Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

dikkat et canım kendine. havalar artık yavaş yavaş soğumaya başladı hasta olmaa.
bu azo yüzünden iyice psikolojimiz bozuldu valla sebepsiz yere ağlamalar sebepsiz yere dalıp gitmeler inşallah bunlarda gececek baharcım bizde bugünleri atlatacağız

kızlar spermiogram sonucu aldık ve yine 0 moralim çok bozuldu ya tabii herşeyin hayırlısı diyorum ama yinede insan üzülüyo iştee...

hayırlsıı canım insan üzülür tabi daha zamanı var demekki canım tedaviden olumlu sonuçlar alıp tahlil verdiğimizde canlı canlı bol bol spermleri görecez inşallahhh.

sadece böyle davranarak kendimizi yıpratıyoruz inanki karşındakinin akşam ne geçirdiğinin farkında bile değildir olan yine sana oluyor. canım senin sağlıklı olman gerekiyor ki bebeğin olunca ona sağlıklı bir anne olasın....
allah sana bu davranışlarının mükafatını verecek canım çünkü herşeyi görüyor. bu dünyada vermese öteki dünyada mutlaka verecek canım. sen inançlı birisin herşeyin üstesinden gelirsin. bugünler gececek canımm

inş canım ya... ne güzel tam topladım kendimi herşey yolunda diyorum olmadık bi anda darmadağın oluyorum içimize ata ata ne olacak tabi eninde sonunda bi patlama yaşıyoruz... gece serindi pencerede açıktı zaten pike örtüyoruz üşüdüm ama kalkıp pencereyi kapamadım... zaten ağlıyordum bide tıkırtı yaparsam eşim uyanır farkeder diye öylece yattım gece farketmiş battane getirip örttü üzerimi ama iş işten geçmişti tabi... biraz önce eve geldi nasıl olduğumu merak etmiş... "hem üşüyorsun hem battane getireyim mi dediğimde istemem diyorsun" diyor gülerek... sanki ben ne yaptığımı biliyorum da

inşallah canımcım...Allah herşeye kadir...sabredicez yine:)))

evet canım üzülmemek elde değil ama napalım yine mücadeleye devam dediğin gibi yine yola devam inşallah bu azo illetinden kurtulacağız...

canım üzüldüm ama tedaviniz devam ediyor inşallah birdakine spermleriniz çıkar o sıfırı gördümü insan kederlenmemek elde degil ama rabbim inşallah birgün o sıfırın yerini sayılar görmeyi nasip edecek tedaviye devam gün dogmadan neler dogarmış savaşıcaz bu azoyla ve galip gelecez inşallah .:18:

masalcım geçmiş olsun canım eger böyle panik atak gibi debresyon gibi hastalıgın varsa biran önce doktora gitmen gerek allah korusun daha çok ilerler tedavi olman gerek .uyku filan uyuyama gibi aglama yeme içmeden kesilme bunlar hepsi debresyon belirtisi seni korkutup morelini sitemem benim görümcemde var ve kadının hiç bir derdi yok en ufak çocuksa çocuk var kocaysa oda var paraysa oda var karışanı yok hiç stres olacak yani elle avuçla tutulacak hiç bir sıkıntısı yok ve böyle bir hastalıga tutulmuş içim sıkılıyor deyip aglama yemen kesilme gece uykuyu kaçırma ve halisiyonslar bile görmeye başlamış doktor ilerletmişsiniz demiş ve şizofreni teşsisi kondu hastanede yattı kaçsefer allahtan bir hafta yattımı hastanede düzeliyor düzelmese daha kötü çocukları var olan onlara olur kaç senedir sürekli kullanması gereken ilaçları var saatini bile şaşırmıyor bi kaç sefer unutmuş hemen hastanelik oldu .böyle hastalıklar hiç üzüntü
ye gelmez bizimkiler ailede çevrede bişey olsun ona hiç duyurmazlar hasta olur diye korkuyorlar hemen kafaya takıp geri hastalıgı tekrarlıyor çünkü .yani demek istediğim biran evvel git panik atak derken başka hastalıklara çevirmesin o insanlarada hiç kafayı takma ne kadar kafaya takarsan o kadar kendine yaparsın allahlarından bulunlar inanki hepimiz aynı durumdayız daha yolun çok başındasın biraz bunlara kendini alıştırman lazım sorarlar toplumun içine girmeye hasret bırakırlar kendi dertlerine bakmazlar hemen bize derler e kaç yıl oldu tüp bebek deneyin olmazsa sorun hanginizde filan yere gittinizmi bizim filanlarında yoktu şöyle oldu falan filan aynı laflar aynı konuşmalar onlar bizim nekadar içimiz yandıgının nekadar stres oldugumuzun farkında bile degiller başında olmayan bilmez anlayamazlar valla beni öz annem bile şöyle bakıyorum anlamıyor anlayamaz ancak kendini kendin anlıyossun gerisine sinek vızıltısı ende boş ver o sinir bozucu insanların içine çok ğirme kafayı dagıtacak oyalanacak bişeyler bul kendine biraz deli ol deliliğe vur bugünlerde geçecek canım benim biraz sabır hiç belli olmaz allah bir kapı acar inşallah tedaviniz başarılı olur çok fazla beklemeden kavuşursun bebegine .

