Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ahh masalcım öyle kötü bir gün geçirdim ki kendimle yüzleşecek derdime yanacak gücü bile bulamadım bugün.yazdıklarını okuyuncada bir güzel ağladım işte bugünde bana yaşatılanlar ve benim hissettiklerimde bunlar dedim.Arkadaşımın annesi bir güzel mahvetti beni bugün. yanımda dokuz yaşında yeğenim vardı o bile duyduklarının canımı acıtacağını bildi ve gözlerime öyle bir baktıki o anı unutamam.ağlattı yazdıkların beni ve bugün ki zehirimi akıtabildim sessizce. Allahım senide buradaki herkeside tez zamanda gül bahçeleriyle donatsın.bu ara biraz tembel,biraz yorgun ve çookk mutsuzum.en kısa zamanda silkelenip hepiniz için dua okuyacağım.yanlış anlamayın ben listeye adımı yazdırmak istemiyorum.sadece içimden sizler için dua etmek geldiği için okuyacağım

normalde üzülürdüm ağladın diye ama biraz açılmışsın tek tesellim bu..
bazı insanlar yaralanacağını bile bile acımaz söyler sözünü çekilir kenara sen ağlar üzülürsün böyle..ben de çok zor zamanlar yaşıyorum herşey aklıma geliyor inan...en yakınlarımız bunu yapıyor hem de okudunsa eskileri bilirsin.sürekli kriz geçiriyorum...ağlıyorum hep..önceden eşimin yanında neşeli davranırdım buara dengem bozuldu tamamen.
senin derdin sana yetmez gibi daha da hırpalarlar bilmez miyim...kimse bilmez bu derdi...
ben de çok yorgunum krizler mahvediyor inan...
aynı durumdayız bebekim...ama toparlncaz inşallah.seni dua listesine dahil edelim sana da okunsun şifa olur kuzum...müslümanın müslümana duası kabul olur.içinden geldiği için okuyorsun sağol hepimiz içimizden gelince okuyoruz zaten..sana da okunur?

canım teşekkür ederim cvp verdiğin için. şu an çok ihtiyacım vardı.insanların karşısında boynumu bükerek cevap vermekten bıktımm.listeye eklemeyin lütfen ben sizlere yazmadan öncede topiği okurken bu şekilde niyet etmiştim.kendimi kötü hissederim.böyle şartlandım.sizler bebişinize kavuşunca bana okursunuz inşallah.öyle piskopata bağladım ki bu gece yazdıklarını okuyup birde kaçıncı kez olduğunu hatırlamıyorum ama soner arıcadan yüreğime ektim seni yi dinleyip ağlıyorum.
Bardağımdaki çay gibi
Yudum yudum içtim seni
Sigaramda duman gibi
Ciğerime çektim seni

Oysa ki sen yoktun yanımda
Tomurcuk oldun sen dalımda
Düşündümde ben en sonunda
Hayal edip öptüm seni
Yüreğime ektim seni

Öyle çok özlemişim
Öyle çok beklemişim ki
Öyle benimsemişim ki
Benliğime kattım seni

en kısa zamanda iyi bir psikolog bulmalıyım

ben de buara müzik dinleyip dinleyip ağlıyorum..dışardan bakınca sadistçe gelebilir ama değil..içimizden çıkmıyor bazı şeyler..
öyle doluyum ki ben de...inan güzel şeyler yazmak istiyorum ama olmuyor işte anca bu kadar(
ne zaman mutlu olucaz acaba ne zaman dinecek gözyaşlarımız?

neden herkes bızımle ugrasıyor neden hep yaramızı desıyorlar neden bızı anlamıyorlar bızde ınsanız bızde allah kuluyuz en yakının bıle acıtıyor canını bazen
sızene bızden sızene olmayan bebegımızden bız eller aman sussun dıye degıl kendımız ıcın evlat sahıbı olmak ıstıyoruz bugun ablamla msnde gorusucektım enıstemın bı akrabası ordaymıs benden sonra evlendı sımdı cocugu var msn acmadım arasalardı evde yokum dıyecektım uufff bıktık bebek mevzusundan kımene benım bebısımden
masalcım mercancım sızı anlıyorum ben kendımı soyutladım kendımce kımseye gıtmıyorum sorarlarsa aa esım evde yollamıyor dıyom hıc degılse bıraz kafam rahat edıyo
canlarım aslında bızler cok gucluyuz
neden mı bu kadar ınsana karsı durup bas edebılıyoruz he ıcımız acıyo ama yınede dımdık ayaktayız ve hep duracagız
taa kı evlatlarımızı
kucagımıza alana kadar

Son düzenleme:

iyi yapmışsın görüşüp canını sıkacağına görüşme kafan rahat olsun..
neyse kuzum eşimgeldi aç geliyo malum emeğini hazırlayayım...iyi akşamlar bebekim..

