hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz şuraya girip iyi olan var mı ki?aklımız hep aynı yerde,kalbimiz aynı şeylere kırılıyor,aynı şeye içleniyoruz..bi bebek ya da hamile görünce onun adına sevinip kendi adımıza üzülüyoruz...boynumuz bükük,acımız yıllar da geçse taze.bununla yaşamayı öğrenelim diyoruz bi süre kandırıyoruz kendimizi avutuyoruz geçici sevinçlerle ama biz de saat 12yi vurunca külkedisi hesabı kafayı yastığa koyunca düşüncelerden uyuyamıyoruz gündüz kafayı meşgul ediyoruz belki ama gece tüm düşünceler üşüşüyor beynimize...kalbimizdeki can kırıklarından uyuyamıyoruz.
kaçtıkça kovalıyor acılar..çıkmaz sokak...en yakınların bile anlamıyor ve acmasızca üstüne geliyorlar..laçka olmuş sinirlerin iyice bozuluyor ve giderek daha kötü oluyorsun..
biri bişey soracak,bi bebek bi hamile görücem ya da biri laf sokacak diye izole bi hayat istiyorsun..kah yapabiliyorsun kah yapamıyorsun..fakat şu bir gerçek ki yalnızlaşıyorsun,elini ayağını çekemesen de gönlünü çekiyorsun herşeyden...kalabalığın göbeğinde bile yapayalnız kalıyorsun öyle dımdızlak..
alem bebeğini severken,sen boş duvarlara bakıyorsun tüm gün...
kırılan ümitlerini her defasında yapıştırmaktan yoruluyorsun...paramparça hayallerine bakıp ah çekiyorsun sessiz....kimseye etmeden şikayet..
acıyla bakan gözlerine bakan eşinin yanan kalbini görüyorsun her yeni gün...bir bebeğe sarlan babaya bakarken,oğluyla top oynarken komşunun damadı eşinin eriyip gidişini...ama birşey yapamıyorsun..yapamazsın da zaten..olmayınca olmaz çünkü..tek bir sperm bile olmaz mı...olmayınca olmaz...
takvimden yapraklar düştükçe için sızlar korkarak sorarsın kendine NE ZAMAN ..nezaman anne olacağım?
ve dua edersin herseferinde Allahım HİÇBİRZAMAN OLMASININ BUNUN CEVABI diye...yakında olsun...
bilinmeze atarsın adımını ve beklersin..attığın adım gül bahçesine mi açılır dikenlerin içine mi?durur düşünürsün gülün dikeni var dersin..ve tüm bu yaşadkılarının da KOCAMAN SİVRİ BİR DİKEN olmasını GÜLüne kavuşmayı temenni edersin.
nasıl birşeymiş rabbim.nasıl bir arzuymuş ki bu dikenler battı gönlüme,kanattı...her umut kapısını GÜLÜM çıkar karşıma diye açtım ama hep dikenler battı...canım acıyor biliyor musun?hangisine yanayım BATAN DİKENLERE mi yoksa ALAMADIĞIM GÜL KOKUSUNA mı?_
hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz şuraya girip iyi olan var mı ki?aklımız hep aynı yerde,kalbimiz aynı şeylere kırılıyor,aynı şeye içleniyoruz..bi bebek ya da hamile görünce onun adına sevinip kendi adımıza üzülüyoruz...boynumuz bükük,acımız yıllar da geçse taze.bununla yaşamayı öğrenelim diyoruz bi süre kandırıyoruz kendimizi avutuyoruz geçici sevinçlerle ama biz de saat 12yi vurunca külkedisi hesabı kafayı yastığa koyunca düşüncelerden uyuyamıyoruz gündüz kafayı meşgul ediyoruz belki ama gece tüm düşünceler üşüşüyor beynimize...kalbimizdeki can kırıklarından uyuyamıyoruz.
kaçtıkça kovalıyor acılar..çıkmaz sokak...en yakınların bile anlamıyor ve acmasızca üstüne geliyorlar..laçka olmuş sinirlerin iyice bozuluyor ve giderek daha kötü oluyorsun..
