ohhhhhhhhhhh çiçeklerde mis gibi kokuyor valla teşekkür ederim
ben bugün pek iyi değilim ya aslında bariz bi sebebi yok dün canım sıkıldı gece saatlece ağladımsonra yattım bi türlü uyuyamadım yatakta bile tutamadım kendimi eşim duyacak diye ödüm koptu... nebileyim bazen geliyorlar böyle sonra gece çok üşüdüm eşim farketmiş üzerime kalın bişeyler getirdi ama hastalandım galiba üzerimde bi kırıklık var
kızlar spermiogram sonucu aldık ve yine 0 moralim çok bozuldu ya tabii herşeyin hayırlısı diyorum ama yinede insan üzülüyo iştee...
dün giremedim evet canım..bi ara açtım ama okumaya bile halim yoktu kapattım nitekim okuyamadan
dün çoooooooooooooook kötü bigündü..sebebini ne siz sorun ne ben söyliyim...anlamışsınızdır artık..gün içinde sıktım kendimi sıktım..herkes sordu bi sorun mu var diye bi baktım gözlerimden yaşlar akıyorgün bitti eve geldik ben yine panik atak krizi geçirdim...sonra ağla ağla...eşimin de sınavları vardı bugün bıraktı dersi benle uğraştı...balkona çıktım saatlerce oturdum öyle boş boş...yatalım dedik güya ben uyuyamadım sabha kadar namazı kılıp yattım yorgunluktan uyumuşum ama yüzüm kireç gibi...gözlerim altı mosmor olmuş..
dün eşime dedim ki bitmeyen bi mutsuzluk var bende...artık herşey yordu beni...sürekli endişe korku stres çarpıntı nefes alamama ölyorum hissi..ben başedemiyorum..önceden korkardım ölmekten korkmuyorum da aman ölsem nolur gibi bi hisse kapıldım...
eşime bunları anlattım diye kızmayın bana.çünkü eğer ona da anlatmasam iyice kötü olucam.
beni psikoloğa götür dedim..o da espri ile gülerek senin psikoloğun benim dedi...ama ben bu yükü taşıyamıyorum..
bi süre dah bekleyip dr gitme kararındayım.
tam iyiyim derken bişey oluyo ve ben yine toplanıyorum..ama herzaman olmuyo demek ki..ya da onun da bi sınırı var demek ki...şimdi toplayamıyorum kendimi...ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum ne de canım bişey yapmak istiyor...
dikkat et canım kendine. havalar artık yavaş yavaş soğumaya başladı hasta olmaa.
bu azo yüzünden iyice psikolojimiz bozuldu valla sebepsiz yere ağlamalar sebepsiz yere dalıp gitmeler inşallah bunlarda gececek baharcım bizde bugünleri atlatacağız
sadece böyle davranarak kendimizi yıpratıyoruz inanki karşındakinin akşam ne geçirdiğinin farkında bile değildir olan yine sana oluyor. canım senin sağlıklı olman gerekiyor ki bebeğin olunca ona sağlıklı bir anne olasın....
allah sana bu davranışlarının mükafatını verecek canım çünkü herşeyi görüyor. bu dünyada vermese öteki dünyada mutlaka verecek canım. sen inançlı birisin herşeyin üstesinden gelirsin. bugünler gececek canımm
evet canım üzülmemek elde değil ama napalım yine mücadeleye devam dediğin gibi yine yola devam inşallah bu azo illetinden kurtulacağız...
ne yerdeyim ne gökte sanki arafta bekliyorum....artık bişeylere sevinmek istiyorum.insanlar benle uğraşmayı bıraksın istiyorum..
hastalık dert sıkıntı bunlar geride kalsın istiyorum.Allahım duyuyor sesimi biliyorum..ona inanmasam zaten kesinlikle çok farklı bi hayatım olurdu belki de yaşayacak bi hayatım bile olmazdı...sadece beni ayakta tutan inancımdır..