ah masalım içim sızladı yazdıklarını okurken kendimi zor tutuyorum eşim yanımda olmasa şimdiye çoktan ağlamıştım zaten dün geceden beri sürekli ağlıyorum kendimi kötü hissediyorum bide yazını okuyunca hepten kaybettim kendimi allahım inş bizide gül kokulu yavrularımıza kavuşturacak... tek dileğimiz bu...

arkadaşlar hepinize çokk teşekkür ediyorum destekleriniz için.içimden bir his boşa çabalıyorsun boşuna uğraşıyorsun diyor inşallah içimdeki hislerr doğruları söylemiyordurr

canım hepimiz öyle değil miyiz??? an geliyor deli gibi umutlanıyoruz hayaller kuruyoruz an geliyor dibe vuruyoruz... inş çabalarımızın karşılığını alırız... allah hepimizin yardımcısı olsun... canım başınız sağolsun bu arada geride kalanlara allah sabır versin...

çok sağol canım aminn ALLAH geride kalanlara uzun ömür versin..çok zor tatlım çok zorrr bizim işimiz ALLAH a kalmışş.genetik testte problemli olunca işimiz dahada zorlaşıyo bunun tahlillerimizii üroloji doktoruna gösterdik oda hormonların düşmesi sperm çıkışı olacak anlamına gelmiyo dedi birde dışardan müdahaleyle düşürülüyo dedi ilacı bıraktığın anda eski halina döner dedi yani hormonların çok çok etkisi yok dedi düşünebiliyormusun bırak spermi,spermin bir önceki oluşumu dahi yok yani bomboş meniden ibaret inşallah bu zor günlerimizi biran önce geride bırakırız bizim sıkıntılarımız bize yetiyo üstüne birde saçma sapan insanlarla uğraşıyoruz ya işte bu çok koyuyor...

canım buda gösteriyor ki tek dayanağımız inancımız... allah nasip eder inş bizede o güzel duyguyu...

canım buda gösteriyor ki tek dayanağımız inancımız... allah nasip eder inş bizede o güzel duyguyu...

aynnen öyle bebekimmm..nasılsın canımıniçi senin kociş evde galiba benimki hala yokk artık gece kaçda gelir bilmem..habire çikolata yiyorum yakında pofidikk olucam

aynnen öyle bebekimmm..nasılsın canımıniçi senin kociş evde galiba benimki hala yokk artık gece kaçda gelir bilmem..habire çikolata yiyorum yakında pofidikk olucam

iyiyim canım ne olsun benim eşimde geç geldi bugün dokuza geliyordu saat... daha yatmadı oda yorgun olduğu için 12 gibi yatardı ama bugün geç gelmesine rağmen daha uykusu gelmedi... ben de hem onunla ilgileniyorum hem de sayfa açık ara ara burayı takip ediyorum... sorma canım ya ben de aynısını bikaç gün önce yaptım bayram için bikaç kutu çikolata almıştık... onlardan birini aldım elime ben bitter severim yarısını yedim bütün gün sütlüleride kocişe bıraktım bazen geliyorlar işte hırsımı böyle çıkarıyorum

biz küçüğüz diye bize bayramlarda pek gelen olmuyo hep biz geziyoruz büyükleri ama adettendir ya çikolatamız muhakkan alınır hemde bayaaa alınır çünkü ben varımm ve bennnn hepsini yedim bitirdim eşim demişti ama sen bundan bir tane bile bırakmazsın birkaç güne biter diye dediği gibide oldu ayy bende saçlarımı yıkadımm bir güzell yaptımm gece gece.keyfim yerine geldi ama uzamış bayaa epey uğraştırdı benii...

çikolata insanın keyfini yerine getiriyor ama bide fazla kaçırmasak daha keyikli olacak yoksa yakında duba gibi kalıcaz
ohhh negüzel süslen balım yakışır ne güzel ben de uzatmaya karar verdim şöyle upuzun olsun istiyorum

senin saçlar çokmu kısa bebekim?

senin saçlar çokmu kısa bebekim?

canım benim saçlarım lise bitene kadar hep uzundu... üniversiteye başlayınca kestirdim 4 yıl boyunca omzumu geçmemiştir... öğretmenliğe başladığımdan beri de (4. senem bitti) biraz daha uzattım şimdi omuzlarımı geçiyor... hep bu boyda kestiriyordum ama artık uzatmaya karar verdim bakalım nasıl olacak... beğenmezsen kestiriveririm gider napıyım

uzun da yakışıyosa uzat bebekim birazda uzun kullan..maşallah 4 senen bitmiş tatlım bayaa olmuş mesleğe başlayalı...tatlım ben kaçar kendine iyi bak bitanem ALLAH rahatlık versinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…