eseslim eşine geçmiş olsun geçer üç dört günde bişeyi kalmaz biraz üşütmüştür birazda denizde filan su kaçmıştır kulagına allah daha büyük sıkıntılardan korusun canım.

canım beim sağolasın yazdıkların için ve destek olduğun için...
ende daha önce vardı bu rahatsızlık ama tedavi olmuştum ozaman eşimle de evlenmemiştik o da baya destek olmuştu geçmişti...ara ara çarpıntım oluyodu sinirlenip üzlünce ama geçiyodu..buara baya hortladıo da kendimi sıkmaktan oldu hep.bi dr gidesim var bakalım ilaç vermese bari(((
işte insanlar yapıyor ediyor köşesine çekilip izliyor sen çekiyorsun acısını..diyorum ya bi süre kimseyi görmek istemiyorum..yarın çok yakın bi arkadaşımla görüşcem iyi gelir diye düüşünüyorum...sinirlerim laçka oldu çünkü..biraz farklı şeyler iyi gelir belki bilmiyorum...işe de başlarsam veya kursa biraz kafam boşalır..böylesi çok zor...gel sor neler atlatoyor insan bunu da atlatıcaz inşallah...

kızlar hepimiz çok üzülüyoruz ya ama önce allah hayırlıysa ve hayırlı evlatlar versin size bişey anlatmak istiyorum bundan 2 yıl önce biz ankarada iki yıl oturduk burda eşim işleri iyi gitmediydi orada çalıştı iki yıl oturduk geri orda yapamadık bura geri geldik neye anlatacagım şey başka bir gün dogal gazımız bitmişti postaneye almaya gittim onada geç kalmışım kapanmış neyse bende orada yakın yolumun üsstünde park vardı oturulan masada birtane yaşlı bir teyze oturuyordu yanınıza oturabilirmiyim dedim tabi dedi neyse oturdum birbirimize bakarken tanıştık o kendisini atlattı bana sordu ben anlattım 79 yaşındaydı sevimli birisiydi hayatta çekmediği kalmamış kalkarken koluma girdi zaten evi benim evin yolunun üstündeydi evini ğösterdi ille beklerim gel dedi ve ben başka zaman gittim kadın çok yalnızdı teyzenin 4 çocugu olmuş biri erkek üçü kız erkek olan 45 yaşında ölmüş onun maşını alıp geçiniyordu üç kızıda birisi amerikada kaç yıldır ne geliyor ne bir maddi manevi hiç bi faydası yok bir kızı kıbrısta oturuyormuş o da aynı hiç ne geliyor ne arayıp soruyor bir kızıda ankaranın içinde bir dolmuşluk yerde oturuyordu ve senede birdefa gelirmiş o kadar gittim geldim kızının geldiğini görmedim ben buna çok yardımcı oluyordum pazara filan markete gönderirdi parasını verip alır gelirdim karnesini verirdi ilaçlarını yazdırıp alır gelirdim bana dua etmekten bi haller olurdu bende başka ilgileneni yok diye yaşlı dua ediyor diye ne istese tamam diyordum sonra geri bura geldik naptı bilmem öldüyse allah rahmet eylesin yaşıyorsa allah yardımcısı olsun bazen çocugumuz olmadıgı için üzüldüğümü anlatırdım bana derdi bana baksana benim 4 tane oldu olduda noldu hangisi yanımda hangisinin bir faydası var hepside hayırsız çıktı biri öldü ötekinlerde birbirinden hayırsız derdi dogru önemli olan hayırlı evlat kadın 4 çocugu olmuş eşide yok ölmüş yanlız allah yardım etsin .bazen allah örnek olarak kaşıma çıkarıyor böyle şeyleri belkide o kadın ölse bile ancak ölüsünün kokusuna fark edilir yanlız yaşıyanlar genelde öyle oluyor evine gider gelirdim eve geldimmi aman halimize gene şükür derdim en azından başımızda bi koca var iyi kötü en azından genciz elimiz ayagımız tutuyor kimseye muhtaç degiliz derdim .tabi yaşlandıkmı nolcaz bizde orasını allah bilirde allah yaşlılıkta zulum gençlikte ölüm vermesin .

cervan üzüldüm canım sıfır sperm çıkmasına ya insan emeğinin karşılığını alamayınca illaki üzülüyo tabi allah elbet emeklerimizi boşa çıkarmayacaktır birgün mükafatını verecektir ama bizim için çokk zor bir durum bende bugün sizin gibiyim kızlar kötüyüm eşimin halasının kızı 2 senelik evli çocukları oldu bu haberi duyunca çokk üzüldüm oturup hıçkıra hıçkıra ağladım aslında kıskanmadım kendi adıma yerindim sabah beri de ruh gibi dolaşıyorum ortalıkta

canım hoşgeldin nasılsın bayağıdır girmiyosun topiğe...canım herşeyin hayırlısı herşeyin bir zamanı var elbet ama insanız işte üzülmemek elde değil Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda bizlere de nasip etsin inşallah...

