Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bahsettıgımız sadece romanyada olan tansancıl otu
kadında yumurtalama sorununu ıı gelen
erkekte sperm azlıgına ıı gelen bırseymıs bakalım

hayattan nefret ettiğiniz oldu mu hiç?
ya da alıp başınızı gitmek istediniz mi?
merak ediyorum....
bomb.k durumdayım!
nasıl bu kadar canımı sıkıyorlar insanlar anlamıyorummmm

ahh kader arkadaşım benim ahh bebişim anlayabiliyorum neden üzüldüğünü az çok insanlar işte can sıkmak için yaratılmışlar sanki ne kadar sussan cvp olarak yinede anlamazlar ben seni çoook iyi anladım...

nasılsınız kızlar dün giremedim topiğe ne var ne yok

çok bir değişiklik yok canım toana nın transferinin dün 6.günüydü herkes aynı tedavide. zaten bu aralar azoyu pek fazla konuşmuyoruz farklı şeylerle konuşup mutlu olmaya çalışıyoruz. sen nasılsın ? sende ben gibi sabahın köründe kalkmışsın sanırım kalkar kalmaz yaptığım ilk iş bilg açmak oluyor bağımlılık yaptı

kızlar günaydın..herkes iyidir umarım..Bende iyi olmaya çalışıyorum..

Kızlar JKLM arkadaşımız geldimi? haberi olan var mı acaba? çok merak ediyorum onu acaba sonucu ne oldu? kızlar bizde pazartesi tekrar doktora gidiyoruz, daha öncesinde lekelenme olmuştu ve acil olarak gitmiştik, keseyi görmüştük..pazartesi de kalp atışı için gideceğiz, nolur dualarınızı bekliyorum, bebeğimi görüp kalp atışını duyabileyim, bazen çok endişeleniyorum..Rabbim hayırlısını verir inşAllah..

ahh canımm ne güzel bi duygudur içindeki bebeğinin kalp atışını duymak eminim çook güzel bir duygudur. Allah kucağına almayı nasip etsin canım. inşallah canım bebeğini görürsün dualarım seninle canım. bizleri haberdar et. kendine çook dikkat et canım. Allaha emanet ol.
bu arada jklm arkadaşımz gelmedi haberimiz yok yani bayram sonundan beri gelmediği bildiğim kadarıyla canım

bilmiyodum toananın transferinin olduğunu çok sevindimmm hadi inşallah hayırlısıyla hamile haberini de alırız...aynen canım ben de öyle zaten sabah eşimi uğurluyorum uykum açılıyo bil. giriyorum hemen ben de iyiyim çok şükür canım bu arada dualar noldu devam etmiyo galiba

canımmmm hoşgeldin jklm den haber yok sanırım girmedi galiba topiğe inşallah herşey yolundadır canım sizin de inşallah herşey gönlünüzce olsun endişelenme inşallah bebeğinin kalp atışlarını da duyarsın,kucağına da alırsın canım...

aynen canım bende eşimi gönderdikten sonra uykum kaçıyor. hatta o gitmeden bilg. açıyorum sabah sabah ne yapıyrsun bilg. diyor çalışıyrum diyroum bende
dualar devam ediyor aslında canım da okuyan pek yok dün ben okudum masala okuyorz 2 meryem suresi kaldı bugün kimse okumazsa ben onuda okuyacam masala. devam edelim gün içinde okuyabildiğimiz kadar okuyalım.

gunaydın gusel hatunlar,gusel anne adayları

melısammmmm duyacaksın ınsallah pıt pıtları

günaydın kızlar
inşallah herkes iyidir.
dün gece panik atak krizi geçirdim maalesef o yüzden dayak yemiş gibiyim...
oluyordu bu ara ama bu kadar kötü olmamaıştım son zamanlada.
aldığım nefes ciğerlerime ulaşmıyor sanki,
kalbim sıkışıyor,çarpıntı
ellerim iyice uyuşmuştu zaten..
eşim tüm pencereleri ışıkları açtı o da üzüldü
nefes almamı sağlamaya çalıştı...
baya bi geç olmuştu saat ben biraz kendime geldim.
sonra uyumuş kalmışım zaten yorgunluktan....
bugün de eşimin annesiyle bi yere gitcez:/
valla bu halde nası olcaksa

canım benim inşallah bu kadar zorluğun üstesinden geldiniz Allahın izniyle bunu da aşarsınız...bence endişelenme....ne güzel bi duygudur kimbilir...Rabbim korktuklarına uğratmasın...inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin canım

hımmm pek de güzellermiş..kokuları da içimi açtı
bunlar da sana kuzum:)
farklı bi çiçekmiş gibi:)))))

bitanemm benim teşekkür ederimmm
nasılsın bugün akşam çok üzüldüm ya noldu öyle kriz geçirmişsin canım niye bu kadar çok kendini yıpratıyorsun canım benim yaa
kanal d de doktorum programını izliyormusun neler anlatıyor

üstün dökmen var di mi....evet beni anlatıyor:))))
bu adam süper ya..kitaplarını okudum...ama bizimkilerde teoride kalıyor hepsi:)))
zumba dansına geçtiler zaten:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…