Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kabul etmedikleri belli canım son çare olarak alırız diyroum bende karşı değilim.. ama kendi kanımız canımızdan bir çocuğumuz olmasını kim istemzki !! Allah inşallah bize bir evlat verirde yüümüzü güldürür.
bu aralar topik bunalımda valla canım ya toparlanalım biran önce hepimze üst üste sorunlar oldu.inşallah en kısa zamnda toparlarız. evet azoluyuz hayatımızın tam ortasında bu derdimiz ama bununla hayatta böyle geçiyor işte umutsuz mutsuz bunalımda...bi kenara atalım şu azoyu inşallahhh en kısa zamnadada hepimiz bu dertlerimizden kurtulacaz canım

aminnnnnn inşallah kendi kanımızdan kendi canımızdan olsun başkasının dogurdu bakalım bize nekadar evlat olcak insanların kendi öz çocugu yüzüne bakmazken bize üveymi bakacak inşallah gerek kalmaz hepimizde kendimizden olur allah büyük biraz sabır.

tatil günleri böyle oluyor topiğimiz kimsecikler girmiyor. herkes koçişleriyle ilgileniyor. herkesin sanırım bi pazar günleri tatil. benim eşim sadece pazarları evde o yüzden çok fazla giremiyorum onunla ilgileniyorum

herkezi azo vurdu canım herkez bunalımda allah hepimizin yardımcısı olsun aynı dediğin ğibi bir umutlu bir umutsuz bir bilinmezin peşinden gidiyoruz allah herkezin yüzünü ğüldürsün.:26:

vallacanım orasını bilemeyiz ki bakarsın kendi canımızdan olan çocuk bize bakmazken evlatlık aldığımız cocuk bize bakar. hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah allah. bende sana bişey anlatayım bak. benim ananem felçli yaklşaık 5 yıldır felç ve yatalak ilk 1 yıl hep yattı annem baktı 4 tane daha çocuğu var bi erkek çocuğundada kaldı bu 1 sene içinde gelin yani yengem yapmadığını bırakmadı hasta kadına. allah onu ıslah etsin diyorum şimdi. ve ananem iyileşti yavaş yavaş yürümeye başladı kendi işini kendi görmeye başladı en azından.yinede felci devam ediyordu. ve son 5 aydır hastalığı yine tekrarladı. ve kadın o kadar zor günler geçirdiki bu seferki bi o kadarda ağır geçiyor bütün beyindamarları tıkanmış hafızası gelip gidiyor ne yiyor ne içiyor. ama hangi çocuğu yanında derseniz hiçbiri. benim ananem köy kadını ve erkek çocuklarını tutan bi kadın annem bakmak istiyor ama anneme gelmiyor annemde kalmıyor. benim erkek çocuklarım varken sende mi kalacam diyor. ama erkek çocuklarınında faydası yok. yani 5 çocuğu var o diyor ben hastayım o diyor ben bakamam o diyor orda kalmam evlatların hayırlısı versin yarabbim bizlerede.

inş kurtuluruz bu dertten canım ya kim istemezki kendi canından kanında bi evladı olmasını ama olmayınca ne yapacaksın... allah büyük inş bu günler geride kalacak...

canım öyle deme öz evlatlar anaya babaya neler yapıyor duyuyoruz... öz üvey ne farkeder hayırlı olsun önemli olan o... burada eskilerden bi yazı paylaşmıştı arkadaşlardan biri... çocukları olmuyormuş onca tedaviden sonra bi çocuğu evlat edinmişler bikaç sene sonrada kendi çocukları olmuş... o diyordu ki benim "ilk yavrumu ben doğurmadım ama aynı babasına benziyor çünkü onu biz yetiştiriyoruz bizim emeğimizle büyüyor öz evladımdan farkı yok" tam kelimelerini hatırlayamıycam ama bunları diyordu... demem o ki evlatlıkta olsa onu biz yetiştiricez biz şekillendiricez... hayırsız olacaksa zaten öz evladımız bile olsa bunu değiştiremeyiz... onun için allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...

aman tatlım ilgilen sen kocişinle... adamın bi pazarı var onda da ihmal etmek olur mu inş diğer arkadaşlarda kocişleriyle bi güzel eğlenirlerde atarlar üstlerindeki bu kasveti... benim kociş çalışıyor bugün ben yalnızım :85: ama yarın ben de başlıyorum okula... bakalım yeni öğrencilerim nasıl olacak ben de onlarla atarım stresimi napıyım...

Son düzenleme:

benimki uyudu şimdi sabah erken kalktık biraz iğneye gittik sonra tekrar uyudu. ohh ne güzel yarın senin için güzel olacaktır inşallahh. valla canım iyi stres atarsın bişeyler ilgilenmek kafanı başka yere vermek stresini azaltır. başka şeyler düşünmek iyi gelir