cervancımmm canım üzülme inşallah bir dahaki sefere güzel çıkar sonucunuz siz tedavinize devam edin güzel Allahım inşallah en yakın zamanda güldürür yüzünüzü.

cervan ___senın adına cok uzuldum rabbm yardımcımız olsun ınsallah

masal__gececek bırtanem ınsallah bu gunlerde gerıde kalacak sende saglıgına kavusacaksın vede hayırlı bır evladın olacak ınsallahhhhhh

istıyorum bebegım __ılk cumlendekı gıbı rabbım herseyın hayırlısını versın ınsallah,ayrıca bırını tanıorum yıllar sonra cocugu olan sımdı olmesı ıcın dua edıyor keske olsede kurtulsam dıor (((((

BAHAR------------------------------------------1 yasin
CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------ 1 yasin
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------1 yasin
MELAYT---------------------------------------
MİKRO-----------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------1 yasin
NZLN-------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZCU--------------------------------------------2 yasin
ZAKKUM-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese...okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

kızlar benim dualar bitmiş..okuyan herkesin ağzına sağlık..hakkınızı helal edin..Allah hepinizden razı olsun...ve karşınıza çıkarsın.Tez zamanda anne olun inşallah dualarımdasınız...

sağol canım biliyorum geçeceğini..nitekim ne geçmiyor ki ama gelip geçen delip geçiyor genelde...allah herşeye kadir canım...ya sabır ya selamet....
esra buarada tavşancıl tenktürünü naptın kuşum ya

hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz şuraya girip iyi olan var mı ki?aklımız hep aynı yerde,kalbimiz aynı şeylere kırılıyor,aynı şeye içleniyoruz..bi bebek ya da hamile görünce onun adına sevinip kendi adımıza üzülüyoruz...boynumuz bükük,acımız yıllar da geçse taze.bununla yaşamayı öğrenelim diyoruz bi süre kandırıyoruz kendimizi avutuyoruz geçici sevinçlerle ama biz de saat 12yi vurunca külkedisi hesabı kafayı yastığa koyunca düşüncelerden uyuyamıyoruz gündüz kafayı meşgul ediyoruz belki ama gece tüm düşünceler üşüşüyor beynimize...kalbimizdeki can kırıklarından uyuyamıyoruz.
kaçtıkça kovalıyor acılar..çıkmaz sokak...en yakınların bile anlamıyor ve acmasızca üstüne geliyorlar..laçka olmuş sinirlerin iyice bozuluyor ve giderek daha kötü oluyorsun..
biri bişey soracak,bi bebek bi hamile görücem ya da biri laf sokacak diye izole bi hayat istiyorsun..kah yapabiliyorsun kah yapamıyorsun..fakat şu bir gerçek ki yalnızlaşıyorsun,elini ayağını çekemesen de gönlünü çekiyorsun herşeyden...kalabalığın göbeğinde bile yapayalnız kalıyorsun öyle dımdızlak..
alem bebeğini severken,sen boş duvarlara bakıyorsun tüm gün...
kırılan ümitlerini her defasında yapıştırmaktan yoruluyorsun...paramparça hayallerine bakıp ah çekiyorsun sessiz....kimseye etmeden şikayet..
acıyla bakan gözlerine bakan eşinin yanan kalbini görüyorsun her yeni gün...bir bebeğe sarlan babaya bakarken,oğluyla top oynarken komşunun damadı eşinin eriyip gidişini...ama birşey yapamıyorsun..yapamazsın da zaten..olmayınca olmaz çünkü..tek bir sperm bile olmaz mı...olmayınca olmaz...
takvimden yapraklar düştükçe için sızlar korkarak sorarsın kendine NE ZAMAN ..nezaman anne olacağım?
ve dua edersin herseferinde Allahım HİÇBİRZAMAN OLMASININ BUNUN CEVABI diye...yakında olsun...
bilinmeze atarsın adımını ve beklersin..attığın adım gül bahçesine mi açılır dikenlerin içine mi?durur düşünürsün gülün dikeni var dersin..ve tüm bu yaşadkılarının da KOCAMAN SİVRİ BİR DİKEN olmasını GÜLüne kavuşmayı temenni edersin.
nasıl birşeymiş rabbim.nasıl bir arzuymuş ki bu dikenler battı gönlüme,kanattı...her umut kapısını GÜLÜM çıkar karşıma diye açtım ama hep dikenler battı...canım acıyor biliyor musun?hangisine yanayım BATAN DİKENLERE mi yoksa ALAMADIĞIM GÜL KOKUSUNA mı?_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…