Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım hayırlı olsun transferin inşallah buefer tutunurda kurtulursun eşinde güzel işte demekki daha önce çıkmıuyoduysa işe yaramış belki devam ederse dahada çogalır biraz dikkat etseydin kendine ananas yeseydin tranverden onra kAbak çekirdegi kabız olma inşallah iyi haberini alırız evin inşallah buefer .kaçtene koydular inşallah ikizin olurda öncekilerin acısı çıkar.

canım hayırlı olsun inş sımsıkı tutunur sana bebişin ve inş ikizlerin olur da mutluluğun ikiye katlanır demekki kullandığınız işe yaramış inş daha da artar spermler... sen kendine dikkat et allah bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

Son düzenleme:

canim trasferin hayirli olsun insallah tutar kendine iyi bak dualarim seninle

inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur bu sefer seni hiç bırakmaz canım.dualrım seninle.inşallah bebeğin bize umut olur.topiğimizde bir bebiş olur Emir Bebek
kullandığınız ilaç işe yaramış demekki canım ne güzel allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım

masal TAVSANCIL OTUNU SENMI kullanacksın esınmı ?
ben ozaman arkadaşa alayım dedim ama azoda bi etkisi yok gibi geldi bana kıza mail attım.sipariş vermediyse almıcam verdiyse alırım tabi kıza ayıp olmasın...
büyük geçmş olsun canım..Rabbim bugünümüzü aratmasın.
çok sevindim canım tez zamnada anne olmanı temenni ediyorum.Allah yardımcın olsun..

hayattan nefret ettiğiniz oldu mu hiç?
ya da alıp başınızı gitmek istediniz mi?
merak ediyorum....
bomb.k durumdayım!
nasıl bu kadar canımı sıkıyorlar insanlar anlamıyorummmm

Hastalık: Erkek infertilitesi (kısırlık) sperm sayısı azlığı
Çare : Çakşırkökü suyu+ ginseng macunu
Çakşırkökü: Özellikle Hatay Bölgesinde yetişen çakşırkökü bitkisinin bulunduğu bölgelerde evlerde ve hayvanlarda ikiz üçüz doğumların çok fazla olduğu tespit edilmiştir.Yaklaşık 200 yıl önce afrodizyak ve sperm artırıcı etkisi keşfedilen çakşır kökü suyu padişahların kudret suyu olarak da bilinmektedir. Kısa sürede sperm kalitesinde ve sayısında inanılmaz derecede artış sağlar. Ayrıca erkekler için kuvvetli bir afrodizyaktır.

merak ediyorum....
bomb.k durumdayım!

çok çok çok olduuuuu daaa hayırdır tatlım kimler canını sıktı..

merak ediyorum....
bomb.k durumdayım!

çoğu zaman aynı ruh hali içinde oluyorum bitanem
kim ne yaptı yine neden bukadar kötü durumdasın bak bende üzüldüm şimdi

çoğu zaman aynı ruh hali içinde oluyorum bitanem
kim ne yaptı yine neden bukadar kötü durumdasın bak bende üzüldüm şimdi

hoşgeldin canmm zaten bugünlerde hepimiz böyleyiz dokunsalar ağlayacağız ağır geliyo artık bazı şeyler ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

hoşgeldin canmm zaten bugünlerde hepimiz böyleyiz dokunsalar ağlayacağız ağır geliyo artık bazı şeyler ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

hoşbulduk demek isterdim cervancım ama masala üzüldüm yine canını sıkmışlar kızın nezaman bitecek bu acılar cervanım biz nezaman mutlu olacağız... tam moralimizi düzelttik diyoruz bi üzüntü daha... hepimiz aynı acıyı çekiyoruz... birimizi üzen her söz bizimde canımızı yakıyor... neden insanlar bu kadar acımasız anlamıyorum... allah yardımcımız olsun bidenem bu üzüntülere katlanmak kolay değil...

canım benimm yaaaa bende çok üzüldümm.evet canım hergün farklı bi sıkıntı farklı bi üzüntü napalım hayat böyle işte üzmek kırmak nekadar kolay olmuş bizler bir karıncayı bile incitemezken bir çocuğu bile kırmamak için mücadele ederken insanlar çok gaddar olmuşlar insanlar artık acıma duygularını kaybetmiş vaziyette inşallah bizler onlar gibi olmayız vede ALLAH o insanları ıslah eder inşallah.bizler nelerle uğraşıyoruz kimsenin bizi anladığı yok içimizdeki fırtınalardan herkes habersiz neler yaşadığımızı bilmiyorlarmış gibi birde insanlar üstümüze geliyo bizim isyan etmemiz gerekirken insanların sesi bizden daha çok çıkıyo ALLAH hepimize sabır versin....

bazı insanlar var cervancım herşeye bi kusur buluyorlar hep bi laf sokma derdindeler... insan biraz düşünceli olur ya... bazen hasta olurum okulda çocuklar farkeder birbirlerine "öğretmenimiz hasta bugün hiç üzmeyelim sessiz olalım" falan derler... düşünebiliyor musun... hastayım diye daha da kötü olmayayım diye kendilerince önlem alıyorlar...bunlar 5-6 yaşındaki çocuklar... çocuk kadar düşünemiyorlar bu insanlar... onların acıları kendilerine yetiyor bide biz üzmeyelim demiyorlar... dediğin gibi allah ıslah etsin onları bizede sabır versin...

ahh kıyamam... Gel esram ben seni doyururum hem de zevkle
saol bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
azoda etkısı var dıolar ama deıcem
zaten ucuzda 10 mılyon sısesı
getırıor sana 2 sıse yazmıs
gormednmı sıtede
Ya da alıp başınızı gitmek istediniz mi?
Merak ediyorum....
Bomb.k durumdayım!
Nasıl bu kadar canımı sıkıyorlar insanlar anlamıyorummmm

bu ruh halı aynı ben

saol bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

azoda etkısı var dıolar ama deıcem
zaten ucuzda 10 mılyon sısesı
getırıor sana 2 sıse yazmıs
gormednmı sıtede

bu ruh halı aynı ben

esracım siparişini verdiğiniz ürün ne biraz bahseder misin???????

bazen 5 6 yaşındaki çocuklar 40 50 yaşındaki insanlardan daha akıllı daha olgun daha merhametli olabiliyorlar işte buda bir acı gerçek.artık kimseyi takmıycam diyorum bazen ama olmuyo işte hele en yakınımızdaki ise hiç olmuyo ama yinede herzaman diyorum yuvam eşim herşeyden değerli başkaları için asla vede asla yuvamızı eşimizi huzursuz etmeyelim evimiz yolumuz ayrı kapımızı kapattıkmı herşey vede herkes kapının dışında kalıyo önemli olan bizlerim bizlerin huzuru önemli olan takıyoruz takmıyoruz değil hepimiz aynı şeylerle uğraşıyoruz şimdi önemli olan tek şey şu azo derdinden kurtulmak mücadele etmek vede bebiş sahibi olmak bizim derdimiz bize yetiyo başımızdaki sorunla anca uğraşabiliyoruz napalım canımm sabır diycezz....

çok haklısın canım rabbim bizi bu dertten kurtarır inş... canım ben çıkıyorum sana iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…