kizlar merabalarr..kader arkadaslarim benim..nasilsiniz baken okuyorum ama yazamiyorumm..sikintilarinizi paylasiyorum cunki ayni sikintidayiz..mesela bizim sperm miiz bulunuyo ama benim 5.denemem oldu bugun 9.gunum transferimin bu nolucak onu bilmiyorum ama icimde bos hep agzim yandigi icin..normal yol gibi olmuyo yinede ..isin yoksa igne ol yumurta takibi ol..okadar para ver ..ne yiyiyoruz ne iciyoruz tutup dr veriyoruz..adi avrupada oturuyorum kizla..dogru dolap bulasik makinam yok alamiyorum sekerim..gezemiyoruz tatil yok herseyimiz vardsa yoksa tedavi cocuk olucakmi olmiycakm i tutacakmi tutmiycakmi zor be vallahi cok zor..yani kizlar sizin anliycaginiz bu durumda sperm cikmasi onemli tabiki ciksada boyle ugrastiriyo nediyim..rabbime binlerce sukurler olsun..bunada sukur ama tedavi goruyorum olmuyor tutmayinca yikima ugruyoruz..yani normal yolda ciksa nevar diyorum bukladar stres olmayiz bukadar yipranmayiz diye dusunuyorum canlarim ya..rabbim yuzumuze bakar insallah hepimizin..kizlar ben igne ismi yaz,mistim kaan bey tavsiye ettide..FOSTIMON 150..bunu kullananiniz varmiydi icinizde,,biliyorsaniz yazarmisiniz opuyorum hepinizi..

bende öyle düşünüyorum tatlım bana çok iyi gelecek çalışmak... çok özledim çocukları... 9 başlayıp 2 de bitiyor işim... sonrasında da evin işi falan derken gün tamamlanır... böyle boşboş oturmak canımı sıkmaya başladı kafamı dağıtmam lazım benim biran evvel...

merhaba canım... allah şükür sizde sperm çıkmış ama hala mücadele ediyorsunuz... çok zor allah yardımcınız olsun... 5. deneme ne demek ne umutlar ne hayal kırıklıkları... ama inş budefa öyle olmayacak... bebişin sımsıkı tutunacak annesine ve asla bırakmayacak... sizde sağlıcakla alcaksınız kucağınıza mis kokulunuzu... inş o günleri bizede nasip eder rabbim...

tabi canım bu kadar çalışmak bile kafanı dağıtmaya yeter. hep öğretmen olmak istemişimdir kısmet değilmiş

Allah sıkıntılarını görüyor canım senin yüzünü güldürecek inşallah bebeğini sana bağışlayacak sana sımsıkı tutuyor şuan bebeğin anneisni hiç bırakmayacak. seninde yüzün gülecek canım. allah yardımcımız olsun

bir sorum olacak:::YESILEX urunu 1 kutusu kac gun gidiyor ve yurt disina siparisi yolluyorlarmi ????

bir sorum olacak:::YESILEX urunu 1 kutusu kac gun gidiyor ve yurt disina siparisi yolluyorlarmi ????

canım bu ürün 120 kapsül... her ögün 2 kapsül alcak... günde 6 kapsül ediyor... böyle oluncada bir kutu sadece 20 gün gidiyor... yurtdışına sipariş var mı okpnuda bi bilgim yok...

Kızlar merhaba.. dün giremedimm bugünde ancak fırsat bulabildim.. Koşuşturmacalarım hiç bitmio.. gelinlikti salonuydu kınasıydı derken.. Güzel haberler var ama okudum..

Nur efsan çok güzel haberler vermişsin canım.. İnşallah bizede umut olur afyonda ki dr.

Masalcımm canım lütfen o kadar yıpratma kendini. Yazık deil mi eşlerimiz de bizim bebeklerimiz.. Onlarda çok ağır durumdalar onlarda bunlardan yıpranıyorlar.. Hem rhatsızsında dikkat et kendine lütfen.. Olumsuz hiç bişey düşünme mutlu et kendini ve eşini. Unutma moral bozuklukları bazen düşüklere bile sebep olabilio.. Bu şekilde daha da zorlaştıracaksın herşeyi.. Biz ne kadar mutlu ve pozitif bakarsak olaylara yolumuz okadar katlanılabilir hale gelir biliosundur canım benmm.. Üzme kendini lütfen..

Baharcım, eseslim, cevran, istiyorum bebeğimi, cemrem ve adı aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarımmm.. hepiniz kendinize ii bakın canlarım..Dikkat edin kendinize..
Herşey için sıkmıyoruz canlarımızııı tamam mııı

Öptüm hepinizi kızlarrr...

merhaba canım ooo hazırlıklar tam gaz gidiyor süpersin :109: sen bizi merak etme tatlım sen de kendine dikkat et... ben de öptüm en kocamanından hem de

ne oldu bize ya herkes üzgünnnnn
o özlem hiç bitmiyor ki....
öylelerine koycan lafı da biz yapamıyoruz...zavallı insancıklar acıyorum aslında onlara....
gözün aydın kocişini iyileştirmişin:)
bu arada sana britüs demek istiyorum:)
sen de üzgünsün ya(((
orası öyle tabi..evlatlık da kendi çocuğun oluyo bi süre sonra ama ben en çok ona evlatlık olup olmadığını nasıl söylersin orda takıntılıyım..ya öğrenirse falan ne biliyim oluyo ya çevredeiki ucu sivri değnek...
bu sefer mucizen gelsın sana inşallah canım...iyi düşün iyi olsun:)

düğüne az kaldı:)bizi snki tır çarptı herkeste bi rehavet bi mutsuzluk((hayatında aksiyon var bari bizimki şu an gayet monotonnnnn

bugün arkadaşlarımla buluştum:))))
güzel geçen bigünün ardından eşimle konuştum dişi aşırı ağrıyormuş((töbe yarabbi derdimiz eksik olmuyor..
moralim bozuldu yaaaaaaaaaaaa!
ay sinir oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…