Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol canım biliyorum geçeceğini..nitekim ne geçmiyor ki ama gelip geçen delip geçiyor genelde...allah herşeye kadir canım...ya sabır ya selamet....
esra buarada tavşancıl tenktürünü naptın kuşum ya
normalde 200 ml yollucaktı yha
eger getıren kısı 500 ml yollayabılırse deıgısım yapıp bıze buyuk sıse yollucaktı
haber verır yarın
cumaya kadarda parayı yollucam ona gore

bnde senın gıbı dusunuyorum
tıkanıklık varsa amelıyaat edıordur

MAASALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

senın yollaıdgın meryem ana elının otunu bugun bır arkadas hamıle kalmıstı 3ylıık evlı cocugu olmayan onun dedıgı sekılde yaptım bnde
bıldıgım butun duaları surelerı okudum
ıyıce yıkadıktan sonra suyun ıcıne attım ıcınede ıcme suyu koydum
esımlen ben ıctım
ıctıkten sonra anında acıldıııııııııııııııııı
yumruk olan bıtkı okadar buyuk bırsey halıne geldıkı anlatamam
bnım bıldıgım acılırsa dılegın olacaktır demek dıye
ınsallahhhhhhhhhhhhhh

Esracım ne yaptınn tam olarak anlatırmısın onu bende yapmak istiorum da bir türlü oturup okuyamadım kızların meryem ana eli otu hakkında yazdıklarını.. Bi tarif edermisin canımmm

amanın kızlar meryam ana eli otunu buldunuzmu kaça aldınız nerden aldınız esra8 bacım bu otu nerden aldın kaça aldın nasıl kullandın ayrıntılı anlatırmısın

kızlar kafayı yicem meryam ana eli otunu nerden buldunuz nasıl aldınız ayyy nolur banada söyleyin çatlıcam yaaaaaaaa

http://www.kadinlarkulubu.com/infer...ma-ananinin-eli-otununu-kullanlar-buraya.html

burdakı arkadasta hamıle kalmıs cok sukur

ben deıl ALLH RAZI olsunkı masal yolladı bana mısır carsısında satılıormus
bıldıgım butun duları okudum once yıkadım ıyıce
suyu kaba doldurdum
ıcıne atacagm zaten bıldıgım butun dualrı okudum
ıcımden nıyet ettım
anında hem ben hem esım ıctık
sonra bır baktımkııııııııııııı yumruk olan btkı tamemn acılmıs
kullanıpta hamıle olan var gercekten
RABBIM VESILE KILSIN ınsallahhhhhhhh

herkese merhabauzun zamandır giremiyordum nete memleketteydik sonrada kayınpederim rahatsızlandı,ancak bugün evimize gelebildik.çok özlemişim evimizi.sanırım bu arada güzel gelişmeler olmuş,hamiş arkadaşlar var aramızda.kimler hamişbiri melisela diğeri kim?Allah tamamına erdirsin canlarım,darısı tüm topiğimizin başına inş...

masalcımm canımmm.. eşin içinde geçmiş olsun tatlım.. Sen moda girmişsin ama olmaz öyle.. Şimdi hep bekleyeceksin bişeyler ters gitsin die.. Düzell hadi ama bi silkelenn.. Hadi canm benm bak bunlar geçici şeyler merak etme. en yakın zamanda düzelecek herşey ben öyle hissediorummmmmmmmm

merhaba canım ooo hazırlıklar tam gaz gidiyor süpersin :109: sen bizi merak etme tatlım sen de kendine dikkat et... ben de öptüm en kocamanından hem de

ay canm benmmm bende öptüm senii ii olun lütfen girdiğimde foruma hep ii haberlerinizi almak istiorummm

Herkese hayırlı pazarlar

sanada hayırlı pazarlar canm benm

İnşallah seninde istediğin olur canm benmm. Mısır çarşısından bakarım bende.. Bildiğim bütün duaları okurummm.. İnşallah bizim içinde hayırlı şeyler olurrr

hoşgeldin canım, nasıl gidiyor hamilelik? kaç haftalık oldun bitanem? çizelgen yokya ondan soruyorum..Bende yarın 6+4 olacam inşAllah ve yarın kontrolümüz var, bebeği ve kalp atışını duymak için gideceğiz, nolur sende bu akşam dua edermisin bana ? bu arada sen kaçıncı haftada duymuştun kalp atışını?

İnşallah seninde istediğin olur canm benmm. Mısır çarşısından bakarım bende.. Bildiğim bütün duaları okurummm.. İnşallah bizim içinde hayırlı şeyler olurrr

ınsallah canım vesıle olur hepımıze

sevgıdolu hosgeldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

6+3te abımler duyamamıstı cok korkustuk
tam 7. haftadan sonra duyduk cok sukur
melısım duy pıtpıtları sevındır bızı tam anlamıylan ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar mısır çarşısından hangidükkandan aldınız ah ah aklıma tükirim umrede bedir ve uhudun orda satıyordu arap bacılar ama almadım turda başka kadınlar bol bol aldılar ama rahat dogum için aldılar kullanan biride vardı hiç sancım olmadı falan dediydi ama sperme etksi oldugunu nerden bilim kızlar bundan tezi yok mısır çarşına gidip almak farz oldu ama hangi dükkandan aldınız aslınsa umreye giden biri olsa da onrdan getirtsek
kızlar birde yeşilex nedir birde bir drdan bahsediliyor adı varmı

6+3te abımler duyamamıstı cok korkustuk
tam 7. haftadan sonra duyduk cok sukur
melısım duy pıtpıtları sevındır bızı tam anlamıylan ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh

inşAllah esram nolur sende duanı eksik etme benden..bu gece uyku yok banai çok heyecanlıyım, Allah'ım inşAllah hayırlı olanı nasip eder bize..

vay bacım maşşallah kız sen ne ara hamile kaldın ya varya uzun süre topikten ayrı kalmanın cezası bana bacım nerde tedavi oldun anlat bakim ayyyy yarın haber ver mutlaka kaçta gitceksin dra nasıl beklicem şimdi heyacan bastı vaybe maşallah ohhhhh beeeeee sende kurtuldun darısı bize ayrıntılı anlat bacım kime gittiniz neler kullandınız kaçıncı metesede çıktı sperm

mısır çarşısında nerdeyse her dükkanda var canım.ama hepsi tutturabildiğine tanesine 5 diyen de var 15 diyen de sor sor al:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…