gelmek bilmez şimdi çıkamaz işten geç kalıncada gitmek zor oluyo işe aşık bizimki bazen diyorum beni mi daha çok seviyorsun işinimi diyorum ikinizide aynı seviyorum diyor

aahhh keşke canım benim ne güzel olurdu biaraya gelebilseydik sohbetler ederdik yemekler yerdik gezerdik tozardık oohhhhhhhhh gel keyfim gel
ama napalım sen benim için ye ben hissederim negüzel bukadar sevdiği bi işi yapması ama seni daha çok sevsinnnnnnn

valla çok güzel olurdu
ben senin yerinede yerim söz canım

aaaa saat kaç oldu niye bekletiyor bu enişte benim arkadaşı mı nezaman yemek yiyip çıkacaksınız tatlım baya geç oldu :26:

hep böyle ya sadece ramazanda biizm yemek saatimiz düzgündü. ne zamn yediğimiz belli olmuyor yemek düzenimiz hiç yok yani. çokta aıktım yanii

kizlar meraba nasilsiniz kader arkadaslarim..benim esim sudafedle endol kullanmisti ..kaan hocanin tavsiesi uzerine ve sperm verdik canli 3 tane temel sperm hucresi bulunmus..kizlar bu nedemek artik cikarmi acaba bilgilerinize ihtiyacim var..simdi kaan hocaya meil attim bakalim nediycek hayirlisi..ayrica benimde transferim oldu bugun 6 .gunu bakalim bir tutsa keske zor bu isler kizlar sperm bulunuyo cok sukur ama tutsa birde off off rabbim emeklerimizi bos etmesin hepimizin kucaklarimizi doldursun insallahh opuyorum sizleri..

hep böyle ya sadece ramazanda biizm yemek saatimiz düzgündü. ne zamn yediğimiz belli olmuyor yemek düzenimiz hiç yok yani. çokta aıktım yanii

aynı bizde senin gibiyiz yemek vaktimiz dokuz buçuk on geç geliyor koçişler erkende dükkanları kapatamıyorlar mecburen düzensizlik oluyor napalım .

bu çok kötü canım ya geç saatte yenilenler hep kilo olarak geri dönüyor... ama ne yapacaksın işi bunu gerektiriyorsa yapcak bişey yok... kıyamam sana ya saat kaç oldu acıkırsın tabi... canım benim çıkmam gerekiyor sonra görüşürüz umarım eşin daha fazla gecikmez

aynı bizde senin gibiyiz yemek vaktimiz dokuz buçuk on geç geliyor koçişler erkende dükkanları kapatamıyorlar mecburen düzensizlik oluyor napalım .

aynen öyle canım ya. esnaflık zor. yemek saatide olmayınca düzen olmuyor sanki. geleceği saat belli değil yemeği yapıyorsun gelecek diye bi işi çıkıyor hadi bakalım yemekler soğuyır ne tadı kalıyo ne tuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…