uzun da yakışıyosa uzat bebekim birazda uzun kullan..maşallah 4 senen bitmiş tatlım bayaa olmuş mesleğe başlayalı...tatlım ben kaçar kendine iyi bak bitanem ALLAH rahatlık versinn.
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız
teşekkür ederim canım benim türk kahvesi ve çikolatayı bend eyediriyim bakalım zaten ne iyi deseler kullandırıyoruz umut dünyası inşallah şifasınıda buluruz afyon bize çok uzak ama yakın olan arkadaşlar giderlerse en azından onlardan bilgi alırız izinde bizde gideriz allah istedikten sonra şiranın nereden geleceği belli olmazcanim meraba bu arkadasin esinde hic sperm yokmus gitmedik doktor koymamislar istanbul ankara heryere gitmisler.sizin cocugunuz olmaz demislerdi.bu doktor esine ameliyat etmis bir sene sonra sizde sperm cikisi beklicez demis nedense her hastasina cikolatayi bol ye dermis.bir seneye kalmadi ogluna hamile kaldi.iki sene sonra kizina hamile kaldi.bugun bana geldiginde iki kisiye daha vermis doktorun adini gidin ona benimde olmuyodu o doktor sayesinde oldu demis.simdi o cocugu olmayanlar hamileymis.gerceekten guzel haber.esim yurtdisindan gelince bende gidicem insallah.sizlerle paylasmak istedim.ha birde sormussun unuttum yazmayi tese olmadi esi normal yolla oluyo cocuklari.doktoru tavsiye ettigi arkadaslarinin eslerini ameliyat etmemis ilac vermis.biri iki bucuk hamileymis.
birde bu doktor cikolatayi cok yemesini soylermis hastalarina.ama bence de dogru etkisi.cunku benim esim belcikada spermiogram vermisti spermler olu cikmisti.esim hergece yatmadan once saf siyah cikolata yedi.cunku bu arkadastan duymustum.turk kahvesi iciririm.kimi turkkahvesi zararli filan demis hic de oyle degil.uzmanlar hamilelik icin sabah erken saatlerde iliski ve iliskiden bir iki saat once turk kahvesi oneriyor.polen kullandik.keci boynuzu pekmezi.bir ay once spermiogramda 100 motil sperm cikti.
iyi geceler canım nasıl olalım vakit geçirmeye çalışıyoruz burada... sen nasılsın
teşekkürler tatlım bend eiyiyim araştırma yapıyorum varmı gelişme diye
ahh canım keşke bianda artık "azo diye bişey kalmayacak çaresi bulundu" diye bi mucize olsa... deliye dönerdik hepimiz ama hep aynı işte... tabi buna da şükür eskiden bu tedavi yöntemleri bile yokmuş tıp çok çabuk ilerliyor ama biz daha hızlı ilerlesin istiyoruz galiba... eee yeni öğrendiğin bilgiler var mı???[/Qinşallah canım olacak ben inanıyorum bu sorunu ilk öğrendiğimizde bende çok ağlardım üzülürdüm hep çaresizdim artık zaman geçtikçe alıştım ve umudum daha çok arttı içimdeki ses bir gün olacak diyor ve o günü sabırla bekliyorum yeni bir bilgi malesef yok sadece nur efsanın yazısında çikolata ve türk kahvesinin faydalı olduğunu okudum bide bunları den,icez allahım hepimizin yardımcısı olsun herşey allahtan sonuçta bize düşen sabırla dua ederek beklemek kaderimizde varsa zaten bebeğimiz olacak ama yoksa nekdar üzülsek ağlasakta çaresi yok allahım bize dayanma sabrı versin
bu ilaci alicazda sifa marketin sitesine girdim yesilex afrodizyal isimli ilaci buldum ama azosperm icin yazmiyo ,dogrumu bakmisim bilmiyorum,canim zahmet olmazsa bir bakabilirmisin su adrese:
Afrodizyak | Yeşilex Afrodizyak Bitkisel Ürünleri
ne güzel şarkı di mi...
alıp götürdü beni inan...
neden herkes bızımle ugrasıyor neden hep yaramızı desıyorlar neden bızı anlamıyorlar bızde ınsanız bızde allah kuluyuz en yakının bıle acıtıyor canını bazen
sızene bızden sızene olmayan bebegımızden bız eller aman sussun dıye degıl kendımız ıcın evlat sahıbı olmak ıstıyoruz bugun ablamla msnde gorusucektım enıstemın bı akrabası ordaymıs benden sonra evlendı sımdı cocugu var msn acmadım arasalardı evde yokum dıyecektım uufff bıktık bebek mevzusundan kımene benım bebısımden
masalcım mercancım sızı anlıyorum ben kendımı soyutladım kendımce kımseye gıtmıyorum sorarlarsa aa esım evde yollamıyor dıyom hıc degılse bıraz kafam rahat edıyo
canlarım aslında bızler cok gucluyuz
neden mı bu kadar ınsana karsı durup bas edebılıyoruz he ıcımız acıyo ama yınede dımdık ayaktayız ve hep duracagız
taa kı evlatlarımızı
kucagımıza alana kadar
herkeze tünaydılarrrrrrrrrrrrrrr.
tünaydın canımnerde kaldınız bugün
kızlarrrr ben geldimm :):) dün eşimle ilgilendim iyileştirdim en sonunda bütün gün yattı eee tabi bide iğne yedi kendine geldi. çok şükür iyileşti.
valla noldu topiğimize kızlar yaa okurken hep ağladım kimin yazdığını okuduysam ağladımMASALCIM hele senin yazdıklarını okuyunca durduramadım kendimi
eşim evde olunca zaten bize de hep bu çoccuk konusunu konuştuk. hatta ben dedim ki evlatlık alabiliriz aslında dedim. eşim dediki sen inanmışsın çocuğumuzun olmayacağına dedi. dedim ki inandığımdan değil ama yıllarca olmazsa alırız annensiz babasız bi çocuğa annelik babalık yaparız dedim. bişey diyemiyor ama sıcak bakmadığı kesin. ne bilim bende çok karamsarım bugünlerde aslında.. bi umutsuzluk var içimde giidiyor...sebebi belli olmayan eskiden hep umut içinde beklrdim. belki şu ara hiçbirşe yapmadığımızdan kaynaklanıyor bilemiyorum ama çook karamsarım... tabi eşimin yanında belli etmemeye çalışıyorum dalıp gdiyorum boş boş sonra bi bakıyorum eşimde dalmış... aslında aynı zamnda aynı şeyleri düşünüyurz. ama birbirimizden saklıyoruz sır birbirimizi üzmemek için..
ben geldim canımmm. eşimi iyileştirdim ben o yüzden dünde giremedim canım. Nasılsın ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?