kizlar meraba nasilsiniz kader arkadaslarim..benim esim sudafedle endol kullanmisti ..kaan hocanin tavsiesi uzerine ve sperm verdik canli 3 tane temel sperm hucresi bulunmus..kizlar bu nedemek artik cikarmi acaba bilgilerinize ihtiyacim var..simdi kaan hocaya meil attim bakalim nediycek hayirlisi..ayrica benimde transferim oldu bugun 6 .gunu bakalim bir tutsa keske zor bu isler kizlar sperm bulunuyo cok sukur ama tutsa birde off off rabbim emeklerimizi bos etmesin hepimizin kucaklarimizi doldursun insallahh opuyorum sizleri..
kizlar meraba nasilsiniz kader arkadaslarim..benim esim sudafedle endol kullanmisti ..kaan hocanin tavsiesi uzerine ve sperm verdik canli 3 tane temel sperm hucresi bulunmus..kizlar bu nedemek artik cikarmi acaba bilgilerinize ihtiyacim var..simdi kaan hocaya meil attim bakalim nediycek hayirlisi..ayrica benimde transferim oldu bugun 6 .gunu bakalim bir tutsa keske zor bu isler kizlar sperm bulunuyo cok sukur ama tutsa birde off off rabbim emeklerimizi bos etmesin hepimizin kucaklarimizi doldursun insallahh opuyorum sizleri..
ben ozaman arkadaşa alayım dedim ama azoda bi etkisi yok gibi geldi bana kıza mail attım.sipariş vermediyse almıcam verdiyse alırım tabi kıza ayıp olmasın...masal TAVSANCIL OTUNU SENMI kullanacksın esınmı ?
büyük geçmş olsun canım..Rabbim bugünümüzü aratmasın.hoşbulduk esracığım.bende bayramda çok sıkıntılar atlattım eşimin yiyeni depresyon ilaçları kullanıyordu onunla birlikte arkadaşlarına uymuş alkol almış.ben bayramlaşmaya annemlere gitmiştim eltimi aradım ağlamaktan konuşamıyor oğlu yoğun bakımda doktorlar kalbi durdu son zamanlarını yaşıyor demiş.oğluda birtek benim sözümü dinliyor eltimde bana kızdı gitmeseydin bizi bırakmasaydın oğlum ölmezdi dedi .ozaman birkez daha anladımki evet bizim evladımız yok bir kere içimiz yanıyor olanında sorunu olursa binlerce kez yanıyor. ama Allah'a şükür atlattı eltimde hatasının farkına vardı çünkü benim hiç bir suçum yoktu.Rabbim kimseyi evlatsızda bırakmasın evlat acısıda yaşatmasın inşallah
çok sevindim canım tez zamnada anne olmanı temenni ediyorum.Allah yardımcın olsun..kizlar meraba nasilsiniz kader arkadaslarim..benim esim sudafedle endol kullanmisti ..kaan hocanin tavsiesi uzerine ve sperm verdik canli 3 tane temel sperm hucresi bulunmus..kizlar bu nedemek artik cikarmi acaba bilgilerinize ihtiyacim var..simdi kaan hocaya meil attim bakalim nediycek hayirlisi..ayrica benimde transferim oldu bugun 6 .gunu bakalim bir tutsa keske zor bu isler kizlar sperm bulunuyo cok sukur ama tutsa birde off off rabbim emeklerimizi bos etmesin hepimizin kucaklarimizi doldursun insallahh opuyorum sizleri..
hayattan nefret ettiğiniz oldu mu hiç?
ya da alıp başınızı gitmek istediniz mi?
merak ediyorum....
bomb.k durumdayım!
nasıl bu kadar canımı sıkıyorlar insanlar anlamıyorummmm
çok çok çok olduuuuu daaa hayırdır tatlım kimler canını sıktı..
ya da alıp başınızı gitmek istediniz mi?
merak ediyorum....
bomb.k durumdayım!
nasıl bu kadar canımı sıkıyorlar insanlar anlamıyorummmm
burda yazmak istemiyorum özelden atsam olur mu?müsaitsen?
iyi hissetmiyorum..........