biri bişey soracak,bi bebek bi hamile görücem ya da biri laf sokacak diye izole bi hayat istiyorsun..kah yapabiliyorsun kah yapamıyorsun..fakat şu bir gerçek ki yalnızlaşıyorsun,elini ayağını çekemesen de gönlünü çekiyorsun herşeyden...kalabalığın göbeğinde bile yapayalnız kalıyorsun öyle dımdızlak..
kırılan ümitlerini her defasında yapıştırmaktan yoruluyorsun...paramparça hayallerine bakıp ah çekiyorsun sessiz....kimseye etmeden şikayet..
acıyla bakan gözlerine bakan eşinin yanan kalbini görüyorsun her yeni gün...bir bebeğe sarlan babaya bakarken,oğluyla top oynarken komşunun damadı eşinin eriyip gidişini...ama birşey yapamıyorsun..yapamazsın da zaten..olmayınca olmaz çünkü..tek bir sperm bile olmaz mı...olmayınca olmaz...
takvimden yapraklar düştükçe için sızlar korkarak sorarsın kendine NE ZAMAN ..nezaman anne olacağım?
ve dua edersin herseferinde Allahım HİÇBİRZAMAN OLMASININ BUNUN CEVABI diye...yakında olsun...
bilinmeze atarsın adımını ve beklersin..attığın adım gül bahçesine mi açılır dikenlerin içine mi?durur düşünürsün gülün dikeni var dersin..ve tüm bu yaşadkılarının da KOCAMAN SİVRİ BİR DİKEN olmasını GÜLüne kavuşmayı temenni edersin.
nasıl birşeymiş rabbim.nasıl bir arzuymuş ki bu dikenler battı gönlüme,kanattı...her umut kapısını GÜLÜM çıkar karşıma diye açtım ama hep dikenler battı...canım acıyor biliyor musun?hangisine yanayım BATAN DİKENLERE mi yoksa ALAMADIĞIM GÜL KOKUSUNA mı?_
hepimizin yasadigi ayni canim benim duggularima tercuman olmussun...rabbim sabir versin hepimize
ALLAH hepimizin yarımcısı olsunn
arkadaşlar hepinize çokk teşekkür ediyorum destekleriniz için.içimden bir his boşa çabalıyorsun boşuna uğraşıyorsun diyor inşallah içimdeki hislerr doğruları söylemiyordurr
benim içimdeki his artık aptallaştı töbe yarabbi....
bi umutlu bi umutsuz bi iyi bi kötü
o da şaşırdı anlayacağın..
bazen bi his uğraşma bebeğin olmayacak diyor
aynı his herşeyin bundan sonra çok daha kötü olacağını söylüyor
ama kovmaya çalışıyorum o aptal düşünceleri...
endişedendir diyorum
ama ya malum oluyorsa o zaman s.çtık:)
siz spermiogram yaptırdınız ya onun şokundandır bi süre sonra atlatırsın kuzum....
olur inşallah üzme kendini dua et herşey Allahtan....
güzelmiş...inşallah yaklaşıyoruzdur...zira ben bazen bi arpa boyu yol almadığımızı düşünüyorum da:/Her Sabah hüzünle karışık bir umut var içimde, Sensizliğin hüznüne yeni bir günün seni getireceği umuduyla başlıyorum, Her doğan gün yeni bir umut yeni bir arayış benim için Belki sana kavuşacağım güne birgün daha yaklaşıyorum!!!
evet canım hergün farklı bir hisle uyanıyoruz çünkü ne olacağı meçhul garantisi yok.işte buda hergün farklı düşünmemize sebep oluyo.ya evet onun şokundan olsa gerek birde yanlızım bugün eşimin amcası vefat etti konyaya cenazeyi almaya gittiler.insan yanlız olunca daha bi sarıyo düşünceler...
