Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
uzun da yakışıyosa uzat bebekim birazda uzun kullan..maşallah 4 senen bitmiş tatlım bayaa olmuş mesleğe başlayalı...tatlım ben kaçar kendine iyi bak bitanem ALLAH rahatlık versinn.

iyi geceler bebekim tatlı rüyalar ben de çıkarım birazdan yarın görüşürüz...

teşekkür ederim canım benim türk kahvesi ve çikolatayı bend eyediriyim bakalım zaten ne iyi deseler kullandırıyoruz umut dünyası inşallah şifasınıda buluruz afyon bize çok uzak ama yakın olan arkadaşlar giderlerse en azından onlardan bilgi alırız izinde bizde gideriz allah istedikten sonra şiranın nereden geleceği belli olmaz

içinizde afyona yakın yerde oturan varmı şu doktoru bir araştırsak ne gibi tedaviler uyguluyor öğrensek

teşekkürler tatlım bend eiyiyim araştırma yapıyorum varmı gelişme diye

ahh canım keşke bianda artık "azo diye bişey kalmayacak çaresi bulundu" diye bi mucize olsa... deliye dönerdik hepimiz ama hep aynı işte... tabi buna da şükür eskiden bu tedavi yöntemleri bile yokmuş tıp çok çabuk ilerliyor ama biz daha hızlı ilerlesin istiyoruz galiba... eee yeni öğrendiğin bilgiler var mı???

şifa marketten alınıyo canım ister internetten alın ister yerine gidin alın.Dün de eşim sonucu öğrendikten sonra üstüne aramışlar şifa marketten sanki tahlil yaptırdığını biliyomuş gibi nasıl tahli yaptırdınız mı değişiklik var mı gibilerinden takip de ediyolar yani.istiyorum bebeğimin de dediği gibi garanti veriyolar faydası olmazsa para iadesi yapıyolar ama en az 4 ay kullanılcak bizim de 6 ay oldu hala da devam ediyo eşim kullanmaya.inşallah kullanırsanız sizlere de şifa olur canım.[/QUOTE]

NURSENCIM
bu ilaci alicazda sifa marketin sitesine girdim yesilex afrodizyal isimli ilaci buldum ama azosperm icin yazmiyo ,dogrumu bakmisim bilmiyorum,canim zahmet olmazsa bir bakabilirmisin su adrese:
Afrodizyak | Yeşilex Afrodizyak Bitkisel Ürünleri

Son düzenleme:

canım nursen söyledikten sonra biz de araştırdık linkte paşlaştığın değil... sen afrodizyak diye araştırmışsın "sperm arttırıcı" diye bakacaksın oda var orada... "yeşilex 008 ginsengli bitskisel karışım" diye geçiyor... direk yeşilex diye girip kendi sitesinden de bakabilirsin... fiyatı 117 tl... bizde kaan hocaya gidince sorucaz kullanın derse almayı düşünüyoruz...

Son düzenleme:
ne güzel şarkı di mi...
alıp götürdü beni inan...

canım şiş gözlerle gece devam edemedim erkenden çıkmıştım.bu şarkı bana hep gerçekleşmemiş hayallerimi hatırlatır ve çookk hüzünlendirir......uzun zamandır da ne zaman bebek özlemim tavan yapsa bu şarkıyı dinliyorum

cemrem,söylediklerinde haklısın ama bırakmıyorlar yakamızı burada yazmaya başladığım ilk gün kızlara yine aynı dertten bunalıp içimi dökmüştüm.hatta seri katil olacağım demiştim :)) bende soyutladım herkesten kendimi ama işe yaramıyor ki.herkes yapacağını yapıyor.ve bomba geliyor kadın dün bana diyorki,seni uzun zamandır görmüyorum heralde çocukları olmuyorda tedaviye gittiler burada yook dedim diye başlayan ve ardı gelmeyen bir sürü şey sıraladı.ben sadece yutkundum kaldım.. ve buralardaydım diye bildim.diyorum ya bu manyaklar yüzünden derdime yanamıyorum vallahi.bende onun canını yakacak şeyler sorabilirdim.ailesinden gizlice evlenen ve on üç yıldır evine gelemeyen kızını sorabilirdim.herşey yapabilirdim ama sadece sustum.ben mi alınganım diye kendimi suçladım.keşke şöyle deseydim diye pişmanlıklar yaşadım ama iş işten geçmişti.

kızlarrrr ben geldimm :):) dün eşimle ilgilendim iyileştirdim en sonunda bütün gün yattı eee tabi bide iğne yedi kendine geldi. çok şükür iyileşti.
valla noldu topiğimize kızlar yaa okurken hep ağladım kimin yazdığını okuduysam ağladım MASALCIM hele senin yazdıklarını okuyunca durduramadım kendimi
eşim evde olunca zaten bize de hep bu çoccuk konusunu konuştuk. hatta ben dedim ki evlatlık alabiliriz aslında dedim. eşim dediki sen inanmışsın çocuğumuzun olmayacağına dedi. dedim ki inandığımdan değil ama yıllarca olmazsa alırız annensiz babasız bi çocuğa annelik babalık yaparız dedim. bişey diyemiyor ama sıcak bakmadığı kesin. ne bilim bende çok karamsarım bugünlerde aslında.. bi umutsuzluk var içimde giidiyor...sebebi belli olmayan eskiden hep umut içinde beklrdim. belki şu ara hiçbirşe yapmadığımızdan kaynaklanıyor bilemiyorum ama çook karamsarım... tabi eşimin yanında belli etmemeye çalışıyorum dalıp gdiyorum boş boş sonra bi bakıyorum eşimde dalmış... aslında aynı zamnda aynı şeyleri düşünüyurz. ama birbirimizden saklıyoruz sır birbirimizi üzmemek için..

hoşgeldin canım iyi allah şükür iyileşmiş eşin sevindim buna...
valla topiğimiz ağır buhranlar geçiriyor hepimiz dibe vurmuş durumdayız nezaman toparlarız belli değil
canım benim evlatlık konusu eşimin durumunu öğrendiğim ilk günden beri aklımın bi köşesinde duruyor...
hatta ona da söylemiştim "elimizden geleni yaparız olmadı evlatlık bi çocuk alırız biz büyütürüz biz yetiştiririz oda bizim bi parçamız olur" demiştim..
bişey söylemedi ama itiraz da etmedi gönülden istemediği belliydi ama...
şimdi bazen soruyor "ya tüm tedaviler sonra bebeğimiz olmazsa ozaman ne olacak" diye yine aynı şeyi söylüyorum...
daha yolun başındayız umutsuzluğa kapılmak doğru değil...
ama tüm yapılması gerekenler yapıldı ve allah korusun durum değişmedi ozaman geriye bu kalıyor...
ama allahım inş bize kendi canımızdan kendi kanımızdan çocuklar nasip eder

ben geldim canımmm. eşimi iyileştirdim ben o yüzden dünde giremedim canım. Nasılsın ??

hoşgeldin tatlım iyi etmişsin kociş sağlığına kavuşmuş ya gerisi boş... nasıl olalım bidenem iyi olmaya çalışıyoruz işte zaten keyfim yok bide hiçbiriniz ortada yok daha da kötü oldum :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…