çoğu zaman aynı ruh hali içinde oluyorum bitanem
kim ne yaptı yine neden bukadar kötü durumdasın bak bende üzüldüm şimdi
hoşgeldin canmm zaten bugünlerde hepimiz böyleyiz dokunsalar ağlayacağız ağır geliyo artık bazı şeyler ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
hoşbulduk demek isterdim cervancım ama masala üzüldümyine canını sıkmışlar kızın nezaman bitecek bu acılar cervanım biz nezaman mutlu olacağız... tam moralimizi düzelttik diyoruz bi üzüntü daha... hepimiz aynı acıyı çekiyoruz... birimizi üzen her söz bizimde canımızı yakıyor... neden insanlar bu kadar acımasız anlamıyorum... allah yardımcımız olsun bidenem bu üzüntülere katlanmak kolay değil...
canım benimm yaaaa bende çok üzüldümm.evet canım hergün farklı bi sıkıntı farklı bi üzüntü napalım hayat böyle işte üzmek kırmak nekadar kolay olmuş bizler bir karıncayı bile incitemezken bir çocuğu bile kırmamak için mücadele ederken insanlar çok gaddar olmuşlar insanlar artık acıma duygularını kaybetmiş vaziyette inşallah bizler onlar gibi olmayız vede ALLAH o insanları ıslah eder inşallah.bizler nelerle uğraşıyoruz kimsenin bizi anladığı yok içimizdeki fırtınalardan herkes habersiz neler yaşadığımızı bilmiyorlarmış gibi birde insanlar üstümüze geliyo bizim isyan etmemiz gerekirken insanların sesi bizden daha çok çıkıyo ALLAH hepimize sabır versin....
saol bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmahh kıyamam... Gel esram ben seni doyururum hem de zevkle
azoda etkısı var dıolar ama deıcemben ozaman arkadaşa alayım dedim ama azoda bi etkisi yok gibi geldi bana kıza mail attım.sipariş vermediyse almıcam verdiyse alırım tabi kıza ayıp olmasın...
Büyük geçmş olsun canım..rabbim bugünümüzü aratmasın.
çok sevindim canım tez zamnada anne olmanı temenni ediyorum.allah yardımcın olsun..
Ya da alıp başınızı gitmek istediniz mi?
Merak ediyorum....
Bomb.k durumdayım!
Nasıl bu kadar canımı sıkıyorlar insanlar anlamıyorummmm
saol bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
azoda etkısı var dıolar ama deıcem
zaten ucuzda 10 mılyon sısesı
getırıor sana 2 sıse yazmıs
gormednmı sıtede
bu ruh halı aynı ben
bazı insanlar var cervancım herşeye bi kusur buluyorlar hep bi laf sokma derdindeler... insan biraz düşünceli olur ya... bazen hasta olurum okulda çocuklar farkeder birbirlerine "öğretmenimiz hasta bugün hiç üzmeyelim sessiz olalım" falan derler... düşünebiliyor musun... hastayım diye daha da kötü olmayayım diye kendilerince önlem alıyorlar...bunlar 5-6 yaşındaki çocuklar... çocuk kadar düşünemiyorlar bu insanlar... onların acıları kendilerine yetiyor bide biz üzmeyelim demiyorlar... dediğin gibi allah ıslah etsin onları bizede sabır versin...
bazen 5 6 yaşındaki çocuklar 40 50 yaşındaki insanlardan daha akıllı daha olgun daha merhametli olabiliyorlar işte buda bir acı gerçek.artık kimseyi takmıycam diyorum bazen ama olmuyo işte hele en yakınımızdaki ise hiç olmuyo ama yinede herzaman diyorum yuvam eşim herşeyden değerli başkaları için asla vede asla yuvamızı eşimizi huzursuz etmeyelim evimiz yolumuz ayrı kapımızı kapattıkmı herşey vede herkes kapının dışında kalıyo önemli olan bizlerim bizlerin huzuru önemli olan takıyoruz takmıyoruz değil hepimiz aynı şeylerle uğraşıyoruz şimdi önemli olan tek şey şu azo derdinden kurtulmak mücadele etmek vede bebiş sahibi olmak bizim derdimiz bize yetiyo başımızdaki sorunla anca uğraşabiliyoruz napalım canımm sabır diycezz....
çok haklısın canım rabbim bizi bu dertten kurtarır inş... canım ben çıkıyorum sana iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?