Alınacak inşallah o gül kokusu dikenleri çöpe at .inşallah hepimiz birğün ğül kokulu yavrumuzu bagrımıza basacaz o tek sperm gelecek annesini bulucak bu günleride ah salak kafam kendimi boşa heba ettim diye hatırlıcaz ....hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz şuraya girip iyi olan var mı ki?aklımız hep aynı yerde,kalbimiz aynı şeylere kırılıyor,aynı şeye içleniyoruz..bi bebek ya da hamile görünce onun adına sevinip kendi adımıza üzülüyoruz...boynumuz bükük,acımız yıllar da geçse taze.bununla yaşamayı öğrenelim diyoruz bi süre kandırıyoruz kendimizi avutuyoruz geçici sevinçlerle ama biz de saat 12yi vurunca külkedisi hesabı kafayı yastığa koyunca düşüncelerden uyuyamıyoruz gündüz kafayı meşgul ediyoruz belki ama gece tüm düşünceler üşüşüyor beynimize...kalbimizdeki can kırıklarından uyuyamıyoruz.
Alınacak inşallah o gül kokusu dikenleri çöpe at .inşallah hepimiz birğün ğül kokulu yavrumuzu bagrımıza basacaz o tek sperm gelecek annesini bulucak bu günleride ah salak kafam kendimi boşa heba ettim diye hatırlıcaz ....
güzelmiş...inşallah yaklaşıyoruzdur...zira ben bazen bi arpa boyu yol almadığımızı düşünüyorum da:/
başınız sağolsun canım..benim kociş de geç gelecek bugün((çok sinir bozucu di mi:))))
arkadaşlar hepinize çokk teşekkür ediyorum destekleriniz için.içimden bir his boşa çabalıyorsun boşuna uğraşıyorsun diyor inşallah içimdeki hislerr doğruları söylemiyordurr
canım benim öyle düşünüpte karamsarlıga düşme admada öyle deyip hevesini kırma ne kadar umut edersen tedaviden o kadar sonuç alırsın tedaviye devam iki yıl üç yıl tedavi olanlar var bu iş okadar kolay degil bu gün sıfırı görünce karamssara bagladı ister istemez biraz zaman geçtimi fikrin degişir bol dua ve ümütsiz olmak yok yola devam ayrıca eşin özel labarutuvardamı yaptırdı testi .
meraklanma bebekimmm..gelirler sağ salim inşallah.evet canım çok sinir bozucu ama napalım bende eşimi aradım dönüyorlarmış dikkatli gelseler barii:97:
ben de aynı şekilde düşünüyorum.. varikosel tıkanıklı falan varsa ameliyatla düzelir de başka türlü nolcak ki:/kızlar afyondaki hocayı araştırdım netten ama birşey bulamadım dün arkadaşlar yazmıştı ameliyat ediyomuş galiba sonra sperm çıkışı oluyormuş ya o kesin tıkanıklık olan kişilerdir başka türlü ameliyatla düzelebileceğini sanmıyorum siz hiç araştırabildinizmi?
adamlara birşey söylemiyoruz canım hep içimize atıyoruz odaa aa diyodur eşim nekadarda rahat hiç sıkıntı yapmıyo ne güzel diyordur amaaaaa öyle değil işte.evet canım birkaç güne kadar normale dönerim..özel hastanede yaptırdık canım laborantta eşime diyoki abi ya kayıtlara baktımda siz daha öncede yaptırmışsınız yine sıfır çıkmış ALLAH ALLAH diyo çokda inceledim ama bulamadım diyo adam şaşırmış biz alışık olduğumuz için yine sakin bir tavırla sonucumuzu alıp çıktık...
Allahım ya laboranta bak nası şaşırıyo laborant o..ilk kez mi azolu görmüş....selam dünyalı deseydiniz
bende öyle düşünüyorum canım kaan hocadan sonuç alamazsak afyona gideriz artık..ne bileyim ilk defa görmüş herhalde 0 çıkanı belkide ona hiç denk gelmemiştir...o bize şaşırdı bizde ona şaşırdık anlayacağın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?