canım beim sağolasın yazdıkların için ve destek olduğun için...masalcım geçmiş olsun canım eger böyle panik atak gibi debresyon gibi hastalıgın varsa biran önce doktora gitmen gerek allah korusun daha çok ilerler tedavi olman gerek .uyku filan uyuyama gibi aglama yeme içmeden kesilme bunlar hepsi debresyon belirtisi seni korkutup morelini sitemem benim görümcemde var ve kadının hiç bir derdi yok en ufak çocuksa çocuk var kocaysa oda var paraysa oda var karışanı yok hiç stres olacak yani elle avuçla tutulacak hiç bir sıkıntısı yok ve böyle bir hastalıga tutulmuş içim sıkılıyor deyip aglama yemen kesilme gece uykuyu kaçırma ve halisiyonslar bile görmeye başlamış doktor ilerletmişsiniz demiş ve şizofreni teşsisi kondu hastanede yattı kaçsefer allahtan bir hafta yattımı hastanede düzeliyor düzelmese daha kötü çocukları var olan onlara olur kaç senedir sürekli kullanması gereken ilaçları var saatini bile şaşırmıyor bi kaç sefer unutmuş hemen hastanelik oldu .böyle hastalıklar hiç üzüntü
ye gelmez bizimkiler ailede çevrede bişey olsun ona hiç duyurmazlar hasta olur diye korkuyorlar hemen kafaya takıp geri hastalıgı tekrarlıyor çünkü .yani demek istediğim biran evvel git panik atak derken başka hastalıklara çevirmesin o insanlarada hiç kafayı takma ne kadar kafaya takarsan o kadar kendine yaparsın allahlarından bulunlar inanki hepimiz aynı durumdayız daha yolun çok başındasın biraz bunlara kendini alıştırman lazım sorarlar toplumun içine girmeye hasret bırakırlar kendi dertlerine bakmazlar hemen bize derler e kaç yıl oldu tüp bebek deneyin olmazsa sorun hanginizde filan yere gittinizmi bizim filanlarında yoktu şöyle oldu falan filan aynı laflar aynı konuşmalar onlar bizim nekadar içimiz yandıgının nekadar stres oldugumuzun farkında bile degiller başında olmayan bilmez anlayamazlar valla beni öz annem bile şöyle bakıyorum anlamıyor anlayamaz ancak kendini kendin anlıyossun gerisine sinek vızıltısı ende boş ver o sinir bozucu insanların içine çok ğirme kafayı dagıtacak oyalanacak bişeyler bul kendine biraz deli ol deliliğe vur bugünlerde geçecek canım benim biraz sabır hiç belli olmaz allah bir kapı acar inşallah tedaviniz başarılı olur çok fazla beklemeden kavuşursun bebegine .
istiyorum bebeğimi sen nasılsın canım nasıl gidiyor hayat...
cervan üzüldüm canım sıfır sperm çıkmasına ya insan emeğinin karşılığını alamayınca illaki üzülüyo tabi allah elbet emeklerimizi boşa çıkarmayacaktır birgün mükafatını verecektir ama bizim için çokk zor bir durum bende bugün sizin gibiyim kızlar kötüyüm eşimin halasının kızı 2 senelik evli çocukları oldu bu haberi duyunca çokk üzüldüm oturup hıçkıra hıçkıra ağladım aslında kıskanmadım kendi adıma yerindim sabah beri de ruh gibi dolaşıyorum ortalıkta
cervan ___senın adına cok uzuldum rabbm yardımcımız olsun ınsallah
masal__gececek bırtanem ınsallah bu gunlerde gerıde kalacak sende saglıgına kavusacaksın vede hayırlı bır evladın olacak ınsallahhhhhh
istıyorum bebegım __ılk cumlendekı gıbı rabbım herseyın hayırlısını versın ınsallah,ayrıca bırını tanıorum yıllar sonra cocugu olan sımdı olmesı ıcın dua edıyor keske olsede kurtulsam dıor(((((
cervan üzüldüm canım sıfır sperm çıkmasına ya insan emeğinin karşılığını alamayınca illaki üzülüyo tabi allah elbet emeklerimizi boşa çıkarmayacaktır birgün mükafatını verecektir ama bizim için çokk zor bir durum bende bugün sizin gibiyim kızlar kötüyüm eşimin halasının kızı 2 senelik evli çocukları oldu bu haberi duyunca çokk üzüldüm oturup hıçkıra hıçkıra ağladım aslında kıskanmadım kendi adıma yerindim sabah beri de ruh gibi dolaşıyorum ortalıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?