- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
normalde 200 ml yollucaktı yhasağol canım biliyorum geçeceğini..nitekim ne geçmiyor ki ama gelip geçen delip geçiyor genelde...allah herşeye kadir canım...ya sabır ya selamet....
esra buarada tavşancıl tenktürünü naptın kuşum ya
kızlar afyondaki hocayı araştırdım netten ama birşey bulamadım dün arkadaşlar yazmıştı ameliyat ediyomuş galiba sonra sperm çıkışı oluyormuş ya o kesin tıkanıklık olan kişilerdir başka türlü ameliyatla düzelebileceğini sanmıyorum siz hiç araştırabildinizmi?
MAASALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
senın yollaıdgın meryem ana elının otunu bugun bır arkadas hamıle kalmıstı 3ylıık evlı cocugu olmayan onun dedıgı sekılde yaptım bnde
bıldıgım butun duaları surelerı okudum
ıyıce yıkadıktan sonra suyun ıcıne attım ıcınede ıcme suyu koydum
esımlen ben ıctım
ıctıkten sonra anında acıldıııııııııııııııııı
yumruk olan bıtkı okadar buyuk bırsey halıne geldıkı anlatamam
bnım bıldıgım acılırsa dılegın olacaktır demek dıye
ınsallahhhhhhhhhhhhhh
MAASALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
senın yollaıdgın meryem ana elının otunu bugun bır arkadas hamıle kalmıstı 3ylıık evlı cocugu olmayan onun dedıgı sekılde yaptım bnde
bıldıgım butun duaları surelerı okudum
ıyıce yıkadıktan sonra suyun ıcıne attım ıcınede ıcme suyu koydum
esımlen ben ıctım
ıctıkten sonra anında acıldıııııııııııııııııı
yumruk olan bıtkı okadar buyuk bırsey halıne geldıkı anlatamam
bnım bıldıgım acılırsa dılegın olacaktır demek dıye
ınsallahhhhhhhhhhhhhh
ne oldu bize ya herkes üzgünnnnn
o özlem hiç bitmiyor ki....
öylelerine koycan lafı da biz yapamıyoruz...zavallı insancıklar acıyorum aslında onlara....
gözün aydın kocişini iyileştirmişin:)
bu arada sana britüs demek istiyorum:)
sen de üzgünsün ya(((
orası öyle tabi..evlatlık da kendi çocuğun oluyo bi süre sonra ama ben en çok ona evlatlık olup olmadığını nasıl söylersin orda takıntılıyım..ya öğrenirse falan ne biliyim oluyo ya çevredeiki ucu sivri değnek...
bu sefer mucizen gelsın sana inşallah canım...iyi düşün iyi olsun:)
düğüne az kaldı:)bizi snki tır çarptı herkeste bi rehavet bi mutsuzluk((hayatında aksiyon var bari bizimki şu an gayet monotonnnnn
merhaba canım ooo hazırlıklar tam gaz gidiyor süpersin :109: sen bizi merak etme tatlım sen de kendine dikkat et... ben de öptümen kocamanından hem de
Herkese hayırlı pazarlar
http://www.kadinlarkulubu.com/infer...ma-ananinin-eli-otununu-kullanlar-buraya.html
burdakı arkadasta hamıle kalmıs cok sukur
ben deıl ALLH RAZI olsunkı masal yolladı bana mısır carsısında satılıormus
bıldıgım butun duları okudum once yıkadım ıyıce
suyu kaba doldurdum
ıcıne atacagm zaten bıldıgım butun dualrı okudum
ıcımden nıyet ettım
anında hem ben hem esım ıctık
sonra bır baktımkııııııııııııı yumruk olan btkı tamemn acılmıs
kullanıpta hamıle olan var gercekten
RABBIM VESILE KILSIN ınsallahhhhhhhh
herkese iyi akşamlar canlar nasılsınız bakalım umarım keyifler yerindedir
herkese merhabauzun zamandır giremiyordum nete memleketteydik sonrada kayınpederim rahatsızlandı,ancak bugün evimize gelebildik.çok özlemişim evimizi.sanırım bu arada güzel gelişmeler olmuş ,hamiş arkadaşlar var aramızda.kimler hamiş biri melisela diğeri kim?Allah tamamına erdirsin canlarım,darısı tüm topiğimizin başına inş...
İnşallah seninde istediğin olur canm benmm. Mısır çarşısından bakarım bende.. Bildiğim bütün duaları okurummm.. İnşallah bizim içinde hayırlı şeyler olurrr
hoşgeldin canım, nasıl gidiyor hamilelik? kaç haftalık oldun bitanem? çizelgen yokya ondan soruyorum..Bende yarın 6+4 olacam inşAllah ve yarın kontrolümüz var, bebeği ve kalp atışını duymak için gideceğiz, nolur sende bu akşam dua edermisin bana ? bu arada sen kaçıncı haftada duymuştun kalp atışını?
6+3te abımler duyamamıstı cok korkustuk
tam 7. haftadan sonra duyduk cok sukur
melısım duy pıtpıtları sevındır bızı tam anlamıylan ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh
ınsallah canım vesıle olur hepımıze
sevgıdolu hosgeldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar mısır çarşısından hangidükkandan aldınız ah ah aklıma tükirim umrede bedir ve uhudun orda satıyordu arap bacılar ama almadım turda başka kadınlar bol bol aldılar ama rahat dogum için aldılar kullanan biride vardı hiç sancım olmadı falan dediydi ama sperme etksi oldugunu nerden bilim kızlar bundan tezi yok mısır çarşına gidip almak farz oldu ama hangi dükkandan aldınız aslınsa umreye giden biri olsa da onrdan getirtsek
kızlar birde yeşilex nedir birde bir drdan bahsediliyor adı varmı
teşekkürler iyiyim sen nasılsın galiba evlilik hazırlıklarınız var allah mutlu etsinii akşamlarrr sevgidolu.. iiz canm sen nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?