- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
hayattan nefret ettiğiniz oldu mu hiç?
ya da alıp başınızı gitmek istediniz mi?
merak ediyorum....
bomb.k durumdayım!
nasıl bu kadar canımı sıkıyorlar insanlar anlamıyorummmm
günaydın herkeseeeeeeeeee
bendede sana herkeze günaydınlarrrrrrrrrrrr.
bendede sana herkeze günaydınlarrrrrrrrrrrr.
nasılsınız kızlar dün giremedim topiğe ne var ne yok
kızlar günaydın..herkes iyidir umarım..Bende iyi olmaya çalışıyorum..
Kızlar JKLM arkadaşımız geldimi? haberi olan var mı acaba? çok merak ediyorum onu acaba sonucu ne oldu? kızlar bizde pazartesi tekrar doktora gidiyoruz, daha öncesinde lekelenme olmuştu ve acil olarak gitmiştik, keseyi görmüştük..pazartesi de kalp atışı için gideceğiz, nolur dualarınızı bekliyorum, bebeğimi görüp kalp atışını duyabileyim, bazen çok endişeleniyorum..Rabbim hayırlısını verir inşAllah..
bilmiyodum toananın transferinin olduğunu çok sevindimmm hadi inşallah hayırlısıyla hamile haberini de alırız...aynen canım ben de öyle zaten sabah eşimi uğurluyorum uykum açılıyo bil. giriyorum hemen ben de iyiyim çok şükür canım bu arada dualar noldu devam etmiyo galibaçok bir değişiklik yok canım toana nın transferinin dün 6.günüydü herkes aynı tedavide. zaten bu aralar azoyu pek fazla konuşmuyoruz farklı şeylerle konuşup mutlu olmaya çalışıyoruz. sen nasılsın ? sende ben gibi sabahın köründe kalkmışsın sanırımkalkar kalmaz yaptığım ilk iş bilg açmak oluyor bağımlılık yaptı
Kızlar JKLM arkadaşımız geldimi? haberi olan var mı acaba? çok merak ediyorum onu acaba sonucu ne oldu? kızlar bizde pazartesi tekrar doktora gidiyoruz, daha öncesinde lekelenme olmuştu ve acil olarak gitmiştik, keseyi görmüştük..pazartesi de kalp atışı için gideceğiz, nolur dualarınızı bekliyorum, bebeğimi görüp kalp atışını duyabileyim, bazen çok endişeleniyorum..Rabbim hayırlısını verir inşAllah..
bilmiyodum toananın transferinin olduğunu çok sevindimmm hadi inşallah hayırlısıyla hamile haberini de alırız...aynen canım ben de öyle zaten sabah eşimi uğurluyorum uykum açılıyo bil. giriyorum hemen ben de iyiyim çok şükür canım bu arada dualar noldu devam etmiyo galiba
canımmmm hoşgeldin jklm den haber yok sanırım girmedi galiba topiğe inşallah herşey yolundadır canım sizin de inşallah herşey gönlünüzce olsun endişelenme inşallah bebeğinin kalp atışlarını da duyarsın,kucağına da alırsın canım...
masalcımm günaydın bebekimm bunlar sana
hımmm pek de güzellermiş..kokuları da içimi açtı
bunlar da sana kuzum:)
farklı bi çiçekmiş gibi:)))))
bitanemm benim teşekkür ederimmm
nasılsın bugün akşam çok üzüldüm ya noldu öyle kriz geçirmişsin canım niye bu kadar çok kendini yıpratıyorsun canım benim yaa
kanal d de doktorum programını izliyormusun neler anlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?